Ο τίτλος τροποποιήθηκε από την διαχείριση - Page 92
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

View Poll Results: Σας κόλλησε ποτέ ο γκόμενος της φίλης σας;

Voters
11. You may not vote on this poll
  • Ναι με κόλλησε

6 54.55%
  • όχι ποτέ

5 45.45%
Page 92 of 102 FirstFirst ... 42829091929394 ... LastLast
Results 1,366 to 1,380 of 1523
    Senior Member
    δελφίνι:Τις Κυριακές έχει μόνο εκκλησία.Πάντως τελικά μπορεί να έγιναν όλα αυτά επειδή πάσχω από άτυπη ψυχωτική διαταραχή,αν πάσχω δηλαδή τελικά.
    Πες το βρε κοπέλα μου και μας έσκασες.Έτσι εξηγούνται οι λανθασμένες πεποιθήσεις σου και τα επίμονα κολλήματα που τρως!
    Ή Troll μπορούσες να ήσουν (το απέκλεισα μόλις σε είδα να γράφεις και σε έτερο Forum μηδαμινής επισκεψιμότητας) ή περίπτωση μεγάλης ατυπίας σε Ψυχική ασθένεια,σε τέτοιο σημείο μάλιστα,που να μας μπερδεύεις όλους για το τι έχεις τελικά.
    Όχι απλά Άτυπη αλλά ... Ατυπέστατη είναι η περίπτωση σου.
    Γι'αυτό κι έχεις κολλήσει με τον γκόμενο της φίλης σου τόσα χρόνια...
    Φάρμακα παίρνεις καθόλου?

Senior Member
    Quote Originally Posted by STAVROS View Post
    Πες το βρε κοπέλα μου και μας έσκασες.Έτσι εξηγούνται οι λανθασμένες πεποιθήσεις σου και τα επίμονα κολλήματα που τρως!
    Ή Troll μπορούσες να ήσουν (το απέκλεισα μόλις σε είδα να γράφεις και σε έτερο Forum μηδαμινής επισκεψιμότητας) ή περίπτωση μεγάλης ατυπίας σε Ψυχική ασθένεια,σε τέτοιο σημείο μάλιστα,που να μας μπερδεύεις όλους για το τι έχεις τελικά.
    Όχι απλά Άτυπη αλλά ... Ατυπέστατη είναι η περίπτωση σου.
    Γι'αυτό κι έχεις κολλήσει με τον γκόμενο της φίλης σου τόσα χρόνια...
    Φάρμακα παίρνεις καθόλου?
    Ναι παίρνω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ρεα, ας δουμε και την αλλη πλευρα.
    τα θεματα της δελφινης (που ειναι τελικα ενα θεμα, το γνωστο), συμπτυχθηκαν σε ενα θρεντ .
    δεν σπαμαρει ετσι στο φορουμ καθε λιγο και λιγακι με ενα νεο θεμα για τον ιδιο τελικα προβληματισμο.
    αν δεις διασπαρτο θεμα, κανε μια αναφορα, να το κολλησουν εδω.
    εφοσον ειναι ενα θεμα, αστην να τα λεει αφου την ανακουφιζει, βρε.
    τι σε πειραζει?.
    εσυ που εκνευριζεσαι, ξερεις τι θα διαβασεις αν μπεις. μπορεις να το παρακαμψεις.
    κι εγω εκνευριζομαι. αλλες φορες της τα λεω οπως τα σκεφτομαι, αλλες φορες προσπερναω.
    Πέστα βρε Ρέμεντυ...

Senior Member
    Πάντως πριν γίνει αυτό με τον γκόμενο της φίλης μου ήμουνα πολύ καλά με θαύμαζε αυτή η φίλη μου και με ζήλευε και αυτό μου έδινε ευχαρίστηση και είχα και την ικανοποίηση ότι ήμουνα σωστό κορίτσι και ότι δεν έκανα κανένα παράπτωμα σοβαρό.

Senior Member
    γραψε μια ταινια με ολα αυτα.ευρωπαικος κινηματογραφος(χιουμορ.δεν το λεω για να σε προσβαλω.)

Senior Member

Βρήκα εργασία.

Βρήκα εργασία σαν νοσηλεύτρια. Κοιτάω ένα άτομο που έχει την ασθένεια του κινητικού νευρώνα, αυτήν που έχει ο διάσημος Χόκινγκ και είναι κάτι σαν σκλήρυνση κατά πλάκας πολύ χειρότερο όμως. Ο άνθρωπος είναι διασωληνωμένος. Έχει τραχειοστομία και γαστροστομία . Και εγώ πρέπει να κάνω διάφορα πράγματα πάνω στα οποία εκπαιδεύτηκα. Το θέμα είναι ότι φοβάμαι πάρα πολύ γιατί με αφήνουνε εντελώς μόνη μου εκεί και κάθε φορά κατουριέμαι από τον φόβο μου ενώ τα έχω μάθει όλα μια χαρά. Τι λέτε μήπως να παρατήσω την δουλειά αυτή ; Το θέμα είναι ότι μετά όμως θα είμαι άνεργη και θα πω το ψωμί ψωμάκι. Έχω την εντύπωση ότι η φοβία μου δεν ευσταθεί γιατί κάνω όλα αυτά που μου έδειξαν όπως ακριβώς μου είπαν και δεν νομίζω ότι με αυτά που του κάνω τίθεται σε κίνδυνο η ζωή του αλλά εγώ δεν μπορώ να λειτουργήσω από τον φόβο μου.

Senior Member
    Καθε αρχη ειναι δυσκολη Δελφινι. Προσωπικα , απο μικρος που ημουν δεν σκεφτηκα ποτε να εμπλακω με τα ιατρικα επαγγελματα για αυτο ακριβως το λογο που περιγραφεις , την τεραστια ευθυνη που εχουν αυτα.

Αν νομιζεις οτι δεν μπορεις και λαμβνοντας υποψιν το καθε αρχη και δυσκολη , ισως να πρεπει να το αφησεις το επαγγελμα και να κοιταξεις κατι αλλο ή ισως και οχι. Αλλα αυτο δεν μπορει να το πει κανενας , μονο εσυ ξερεις περισσοτερα απο ολους εδω μεσα , συμπεριλαμβανομενου του γραφοντα.

Δεν μπορω να ξερω.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Αν αφήσω την δουλειά είναι σαν να απαρνιέμαι το επάγγελμά μου σαν νοσηλεύτρια και θα ήθελα να κάνω καριέρα σε αυτό αφού το σπούδασα. Αυτό που ήθελα να γίνω δεν είναι νοσηλεύτρια αλλά δασκάλα. Τώρα στα 40 μου δεν μπορώ να ξανασπουδάσω και να δίνω εξετάσεις. Τι να κάνω;

Senior Member
    φοβασαι γτ δεν ξερεισ τι να κανεισ αμα παει κατι λαθοσ ρωτα παραπανω πραγματα να στα εξηγησουν δηλαδη ρωτα απλα τι μπορει να παει λαθοσ και τι να κανεισ και θα σ πουνε πανω κατω μη σε πιασει πανικοσ εκεινη την ωρα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Μπραβο Δελφινι, σε καθε δουλεια υπαρχουν καποιες δοκιμασιες που μας φερνουν ανησυχια και ταραχη. Ομως εχεις δοκιμαστει και σε δυσκολοτερα οποτε οσο μενεις συγκεντρωμενη στην δουλεια σου θα τα πας πολυ καλα.

Σου ευχομαι να γνωρισεις και καμια καλη συναδελφο, να δωσεις στην ζωη σου λιγο περισσοτερο χρωμα.

Να εισαι καλα :)
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Banned
    καθε αρχη και δυσκολη, εγω θα σου προτεινα να μην τα παρατησεις. κανε τα οπως σου εδειξαν και ελπιζω πως θα το συνηθισεις αυτο σιγα σιγα και θα εχεις περισσοτερη εμπιστοσυνη στα χερια σου. απλα εκφραζω την ταπεινη μου γνωμη...

Senior Member
    Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις και εγώ αυτό λέω να μείνω στην δουλειά.

Senior Member
    Ενοειτε κουκλα να μεινει στη δουλεια πρεπει να ξερεισ τη δουλεια σου κι ασ καθεσαι αυτο βοηθαει πολυ σε ολη τη ζωη σου να ξερεισ μια δουλεια ειναι σα να κανεισ την καλυτερη ψυχοθεραπεια κ βαλε
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Δελφίνι, να μείνεις! Προσπάθησε να συνηθίσεις. Η ευθύνη είναι καλό πράγμα, σε κάνει ισχυρό άνθρωπο.Χαίρομαι που βρήκες δουλειά.

Senior Member
    To θέμα είναι ότι όταν τον κάνω εγώ αναρρόφηση τραχειοστομίας κάνει μορφασμό ενόχλησης και δεν έχω παρατηρήσει να το κάνει αυτό με τις άλλες νοσηλεύτριες. Με έχουν ελέγξει και την κάνω σωστά την αναρρόφηση αλλά εγώ φοβάμαι μην τον κάνω κανένα κακό

Page 92 of 102 FirstFirst ... 42829091929394 ... LastLast