Γιατί κάποια μέλη δεν με καταλαβαίνετε? - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 139 FirstFirst ... 78910111959109 ... LastLast
Results 121 to 135 of 2084
    Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Αλήθεια,ποιά είναι αυτή?
    Μην νομίζεις ότι ακούω μόνο ροκ και ξένα.
    Ανάλογα την φάση,ακούω και την ανάλογη μουσική....
    PJ Harvey. Είναι τόσο φανταστική και sexy και (ε, ψιτ) δεν είναι καν όμορφη. Ούτε άσχημη. Είναι όμως τόσο ΥΠΕΡΟΧΗ και ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΑ που και όλοι οι μπρατσαράδες να σφάζονταν στα πόδια μου, εγώ αυτή θα διάλεγα. Θα μου πεις τώρα εσύ τί σε νοιάζει, ο καθένας όπως τη βρίσκει σε αυτή τη ζωή. :p :p

Ξέρω ποιους αντιπαθείς και αυτοί το ξέρουν και όλοι. Δεν υπάρχει λόγος, ένα forum είναι, τίποτα παραπάνω.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Gallowdance View Post
    PJ Harvey. Είναι τόσο φανταστική και sexy και (ε, ψιτ) δεν είναι καν όμορφη. Ούτε άσχημη. Είναι όμως τόσο ΥΠΕΡΟΧΗ και ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΑ που και όλοι οι μπρατσαράδες να σφάζονταν στα πόδια μου, εγώ αυτή θα διάλεγα. Θα μου πεις τώρα εσύ τί σε νοιάζει, ο καθένας όπως τη βρίσκει σε αυτή τη ζωή. :p :p

Ξέρω ποιους αντιπαθείς και αυτοί το ξέρουν και όλοι. Δεν υπάρχει λόγος, ένα forum είναι, τίποτα παραπάνω.
    Γιατί όμως μου την πόσταρες δεν κατάλαβα....
    Υπάρχει,γιατί πρότειναν επίμονα και με άσχημο τρόπο,μια λύση που θα με κάνει ακόμη πιο χάλια.

Senior Member
    Για να σου δείξω ότι όμορφος μπορείς να γίνεις με πολλούς τρόπους!! Όχι με έναν, όπως νομίζεις εσύ. Αυτό που με εξοργίζει περισσότερο είναι ότι είσαι έξυπνος και δεν χρησιμοποιείς την εξυπνάδα σου για να προσεγγίσεις τις ωραίες, ή όποιες στην τελική σου αρέσουν (δε θα σταθώ εκεί, τα γούστα μας γενικώς διαφέρουν), αλλά πιστεύεις ή κάποιος σου έχει περάσει στο μυαλό ότι το μέσον αυτό είναι το (γυμνασμένο) σώμα.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Για να σου δείξω ότι όμορφος μπορείς να γίνεις με πολλούς τρόπους!! Όχι με έναν, όπως νομίζεις εσύ. Αυτό που με εξοργίζει περισσότερο είναι ότι είσαι έξυπνος και δεν χρησιμοποιείς την εξυπνάδα σου για να προσεγγίσεις τις ωραίες, ή όποιες στην τελική σου αρέσουν (δε θα σταθώ εκεί, τα γούστα μας γενικώς διαφέρουν), αλλά πιστεύεις ή κάποιος σου έχει περάσει στο μυαλό ότι το μέσον αυτό είναι το (γυμνασμένο) σώμα.
    Μην μου πεις ότι δεν εξιτάρει το γυμνασμένο σώμα!

Senior Member
    Εξαρτάται, από άνθρωπο σε άνθρωπο αυτό αλλάζει. Πολλές φορές ακόμα και σε έναν άνθρωπο, πχ έχεις συναντήσει ποτέ άντρα ή γυναίκα που να τα έφτιαχναν με ένα πρότυπο ομορφιάς;; μάλλον απίθανο το βρίσκω!!Το σώμα εξιτάρει, αλλά δεν είναι αυτό που θα κρατήσει μια σχέση... Στο μόνο που μπορεί να "βοηθήσει" είναι το one night stand. Αν επιθυμείς να κάνεις σχέσεις της μιας βραδιάς, πάω πάσο.

Senior Member
    Θα τα ακούσεις στο τέλος, lol. :p

Μην το λες ούτε για αστείο!! Θα το προτιμούσα δηλαδή, να μου έκανες πλάκα....
    Εγώ εκτός από σωματική αναπηρία έχω και μια ΑΝΑΠΗΡΗ ΖΩΗ, χωρίς σχέσεις, χωρίς χαρές, και μπόλικα ψυχολογικά "για γαρνιτούρα"....

Επίσης, γνωρίζω, από φιλικό μου πρόσωπο,τι μεγάλη δυστυχία είναι ο καρκίνος (δε ζει πια)....
    Καταλαβαίνω ότι για σένα αυτές οι δυστυχίες δε σημαίνουν ΤΙΠΟΤΑ και εύχομαι να μην τις γνωρίσεις ΠΟΤΕ στη ζωή σου και ας μείνεις μια ζωή παρθένος (είμαι επίσης,ξέρω πως είναι :p). Σου μιλάω εκ πείρας, είναι η μικρότερη δυστυχία!!

συλλυπητήρια μου. και σε μενα προχθες πεθανε ενα πολυ κοντινο μου προσωπο απο αυτην την ριμαδα την αρρωστια (δεν θελω να λεω το ονομα της καθολου). το παλευε 16 χρονια αλλα τελικα νικηθηκε.... :(
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Σωστά μην ξεχνιόμαστε κιόλας..............χαχαχα

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα χαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχα χχαχαχαχχαχχαχαχαχαχαχχχα χαχαχαχααααχααχαχχααχχαχχ αχαχχα
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Senior Member
    Quote Originally Posted by archangel View Post
    συλλυπητήρια μου. και σε μενα προχθες πεθανε ενα πολυ κοντινο μου προσωπο απο αυτην την ριμαδα την αρρωστια (δεν θελω να λεω το ονομα της καθολου). το παλευε 16 χρονια αλλα τελικα νικηθηκε.... :(
    Κρίμα, δεν ξέρω τί άλλο να πω...όχι ότι έχει καμία σημασία βέβαια τί θα πω... :( Καταλαβαίνω πόσο άσχημο είναι και ακόμα ξέρω πώς είναι να βασανίζεσαι από μια αρρώστια, μια σκέψη, "ποιά θα είναι η κατάληξη?"... Εύχομαι να είσαι καλά, γερός και ψυχικά δυνατός!!

Senior Member
    απαντηση στην ερωτηση που σου εκανα δεν βλεπω να περνω.... μαλιστα!!!!
    και ουτε απαντηση για το αλλο που σου εγραψα.... μαλιστα!!!!

Why μήπως λεω μηπως.... μας τρολαρεις τοσο καιρό......; το λεω γτ αν καποιος σε ρωτησει κατι που δεν σου αρεσει δεν απαντας και πολλες φορες βλεπεις το δεντρο και οχι το δασος σε αυτο που σου γραφουμε και απαντας αλλα ντι αλλων....

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by archangel View Post
    απαντηση στην ερωτηση που σου εκανα δεν βλεπω να περνω.... μαλιστα!!!!
    και ουτε απαντηση για το αλλο που σου εγραψα.... μαλιστα!!!!

Why μήπως λεω μηπως.... μας τρολαρεις τοσο καιρό......; το λεω γτ αν καποιος σε ρωτησει κατι που δεν σου αρεσει δεν απαντας και πολλες φορες βλεπεις το δεντρο και οχι το δασος σε αυτο που σου γραφουμε και απαντας αλλα ντι αλλων....
    Που είναι η ερώτηση σου?Δεν την είδα,αλήθεια.
    Και δεν τρολλάρω,απλά μερικοί δεν μπορούν να με καταλάβουν.

Senior Member
    Κρίμα, δεν ξέρω τί άλλο να πω...όχι ότι έχει καμία σημασία βέβαια τί θα πω... :( Καταλαβαίνω πόσο άσχημο είναι και ακόμα ξέρω πώς είναι να βασανίζεσαι από μια αρρώστια, μια σκέψη, "ποιά θα είναι η κατάληξη?"... Εύχομαι να είσαι καλά, γερός και ψυχικά δυνατός!!
    ευχαριστω. Οσο μπορω. δεν εχω κλαψει ποτε στη ζωη μου τοσο πολυ. Και το αστειο ειναι πως ξεραμε οτι οι μερες της ηταν μετρημενες και παρολαυτα :( .

Senior Member
    Δεν έχει να κάνει, ο πόνος είναι ίδιος...

Why, μην ανησυχείς, κάποια στιγμή θα τη βρεις την κοπέλα, αλλά μην τρελαίνεσαι γιατί θα το πάθεις σαν κι εμένα με το εξωτερικό!!

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Δεν έχει να κάνει, ο πόνος είναι ίδιος...

Why, μην ανησυχείς, κάποια στιγμή θα τη βρεις την κοπέλα, αλλά μην τρελαίνεσαι γιατί θα το πάθεις σαν κι εμένα με το εξωτερικό!!
    Τι θα πάθω δηλαδή?

Senior Member
    Έχεις δει τη σκηνή με τον Κωνσταντάρα που τρελαίνεται όταν μαθαίνει ότι κέρδισε ένα μεγάλο χρηματικό ποσο;; έτσι θα το πάθεις και εσύ όταν θα βλέπεις (ωραία) γυναικα. :p

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Έχεις δει τη σκηνή με τον Κωνσταντάρα που τρελαίνεται όταν μαθαίνει ότι κέρδισε ένα μεγάλο χρηματικό ποσο;; έτσι θα το πάθεις και εσύ όταν θα βλέπεις (ωραία) γυναικα. :p
    Μα αφού αυτό θέλω....

Page 9 of 139 FirstFirst ... 78910111959109 ... LastLast