Results 241 to 255 of 2084
-
01-04-2016, 17:34 #241
Μια υποτιθέμενη άσχημη εχει άπειρες επιλογές.Μην τον ψαχνετε καθολου.δύσκολο να είσαι άντρας όταν χρειάζεται να εκπληρώσεις τόσα στανταρ.εύκολο γυναίκα αφου οι αντρες δεν ζητάνε τιποτα σχεδον.
- 01-04-2016, 20:14 #242
Αμήν κάποιος είπε την αλήθεια μια άσχημη έχει δεκάδες επιλογές για όμορφες δεν ξέρω αλλά φαντάζομαι χαμός
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
02-04-2016, 16:23 #243
Συγγνώμη αλλά τι πάει να πει όμορφος και άσχημος? αυτά τα στερεότυπα δεν έιναι που έχουν κάνει στην τελική άπειρους ανθρώπους να έχουν ψυχικά θέματα που αναγράφονται σε αυτό το φόρουμ? οι ταμπέλες είναι ότι χειρότερο και κυρίως οι άδικες ταμπέλες.Υπάρχουν τόσοι άνθρωποι,τόσες φυλές,τόσα ενδιαφέροντα πρόσωπα,καταστάσεις και εικόνες πάνω στον πλανήτη μας που το όμορφο και το άσχημο νομίζω απλα περιορίζουν κάθε τι. Γι αυτό υπάρχουν και τόσα διαφορετικά γούστα. Το τι είναι όμορφο ή άσχημο,τέλειο ή ατελές είναι προσωπικό για τον καθένα και αυτό έχει και τη μαγεία του. Γιατί εαν όλοι αρέσαμε σε όλους τότε δε θα χε κανένα ενδιαφέρον. Καταλαβαίνω την ομορφιά ως περιποίηση του εαυτού,ναι επιβάλεται να είμαστε καθαροί ας πούμε και να προσέχουμε τον εαυτό μας γιατί αυτό σημαίνει και ότι τον αγαπάμε αλλά από εκεί και πέρα η ομορφιά πηγάζει πέρα από το έξω.
Προέρχεται από μια ζεστή φωνή,ένα τρυφερό αγγιγμα,ένα βλέμμα τρυφερότητας, σεξουαλικότητας ή μυστηρίου.
Πηγάζει από το πως συνδιάζουμε τα ρούχα μας,από ένα γελαστό πρόσωπο ή δυο δακρυσμένα μάτια. Είναι τόσα πολλά που μπορείς να δεις σε κάποιον και να πεις ''wow'' που είναι κρίμα να τα περιορίζουμε σε απλά ''αδύνατο σώμα,ότι προστάζει η μόδα ντύσιμο, γυμναστική, βάψιμο, τατουάζ''. Απ'την άλλη αν αυτα είναι που μας κάνουν το κλικ ας ψάξουμε απλά γι αυτα,είναι τόοοοοσοι πολλοί οι άνθρωποι γύρω,τα στυλ,οι συμπεριφορές που αρκεί απλά να κοιτάξουμε. Δε χρειάζεται να λέμε κάποιους άσχημους,να τους κράζουμε,να τους μειώνουμε ή μέτριους. Όχι γιατί μπορεί για κάποιον να είναι ο κόσμος όλος. Για κάποιον μπορεί να είναι ότι πιο όμορφο έχει δει,για κάποιον ένας άνθρωπος πχ με ψυχικό θέμα,πόνο και ανασφάλειες,παχουλό ή πολύ αδύνατο σώμα να είναι το ιδανικό ενός άλλου και να τον αγαπήσει όσο δε φαντάζεται και αντίστοιχα εμείς που δε τα χουμε αυτά να είμαστε γι αυτούς κάτι που δε θα κοιτάξουν ποτέ.
Θα ήταν όλα πιο εύκολα αν απλά ξέραμε τι θέλουμε και το ψάχναμε και οτιδήποτε άλλο το αφήναμε απλά μακριά χωρίς υποτίμηση. Άλλωστε το πόσες ''κατακτήσεις'' έχει κάποιος έχει να κάνει και με το κατα πόσο το ψάχνει όλο αυτο,κατα πόσο δείχνεται και ζητά εμπειρίες όχι μόνο με το πως δείχνει εξωτερικά.
Φιλικά πάντα,
εύχομαι ολόψυχα να βρεις αυτή που θες και που θα σε κάνει και θα την κάνεις ευτυχισμένη.Last edited by treasure_octopus; 03-04-2016 at 03:46.
03-04-2016, 00:00 #244
Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει
03-04-2016, 02:02 #245
δεκτό, απλά εγώ αυτό που λέω είναι ότι το ποιος είναι όμορφος για τον καθένα μας είναι προσωπικό γούστο τις περισσότερες φορές και όχι κάτι αντικειμενικό.Και επίσης ότι οκ ας πούμε υπάρχει αντικειμενική ομορφιά, γιατί να μην την αναζητήσει κάποιος εφόσον τη θέλει κι εφόσον φυσικά υπάρχουν τόσοι και τόσοι άνθρωποι γύρω μας αντί να χαρακτηρίζει κάποιους ανθρώπους που δε του κάνουν το κλικ άσχημους ή μετριους? εγώ σε αυτό κολλάω όχι στην αναζήτηση την ομορφιάς ή όπως το θέτει κανείς. Ο καθένας μας έχει δικαίωμα να γουστάρει και να επιθυμεί ότι θέλει αλλά είναι κρίμα να χαρακτηρίζουμε με άσχημα λόγια κάτι που δε μας κάνει.Μπορούμε απλά να μη του δώσουμε σημασία και να ψάξουμε αυτό που πραγματικα μας αρέσει.Χωρίς προσβολές και στεναχώριες :)
03-04-2016, 03:06 #246
Ναι όλοι εκεί κολλήσαμε αλλά άμα κάτσεις λίγο να συνηθίσεις θα ξεκολλήσεις.... :) όχι ότι είναι σωστό αλλά πιστεύω ότι οι χαρακτηρισμοί αυτοί και οι ταμπέλες πάνε περισσότερο στο χαρακτήρα των άλλων.. Δεν έχω ακούσει κανένα άντρα να αποκαλεί χοντρή μια γλυκιά κοπέλα , αν όμως είναι και αντιπαθητική κλπ θα της κοτσάρει την ταμπέλα , αυτό έχω δει εγώ....Κακώς βέβαια........Το είχα θίξει το θέμα στον Why αλλά δεν απάντησε.
03-04-2016, 03:29 #247
να που συναντιόμαστε σε άλλο ποστ χαχα :) σε μένα εννοείς να ξεκολλήσω? αν ναι σε τι να συνηθίσω κάπου το χασα :P
Ισχύει αυτό που λες με τους χαρακτηρισμούς αλλά σε κάθε περίπτωση δεν είναι όμορφο να χαρακτηρίζεις άσχημα έναν άνθρωπο.Εκτός πια κι αν σε φέρει στα όριά σου και υπάρξει αντιπαράθεση,θυμός,νεύρα. Άλλη περίπτωση αυτό. Τώρα το παιδί που γράφει το ποστ δεν νομίζω ότι εννοεί αυτό αλλά ότι είπε ο archangel,δηλαδή αναζητάει πολύ έντονα μόνο την εξωτερική εμφάνιση. Οκ δικαίωμά του απλά είναι κρίμα να χαρακτηρίζει άλλους κάποιος που δε του κάνουν εμφανισιακά το κλικ άσχημα.Last edited by treasure_octopus; 03-04-2016 at 19:41.
03-04-2016, 03:35 #248
03-04-2016, 03:36 #249
--------------------------------------------------------------------------------
03-04-2016, 03:42 #250
03-04-2016, 03:46 #251
Ε τώρα λείπει και το παιδί, κατά καιρούς λέει ότι θέλει και καλό χαρακτήρα πέρα από εμφάνιση ... Ναι έλεγα ότι αν καθόσουν εδώ θα συνήθιζες αυτούς τους χαρακτηρισμούς , δεν θα σε ενοχλούσαν τόσο...θα άρχιζες να βαθμολογείς την ομορφιά κλπ χαχα Εντάξει πάνω κάτω όλο το φόρουμ του λέει στο περίπου τα ίδια ....
03-04-2016, 03:54 #252
καλά δεν κάνω κύριγμα απλά λέω την προσωπική μου άποψη :) και προσωπικα δεν ήμουν ποτέ της φάσης βαθμολογώ ομορφιά κτλ γιατί δεν πιστέυω σε όλο αυτό.Αλλά προφανώς έχει πλάκα και ενδιαφέρον να παρατηρείς το στυλ που αρέσει στον κάθε άνθρωπο και να βλέπεις διαφορετικότητα , αντιδρασεις, οτιδήποτε.
03-04-2016, 04:03 #253
Ε ναι όλοι απόψεις λέμε, εννοείται !Ναι ο περισσότερος κόσμος δεν βαθμολογεί προφανώς, αλλά δεν θυμάμαι και εγώ κάπου μίλησα για βαθμολογίες μήπως και επικοινωνήσω καλύτερα...
03-04-2016, 11:48 #254
Αυτό είναι αλήθεια. Πριν καιρο ειχα μια φίλη που ηταν παχουλή αλλα ηταν πολυ γλυκια κοπέλα. Είχε χιουμορ, αυτοσαρκαζοταν ηταν γλυκια και συμπαθητικη. Δεν μπορουσα να την δω σαν χοντρή και μια μερα που ενας μαλακας την είπε μπροστα μου παραλιγο να σκοτωθουμε με αυτόν.
Αργοτερα αυτη αδυνάτισε και τωρα είναι γυναικάρα :Ρ (για τον why αυτο)Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει
03-04-2016, 19:28 #255
Σε πολλές από τις σχέσεις που βλέπω γύρω μου, υπάρχει ισορροπία στο σύνολο. Συνυπολογίζοντας ομορφιά, εξυπνάδα, χιούμορ, λεφτά, κοινωνικότητα, αυτοπεποίθηση, ενδιαφέροντα, τρυφερότητα, καλοσύνη, ειλικρίνεια και πολλά πολλά άλλα πλεονεκτήματα (αλλά και μειονεκτήματα), συχνά το συνολικό αποτέλεσμα είναι παρόμοιο και για τους 2. Όχι πάντα, συχνά όμως.
Κοινώς, για να σε προσέξει μια όμορφη αλλά και αξιόλογη γυναίκα, πρέπει να βελτιώσεις το σύνολό σου και όχι μόνο την εμφάνιση. Σε μικρές ηλικίες όντως η ομορφιά είναι σημαντική οπότε αν δεν την έχεις φρόντισε τα υπόλοιπα σημεία σου να είναι δυνατά. Όταν λέει κάποιος "βρες γυναίκα στα μέτρα σου" εννοεί το σύνολο κι όχι μόνο την εμφάνιση.
Ε... και κάποια στιγμή θα ερωτευθείς και τπτ απ αυτά πια δε θα μετράει.