ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 618
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 618 of 1380 FirstFirst ... 1185185686086166176186196206286687181118 ... LastLast
Results 9,256 to 9,270 of 20693
    Senior Member
    Quote Originally Posted by boo View Post
    αμα αυτα ειναι τα αρνητικα δηλαδη κατι σαν καταθλιψη ανηδονια κλπ τοτε σ αυτη τη φαση νομιζω οτι ειμαι..δε ξερω αν ειναι απο τα χαπια το εχω σκεφτει κι εγω.νομιζω οτι α αντεχει ο οργανισμος μου πχ αντι να κοιμαμαι πολλες ωρες λογω καταστολης στις 6-7 ωρες ειμαι ξυπνια.θα σου ελεγα να μην κοψεις την αγωγη οπως μου λενε κι εμενα μεχρι να βρεις κατι που θα σε κραταει "νορμαλ" εκτος απο τα χαπια.μια ασχολια, ενα χομπυ κατι δε ξερω.γιατι παραλιγο να μπεις φυλακη?τι εκανες?αν θες απαντας βεβαια
    δεν εχω ορεξη για τιποτα μονο κανα περπατημα κανω πραγματικα δεν ειμαι καλα...ειχα χτυπησει εναν με μαχαιρι

Senior Member
    Quote Originally Posted by kavkaz View Post
    δεν εχω ορεξη για τιποτα μονο κανα περπατημα κανω πραγματικα δεν ειμαι καλα...ειχα χτυπησει εναν με μαχαιρι
    πολυ καλο ειναι το περπατημα.περπατας πολυ?πως γλιτωσες την αστυνομια μετα το μαχαιρωμα?
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Έχω γίνει ένας τόφαλος... Με 5mg zyprexa σε ένα μήνα έχω πάρει 10 κιλα....

Senior Member
    Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Έχω γίνει ένας τόφαλος... Με 5mg zyprexa σε ένα μήνα έχω πάρει 10 κιλα....
    φιλε μου τα φαρμακα αυτα κανουν παρολαυτα καποιοι επιμενουν πως ειναι καλα πραγμα για το οποιο αμφιβαλω εγω περαν τουτου δεν μπορεις να αλλαξεις φαρμακο; εγω με ρισπερνταλ δεν εχω τετοια θεματα με την εννοια οτι δεν μου ανοιγει την ορεξη τον μεταβολισμο παντως τον χαλανε ολα αυτα

Senior Member
    Όποιο και να πάρω παχαίνει... δεν έχει διαφορά... Από τη στιγμή που όλα προκαλούν αντίσταση στην ινσουλίνη η αύξηση βάρους είναι αναπόφεκτη....

Senior Member
    για την βια μην φοβασαι καθως σε τετοια κατασταση δεν μπορουν να προστατεψουν ουτε τους εαυτους τους αλλα μην πλησιαζεις αν θες το πορτοφολι σου ..τωρα ενα αλλο θα σου πω η ηρωινη δεν σε κανει βιαιο σε ηρεμει εγω στην χρηση ειχα μονο ενα περιστατικο βιας χειροτερος εγινα οταν καθαρισα και βγηκε στη φορα η αλλη διαταραχη μεσα σε 5 μηνες εδωσα ξυλο εφαγα ξυλο και τραυματισα εναν με μαχαιρι ξερω αυτα ειναι πολυ μακρυα απο σενα δεν μπορω να στο περιγραψω δεν εχω τοσο θεμα με τον θυμο απλα δεν μπορω να ελεγξω τις παρορμησεις μου και μου δινουν φαρμακα εχω και ψυχωτικα...τωρα το αλλο το πως μπλεκει καποιος ειναι θεμα γενετικο και περιβαλλοντικο οπως εαυ ανεπτυξες φοβιες καταθλιψη και ocd ετσι αλλοι γινονται χρηστες και το φαρμακο ειναι τα ναρλωτικα ασθενεια ειναι..και το αλλο πως μπορει να θολωσει το μυαλο; η ηρωινη ειναι 3 φορες πιο δυνατη απ την μορφινη η ευφορια που δινει απλα δεν υπαρχει γινεσαι αλλος ειναι σαν ζωντανο παραμυθι το πως νιωθεις και μετα αρχιζει ο εφιαλτης αφου διαλυεται η ζωη σου
    Κατάλαβα...μορφίνη έδιναν στη γιαγιά μου για να μην πονάει από τον καρκίνο οπότε κατάλαβα πόσο δυνατή είναι, φαντάζομαι από το αλκοόλ που ανέφερα πριν ακόμα δυνατότερη τι κάθομαι και μιλάω για γαλατάκι μπροστά σ' αυτά κι εγώ... Απλά μου έκανε εντύπωση που δεν αναγνώριζα τον φίλο μου...η απώλεια συνείδησης δηλαδή...
    Η ζωή διαλύεται λόγω των στερητικών υποθέτω, ε;
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Κατάλαβα...μορφίνη έδιναν στη γιαγιά μου για να μην πονάει από τον καρκίνο οπότε κατάλαβα πόσο δυνατή είναι, φαντάζομαι από το αλκοόλ που ανέφερα πριν ακόμα δυνατότερη τι κάθομαι και μιλάω για γαλατάκι μπροστά σ' αυτά κι εγώ... Απλά μου έκανε εντύπωση που δεν αναγνώριζα τον φίλο μου...η απώλεια συνείδησης δηλαδή...
    Η ζωή διαλύεται λόγω των στερητικών υποθέτω, ε;
    αμα εχεις στον χαρακτηρα σου την βια το αλκοολ την βγαζει με την ηρωινη δεν νιωθεις συναιαθηματα πονο και κρυο νιωθεις μουδιασμα και ευφορια...η ζωη διαλυεται ουτως η αλλως απο πολλους παραγοντες τα στερηρικα ειναι ενα απο αυτα μιλαμε για σοβαρο πονο εφιδρωση αυπνια καταθλιψη δυσλειτουργικοτητα ποναει ολο το σωμα και ςισαι διαρκως σε κοπωση εγω προσωπικα με τα βιας σηκωνομουν απ το κρεβατι

Senior Member
    Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Όποιο και να πάρω παχαίνει... δεν έχει διαφορά... Από τη στιγμή που όλα προκαλούν αντίσταση στην ινσουλίνη η αύξηση βάρους είναι αναπόφεκτη....
    φιλε τουλαχιστον δεν μπορεις να ασκησαι τουλαχιστον για να μην περνεις βαρος αν συνεχιζεις να περνεις εκμεταλευσου το αλλιως ξεκινα τα βαρη ωστε να περνεις ογκο οχι λιπος

Senior Member
    αμα εχεις στον χαρακτηρα σου την βια το αλκοολ την βγαζει με την ηρωινη δεν νιωθεις συναιαθηματα πονο και κρυο νιωθεις μουδιασμα και ευφορια...η ζωη διαλυεται ουτως η αλλως απο πολλους παραγοντες τα στερηρικα ειναι ενα απο αυτα μιλαμε για σοβαρο πονο εφιδρωση αυπνια καταθλιψη δυσλειτουργικοτητα ποναει ολο το σωμα και ςισαι διαρκως σε κοπωση εγω προσωπικα με τα βιας σηκωνομουν απ το κρεβατι
    Κατάλαβα...άρα μάλλον εγώ δεν την έχω ευτυχώς γιατί μου είναι ότι πιο αποτρόπαιο στον χαρακτήρα κάποιου κι έχω φάει ξύλο και χαίρομαι που δεν είμαι κι εγώ έτσι...λιώμα έχω γίνει από το αλκοόλ αλλά βίαιη ποτέ...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Κατάλαβα...άρα μάλλον εγώ δεν την έχω ευτυχώς γιατί μου είναι ότι πιο αποτρόπαιο στον χαρακτήρα κάποιου κι έχω φάει ξύλο και χαίρομαι που δεν είμαι κι εγώ έτσι...λιώμα έχω γίνει από το αλκοόλ αλλά βίαιη ποτέ...
    εγω εχω αγρια σκηνικα βιας εχω δωσει ξυλο εχω φαει πολυ ξυλο εχω βγαλει μαχαιρι κτλπ αλλα ποτε μα ποτε δεν εχω ακουμπησει γυναικα και ας με εχει χτυπησει....παντως εγω καταλαβα οτι θα χεις καποιο τραυμα απο βια και χωρις να μαι γιατρος νομιζω γιαυτο φοβασαι τοσο ο φοβος εχει να κανει με το μελλον φοβασαι μην σου ασκησουν βια εμεις οι δυο εχουμε κατι κοινο εχουμε υποστει κακοποιηση εσενα αυτο σου γεννησε φοβο ωστε να αμυνεσαι εμενα μου γεννησε φοβο ωστε να επιτιθομαι ακομα και σε αγνωστους εχει γινει κιαυτο...θες να νιωθεις ασφαλεια αυτο κανενα φαρμακο δεν θα σε βοηθησει να το ξεπερασεις μονο αν δουλεψεις με σενα θα γινει κατα την ταπεινη μου αποψη...πισω απ ολα ειναι ο φοβος ειτε οταν τον νιωθεις σαν φοβο ειτς οταν ειναι μαακαρεμενος σαν θυμος

Senior Member
    εγω εχω αγρια σκηνικα βιας εχω δωσει ξυλο εχω φαει πολυ ξυλο εχω βγαλει μαχαιρι κτλπ αλλα ποτε μα ποτε δεν εχω ακουμπησει γυναικα και ας με εχει χτυπησει....παντως εγω καταλαβα οτι θα χεις καποιο τραυμα απο βια και χωρις να μαι γιατρος νομιζω γιαυτο φοβασαι τοσο ο φοβος εχει να κανει με το μελλον φοβασαι μην σου ασκησουν βια εμεις οι δυο εχουμε κατι κοινο εχουμε υποστει κακοποιηση εσενα αυτο σου γεννησε φοβο ωστε να αμυνεσαι εμενα μου γεννησε φοβο ωστε να επιτιθομαι ακομα και σε αγνωστους εχει γινει κιαυτο...θες να νιωθεις ασφαλεια αυτο κανενα φαρμακο δεν θα σε βοηθησει να το ξεπερασεις μονο αν δουλεψεις με σενα θα γινει κατα την ταπεινη μου αποψη...πισω απ ολα ειναι ο φοβος ειτε οταν τον νιωθεις σαν φοβο ειτς οταν ειναι μαακαρεμενος σαν θυμος
    Καλά, ε; Τα είπες τέλεια, που να ήσουνα και γιατρός! Έχω τραύμα κυρίως από σεξουαλική βία χρονικά πρώτα αυτό δηλαδή όταν ήμουν 17 χρονών και μετά από σωματική και με έχουν τρομάξει και τα δύο και όντως φοβάμαι ότι θα ξανασυμβεί κι αυτό επηρεάζει τις σχέσεις μου με το άλλο φύλο, είμαι απόμακρη και πολύ επιφυλακτική γι' αυτό κι είμαι ακόμα μόνη μου...

Έχεις απόλυτο δίκιο, πίσω απ' όλα κρύβεται ο φόβος...πώς τον ξεπερνάμε όμως;

Καλά που υπάρχει και το φόρουμ και βοηθιέμαι...
    Θα σου πω και κάτι, την τελευταία φορά που έφαγα ξύλο μετά πήρα χάπια κι όταν ξύπνησα το πρωί μετά από παρότρυνση κάποιου μέλους πήγα στο νοσοκομείο και για να μην αναγκαστώ να ξαναγυρίσω σπίτι δέχτηκα να μπω στην ψυχιατρική όταν με ρώτησαν αν θέλω αλλά έμεινα μόνο μιάμιση μέρα γιατί ήταν χάλια, οι υπάλληλοι ήταν αγενέστατοι και ένας γιατρός όταν του αντιμίλησα σε κάτι σχετικά με το κινητό με απείλησε ότι θα με κρατήσει με εισαγγελική εντολή αλλά κι εγώ είμαι λίγο τρελή σε κάτι τέτοια και υπέγραψα κι έφυγα...για πες μου εσύ πως θα τον αντιμετώπιζες, φαντάζομαι ότι θα τον έκανες τρία παρά δυο, ε;

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by cube View Post
    E τι μου το λες τώρα αυτό? Για μένα θα το έκανες? Για τον εαυτό σου να το κάνεις!
    Το λέω για να δεις ότι δεν της μίλησα τόσο άσχημα.
    Απλά μου κολλούσε τόσο καιρό και της μίλησα με λίγα νεύρα.
    Δεν καταλάβαινε ότι δεν μου αρέσει.

Senior Member
    Καλά, ε; Τα είπες τέλεια, που να ήσουνα και γιατρός! Έχω τραύμα κυρίως από σεξουαλική βία χρονικά πρώτα αυτό δηλαδή όταν ήμουν 17 χρονών και μετά από σωματική και με έχουν τρομάξει και τα δύο και όντως φοβάμαι ότι θα ξανασυμβεί κι αυτό επηρεάζει τις σχέσεις μου με το άλλο φύλο, είμαι απόμακρη και πολύ επιφυλακτική γι' αυτό κι είμαι ακόμα μόνη μου...

Έχεις απόλυτο δίκιο, πίσω απ' όλα κρύβεται ο φόβος...πώς τον ξεπερνάμε όμως;

Καλά που υπάρχει και το φόρουμ και βοηθιέμαι...
    Θα σου πω και κάτι, την τελευταία φορά που έφαγα ξύλο μετά πήρα χάπια κι όταν ξύπνησα το πρωί μετά από παρότρυνση κάποιου μέλους πήγα στο νοσοκομείο και για να μην αναγκαστώ να ξαναγυρίσω σπίτι δέχτηκα να μπω στην ψυχιατρική όταν με ρώτησαν αν θέλω αλλά έμεινα μόνο μιάμιση μέρα γιατί ήταν χάλια, οι υπάλληλοι ήταν αγενέστατοι και ένας γιατρός όταν του αντιμίλησα σε κάτι σχετικά με το κινητό με απείλησε ότι θα με κρατήσει με εισαγγελική εντολή αλλά κι εγώ είμαι λίγο τρελή σε κάτι τέτοια και υπέγραψα κι έφυγα...για πες μου εσύ πως θα τον αντιμετώπιζες, φαντάζομαι ότι θα τον έκανες τρία παρά δυο, ε;
    τρια παρα δυο;; χαχαχαχα κοιτα γενικα δεν ανεχομαι να με απειλουνε εκει μεσα θα το κανα μαλλον καλοκαιρινο γιατι θα ειχα κινητρο εξαλου οταν μου παν να παω σε κλινικη τους το πα με ηρεμια και σαφηνεια οτι θα το διαλυσω το μερος ααα επισης με εχουν πεταξει εξω απο ψυχιατρειο γιατι πηγα να παρω φαρμακα και και εβριζα τον γιατρο...αντρας σε χτυπησε; αυτος που ειναι τωρα; εχεις επαφες μαζι του ξερεις που ειναι;.....οσο για τον φοβο ειναι πραγμα αρκετα δυσκολο αλλα οχι ακατορθωτο για μενα το αντιδοτο ειναι η πιστη στον εαυτο σου δειξε λιγο αυτοπεποιθηση και παρορμητισμο αν μπορεις..μην αυτοκαταστρεφεσαι με χαπια εννοω σε υπερβολικες ποσοτητες ειναι σιγουρο πονας και θες με τα φαρμακα να διωξεις τον πονο επειδη δεν μπορεις να εξωτερικευσεις τον θυμο σου το βγαζεις ολο πανω σου αξιζει; δικαιολογημενα εισαι επιφυλακτικη αλλα αν δεν αλλαξεις κατι μην περιμενεις διαφορετικο αποτελεσμα γιατι δεν ζεις οπως και εγω δεν ζουσα επινα πρεζα για να μην ποναω

Senior Member
    τρια παρα δυο;; χαχαχαχα κοιτα γενικα δεν ανεχομαι να με απειλουνε εκει μεσα θα το κανα μαλλον καλοκαιρινο γιατι θα ειχα κινητρο εξαλου οταν μου παν να παω σε κλινικη τους το πα με ηρεμια και σαφηνεια οτι θα το διαλυσω το μερος ααα επισης με εχουν πεταξει εξω απο ψυχιατρειο γιατι πηγα να παρω φαρμακα και και εβριζα τον γιατρο...αντρας σε χτυπησε; αυτος που ειναι τωρα; εχεις επαφες μαζι του ξερεις που ειναι;.....οσο για τον φοβο ειναι πραγμα αρκετα δυσκολο αλλα οχι ακατορθωτο για μενα το αντιδοτο ειναι η πιστη στον εαυτο σου δειξε λιγο αυτοπεποιθηση και παρορμητισμο αν μπορεις..μην αυτοκαταστρεφεσαι με χαπια εννοω σε υπερβολικες ποσοτητες ειναι σιγουρο πονας και θες με τα φαρμακα να διωξεις τον πονο επειδη δεν μπορεις να εξωτερικευσεις τον θυμο σου το βγαζεις ολο πανω σου αξιζει; δικαιολογημενα εισαι επιφυλακτικη αλλα αν δεν αλλαξεις κατι μην περιμενεις διαφορετικο αποτελεσμα γιατι δεν ζεις οπως και εγω δεν ζουσα επινα πρεζα για να μην ποναω
    Άρα καλά κατάλαβα...lol! Αλλά να σου πω κάτι; Καλά θα το έκανες!

Ναι, άντρας είναι και ξέρω πολύ καλά που είναι αλλά είναι πατέρας μου και δεν θέλησα να προχωρήσω νομικά όταν μου το ανέφεραν και μετά μου ζήτησε συγγνώμη κι από τότε όλα καλά σ' αυτόν τον τομέα...απόπειρα έχω πάρα πολύ καιρό να κάνω αλλά ακόμα με στοιχειώνουν οι προηγούμενες, δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις...έχω καταλήξει κάνα δυο φορές στο νοσοκομείο...έχω φριχτές μνήμες από αυτές που με πονάνε...μια φορά η μάνα μου μου χτυπούσε την πόρτα έξω από το δωμάτιο γιατί την είχα κλειδώσει αφού της φώναξα ότι θα κόψω τις φλέβες μου κι όντως το έκανα και τελικά όταν κατάφερε και την άνοιξε εγώ έκλαιγα μες τα αίματα αν και δεν κατάφερα μεγάλο τραύμα αλλά η χειρότερη ήταν με κάτι άλλα χάπια που περίμενα πότε θα πεθάνω, ήταν φριχτό να μην το ξέρει κανείς και να το περνάω μόνη μου...τελικά τη γλίτωσα με πλύση στομάχου...ή λεβάιν όπως το έλεγαν στο νοσοκομείο...
    Κι η ψυχολόγος μου το ίδιο λέει ότι στρέφω το θυμό μου σ' εμένα γι' αυτό κι αυτοτραυματίζομαι... ευτυχώς κι αυτό έχω μήνες να το κάνω...καλά πάμε...
    Να σε ρωτήσω, σχετικά με τον φόβο τι θεωρείς ότι πρέπει ν' αλλάξω;
    Last edited by Κύκνος; 31-05-2016 at 19:03.

Banned
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Το λέω για να δεις ότι δεν της μίλησα τόσο άσχημα.
    Απλά μου κολλούσε τόσο καιρό και της μίλησα με λίγα νεύρα.
    Δεν καταλάβαινε ότι δεν μου αρέσει.
    Τώρα αυτό είναι σαν απολογία...Από την μια θες να προκαλείς και από την άλλη κάνεις την αθώα περιστερά...