ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 669
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 669 of 1380 FirstFirst ... 1695696196596676686696706716797197691169 ... LastLast
Results 10,021 to 10,035 of 20693
    Senior Member
    Παιδιά μιας κι αναφερόμαστε σε χάπια θέλω να μοιραστώ κάτι μαζί σας, λογικά το έχω ξαναγράψει αλλά πάντα με βαραίνει αυτή η ανάμνηση...αλλά πρώτα να πω ότι με μερικά πεθαίνεις, δεν θα πω φυσικά τι χάπια πήρα αλλά δεν ήταν ψυχοφάρμακα...θα σας πω όμως ότι σε μια προσπάθεια μου να σηκωθώ απ' το κρεβάτι ζαλίστηκα τόσο πολύ που έπεσα κάτω κι έτσι με άκουσαν οι γονείς μου και με πήγαν στο νοσοκομείο όπου χρειάστηκε ώρα και πλύση στομάχου ή λεβάιν (δεν ξέρω ακριβώς ποια είναι η σωστή ορολογία) για να τα καταφέρω...ήθελαν να με κρατήσουν κι εκεί για παρακολούθηση...
    Το αναφέρω για δύο λόγους αυτό: 1ον μήπως το ξεπεράσω γιατί δεν σας κρύβω ότι μου έρχεται στο μυαλό κάποιες φορές κυρίως οι στιγμές που περίμενα να πεθάνω και το περίμενα ολομόναχη και φοβόμουν πολύ, αν μία φορά δεν αντέχω τη μοναξιά όταν δεν κινδυνεύω τότε δεν την άντεχα δέκα, ήταν μία από τις πιο οδυνηρές στιγμές της ζωής μου κι ευτυχώς που πλέον δεν υπάρχουν τέτοια φάρμακα στο σπίτι μου γιατί δεν με βασίζομαι και κάνω αγώνα για να μην αγοράσω ξανά μιας και χορηγούνται χωρίς συνταγή, λογικά δεν περιμένει κανείς ότι κάποιος θα τα αγοράσει επί τούτου αλλά το μυαλό όταν είναι αποφασισμένο γίνεται εφευρετικό...
    2ον για να σας πω ότι δεν είναι όλα τα χάπια αθώα και να μην "παίζετε" μ' αυτά και για σένα το λέω Macgyver, δεν είναι τόσο ακίνδυνα όσο νομίζεις όλα τα σκευάσματα, προσοχή...ελπίζω να μην τα επαναλαμβάνεις ακόμα και τώρα αυτά τα ριψοκίνδυνα κοκτέηλ...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Ρε συ κύκνε έχω αυτοκτονικές ιδέες από εννιά χρονών είμαι τριάντα τέσσερα την έχω πηδήξει δυο τρεις φορές από τύχη οδηγούσα επικίνδυνα θα σκοτώνομουν καμιά δεκαριά φορές παλιά έλεγα ότι πρέπει να ζήσω είχα όνειρα κι ελπίδες τώρα λέω χέστηκα ας με σκοτώσει κάποιος πραγματικά δεν πιστεύω πλέον σε τίποτα και δεν έχω ελπίδα για τίποτα δυο χρονάκια ακόμα θα τα ζήσω μέχρι να περάσει η οικονομική κρίση μετά βλέποντας και κάνοντας άμα πάει έτσι σιγά μην αντέξω αφήνω ένα ενδεχόμενο να αναπτυχθούν δυνάμεις στον οργανισμό όπως έγινε στα τριάντα δύο μου αλλιώς ούτε εγώ θα ζήσω για πολύ κι άμα θες το συζητάμε
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Ρε συ κύκνε έχω αυτοκτονικές ιδέες από εννιά χρονών είμαι τριάντα τέσσερα την έχω πηδήξει δυο τρεις φορές από τύχη οδηγούσα επικίνδυνα θα σκοτώνομουν καμιά δεκαριά φορές παλιά έλεγα ότι πρέπει να ζήσω είχα όνειρα κι ελπίδες τώρα λέω χέστηκα ας με σκοτώσει κάποιος πραγματικά δεν πιστεύω πλέον σε τίποτα και δεν έχω ελπίδα για τίποτα δυο χρονάκια ακόμα θα τα ζήσω μέχρι να περάσει η οικονομική κρίση μετά βλέποντας και κάνοντας άμα πάει έτσι σιγά μην αντέξω αφήνω ένα ενδεχόμενο να αναπτυχθούν δυνάμεις στον οργανισμό όπως έγινε στα τριάντα δύο μου αλλιώς ούτε εγώ θα ζήσω για πολύ κι άμα θες το συζητάμε
    Κοντά είμαστε ηλικιακά, έχω ζήσει 4 χρόνια περισσότερα από σένα...τώρα ποιος θα ζήσει συνολικά τα περισσότερα άγνωστο...
    Ναι, αμέ, να το συζητήσουμε...να σου πω για μένα, εγώ αν πεθάνω θέλω ανώδυνο θάνατο όχι βίαιο ακόμα και στις τελευταίες μου στιγμές, μου φτάνει που την έχω υποστεί ζωντανή τώρα θέλω ανακούφιση...

Πες κι εσύ τι θέλεις τώρα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Εγώ κυκναρα μου για να μην κάνω καμιά μαλακιά απόψε θα πάω να πιω μπύρες εδώ στην γειτονιά γιατί δεν είμαι καλά και θέλω να είμαι με κόσμο συγνώμη που φεύγω αλλά πραγματικά δεν είμαι καλά

Senior Member
    Εγώ κυκναρα μου για να μην κάνω καμιά μαλακιά απόψε θα πάω να πιω μπύρες εδώ στην γειτονιά γιατί δεν είμαι καλά και θέλω να είμαι με κόσμο συγνώμη που φεύγω αλλά πραγματικά δεν είμαι καλά
    Δεν πειράζει, ο σκοπός είναι σημαντικός...κράτα γερά...
    Θα τα πούμε αύριο πρώτα ο Θεός...εγώ είμαι μόνη μου προς το παρόν αλλά δεν έχω υλικά για να κάνω μαλακία κι ούτε τη δύναμη να βγω να ψάξω να τα βρω...νιώθω τρομερή κούραση κι ας έχω κοιμηθεί πολύ, δεν ξέρω αν αυτός είναι ένας τρόπος αυτοπροστασίας...

Καληνύχτα elis!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Δεν πειράζει, ο σκοπός είναι σημαντικός...κράτα γερά...
    Θα τα πούμε αύριο πρώτα ο Θεός...εγώ είμαι μόνη μου προς το παρόν αλλά δεν έχω υλικά για να κάνω μαλακία κι ούτε τη δύναμη να βγω να ψάξω να τα βρω...νιώθω τρομερή κούραση κι ας έχω κοιμηθεί πολύ, δεν ξέρω αν αυτός είναι ένας τρόπος αυτοπροστασίας...

Καληνύχτα elis!
    κύκνε διάβασε το θέμα μου στο γενικά ..... με αποκλείουν συνέχεια να δεις τι τράβηξα

Senior Member
    Πίνω κι όλα τι μπύρα μου δεν κάνω πλάκα είναι γεμάτο κόσμο τα κορίτσια με ξέρουν εντάξει άμα πάθω κάτι θα με βρουν τα λέμε αύριο

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    κύκνε διάβασε το θέμα μου στο γενικά ..... με αποκλείουν συνέχεια να δεις τι τράβηξα
    Δελφίνι, με προκαλείς και μετά παραπονιέσαι ότι σου φέρομαι άσχημα...ένα πράγμα θα σου πω μόνο, ότι έχουν δίκιο που σε αποκλείουν με ότι έκανες και κάνεις...τους βρίζεις και περιμένεις να σου φέρονται αλλιώς; Διαφωνώ με όσους σε υποστηρίζουν...και μάλιστα όσους βρίζουν με χυδαία λόγια την άλλη κοπέλα, σαν δεν ντρεπόμαστε λίγο...αλλά έτσι τους μάθανε να μιλάνε, τι να πεις για το επίπεδο τους...

Επίσης δεν σε νοιάζει καθόλου ο πόνος των άλλων αλλά μόνο τα δικά σου θέματα, εγώ εδώ θέλω να πεθάνω κι εσύ μου λες να ασχοληθώ μ΄εσένα...συγγνώμη αλλά δεν μπορώ, θα πάρω τα χάπια μου μπας και βγάλω τη νύχτα...

Senior Member
    Πίνω κι όλα τι μπύρα μου δεν κάνω πλάκα είναι γεμάτο κόσμο τα κορίτσια με ξέρουν εντάξει άμα πάθω κάτι θα με βρουν τα λέμε αύριο
    Εγώ θα πιω τα χάπια μου μπας κι ηρεμήσω και τα πούμε αύριο...μόλις τα πήρα, ελπίζω να με πιάσουν γρήγορα, χρειάζομαι απεγνωσμένα να χαλαρώσω...αν τυχόν έχεις κινητό που μπορεί να μπαίνει στο ίντερνετ μίλα μου λίγο, φοβάμαι...

Senior Member
    Ρε κορίτσια χαλαρώστε όλοι τραβάμε ζόρι

Senior Member
    Έλα ρε κύκνε εδώ είμαι πίνω μπύρες κάθομαι μπαρ σε μια γωνία και γράφω εσύ αλκοόλ δεν έχεις εκεί βοηθάει πολύ εγώ θα χτυπήσω άλλη μία

Senior Member
    Ρε κορίτσια χαλαρώστε όλοι τραβάμε ζόρι
    Elis, αυτό ακριβώς προσπαθώ, να χαλαρώσω, βρήκες την τέλεια λέξη...αν σε μισή ώρα το πολύ δεν πιάσει το seroquel θα πάρω κι aloperidin γιατί με βλέπω ν' ακονίζω μαχαίρια απόψε μες τη νύχτα αφού δεν έχω τίποτα καλύτερο...μου έχουν μπει κάτι τρελές ιδέες στο μυαλό...

Senior Member
    Έλα ρε κύκνε εδώ είμαι πίνω μπύρες κάθομαι μπαρ σε μια γωνία και γράφω εσύ αλκοόλ δεν έχεις εκεί βοηθάει πολύ εγώ θα χτυπήσω άλλη μία
    Έχουμε κάτι μπουκάλια αλλά δεν μπορώ να πάρω χωρίς να με δουν οι δικοί μου, γύρισε τώρα η μάνα μου...ίσως άμα κοιμηθούν βάλω λίγο κρασί στα μουλωχτά αν δεν καταφέρω να κοιμηθώ κι εγώ...

Ξέρεις κάτι; Μερικές φορές φοβάμαι μήπως εκτός από μένα κάνω κακό και στον Τζέρυ...δεν θέλω φυσικά αλλά μερικές φορές νιώθω ότι ίσως χάσω τον έλεγχο και κάνω κάτι κακό...σου έχει συμβεί ποτέ αυτό; Πρέπει να το πω στον γιατρό, θα τον πάρω αύριο τηλέφωνο...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Δελφίνι, με προκαλείς και μετά παραπονιέσαι ότι σου φέρομαι άσχημα...ένα πράγμα θα σου πω μόνο, ότι έχουν δίκιο που σε αποκλείουν με ότι έκανες και κάνεις...τους βρίζεις και περιμένεις να σου φέρονται αλλιώς; Διαφωνώ με όσους σε υποστηρίζουν...και μάλιστα όσους βρίζουν με χυδαία λόγια την άλλη κοπέλα, σαν δεν ντρεπόμαστε λίγο...αλλά έτσι τους μάθανε να μιλάνε, τι να πεις για το επίπεδο τους...

Επίσης δεν σε νοιάζει καθόλου ο πόνος των άλλων αλλά μόνο τα δικά σου θέματα, εγώ εδώ θέλω να πεθάνω κι εσύ μου λες να ασχοληθώ μ΄εσένα...συγγνώμη αλλά δεν μπορώ, θα πάρω τα χάπια μου μπας και βγάλω τη νύχτα...
    Εγώ δεν βρίζω .....είχα πάθει ψύχωση για αυτό τους έβρισα ..... όχι με ενδιαφέρουν και τα προβλήματα των άλλων αλλά επειδή με είχες αποκαλέσει ανήθικη παλιά ήθελα να διαβάσεις το θέμα μου αυτό για να καταλάβεις και εγώ κόντεψα να πεθάνω.

Επίσης γνωρίζεις την άλλη κοπέλα; Ξέρεις τι σόι άτομο ήτανε; Διάβασε λίγο για να καταλάβεις; Έχουνε πολύ δίκαιο που την βρίζουν γιατί οι άλλη κοπέλα είχε με 3 ταυτόχρονα παράλληλη σχέση τον κορόιδευε αυτόν και πολλά άλλα. Είσαι αθώα και δεν μπορείς να καταλάβεις πόσο βρώμικος μπορεί να είναι ένας άνθρωπος.

Senior Member
    Ναι μου έχει συμβεί να έχω τέτοιες σκέψεις είναι της κατάθλιψης αλλά προσπαθώ να τις απωθώ κρατιέμαι πάντα ήρεμος και προσπαθώ να ελέγχω τον εαυτό μου