Με αποκλείουν συνέχεια. - Page 96
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 96 of 109 FirstFirst ... 46869495969798106 ... LastLast
Results 1,426 to 1,440 of 1630
    WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by περαστικός View Post
    Εσύ γιατί μιλάς τόσο περιφρονητικα για τις ασχημουλες;;;;

......................
    Last edited by WhyAlwaysMe?; 31-08-2016 at 22:56.

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Σήμερα έκανα 2 μαθήματα , πιλάτες και ένα αερόμπικ και 40 λεπτά διάδρομο . Κάθε μέρα κάνω 2-3 ώρες γυμναστική. Κάνω και την διατροφή που με είχε πει ο διαιτολόγος αλλά δεν χάνω ούτε γραμμάριο που άλλοτε έχανα ένα κιλό την εβδομάδα με αυτήν την διατροφή γιατί??? Μπλόκαρα αλλά γιατί???
    Δελφινι στο ειπα μια στο ειπα δυο, στο ειπα τρεις, στο ειπα χιλιες δεκατρεις.
    Στο μηνα επανω να τσεκαρεις ζυγαρια! καταλαβες??
    οσο μεγαλωνουμε ο μεταβολισμος αλλαζει...
    στα 20 χανεις πανευκολα! μετα τα 30 επιβραδυνεται....
    εγω εχασα 20 κιλα σε δυομιση χρονια ακριβως.... ασε που πηρα ενα κιλο τωρα ...
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    Δελφινι στο ειπα μια στο ειπα δυο, στο ειπα τρεις, στο ειπα χιλιες δεκατρεις.
    Στο μηνα επανω να τσεκαρεις ζυγαρια! καταλαβες??
    οσο μεγαλωνουμε ο μεταβολισμος αλλαζει...
    στα 20 χανεις πανευκολα! μετα τα 30 επιβραδυνεται....
    εγω εχασα 20 κιλα σε δυομιση χρονια ακριβως.... ασε που πηρα ενα κιλο τωρα ...
    Καλό θα είναι να μην μπαίνει στη ζυγαριά κάθε μέρα.
    Ίσως θα της δημιουργήσει επιπρόσθετο άγχος.

Banned
    Ε ναι βρε παιδί μου τι έχουμε και εμείς οι χοντρές και άσχημες???
    Εξίσου σημαντικό πράγμα με την ομορφιά είναι και το τι έχει ο άλλος /η μέσα του...

Banned
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Γιατί επιμένεις να ασχολείσαι μαζί μου?
    Μην ξανασχοληθείς με εμένα.
    ,,,,,,,,,,,*
    Last edited by Guest17012017; 31-08-2016 at 23:16.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Όταν δεν ασχολούμαστε μας λες αδιάφορους και όταν με αγάπη ασχολούμαστε και σε προτρεπουμε να γνωρίσεις μια μέτρια ή ασχημουλα μας μιλάς άσχημα :(
    ....................
    Last edited by WhyAlwaysMe?; 31-08-2016 at 22:57.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Δελφίνι,πρέπει μου φαίνεται να σταματήσεις να ακούς την μάνα σου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Δελφίνι,πρέπει μου φαίνεται να σταματήσεις να ακούς την μάνα σου.
    Ποιος σου είπε ότι ακούω την μαμά μου???

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Ποιος σου είπε ότι ακούω την μαμά μου???
    Σε επηρεάζει όμως στη ζωή σου,για τους παλαιοημερολογίτες.

Senior Member
    https://www.pillowfights.gr/blue_mou...BA%CE%B9%CE%BF

Η μάνα έχει σχεδόν πάντα δίκιο

Εκείνη είναι υπεύθυνη για τον ερχομό μας στον κόσμο κι όσο κι αν αυτονόητο ακούγεται, δεν παύει να είναι το σημαντικότερο γεγονός. Εκείνη αποτέλεσε την πρώτη μας λέξη. Βέβαια δεν το θυμόμαστε, αλλά μας περιγράφουν πώς ξεστομίσαμε δειλά-δειλά πρώτη φορά τη λέξη «μαμά».

Εκείνη ήταν, είναι και θα είναι η πρώτη μυρωδιά, αγκαλιά, ζεστασιά και παρηγοριά. Το πρώτο σου γλυκό και στοργικό φιλί δε στο έδωσε κανένας άλλος αλλά εκείνη, τότε που σε κράτησε για πρώτη φορά στα χέρια της, τότε που μέτρησε τα δαχτυλάκια σου, τότε που της έσφιξες το δάχτυλο για να της δείξεις την παρουσία σου στη ζωή της, μια για πάντα.

Κι η λίστα μπορεί να συνεχιστεί, με την πρώτη σου μέρα στο σχολείο και τη συγκίνησή της. Με την πρώτη σου σχολική τσάντα που ήταν πιο μεγάλη από εσένα και τις ατελείωτες διαφωνίες κατά την εφηβεία. Τότε που σου έφταιγαν όλοι κι όλες, κυρίως όμως η μαμά σου.

Το ανεπανάληπτο πρωινό ξύπνημα στις επτά παρά πέντε αλλά κι οι φανερές καχυποψίες της για να μαθαίνει και να ελέγχει απ’ το πώς τα πήγες στο διαγώνισμα και με ποιους κάνεις παρέα μέχρι αν γνώρισες, αν μιλάς κι αν βγαίνεις με κάποιο αγόρι.

Αυτή είναι η μία και μοναδική μητέρα μας που από τότε που μας κυοφόρησε, που μας γέννησε, που μας μεγάλωσε, ανησυχεί κι αγαπάει εμάς. Προσπαθεί να προβλέψει το μέλλον μας. Κανείς άλλος δε θα ανησυχήσει για εμάς ποτέ όσο αυτή. Γλυκό ή πικρό, αυτή είναι η αλήθεια.

Ορισμένες φορές νιώθεις σαν να είναι μέντιουμ. Σε κοιτάει και ξέρει. Γνωρίζει αν είσαι καλά ή όχι. Προσπαθεί να εκμαιεύσει ποιος σε πείραξε και τι σου έκανε. Το κάνει με τέτοιο τρόπο ώστε αφενός να της το ομολογήσεις και να μην της κλείσεις την πόρτα κατάμουτρα, αφετέρου όσες φορές κι αν είπες πως δε θα ξαναπείς τίποτα στη μητέρα σου απλά δε μπορεί να υλοποιηθεί αυτή η υπόσχεση. Ούτε εγώ ούτε εσύ μπορούμε να καταλάβουμε την ταχύτητα που της ομολογούμε τα πάντα.

Το μαγικό της κόλπο μέχρι τώρα δεν το έχω εξιχνιάσει. Σε ανυποψίαστο χρόνο παίρνει ό,τι θέλει. Μπορεί να τη στεναχωρούμε και να την πληγώνουμε με τα λόγια μας, αλλά αυτή θα πει αυτό που θέλει για να μας προστατεύσει είτε συμφωνούμε είτε όχι. Ξέρει πιο καλά από εμάς, για εμάς.

Δεν είναι καμία τυχαία, δεν είναι η κολλητή σου και δεν το χρειάζεται αυτόν τον τίτλο. Σε αντικρίζει και θα σου δώσει τη δυνατότερη συμβουλή της και θα 'ναι αυτή η συμβουλή που θα κουβαλάς για πάντα μέσα σου.

Ίσως να μην είναι μία, αλλά πολλές. Όμως όχι μόνο δεν τις ξεχνάμε, αλλά τις βρίσκουμε και μπροστά μας. Όλα τα «πρόσεχε» της ξετυλίγονται ένα-ένα στη ζωή μας. Δεν είναι απλά ένα άγγιγμα, ένα βλέμμα, ένας τυχαίος λόγος. Είναι ο πιο δικός σου άνθρωπος, η μητέρα σου.

Να κάνεις παιδί, παιδιά, οικογένεια δεν είναι δύσκολο, αλλά να τα μεγαλώσεις σωστά είναι ένα κοπιαστικό και πολυετές έργο. Δεν είναι μια απλή απόφαση. Εκείνη προσπάθησε να τα προλάβει όλα για σένα. Να είναι σύντροφος, φίλη, εργαζόμενη και πάνω απ' όλα μητέρα.

Ένα σωστό παράδειγμα που πολλές φορές έκανε λάθη, μας αδίκησε, υπερέβαλλε, μας τιμώρησε άδικα, ζήτησε συγγνώμη ή κι όχι, αλλά το έκανε απ' την αγωνία της για να είσαι υγιής, να μορφωθείς, να πετύχεις, να αγαπήσεις, να αγαπηθείς.

Ποιον νομίζεις πως βάζει πιο πάνω από ‘σένα; Κανέναν. Πάντα εσένα, ούτε καν τον εαυτό της. Μόνο εσένα, όλα για εσένα. Ας μην το ξεχνάμε κι ας την ακούμε καμιά φορά!

ΥΓ. Να τρως όλο το φαγητό σου και μην ξεχάσεις να πάρεις ζακέτα.

Επιμέλεια Κειμένου Όλγας Παραπραστανίτη: Πωλίνα Πανέρη

Banned
    Δελφίνι το λέει και το άρθρο, σχεδόν πάντα. Για το όλο θέμα με το παλαιο ή ότι τάχα σε τιμωρεί ο θεός δεν νομίζω ότι έχει καθόλου δίκιο....
    Όλη σου η οικογένεια ανήκει στο παλαιό ;;

Banned
    Εγω νομιζω οτι εμφανισιακα εισαι ενας κουκλος. Δεν εχεις αναγκη ουτε απο παραπανω κιλα ουτε τιποτα. Τωρα πως κατεληξες να σε βλεπεις ασχημο και να εχεις τοση ανασφαλεια, δεν ξερω, αυτο πρεπει να δουλεψεις....
    καλα το νομιζεις το ειπα εγω αυτοι που ψαχνονται συνηθως ειναι αυτοι που δεν εχουν προβληματα αυτοι που εχουν προβληματα δε ψαχνονται καν.

Banned
    Άμα είναι κούκλος γιατί μας έχει πρήξει με τις πολυπόθητες ωραίες, την παρθενιά του κλπ;; :(

Senior Member
    Δελφίνι το λέει και το άρθρο, σχεδόν πάντα. Για το όλο θέμα με το παλαιο ή ότι τάχα σε τιμωρεί ο θεός δεν νομίζω ότι έχει καθόλου δίκιο....
    Δεν νομίζω ότι είπα κάτι τέτοιο.

Ναι όλη μου η οικογένειά μου είναι με το παλαιό.

Senior Member
    Λοιπόν παιδιά από ότι θυμάμαι αυτή που της έκλεψα τον γκόμενό της θυμάμαι ερχότανε στο σπίτι μου και μου έλεγε ανώμαλα πράγματα όπως πχ έχεις ωραία μπαμπά έχεις σκεφτεί ποτέ να κάνεις τίποτα με τον μπαμπά σου? και άλλα τέτοια

Page 96 of 109 FirstFirst ... 46869495969798106 ... LastLast