δεν ξέρω τι θέλω... - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 42 of 42
    Junior Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Πως δεν σου αρεσουν,αφου και ο πρωτος κωλοπαιδο ηταν και ησουν κολλημενη μαζι του.
    στην πρώτη περίπτωση ήταν διαφορετικά... ήμουν ένα ψαρωμένο κοριτσάκι γυμνασίου που ενθουσιαζόμουν αρκετά εύκολα..
    Και όταν γνωριστήκαμε έδειξε κάτι άλλο σε σχέση με αυτό που έδειχνε μετά από καιρό και συνεχίζει να δείχνει τώρα..
    δεν λέω.. όταν είδα πόσο μαλάκας είναι στην πραγματικότητα, δεν έφυγα συνέχισα εκεί όμως μ'άρεσε.. γιατί μπορεί να έκανε ότι μ@λ@κιες έκανε όμως με διεκδικούσε και δεν με άφηνε να φύγω.. εν το μεταξύ ήξερε ότι λιώνω για την πάρτω του και μόνο και ήξερε πως να με διαχειριστεί και να με φέρει στα νερά του.
    Γενικά.. ναι ίσως να μου αρέσει όλη αυτή η κατάσταση όμως με κουράζει ταυτόχρονα..

Junior Member
    ισχύει ήθελα τόσο πολύ να τα βγάλω από μέσα μου που ξεκίνησα και έγραφα ότι μου ερχόταν στο κεφάλι χωρίς να κοιτάζω να δώσω μια ροή στο γενικό κείμενο..
    ναι αυτόν τον καιρό έχω μια 'σχέση' στην οποία όμως δεν είμαι απόλυτα ικανοποιημένη και νοιώθω ότι υπάρχει ένα τεράστιο χάσμα ανάμεσα σε εμένα και σε εκείνον..
    όμως φοβάμαι να του πω ότι θέλω να σταματήσει όλο αυτό.. γιατί είχαμε ξανά κάνει κάτι στο παρελθόν και το τελείωσα πάλι εγώ και πάλι σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και τότε από όσο θυμάμαι δεν το είχε πάρει και πολύ καλά...

Quote Originally Posted by Georgia01 View Post
    στην πρώτη περίπτωση ήταν διαφορετικά... ήμουν ένα ψαρωμένο κοριτσάκι γυμνασίου που ενθουσιαζόμουν αρκετά εύκολα..
    Και όταν γνωριστήκαμε έδειξε κάτι άλλο σε σχέση με αυτό που έδειχνε μετά από καιρό και συνεχίζει να δείχνει τώρα..
    δεν λέω.. όταν είδα πόσο μαλάκας είναι στην πραγματικότητα, δεν έφυγα συνέχισα εκεί όμως μ'άρεσε.. γιατί μπορεί να έκανε ότι μ@λ@κιες έκανε όμως με διεκδικούσε και δεν με άφηνε να φύγω.. εν το μεταξύ ήξερε ότι λιώνω για την πάρτω του και μόνο και ήξερε πως να με διαχειριστεί και να με φέρει στα νερά του.
    Γενικά.. ναι ίσως να μου αρέσει όλη αυτή η κατάσταση όμως με κουράζει ταυτόχρονα..
    Ε,στα λογια μου ερχεσαι,μην παραπονιεσαι.
    Αφου θες να μπλεκεις με τετοιους θα εχεις τετοιες ιστοριες.
    Ετσι πανε αυτα.

Μπλεξε με κανενα νορμαλ να βρεις την υγεια σου,τοσα αγορια υπαρχουν.
    Επισης,μπορει εν τελει να μην εισαι της σχεσης τελικα.
    Καλυτερα να κανεις φασεις με τετοια ρεμαλια αφου σε τραβανε ερωτικα,αλλα το να κανεις σχεση μαζι τους ειναι χαζο.

Junior Member
    Quote Originally Posted by γαλαζιο14 View Post
    Παρακαλω μη βγαζουμε τωρα συμπερασμα οτι οι γυναικες θελουν πλουσιους κτλ.
    Δε λεω οτι δεν υπαρχουν γυναικες που το κανουν αλλα δεν ειναι και γυναικειο χαρακτηριστικο να θελουν τα χρηματα , ειναι στο χαρακτηρα του καθενος τι κανουν.
    Και αντρες μπορει να θελουν μια γυναικα για τα χρηματα της η την ομορφια της μονο αλλα δεν εχω ακουσει κανεναν να λεει κατι.
    ισχύει...
    και στο κάτω κάτω εκεί δεν μιλάμε για έρωτα.. μιλάμε για συμφέροντα και το κυνήγι της τέλειας ζωής που μοιάζει σαν να βγήκε από καλά σκηνοθετημένη ρομαντική ταινία

Junior Member
    Ε,στα λογια μου ερχεσαι,μην παραπονιεσαι.
    Αφου θες να μπλεκεις με τετοιους θα εχεις τετοιες ιστοριες.
    Ετσι πανε αυτα.

Μπλεξε με κανενα νορμαλ να βρεις την υγεια σου,τοσα αγορια υπαρχουν.
    Επισης,μπορει εν τελει να μην εισαι της σχεσης τελικα.
    Καλυτερα να κανεις φασεις με τετοια ρεμαλια αφου σε τραβανε ερωτικα,αλλα το να κανεις σχεση μαζι τους ειναι χαζο.
    δεν είναι ρεμάλι...ίσως να ήταν.. όμως πλέον έχει μαζευτεί..
    το έχω σκεφτεί και εγώ ότι ίσως οι σχέσεις να μην είναι και πολύ το στοιχείο μου.. όμως γενικά μου αρέσει η ιδέα της σχέσης όμως κάπως ποιο περίπλοκη...
    όσο για το νορμάλ παιδί δεν νομίζω να με βοηθήσει και πολύ... στη σχέση που είμαι τώρα το παιδί είναι μια χαρά χαρακτήρας άψογος... όμως τι να κάνουμε 9/10 φορές που θα είμαστε μαζί εγώ θα σκέφτομαι τον άλλο..
    και γτ παρακαλώ είναι χαζό να έχεις σχέση με ένα αλήτη ας το πούμε έτσι.. ίσα ίσα που εκείνοι δίνουν ενδιαφέρον στις σχέσεις :rolleyes:

δεν είναι ρεμάλι...ίσως να ήταν.. όμως πλέον έχει μαζευτεί..
    το έχω σκεφτεί και εγώ ότι ίσως οι σχέσεις να μην είναι και πολύ το στοιχείο μου.. όμως γενικά μου αρέσει η ιδέα της σχέσης όμως κάπως ποιο περίπλοκη...
    Πως το οριζεις το περιπλοκο.

και γτ παρακαλώ είναι χαζό να έχεις σχέση με ένα αλήτη ας το πούμε έτσι.. ίσα ίσα που εκείνοι δίνουν ενδιαφέρον στις σχέσεις :rolleyes:
    Αμα σου αρεσει να σε κακομεταχειριζονται,be my guest.Μετα μην κλαιγεσαι ομως οτι σου φερονται ασχημα.Εσυ τα προκαλεις.

Junior Member

Αμα σου αρεσει να σε κακομεταχειριζονται,be my guest.Μετα μην κλαιγεσαι ομως οτι σου φερονται ασχημα.Εσυ τα προκαλεις.
    βασικά η λέξη που θα περιέγραφε πως ακριβώς θέλω μια σχέση θα ήταν ιδιαίτερη.. θέλω ο άλλος να με κάνει να νοιώθω ότι εκείνος έχει το πάνω χέρι της σχέσης και ας ξέρω ότι στην πραγματικότητα εγώ είμαι εκείνη που κινώ τα νήματα.. θέλω να είναι γλυκός (όχι σαλιάρης) και να έχει πλάκα... να μην είναι ξενέρωτος (τουλάχιστον όταν θα είμαστε μαζί) και να με κάνει να νοιώθω σιγουριά και ικανοποίηση δίπλα του.. αυτό θέλω... ζητάω πολλά, όμως αυτό χρειάζομαι.. αυτό θα με ικανοποιήσει..(ή τουλάχιστον έτσι πιστεύω )
    Δεν θέλω να με κακομεταχειρίζεται ο άλλος, ίσως να σ έδωσα λάθος εντύπωση.. απλά το να παιδεύει λίγο ο άλλος δεν με χαλάει μη σου πω και καθόλου..
    θες να το πεις όλο αυτό μαζοχισμό;; (τουλάχιστον η κολλητή μου έτσι το αντιλαμβάνεται) πες το λοιπόν και έτσι..

Banned

Ασ'το Αλαφροσκιωτε, τζάμπα κάθεσαι και ασχολείσαι..
    Άμα μπλέξεις με το σκεπτικό μιας γυναίκας είναι σαν να βάζεις ένα πιστόλι στον κρόταφο σου.... Εξακριβωμένα πράγματα....

βασικά η λέξη που θα περιέγραφε πως ακριβώς θέλω μια σχέση θα ήταν ιδιαίτερη.. θέλω ο άλλος να με κάνει να νοιώθω ότι εκείνος έχει το πάνω χέρι της σχέσης και ας ξέρω ότι στην πραγματικότητα εγώ είμαι εκείνη που κινώ τα νήματα.. θέλω να είναι γλυκός (όχι σαλιάρης) και να έχει πλάκα... να μην είναι ξενέρωτος (τουλάχιστον όταν θα είμαστε μαζί) και να με κάνει να νοιώθω σιγουριά και ικανοποίηση δίπλα του.. αυτό θέλω... ζητάω πολλά, όμως αυτό χρειάζομαι.. αυτό θα με ικανοποιήσει..(ή τουλάχιστον έτσι πιστεύω )
    Αρα εν τελει ξερεις τι θες.Το προβλημα ποιο ειναι?Οτι δεν σου χει κατσει ακομα ο νουμερο 2?

Δεν θέλω να με κακομεταχειρίζεται ο άλλος, ίσως να σ έδωσα λάθος εντύπωση.. απλά το να παιδεύει λίγο ο άλλος δεν με χαλάει μη σου πω και καθόλου..
    θες να το πεις όλο αυτό μαζοχισμό;; (τουλάχιστον η κολλητή μου έτσι το αντιλαμβάνεται) πες το λοιπόν και έτσι..
    Αφου δε θες να σε κακομεταχειριζονται,γιατι εκατσες 3 χρονια με καποιον που σε κακομεταχειριζοταν?

Quote Originally Posted by περαστικός View Post
    Ασ'το Αλαφροσκιωτε, τζάμπα κάθεσαι και ασχολείσαι..
    Άμα μπλέξεις με το σκεπτικό μιας γυναίκας είναι σαν να βάζεις ένα πιστόλι στον κρόταφο σου.... Εξακριβωμένα πράγματα....
    Ξερεις τι το καταλαβαινω το σκεπτικο (οχι πως συμφωνω,αλλα ξερω πως σκεφτονται),αλλα μου αρεσει να βλεπω πως το αντιλαμβανονται οι ιδιες.

Junior Member
    Αρα εν τελει ξερεις τι θες.Το προβλημα ποιο ειναι?Οτι δεν σου χει κατσει ακομα ο νουμερο 2?

υποθέτω πως ξέρω.. πρόβλημα ουσιαστικό δεν υπάρχει στο κεφαλάκι μου είναι όλα.. ωστόσο αν ήθελα να είχε γίνει κάτι λίγο να τον πλησίαζα ξέρω ότι θα έπαιρνα αυτό που ήθελα.. όμως δεν τον έκανα.. δεν τον πλησίασα και τώρα πλέον είναι αργά γιατί έχω ανοίξει και την άλλη ιστορία και αν τώρα προσπαθήσω να ανατρέψω τα πράγματα τ μόνο σίγουρο είναι ότι θα μου βγει το όνομα και μπορεί στο τέλος να μην πετύχω και τίποτα

Αφου δε θες να σε κακομεταχειριζονται,γιατι εκατσες 3 χρονια με καποιον που σε κακομεταχειριζοταν?

έκατσα αυτά τα γαμημένα τρία χρόνια γιατί τον αγαπούσα και πίστευα ότι απλά έτσι ήταν ο τρόπος που αγαπούσε εκείνος με το να παιδεύει τον άλλο.. τον είχα συνηθίσει & το είχα αποδεχτεί.. μέχρι που κάποια στιγμή τα πράγματα άλλαξαν τελείως γτ έβαλε και τρίτους μέσα στη σχέση μας...

Ξερεις τι το καταλαβαινω το σκεπτικο (οχι πως συμφωνω,αλλα ξερω πως σκεφτονται),αλλα μου αρεσει να βλεπω πως το αντιλαμβανονται οι ιδιες.
    δεν θα το αρνηθώ γιατί ξέρω ότι είναι βλακεία να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας... σαν γυναίκες αγχωνόμαστε και ανησυχούμε πολύ περισσότερο από τους άντρες και σαν αποτέλεσμα μπερδευόμαστε μόνες μας και δημιουργούμε πολλές φορές και προβλήματα στους ίδιους μας τους εαυτούς από κει που δεν υπήρχαν.. ΌΜΩΣ δεν ισχύει για όλες τις περιπτώσεις αυτό.. επειδή παραδέχομαι ότι ισχύει στη δική μου περίπτωση δεν σημαίνει ότι όλες οι γυναίκες είναι υπερβολικές και ότι πάντα έχουν άδικο...

υποθέτω πως ξέρω.. πρόβλημα ουσιαστικό δεν υπάρχει στο κεφαλάκι μου είναι όλα.. ωστόσο αν ήθελα να είχε γίνει κάτι λίγο να τον πλησίαζα ξέρω ότι θα έπαιρνα αυτό που ήθελα.. όμως δεν τον έκανα.. δεν τον πλησίασα και τώρα πλέον είναι αργά γιατί έχω ανοίξει και την άλλη ιστορία και αν τώρα προσπαθήσω να ανατρέψω τα πράγματα τ μόνο σίγουρο είναι ότι θα μου βγει το όνομα και μπορεί στο τέλος να μην πετύχω και τίποτα
    Οτι αυτος πιθανον κερατωνε την γκομενα του με σενα,θα κανε μετα το ιδιο σε σενα αν τα φτιαχνατε,δε σου εχει περασει απο το μυαλο?
    Εν παση περιπτωσει,τουλαχιστον μην παιδευεις αλλο αυτον που ειστε μαζι.

έκατσα αυτά τα γαμημένα τρία χρόνια γιατί τον αγαπούσα και πίστευα ότι απλά έτσι ήταν ο τρόπος που αγαπούσε εκείνος με το να παιδεύει τον άλλο.. τον είχα συνηθίσει & το είχα αποδεχτεί.. μέχρι που κάποια στιγμή τα πράγματα άλλαξαν τελείως γτ έβαλε και τρίτους μέσα στη σχέση μας...
    Αφου αγαπησες τετοιο ανθρωπο,σημαινει οτι σου αρεσουν τετοιες συμπεριφορες.

Junior Member
    Οτι αυτος πιθανον κερατωνε την γκομενα του με σενα,θα κανε μετα το ιδιο σε σενα αν τα φτιαχνατε,δε σου εχει περασει απο το μυαλο?
    Εν παση περιπτωσει,τουλαχιστον μην παιδευεις αλλο αυτον που ειστε μαζι.
    με την κοπέλα του όσο καιρό ήταν μαζί.. ήταν μαζί της και μόνο... όμως την πρώτη φορά που χώρισαν ήταν χώρια αρκετό καιρό 3-4 μήνες αλλά και πάλι ο ένας καιγόταν για τον άλλο από ότι έχω καταλάβει απλά είχαν εγωισμό.. πριν 2 μήνες ήρθε ο παιδικός του φίλος (του αγοριού νούμερο 2 εε) και όταν την γνώρισε (την 'κοπελα του αγοριού νούμερο 2) του άρεσε και στο τέλος μάλλον έκαναν και κάτι.. έτσι ο τύπος νούμερο 2 ξενέρωσε αρκετά με την τύπισσα και ενώ ξανά προσπάθησαν πριν 2-3 βδομάδες μάλλον δεν τους βγήκε και τώρα δεν είναι πλέον μαζί (αυτά τουλάχιστον ξέρω εγώ)
    όσο για το παιδί που είμαστε προσπαθώ να βρω τον ιδανικό τρόπο για να τον διαχειριστώ όμως θα ότι και αν κάνω θα προσπαθήσω να είμαι όσο πιο πολύ ειλικρινής μπορώ μαζί του..

Αφου αγαπησες τετοιο ανθρωπο,σημαινει οτι σου αρεσουν τετοιες συμπεριφορες.
    κοίτα η αλήθεια είναι ότι έχω ανεχτεί αρκετές τέτοιες συμπεριφορές και χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα.. όμως κάθε φορά αντιδράω διαφορετικά ανάλογα με το άτομο που έχω απέναντι μου.. για παράδειγμα από τον πρώτο τύπο επειδή ήταν αυτός και σήμαινε τόσα πολλά για μένα ανέχτηκα αυτή την συμπεριφορά και προσπάθησα να συμβιβαστώ και να την δω από την θετική της πλευρά ( στην αρχή δεν ήταν έτσι έκλαψα πολύ και κλείστηκα αρκετό καιρό στον εαυτό μου ρίχνοντας μου όλες τις ευθύνες για ότι συνέβαινε, μέχρι που κατάλαβα ότι δεν ήμουν εγώ που του έβγαζα αυτόν τον εαυτό αλλά έτσι ήταν από μόνος του και αποφάσισα να συμβιβαστώ και να προσπαθήσω για εμάς)..
    και ξανά λέω όταν τον γνώρισα δεν ήταν έτσι.. αυτόν τον εαυτό του τον εμφάνισε πολύ αργότερα και πλέον ήταν ήδη αργά..
    όμως από την άλλη πλευρά υπήρχαν άνθρωποι στη ζωή μου και συγκεκριμένα ένας καλός μου φίλος ο οποίος ήθελα να γίνει κάτι παραπάνω μεταξύ μας και ενώ εγώ του είχα πει και το ήξερε και από πιο νωρίς ότι ήμουν αλλού και ότι με έφερνε σε δύσκολη θέση συνέχιζε να με πιέζει και για να μου τραβήξει την προσοχή άρχισε και έκανε διάφορες καφρίλες και γενικά να φέρεται σαν καλόπαιδο και έτσι όμως δεν έκατσα να το ανεχτώ.. του έκοψα τον αέρα χωρίς πολλά πολλά..

Page 3 of 3 FirstFirst 123