Results 61 to 75 of 234
-
06-09-2016, 18:00 #61
- 06-09-2016, 18:11 #62
Ναι. Όμως σιγά σιγά, αυτό από μόνο του με αποθάρρυνε και με έβαλε στη θέση μου.
Και το stalking που έκανα είναι πολύ τραβηγμένο και στα όρια του νόμου.
Αν το έκαναν σε εμένα, θα αντιδρούσα, απευθυνόμενος στα όργανα του νόμου.
Διαβάζω στην Wikipedia για την Margaret Mary Ray, μια γυναίκα που έπασχε από σχιζοφρένεια και ερωτομανία, που έκανε ανελέητο stalking στον David Letterman (τον γνωστό show-man), που φυλακίστηκε και που τελικά αυτοκτόνησε το 1998, αφήνοντας πίσω πέντε ορφανά.
Αυτοκτόνησε, για τον David Letterman, όπως έγραψε στο σημείωμά της.
Ο Letterman έδειξε απλά και μόνο συμπόνοια.
Η ιστορία δεν επαναλαμβάνεται. Ποτέ!
Η ιστορία όμως διδάσκει!
06-09-2016, 18:19 #63
06-09-2016, 18:43 #64
06-09-2016, 18:47 #65
06-09-2016, 18:53 #66
06-09-2016, 18:59 #67
Κοίτα, για να επιβιώσει κάτι, πρέπει να το θρέψεις.
Αν σε ένα ψαράκι που είναι στη γυάλα του, σταματήσεις να του δίνεις φαγητό, λογικά θα ψοφήσει.
Αν εσύ με τις σκέψεις σου, τρέφεις την θλίψη σου, αυτή θα γιγαντώνεται.
Αν ξεκινήσεις να θρέφεις κάτι θετικό μέσα σου και αρχίζεις να το φροντίζεις κάθε μέρα, θα το θαυμάζεις!
Και θα το θαυμάζουν και οι άλλοι!
Το έξω μας, είναι ο καθρέφτης του μέσα μας! Καμία δεν θα σε κοιτάξει αν είσαι κλαψιάρης, μίζερος και στεναχωρημένος.
Μπορείς να είσαι ρευστός σαν την άμμο είτε σκληρός σαν οπλισμένο σκυρόδεμα.
Διάλεξε!
06-09-2016, 19:21 #68
Εγώ έτσι ξεκίνησα όταν ξεκίνησα στα 17 μου, όπως το περιγράφεις παραπάνω... Είχα φιλοδοξίες πάνω σ'αυτό το θέμα και υπομονή και επιμονή... Όμως, χρόνο με το χρόνο, μήνα με το μήνα, όταν η μία αποτυχία διαδεχόταν την άλλη, και εννοείται χωρίς θετικό αποτέλεσμα ενδιάμεσα, έ μετά άρχισε η κάτω βόλτα με απότομη κατηφόρα κατά την πορεία... Και νά'μαστε σήμερα, νά'χω φτάσει τα 25, πιο ξενερωμένος από ποτέ!
Δε λέω ότι έχεις άδικο φυσικά... Απλά περιγράφω την δική μου περίπτωση... Δεν μπορώ να σταυρώσω γυναίκα με τίποτα! Μα με τίποτα! Μ'έχω σιχαθεί γι'αυτό!
06-09-2016, 19:27 #69
Αν πας στην πρώτη σελίδα του thread θα δεις τι γράφω για την αποτυχία και πως πρέπει να την αντιμετωπίζουμε.
Λέξεις κλειδιά: Τσώρτσιλ, Έντισον.
Και εδώ και 8 χρόνια είσαι σε τέτοια φάση; Φαντάζει μαρτύριο!
Αν πιστέψεις όμως και πεισμώσεις, θα βγεις νικητής!
Τι και δεν έκατσε μια σχέση, μια δουλειά, μια επένδυση...
Η κλεψύδρα κυλά προς τα κάτω και μια μέρα θα τελειώσει.
Γι' αυτό κάνε κάτι καλό. Ένα πρώτο βήμα!
06-09-2016, 19:33 #70
Τό'κανα λίγο edit το παραπάνω πού'γραψα... Ναι, το διάβασα αυτό που έγραψες στην προηγούμενη σελίδα... Εγώ ναι, μ'αυτό το σκεπτικό ξεκίνησα και το πήγαινα όλα αυτά τα χρόνια... Άλλα το πρόβλημά μου είμαι εγώ! Δεν το έχω καν με το φλερτ! Να μιλήσω σε άγνωστη κοπέλα, ούτε λόγος! Δεν ξέρω τι να πω, και όσες έκανα την απόπειρα να μιλήσω (πάνω), νηφάλιος και πιωμένος σε άλλες δοκιμές πήρα τα 3 του Καράμπελα και είπα κι ένα τραγούδι! Δεν είναι ότι τρώω απορρίψεις μόνο (και εκτός απ'αυτόν τον τρόπο προσέγγισης), άλλα τρώω ολική απαξίωση, πως να το πω! Ακόμα και ο Κουασιμόδος θα έμενε μ_λ_κας αν τα έβλεπε αυτά!
06-09-2016, 19:45 #71
Κοίτα, όσα σου είπα ισχύουν.
Απλώς το θέμα σου είναι τι τακτική θα ακολουθήσεις. Αυτό πρέπει να σε απασχολεί. Ψυχολογία στο ταβάνι όμως, σε κάθε περίπτωση!
Παράδειγμα: έχεις μια ποδοσφαιρική ομάδα, που έχει μέτριους σε χρηματική αξία παίκτες, με εξαιρετική χημεία, τέλεια ψυχολογία και που παίζει το παρωχημένο σύστημα 4-4-2. Έχεις και μια άλλη ομάδα όπου έχει τα μεγάλα ονόματα, που όλοι τους παίζουν για πάρτη τους, που είναι τσακωμένοι μεταξύ τους και που παίζουν ένα συγχρονο 4-2-3-1.
Στο 90'+5' θα κερδίσουν με 0-1 οι δεύτεροι, λόγω εμπειρίας και τακτικής. Έτσι και στο φλερτ. Φαινομενικά μπορεί εσύ ή εγώ να κάνεις τα πάντα και να είσαι απόλυτα αφοσιωμένος σε κάτι, αποτελεσματικά όμως δεν βγαίνει η στρατηγική αυτή. Γι΄αυτό όσο γίνεται αγαπάμε την ίδια την διαδικασία του φλέρτ και την κάνουμε όλο και καλύτερη.
Σημασία μπορεί να έχει το αποτέλεσμα (να σταυρώσεις γυναίκα εν προκειμένω), εν τέλει όμως θα δεις.
Με τον καιρό θα βελτιωθείς.
Χρειάζεται λίγη στρατηγική μόνο και πίστη στον εαυτό σου!
06-09-2016, 20:20 #72
Εισαι πολυ δυναμικος, μπραβο σου!!!
πωπω stalking και εγω εκανα.... οποτε σε νιωθω!!!!
να σε ρωτησω, την ερωτευθηκες κεραυνοβολα, μπαμ και κατω ή σιγα-σιγα??Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!
06-09-2016, 23:41 #73
1)Μην κολλατε με ατομα που δεν ειστε καν μαζι.
2)Μην την πεφτετε σε ατομα που δεν αξιζουν ή δεν προκειται ποτε να σας κατσουν.Πρεπει να ξερεις τα κυβικα σου.
Απαραβατοι κανονες,ειδικα ο πρωτος!
Eπισης,μην περιμενετε να βρειτε γκομενο/γκομενα σε κλαμπ.Εκει πας για οφθαλμολουτρο και μεθυσι.
07-09-2016, 02:15 #74
Για να διευκρινίσω, δε διαφωνώ πάνω σ'αυτά που λες... Εγώ τα έκανα όλα, άλλα απέτυχα επειδή λόγω των δικών μου ελαττωμάτων! Ποιών ελαττωμάτων; Καταρχάς, το πιο βασικό, δεν ξέρω τι να πω σε κοπέλα που μ'ενδιαφέρει ερωτικά, μετά πάμε, είμαι πολύ ντροπαλός, κλειστός, εσωστρεφής, δεν έχω λέγειν, δεν έχω αυτοπεποίθηση, φίλες επίσης δεν έχω, κλπ.
Πιο συγκεκριμένα, στο φλερτ και στο καμάκι, είμαι σαν κι αυτούς τους 2 Γιωτάδες, απ'το λεπτό 3:12 και μετά...
https://www.youtube.com/watch?v=Dd1eHliSKiI
07-09-2016, 04:42 #75
Mara.Z, εννοείται κεραυνοβόλα! Αμέσως, πρώτο μάθημα, μόλις την είδα να μπαίνει στο αμφιθέατρο, τσακ μπαμ, πήρα τις αποφάσεις μου άμεσα (τα 7 πράγματα που είπα μέσα μου, όπως έγραψα και στην αρχή)! Όμως πέρα ότι δεν έγινε κάτι, το αίσθημα αυτό δεν ήταν υγιές.
Κατέληξε σε Ερωτομανία, κάτι το οποίο σαφέστατα δεν είναι αγάπη!
Αλαφροίσκιωτε, πολύ σωστά τα λες. Μακάρι να είχα κάποιον δίπλα μου και να μου τα έλεγε εκείνη την ώρα, όταν την έβλεπα μπροστά μου για πρώτη φορά!
Rolen, γιατί φίλε μου συγκρίνεσαι με γιωτάδες; Εσύ είσαι ικανότατος και πρέπει να πιστέψεις μια μέρα ότι είσαι, γιατί είσαι!
Επίσης, αν δεν το έχεις με το λέγειν και αισθάνεσαι ντροπαλός, κάνε αυτό: Πάρε ένα μικρό μπαλάκι και πέτα το στον τοίχο. Πριν το πετάξεις πες μια λέξη και κοίτα προς τον τοίχο. Θα μάθεις έτσι κάθε φορά που μιλάς, να κοιτάς τον άλλον/την άλλη στα μάτια!
Αυτό το έμαθα όταν έκανα κάποια μαθήματα υποκριτικής, από έναν σκηνοθέτη όταν ήμουν στο Λύκειο, γιατί παρατηρούσε ότι όταν μιλούσα δεν κοιτούσα τον άλλον στα μάτια. Ήταν ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που μου έμαθαν ποτέ!
Κάν' το και σιγά-σιγά θα βελτιωθείς!