Με πέθανε στην ψυχή. - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 9 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 134
    Done! Σε ευχαριστώ! Απο περιέργεια μονάχα αυτό που λες για διάγνωση , θα ήθελα να μάθω λίγο περισσότερα......... τι είδους παθήσεις μπορεί να έχει ? Εαν δεν τα λύσει δηλαδή θα είναι διαρκώς έτσι , δεν είναι πως απλά τον κόβει η ανωριμότητα ? Έχω μια φίλη ψυχολόγο και είχα πάρει την γνώμη της και μου είπε οτι είναι διπολικός και ψυχαναγκαστικός .

Αν κοιμόταν και ο πατσίνο με την μάνα του θα είχε τελειώσει κάθε ελπίδα για την συνέχιση του ανθρώπινου είδους χαχαχαχα

Senior Member
    Quote Originally Posted by ampikilini View Post
    Done! Σε ευχαριστώ! Απο περιέργεια μονάχα αυτό που λες για διάγνωση , θα ήθελα να μάθω λίγο περισσότερα......... τι είδους παθήσεις μπορεί να έχει ? Εαν δεν τα λύσει δηλαδή θα είναι διαρκώς έτσι , δεν είναι πως απλά τον κόβει η ανωριμότητα ? Έχω μια φίλη ψυχολόγο και είχα πάρει την γνώμη της και μου είπε οτι είναι διπολικός και ψυχαναγκαστικός .

Αν κοιμόταν και ο πατσίνο με την μάνα του θα είχε τελειώσει κάθε ελπίδα για την συνέχιση του ανθρώπινου είδους χαχαχαχα
    χιλια δυο μπορει να χει. δεν επιτρεπονται διαγνωσεις απο δω, αλλα αν βαλεις τα συμπτωματα και τα γκουγκλαρεις, θα παρεις μια ιδεα απο διαταραχες.
    ειναι ολα μαζι και οι παθησεις απο την προβληματικη συναισθηματικη αναπτυξη του προεκυψαν. δεν ξερω αν εχει διπολικη, νομιζω οτι ειναι πολυ βιαστικη διαγνωση χωρις να τον εχει δει, τπτ δεν αποκλειεται ομως. αυτος πρεπει να παει σε ψυχιατρο, οχι εσυ.
    μην του μιλας. κοψτον απο παντου να βρεις την υγεια σου.

Αα μάλιστα δεν το ξέρα! Οκ , πάντως οχι τον ξέρει , της τα εχω αναλύσει οπότε ίσως και να έβγαλε σωστές διαγνώσεις.
    Τέλος πάντων ακολουθώ πιστά την συμβουλή σου απο εδώ και στο εξής διότι καλό δεν είδαμε με τις σωστές συμπεριφορές ! :)

Senior Member
    να μην ακολουθεις πιστα τπτ.
    το ξαναδιαβασα και ειναι υπερβολικα παρεμβατικη η συμβουλη μου.
    ΕΣΥ θα σκεφτεις και θα αποφασισεις τι θελεις να κανεις.

Senior Member
    Χαχαχαχα ναι δυστυχώς φαρμακοποιός είμαι :P Έχεις δίκιο...... αλλά απο την άλλη με εκνευρίζει να με θεωρεί δεδομένη , με θυμώνει όλη αυτή η αδικία θέλω να πονέσει όσο με πόνεσε (όσο σκατόψυχο και αν ακούγεται νομίζω πως είναι λογικό να το ζητάω). Διότι έφτασα στα όρια της νευρικής ανορεξίας απο την στεναχώρια και με τρέχανε στα νοσοκομεία επειδή λιποθυμούσα στην σχολή απο την στεναχώρια...
    Μάλιστα τον πρώτο μήνα που χωρίσαμε που ήμουν ακόμα στο πατρικό μου δεν μίλαγα πουθενά και απλά έκλαιγα . Είχα πέσει σε κατάθλιψη λογικά διότι μου μιλούσαν οι γονείς μου και μονάχα έβριζα , είχα σταματήσει να κοιμάμαι (προχτές κατάφερα να ξαναφτιάξω επιτέλους τον ύπνο μου) και έχασα 7 κίλα σε χρόνο σφαίρα επειδή δεν μου κατέβαινε μπουκιά.
    άσχετο αλλά δεν υπάρχει σχολή φαρμακευτικής στην Φλώρινα
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    άσχετο αλλά δεν υπάρχει σχολή φαρμακευτικής στην Φλώρινα
    Μπορώ να σου αναλύσω σε προσωπικό μήνυμα αλλά όχι εδώ.

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    να μην ακολουθεις πιστα τπτ.
    το ξαναδιαβασα και ειναι υπερβολικα παρεμβατικη η συμβουλη μου.
    ΕΣΥ θα σκεφτεις και θα αποφασισεις τι θελεις να κανεις.
    Εγώ θεωρώ πως τα λες σωστά , δεν είσαι η μόνη άλλωστε που με παρακινεί να τον κάνω μπλοκ κ να ηρεμήσω.. Όταν ακόμη τα είχαμε στους 6 μήνες απο τότε όλοι όσοι γνώριζαν τι τραβάω μου έλεγαν χώρισε. Βέβαια σήμερα το πρωι μου έστειλε ένα μήνυμα (μάλλον επειδή τον γράφω τσαντίστηκε) και μου λεει οτι είμαι λίγη για εκείνον και θα βρει καλύτερη κ βλακείες....... Δεν ξέρω μόλις κατανόησα οτι είναι χειριστικός άνθρωπος. Το μήνυμα λεει οτι παω παντού και τον εξεφτελίζω (ας μην μου δινε αφορμές μπορεί και να διαβάζει εδώ το φόρουμ) , οτι εμείς οι γυναίκες είμαστε σκατοπαράξενα όντα , οτι με αγαπάει και του λείπω αλλά θα με ξεχάσει και οτι κατεβάσει ο νους σου.
    Δεν ξέρω πως να αντιμετωπίσω τα συναισθήματα τα δικά μου αυτή τη στιγμή.
    Λυπάμαι απο την μια αλλά απο την άλλη κιόλας ξέρω πως δεν αξίζει.
    Στεναχωριέμαι για τον έναν χρόνο που του χάρισα αλλά χάρη σε αυτόν πλέον έγινα υπερβολικά δύσπιστη σε σημείο αηδίας.
    Και άλλα πολλά......
    Η συμβουλή σου είναι παρεμβατική μεν αλλά δεν λες κάτι το οποίο είναι παράξενο.

Υπάρχει τρόπος να ξανανιώσω αυτοπεποίηθηση?
    Μήπως πρέπει να πάω για λίγο καιρό σε έναν ψυχολόγο?
    Πώς να ξεχάσω όλα αυτά και να μην πονάνε?

Πλέον θεωρώ πως κανένας άντρας (οκ ξέρω πως είναι άδικο ) δεν νοιάζεται να στηρίξει αληθινά την σύντροφο του , να την υπερασπιστεί και να δημιουργήσει κάτι καλό. Όλα γίνονται μόνο για το κρεβάτι. Έπαψα να ονειρεύομαι πως θα βρω ένα σωστό αγόρι που θα κάνει οτι χρειαστεί για να με κρατήσει κοντά του όπως εγώ εκείνον. Νιώθω απίστευτα ηλίθια..

Senior Member
    Ας κάνω και εγώ ένα σχόλιο, με την ιδιότητα ενός άντρα που ξεπαρθενιάστηκε επίσης στα 28 του (τώρα είμαι 31)*.

1. Μου πε ψέματα οτι είχε εμπειρίες και στους 6 μήνες μου αποκάλυψε πως ήμουν η πρώτη του.
    Ορθώς έπραξε διότι αν στο έλεγε εξ αρχής θα τον απέρριπτες.

2. Ξεκίνησε να μου λέει οτι έχει απωθημένα .
    Εδώ αυτό είναι φυσικό επακόλουθο, αλλά ομολογώ ότι ένας αυτοέλεγχος δεν θα του έκανε κακό.

να μην βρίζω
    Δεν είναι σωστό να βρίζει μια γυναίκα. Άλλο να εκφράζεσαι ελέυθερα και όπως νιώθεις μέσα σε μια σχέση που γνωρίζεις πολύ καλά τον άλλον ή με τις φίλες σου και άλλο με το καλημέρα σας να ακούς μια γυναίκα να μιλάει σα φορτηγατζής!

7. Με αξιολογούσε με βάση το παρελθόν μου και οχι το τι κάνω για εκείνον στο παρόν (δηλαδή τους πρώην μου, οτι έχω παρελθόν οπότε είμαι κακή γυναίκα.)
    Αν ισχύει όπως ακριβώς μας μας το γράφεις, τότε έχεις απόλυτο δίκαιο. Αν όμως, εσύ, έκανες στη κουβέντα αναφορά για τους πρώην σου συνέχεια και καθημερινά, τότε με αυτόν τον τρόπο έκανες τον άλλον να νιώθει μειονεκτικά.

[Το βίωσα με την πρώην μου η οποία επί καθημερινής βάσεως (και χωρίς να την ρωτήσω κάτι εγώ) μου ανέφερε συνέχεια για όλους τους πρώην της (και επειδή ήταν πολύ μεγαλύτερη από μένα σε ηλικία ήταν πάρα πολλοί!!!), ο ένας ήταν μαμάκιας, ο άλλος δεν έκανε ποτέ μπάνιο, ο παρά άλλος ήταν πολύ ρομαντικός κλπ., και ενώ είχε περάσει από τόσους άντρες αυτή δεν έφταιξε πουθενά .... και δεν στέριωσε τελικά γιατί πάντα έφταιγαν οι άλλοι.. με αποτέλεσμα στον έναν μήνα που καθήσαμε συνολικά μαζί να με κάνει να αναρωτηθώ πόσο άσχημα συμπεριφέρονται οι άντρες στις γυναίκες (με εξαίρεση τον ρομαντικό που την εκνέυρισε επειδή ήταν πολύ... ρομαντικός!). Το σχιζοφρενικό στην όλη υπόθεση ήταν στο τέλος, όταν μυρίστηκα (παρ' όλη την απειρία μου καταλαβαίνω πολύ εύκολα πότε με κοροϊδεύει ο άλλος) ότι έστηνε συνομωσία εις βάρος μου για να με χωρίσει επειδή ήμουν φτωχός (και ενώ στην αρχή της είπα ότι αν προχωρούσαμε θα πεινάσουμε γιατί δεν βγάζω πολλά λεφτά) πρόλαβα και την χώρισα εγώ, όταν έβαλε τα κλάματα και άρχισε να μου ζητάει ευθύνες γιατί δεν έχω αυτοκίνητο γιατί δεν έχω βγάλει δίπλωμα (αφού λέμε δεν μου αρέσουν τα αυτοκίνητα, μωρή!) μου κοπανάει και ένα στο τέλος... "ξέρεις, οι πρώην ήταν όλοι πολύ καλά παιδιά, όχι σαν και σένα!".]

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί μου φέρθηκε έτσι....... Γιατι επίσης εμφανίζεται και μου λέει οτι με αγαπάει χωρίς όμως να κάνει κάτι για να διορθώσει την κατάσταση? Είμαι τόσο πληγωμένη που δεν μπορώ να τα ξεπεράσω όλα αυτά , πιστεύω πως αν βρω στο μέλλον άλλο αγόρι θα μου φερθεί έτσι....... Σας παρακαλώ πείτε μου την γνώμη σας είτε κακή είτε καλή θα την δεχτώ ...
    Και χίλια συγνώμη για το σεντόνι....
    Τώρα κάτι άλλο, από άλλα σχόλια που είδα παρακάτω, υποπτεύομαι ότι η μητέρα του ήθελε να τον παντρέψει άρον-άρον και αυτός έφερε αντίρρηση και επάνω σε αυτό το σημείο η κατάσταση πήρε τέτοια τροπή. Τέλος, δεν νομίζω ότι αν βρεις κάποιο άλλο αγόρι στο μέλλον θα σου φερθεί έτσι, με την προϋπόθεση ότι και συ θα έχεις τα μάτια σου ανοικτά... Επίσης καλό θα ήταν να αφήσεις τους έρωτες και τις χαζομάρες με τις εφήμερες σχέσεις και να τελειώσεις τη σχολή σου και να κοιτάξεις να κάνεις έναν καλό γάμο κάποια στιγμή στην πορεία.

*Εγώ έκανα πρώτη φορά σχέση με γυναίκα στα 28 μου (τώρα είμαι 31), μένω ακόμα με την μάνα μου (η οποία μου μαγειρεύει όχι βασιλικά αλλά καλά, αν και λιτοδίαιτος ο ίδιος), μαμάκια δεν με λες όμως μιας και δουλεύω 6 μέρες την εβδομάδα για 480+ ευρώ το μήνα, από εφτά το πρωΐ εως 9 το βράδυ συνεχόμενο και ως εκ τούτου δεν μου μένει χρόνος να ασχοληθώ με τον εαυτό μου. Δεν έκανα μέχρι τα 28 μου σχέση με γυναίκα, όχι επειδή δεν με άφηνε η μάνα μου, ούτε επειδή ήταν πιεστική ποτέ της απέναντι μου. Δεν έχει να κάνει με τους μαμάκηδες όπως λέτε κάποιοι εδώ μέσα, το όλο θέμα έχει να κάνει με την λανθασμένη κατά την γνώμη μου κοινωνικοποίηση των δύο φύλων και την γενικότερη ανατροφή που έδωσε στα παιδιά η ελληνική κοινωνία από την εποχή των 80's και μετά με αποτέλεσμα σήμερα, ο ανταγωνισμός ανάμεσα στους άντρες να έχει αυξηθεί λόγω του ότι και οι άντρες και οι γυναίκες έχουν ανεβάσει παραλόγως τις απαιτήσεις τους απ' το άλλο φύλο. Οι μεν άντρες ψάχνουν γυναίκες να είναι όπως ακριβώς τις βλέπουν στις ταινίες ερωτικού περιεχομένου, δλδ να είναι ψυχρά αντικείμενα του σεξ, οι δε γυναίκες ψάχνουν είτε τον σωματώδη αρρενωπό τύπου brand pitt είτε κάποιον που να έχει δυνατό οικονομικό βαλάντιο χωρίς όμως να ψάχνουν τα ενδότερα του χαρακτήρος με αποτέλεσμα σε πολλές περιπτώσεις να παρατηρούμε χωρισμούς και η γυναίκα να έρχεται αντιμέτωπη με την πραγματικότητα της επιλογής της!! Με τελικό αποτέλεσμα να έχει καλλιεργηθεί ένα απίστευτο μίσος ανάμεσα στα δύο φύλα, να βασιλεύουν οι μονογονεϊκές οικογένειες, η κοινωνία και οι ρόλοι των δύο φύλων να έχουν διασαλευθεί πλήρως.
    Αυτό προκλήθηκε απ' το κολοσιαίο και ξαφνικό οικονομικό μπουμ που γνώρισε η ελληνική κοινωνία αρχές της δεκαετίας του 1980-1990, συν την αστικοποίηση που είχε προηγηθεί τις προηγούμενες δεκαετίες, με την κατάρρευση της αγροτικής οικονομίας (άρα και ερημοποίηση των χωρίων ---> εσωτερική μετανάστευση) και της πανσεξουαλιστικής νοοτροπίας που επιβλήθηκε στους νέους με αποτέλεσμα την οριστική θανάτωση της ελληνικής οικογένειας.
    Σήμερα, μετά από 8 έτη βαρειάς οικονομικής κρίσης και ύφεσης, οι απαίδευτοι πολιτικά και κοινωνικά έλληνες, οι μεν ελληνίδες δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι η ελλάς έχει πτωχεύσει, οι δε έλληνες άντρες φραπέ μαγκιά κλανιά και όρεξη μηδεν για να δουλέψουν ώστε να επανεκκινήσουν την οικονομία. Σταματάω εδώ, λόγω του ότι το ζήτημα της οικονομίας είναι πολυσύνθετο και εξαρτάται και από εξωτερικούς παράγοντες και θέλουμε τόμους για να αναλύσουμε σωστά.

Κάποιοι ψάχνουν να βρουν τί έφταιξε, τί φταίει και... αυτη δεν με γουστάρει, γιατί αυτός είναι τεμπέλης και δεν εργάζεται, γιατί δεν έχουμε λεφτά να πάμε μπουζούκια σήμερα, γιατί η μαρία δεν θέλει να πάμε για πόκεμον γκόου, γιατί μας κόβουν την σύνταξη, πως θα πληρώσουμε ενφια................

Αυτά θα παθαίνετε έλληνες, και στις σχέσεις σας με το άλλο φύλο, και κοινωνικά, και σαν χώρα όσο ψάχνετε πόκεμον, όσο ψάχνετε να βρείτε λίγα ευρώ για να πάτε με την παρέα το σκ στα μπουζούκια να ξεσκάσετε απ' τις καφετέριες που ήσασταν όλη την εβδομάδα..... Και μην ψάχνετε να βρείτε γιατί η χώρα σας που ζείτε σαν ζόμπι είναι υπό διεθνή επιτήρηση και θα είναι για τα επόμενα 100 χρόνια, μην ψάχνεται γιατί οι ξένοι σας πήραν ήδη τον πλούτο που έχει η γη των παπούδων σας... Βγείτε στους δρόμους να πανηγυρίσετε για τον ολυμπιακό και μην σας αφορά γιατί η οικονομία σας (αυτή που δεν έχετε) δεν μπορεί να παράξει ούτε υφάσματα (απ' αυτά που τις προηγούμενες δεκαετίες έκαναν θραύση στην ευρώπη). Μην σας νοιάζει που ο σύντροφος σας βγήκε απ' το σχολείο, πέρασε στο πολυτεχνείο αλλά είναι ακόμα νεάτερνταλ στην συμπεριφορά του απέναντι σας, γιατί εσύ ελληνίδα μάνα δεν αντέχεις να αποχωριστείς το παιδί σου να το στείλεις να το αναθρέψει η πολιτεία των σοφών (ποιών σοφών καλέ;;;;;; ), να το διαπλάσει σωματικά ο διδάσκαλος και να του δείξει εκεί στο βάθος τον Αριστοτέλη ώστε να διαπλάσει και το ήθος του ως αυριανός πολίτης και τον χαρακτήρα του ως άνθρωπος. Αφήστε τα παιδιά να είναι στο σπίτι και μην τα θηλάζετε βάλτε του νουλάκ και σκόνη γάλακτος με δέκα χιλιάδες καρκίνους μέσα, στείλτε τα μετά και στο σχολείο να γίνουν ολοκληρωμένοι.... σπηλαιάνθρωποι και μετά ελάτε να ρωτήσετε γιατί συμπεριφέρονται έτσι!
    Μα είσαι τρελός! Θα κάτσουμε τώρα να διδάξουμε στα παιδιά ηθικά νικομάχεια;;;;;; Πρέπει να προλάβουμε να τρέξουμε την ύλη τα παιδιά μεθαύριο θα δώσουν εξετάσεις να περάσουν στο πανεπιστήμιο (το ποιό;;; ) να πάνε μετά στα εξωτερικά να βρουν δουλειά (ή έστω σε κάποιο σουβλατζίδικο εδώ στην ελλάδα)... Άκου εκεί! Αριστοτέλης!

Φίλε μου , όχι δεν έκανα αναφορές στους πρώην μου μονάχα όταν με ρώταγε. Και όχι θεωρώ ΜΕΓΑΛΟ φαουλ να μου πει ψέματα σε κάτι τόσο σημαντικό που αφορά εκείνον. Είναι σαν να σου συστήνομαι με ψεύτικο όνομα , όταν μαθαίνεις οτι σου έχω πει ψέματα θα απογοητευτείς. Και δεν βρίζω σαν τον βαρκάρη εάν έχω νεύρα με κάτι θα το βρίσω αυτό το κάτι αλλά και πάλι ποτέ δίχως λόγο. Δεν είμαι απο τις κοπέλες που βλέπει στον δρόμο μια φίλη της και ξεκινάει τα χαριτωμένα επίθετα , ίσα ίσα μπορώ να πω πως ακόμα και στα νεύρα μου πλέον το ελέγχω και χρησιμοποιώ εκφράσεις πολύ πιο αθώες του τύπου (βλάκας είναι αντί για μαλάκας κλπ ). Η μάνα του δεν ήθελε να τον παντρέψει αλλά να σου πω την αλήθεια ο γάμος δεν είναι στις προτεραιότητες μου αυτή τη στιγμή οπότε δεν με πολυνοιάζει. Εγώ απλά ζήτησα την συγκατοίκηση για πρακτικούς λόγους. Την σχολή την τελειώνω μια χαρά , μπορεί να είμαι λίγο φεηλού στα αισθηματικά αλλά την σχολή δεν την βάζω στην άκρη για κανένα λόγο οπότε το πτυχίο μου , θα μου έρθει αυτή τη χρονιά ! :D

Δεν θεωρώ πως αν τα παιδιά διδασκόντουσαν τα ηθικά νικομάχεια (δεν υποβαθμίζω την ποιότητα απλά δεν φτάνει αυτό)θα ήταν καλύτερα ως προσωπικότητες . Αν θες την άποψη μου (που στην πραγματικότητα δεν διαφέρει και πολύ απο την δική σου) το πρόβλημα είναι κυρίως στους γονείς. Δηλαδή αυτά που δίνουν οι γονείς και τα παιδιά αναπαράγουν . Γενικά οι προηγούμενη γενιά νομίζω έχει μεγάλο ψυχολογικό πρόβλημα και ελλειπή παιδεία . Διότι όταν εγώ πχ διαβάζω Αριστοτέλη κλπ αλλά στην ζωή μου είμαι σκατοχαρακτήρας τότε προφανώς κάτι άλλο ευθύνεται . Τι και αν είσαι πολυδιαβασμένος , εάν δεν σέβεσαι την ανθρώπινη προσωπικότητα , εάν παίζεις μαζί της λές και είναι κουκλάκι να τα βράσω τα βιβλία και κάθε είδους μόρφωση. Τώρα όμως θα κάνω και μια διαπίστωση. Όσα άτομα γνώρισα που δεν πήγαν σε ΑΕΙ/ΤΕΙ , δεν έκαναν μεταπτυχιακά κλπ έχουν αποδειχτεί πολύ καλύτεροι χαρακτήρες σε σχέση με τους "μορφωμένους" (το βάζω σε παρένθεση διότι ψευτομορφωμένοι είμαστε και εμείς , αλίμονο αν ήμασταν μορφωμένοι μαθαίνοντας συγκεκριμένα πράγματα για συγκεκριμένους σκοπούς).

Senior Member
    Δεν εννοώ διδασκαλία με τον τρόπο που γίνεται σήμερα.
    Δες απλά ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ και δεν πως είναι σήμερα δομημένα τα σχολεία και τα πανεπιστήμια και κάνε σύγκριση.
    Η διδασκαλία στα παιδιά θα πρέπει να είναι βιωματική κυρίως (έτσι τους κεντρίζεις και το ενδιαφέρον, άλλο να κάνεις φυσική ας πούμε στον μαυροπίνακα και άλλο να φέρνεις τα παιδάκια σε επαφή με κάποια πειράματα και να θαυμάσουν).
    Και σαφώς ο χαρακτήρας του ανθρώπου διαπλάθεται. Ισχύει σε πολλές περιπτώσεις σε μεγάλες ηλικίες, δεν θα ισχύει σε μικρότερες;
    Είναι θέμα προγραμματισμού αν θες σε νηπιακή ηλικία, ο άνθρωπος γεννιέται έτσι, χωρίς γνώσεις, χωρίς εμπειρίες.
    Ένα μωρό δεν έχει προσωπικότητα, δεν έχει χαρακτήρα. Στην πορεία αποκτούνται και διαμορφώνονται. Πώς;

Εις ότι αφορά την εμπειρία σου με το αγόρι, δες το απλά σαν εμπειρία.
    Η ζωή αυτά που δεν γνωρίζουμε μας τα διδάσκει με τον δικό της τρόπο, απλώς είναι λίγο σκληρός ώστε να βεβαιωθεί και η ίδια ότι θα εμπεδωθούν ή ότι δεν θα επαναληφθούν τα ίδια λάθη.
    Τί είναι μια αποτυχία σήμερα; Ένα ακόμα βήμα προς την επιτυχία που θα έρθει άυριο.

Για επιτυχία δεν περιμένω απλά κατάλαβα πως έμπλεξα με κομπλεξικό. Για την ακρίβεια θα μεταφέρω εδώ μερικές απο τις φράσεις του στο τελευταίο μήνυμα το οποίο είδα σήμερα για να μου πείτε την γνώμη σας. "Χρωσταω πολλα στον εαυτο μου που δεν μου τα εδωσες ποτε. Εχεις δικιο δεν ησουν αρκετη να με κρατησεις.'' ''. Ελπιζω να με θαβεις πολυ βαθεια σε ολους. Εγω για παντα θα σε συγχωρω'' ''Ο,τι χρωσταω σε μενα θα μου το χαρισω και θα ειμαι ευτυχισμενος. Αντιο'' Ποιος ο λόγος να μου στείλει ένα τέτοιο μήνυμα απο την στιγμή που ο ίδιος μας έφερε εδώ?

Για λίγα λεπτά ένιωσα όντως λίγη αλλά μετά αντιλήφθηκα πως βγάζει απίστευτο κόμπλεξ επειδή απλά τον έγραψα στο χτεσινό μήνυμα του το οποίο μου λέγε γλυκόλογα. Αυτό φίλε μου 85Εοn δεν είναι απλά εμπειρία , είναι μια σχέση με έναν συναισθηματικά άρρωστο και είχε συνέπειες πάνω σε εμένα.Πειράζει που νιώθω μίσος και οργή?

Συμφωνώ με το είδος διδασκαλίας που προτείνεις , αλλά το κράτος έχει αντίθετη γνώμη και έχει σκοτεινούς λόγους που συνεχίζει να έχει τέτοιο εκπαιδευτικό σύστημα αλλά αυτό δεν είναι της παρούσης :P

Μου στείλε και μου λέει κάτι για αυτοκτονίες ρε παιδιά , έχω φοβηθεί. Λέει θα πάρει το αμάξι να πεθάνει στον δρόμο και ιστορίες , τι να κάνω?????????? Φοβάμαι μήπως τα εννοεί!!!

Senior Member
    Μου στείλε και μου λέει κάτι για αυτοκτονίες ρε παιδιά , έχω φοβηθεί. Λέει θα πάρει το αμάξι να πεθάνει στον δρόμο και ιστορίες , τι να κάνω?????????? Φοβάμαι μήπως τα εννοεί!!!
    Μην ψαρώνεις....δεν τα εννοεί...ειναι μια απελπισμενη προσπάθεια να ασκήσει έλεγχο πάνω σου. Γενικά προσπαθεί να σε χειραγωγησει με όλα αυτά τα μηνύματα δεν το βλέπεις; Τη μια σου λέει μου λείπεις την άλλη μου ήσουν λίγη... δοκίμασε το καλό δοκιμασε το ανάποδο τώρα λέει και να σε φοβερίσει. Και τι νόημα έχει; Θα είστε μαζί και καλά επειδή πάει να σου ασκήσει ψυχολογικό εκβιασμό; Ότι να είστε μαζί για να μη πεθάνει; Αφού δε γουστάρεις πια... Όπως βλέπεις δεν στέκει καλά ο άνθρωπος και φερεται χειραγωγικά...τρεξε μακριά. Δε θα κάνει κακό στον εαυτό του. Απο εγωισμό δε σε αφήνει σε ησυχία, τίποτα άλλο...ούτε καν ξέρουμε αν σε θέλει. Απλά κόβεται να δει οτι τον θες ακόμα. Παιδιάστικες αντιδράσεις. Μη φοβάσαι τίποτα και μη πιστεύεις τίποτα από όσα λέει...

Ψιλοφοβάμαι να πω την αλήθεια αλλά εντάξει.........

Page 4 of 9 FirstFirst ... 23456 ... LastLast