Υπάρχει Θεός; - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 11 FirstFirst ... 678910 ... LastLast
Results 106 to 120 of 153
    Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    η εκκλησια χρειαζεται ενα γερο update , δεν μπορει εν ετει 2017 , που ο κοσμος , κινειται γυρω απο η/υ , να μιλαει η εκκλησια για πρωτοπλαστους , για παρθενογεννεσεις , και ολα τα κατασκευασματα των οκουμενικων συνοδων , που τα φτιαξαν ανθρωποι οπισθοδρομικοι και αστoιχειωτοι .....................
    τιιιιι αιρετικεεεε θα σαπισεις στα καζανια της κολασης.... ακου εκει δεν πιστευεις στην παρθενογεννεση που σημαινει αυτομάτως ότι ο ιησους ηταν ανθρωπος...

αισχος τα καζανια της κολασης σε περιμενουν...

εδώ εγω που είμαι αθεος πιστευω στην παρθενογεννεση ναι ναι όλα είναι θεμα τεχνολογιας.... εξωγήινοι καναν τεχτητη εγκυμοσυνη στο μαρακι και γεννησε... και ολο το μυστηριο λυθηκε ο ιησους καρπος εξωγήινου σπερματος και μιας γηινης.... χεχεχεχε

τωρα κατά ποσο θεος είναι ο εξωγήινος ιησους είναι δικο σας θεμα...

περα από τη πλακα ποιο πιθανο ο θεος σας να είναι ενας τυπος σαν τον Q του σταρ τρεκ παρα τις μπουρδες που σας εμαθαν

ζητω ο Q....

ΥΓ.. ετσι εξηγητε και η ιστορια με τους πρωτοπλαστους.. ο αδαμ και η ευα είναι προιον γεννετικων πειραμάτων εξωγήινων και όπως ελεγε ο αειμνηστος γκιολβας από εκει προηλθε η φυλη των εβραιων

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Οι ψαλμοι του Δαυιδ κανουν deflect τις βομβες και τις σφαιρες δηλαδη?

υπαρχει ο καταλληλος Ψαλμος για καθε προβλημα του ανθρωπου...οποτε ΝΑΙ και στις βομβες και στις σφαιρες, αγαπητε μου φιλε !!!!
    [I]Love...[/I]

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by willowfairy View Post
    υπαρχει ο καταλληλος Ψαλμος για καθε προβλημα του ανθρωπου...οποτε ΝΑΙ και στις βομβες και στις σφαιρες, αγαπητε μου φιλε !!!!
    Willowfairy,πιστεύεις στον Θεό?
    Φυσικά ρωτάω δίχως διάθεση για τσακωμό.

Senior Member
    Γιατι καλε μετρας σε αιωνες την υπαρξη σου ? πολυ αισιοδοξη εισαι ..........

Ασχετο/σχετικο , ειναι αξιοπεριεργο που η Αγ. Βαρβαρα , ειναι προστατης του πυροβολικου ...........γιατι δεν υπαρχει Αγιος που να προστατευει αυτους που βαλλονται απο αυτο ? τους πυροβολημενους δλδ ...........ειτε κυριολεκτικα , ειτε σχηματικα ....

οταν λες ''πυροβολημενους'' ποιους ακριβως εννοεις ?
    [I]Love...[/I]

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Από το βιβλίο "Αδερφοφάδες"
    ...Ε κακομοίρη άνθρωπε, μπορείς να μετακινήσεις βουνά, να κάμεις θάματα, κι εσύ να βουλιάζεις στην κοπριά, στην τεμπελιά και στην απιστία!
    Θεό έχεις μέσα σου, Θεό κουβαλάς και δεν το ξέρεις - το μαθαίνεις μονάχα την ώρα που πεθαίνεις, μα 'ναι πολύ αργά... Ν. Καζαντζάκης

σωστηηηηη !!!!!!
    [I]Love...[/I]

Senior Member
    Τους ξερω τους ψαλμους του Δαυιδ , και ξερω για ποια περιπτωση ειναι ο καθενας ( το κλειδι τω Ψαλμων ) , κι εγω τους διαβαζω , ενιοτε ........

σε εμενα παντως ''πιανουν'' παντα!
    [I]Love...[/I]

Banned
    Quote Originally Posted by noumac View Post
    ΥΓ.. ετσι εξηγητε και η ιστορια με τους πρωτοπλαστους.. ο αδαμ και η ευα είναι προιον γεννετικων πειραμάτων εξωγήινων και όπως ελεγε ο αειμνηστος γκιολβας από εκει προηλθε η φυλη των εβραιων
    ρε φιλε φτανει πλεον με την ειρωνεια σου, αφου δεν πιστευεις στο Θεο το καταλαβαμε αυτο!!! Απο εκει και περα δεν ζητησαμε την γνωμη σου να μας πεις απο που προηλθαν, ουτε οι Πρωτοπλαστοι ουτε ο Χριστος...Οποτε καλυτερα να σωπαινεις απο το να ριχνεις το ακυρο σου, με τους εξωγηινους, που ακομα ο ανθρωπος δεν βγηκε εξω απο το δικο μας πλανητικο συστημα, για να μπορει να αποδειξει πως υπαρχει και αλλου ζωη, μεσα στην Αβυσσο του ατελειωτος συμπαντος!! Πανε να λυσεις κανενα μαθηματικο προβλημα και ασε τις εξυπναδες....

Banned
    Quote Originally Posted by menis_64 View Post
    Οποτε καλυτερα να σωπαινεις απο το να ριχνεις το ακυρο σου, με τους εξωγηινους, που ακομα ο ανθρωπος δεν βγηκε εξω απο το δικο μας πλανητικο συστημα, για να μπορει να αποδειξει πως υπαρχει και αλλου ζωη, μεσα στην Αβυσσο του ατελειωτος συμπαντος!! Πανε να λυσεις κανενα μαθηματικο προβλημα και ασε τις εξυπναδες....
    και χριστιανος και φασιστας? την γνωμη μας την ζητησε ο θεματοθετης... οποτε μπορω να λεω ότι θελω μεσα στα ορια του φορουμ και σιγουρα δεν θα με απαγορεψεις εσυ

δηλαδή θεωρεις ότι είναι πιθανοτερο να υπαρχει ο εξωκοσμικος σας μπαμπούλας παρα οντα από αλλους κοσμους? χμμ.... καλα θα μου πεις εσυ πιστευεις ότι ο κοσμος φτιαχτηκε πριν 7500 χρονια

ο γκιολβας ηταν από τους ποιο σημαντικούς ελληνες εφευρέτες... για να λεει ότι οι πρωτόπλαστοι ηταν τεχνητα φτιαγμένοι από αρνητικα εξωγήινα οντα και ότι από αυτους προηλθε η φυλη των εβραιων... ε κατι θα ξερει... ταιριαζει και με την εβραικη μυθολογια της παλιας διαθηκης... χα όλα τωρα εξηγουντε...

Banned
    το παιδι που εθεσε το θεμα, ωραια και καλα περιμενει να ακουσει γνωμες αλλων ανθρωπων, αυτο δεν σημαινει πως περιμενει να δει και την κριτικη που ασκεις εσυ πανω στους αλλους...Απο εκει και περα δεν ειμαι εγω αυτος που θα σε απαγορευσω να λες την γνωμη σου, αλλα θα προσπαθησω κυριως να σου δωσω τον σεβασμο που δεν εχεις προς σε αυτα που οι αλλοι πιστευουν...

Senior Member
    Αυτο παντως που συγκρινουν καποιοι τον Ιουδαισμο με την Ορθοδοξια με ξεπερναει.

Επισης αυτο που με ξεπερναει ειναι το μενος των αθεων . Ενας φυσιολογικος αθεος δηλωνει οτι δεν πιστευει γιατι μπλα μπλα μπλα μπλα και τελεια . Και τελειωνει η κουβεντα . Καποιοι κανετε λες και πληρωνεστε λες και σας πολεμουν τα συμφεροντα για να μην πω λες και δουλευετε για τον διαολο !
    Μου εχει φερει απιστευτο γελιο το θρεντ γιατι καποιοι θα λογοδοτησετε για τον εγωισμο σας και οχι για την μη πιστη σας .

Banned
    Quote Originally Posted by mnimonio is back View Post
    Αυτο παντως που συγκρινουν καποιοι τον Ιουδαισμο με την Ορθοδοξια με ξεπερναει.

Επισης αυτο που με ξεπερναει ειναι το μενος των αθεων . Ενας φυσιολογικος αθεος δηλωνει οτι δεν πιστευει γιατι μπλα μπλα μπλα μπλα και τελεια . Και τελειωνει η κουβεντα . Καποιοι κανετε λες και πληρωνεστε λες και σας πολεμουν τα συμφεροντα για να μην πω λες και δουλευετε για τον διαολο !
    Μου εχει φερει απιστευτο γελιο το θρεντ γιατι καποιοι θα λογοδοτησετε για τον εγωισμο σας και οχι για την μη πιστη σας .
    καλε που θα λογοδοτήσουμε? στον ανυπαρκτο θεο σας?

το πεισμα εναντια στις θρησκειες και ειδικα στον χριστιανισμο που μας αφορα προερχετε στο εξης απλο γεγονός... βιαζουν πνευματικα τα παιδια μας από την βρεφικη ηλικια, κρατουν εν υπνωση τις μαζες για τα δικα τους συμφεροντα... μια πολυεθνικη εταιρια με μονο σκοπο το κερδος και τιποτα άλλο ε καποιοι πρεπει να αρχισουν να μιλανε τερμα ο βιασμος του πνεύματος από κάθε λογης θρησκεια...
    θα μας βρουν απέναντι...

οσο αφορα για τον ιουδαισμο.... μα η παλαια σας διαθηκη δεν είναι τιποτα άλλο από την εβραικη παραμυθολογια.... οι ιδιοι οι παπαδες το λενε... σε λιγο θα μας πειτε ότι ο αβρααμ, ο ιακωβ και ολο το κακο συναπαντημα ηταν ελληνες

Banned
    Quote Originally Posted by menis_64 View Post
    το παιδι που εθεσε το θεμα, ωραια και καλα περιμενει να ακουσει γνωμες αλλων ανθρωπων, αυτο δεν σημαινει πως περιμενει να δει και την κριτικη που ασκεις εσυ πανω στους αλλους...Απο εκει και περα δεν ειμαι εγω αυτος που θα σε απαγορευσω να λες την γνωμη σου, αλλα θα προσπαθησω κυριως να σου δωσω τον σεβασμο που δεν εχεις προς σε αυτα που οι αλλοι πιστευουν...
    αποφασισε.. τελικα για φασκεις και αντιφάσκεις... να την λεω η όχι? μια ετσι μια γιουβετσι δεν γινετε δουλεια...

Banned
    Quote Originally Posted by noumac View Post
    αποφασισε.. τελικα για φασκεις και αντιφάσκεις... να την λεω η όχι? μια ετσι μια γιουβετσι δεν γινετε δουλεια...
    πλακα κανεις? Οχι τελικα λεγε σε αυτους που γραφουν την δικη σου επιχειρηματολογια μιας και εισαι διαβασμενος, καταλαβες για ποια λεω...Αυτην την πνευματικη βια που μας κανουν απο βρεφη!!! Καλα που εχουμε και εσενα τον φωστηρα να μας λες γιατι εμεις που να δουμε φως, μεσα στο σκοταδι!!! Εσενα περιμεναμε..!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Εκκλησία είναι κι όλοι αυτοί, που αν και γνωρίζουν το χάλι που επικρατεί, επιλέγουν ακόμα ν' ανάβουν το κερί!... Παντού χρειάζεται το γενικό ξεκαθάρισμα, ξεκινώντας ΠΡΩΤΑ από το σχολείο. Κι ας μην ξεχνάμε ότι μ' ένα σωρό σάπιες απόψεις μεγαλώνουν ακόμα τα παιδιά μας.
    Ναι , Μαρκελα , το ναναψεις το κερι , για σενα και για μενα , ειναι αδιαφορον το χαλι που επικρατει , η γενια μου θα συνεχισει να πιστευει , δεν εχει σχεση τι λενε/κανουν η εκκλησια , για τα νεα παιδια το γραφω , που ειναι μεγαλωμενα με η/υ , δεν ειναι και τοσο αδιαφορον , μεγαλωνει συνεχως η αθεια στα νεα παιδια .................και φυσικα χρειαζεται ενα γενικο ξεκαθαρισμα , μια και τοφερε η κουβεντα ομως ......

Senior Member
    Εγώ βλέπω ότι ο noumac εχει γνώσεις που όσοι δηλώνουν πιστοί εδω δεν δείχνουν να έχουν για το δόγμα που ακολουθούν, απλά παρασερνεται πολύ θερμά και χάνονται πολλά καλά επιχειρήματα μέσα στον "βρασμό"...αν θελεις τη γνώμη μου noumac θα πέρναγε το point σου καλύτερα με λιγότερο φορτισμένη γλωσσα...όχι ότι συμφωνω ή διαφωνω πλήρως μαζί σου.
    Οσο για το κομμάτι της γνωσης...είναι πράγματα που θα σου έλεγαν και στη θεολογική σχολή mnimonio is back, ο χριστιανισμός είναι συνέχεια του ιουδαισμου...Το ξέρετε ότι ο Χριστος μεγάλωσε με την ιουδαϊκή θρησκεία έτσι; Το ξέρετε ότι ειχε περιτομή ετσι; Οταν ο Χριστος δίδασκε σε ναό μικρος και τον έχασαν οι γονείς του τι ναός νομίζετε ότι ήταν; Ιουδαϊκός...όταν τα έκανε ολα λίμπα στους εμπόρους εξω από το ναό τι ναός ήταν; Χριστιανικος; Σαφώς όχι δεν υπήρχε ακομα αυτή η έννοια καν! Όταν μιλούσε για τον Πατέρα του μιλούσε για τον ίδιο Θεο που διάλεξε το ισραηλ ως τον "εκλεκτο" Του λαό...υποτίθεται πως ήταν ο Μεσσίας που περίμεναν οι εβραίοι...απλά αυτοί τόν περιμένουν ακόμα και όσοι πιστεύουν πως ήταν ο Χριστος είναι οι χριστιανοί...
    Ο χριστιανισμός και ο ιουδαϊσμός και κρατηθειτε...το ισλάμ, είναι και τα τρία παρακλάδια της ίδιας θρησκειας, είναι οι λεγόμενες αβραμικες θρησκείες και έχουν τον ίδιο Θεο που να χτυπάμε τον κώλο μας κάτω. Τώρα το πώς ερμηνεψε ο κάθε πολιτισμός αυτή την θρησκεία και αυτόν τον Θεό είναι μία άλλη ιστορία και ψιλά γράμματα...και αυτό που τις διαχωρίζει δεν είναι το ποιος είναι ο "πραγματικός" Θεος...αυτός είναι ίδιος. Είναι πολιτισμικα, πολιτικά, οικονομικά στοιχεία και ανθρωπινες μικρότητες και συμφέροντα που εκφράζονται με διάφορες ανόητες μικροδιαφορές στο δόγμα και αιρέσεις και κλαδιά και παρακλαδια και αηδιες...
    Και θαρρω οι ακόλουθοι της θρησκείας την Αγάπης του Θεού δεν θα ήταν χωρισμένοι σε ένα σωρό παρακλάδια, θα ήταν πιο τσιλ...ούτε θα ετρωγα αγκονιες στην ουρά για την κοινωνία λολ...
    Θέλω να πω ολα αυτά τα θεωρώ ανθρώπινες ανοησιες.
    Δεν θεωρώ πως μπορώ να καταλάβω ούτε να βιωσω με το ανθρωπινο μυαλό μου το Θείο...και είμαι σίγουρη πως κανένα υπάρχον δόγμα δεν το καταφέρνει και δεν μπορεί να καλυψει αυτή την ανάγκη...είναι προσωπικό βίωμα κατά τη γνώμη μου...μόνο και μόνο το να είναι κάτι "δόγμα" του προσδίδει τα χαρακτηριστικα μίας cult...
    Ανθρωποι κάνουν μηχανικά τελετουργικά χωρίς να ξερουν καν τι κάνουν και γιατί και τι τους προσφερει αυτο...το έχω δει με τα μάτια μου να γινεται...τοσο κούφιο και λυπηρο...απλά το κάνουν για να έχουν την ηθική ικανοποίηση ότι είναι καλοί χριστιανοί μουσουλμάνοι ινδουιστές ότι είναι...και για να στηριχτούν ψυχολογικά σε μία γονεϊκή φιγούρα που τους καθοδηγεί μεγάλοι άνθρωποι που έχουν απομυθοποίησει τους γιηνους γονεις τους και αποζητούν βοήθεια από ουράνιους...το βρεφικό ένστικτο που κουβαλά κάθε άνθρωπος μέχρι τη μέρα που θα πεθάνει.
    Είναι ωραίο λοιπόν κατά τη γνώμη μου να αντιλαμβάνεται κανείς τον προσωπικο ρόλο του και την δική του ευθύνη και συνεισφορα σε αυτό που κάποιοι λενε "Θεία δύναμη" άλλοι "καλο" ή "δίκαιο", άλλοι "αλήθεια"...οι ορισμοί είναι ανουσιοι κατ'εμε. Από την άλλη ουτε η αλαζονεία είναι συνετή...υπάρχουν πολλά που δεν ξέρουμε και δεν θα μπορούσα ποτέ να θεωρήσω στα αλήθεια έξυπνο άνθρωπο κάποιον που θεωρεί ότι τα ξέρει όλα ή φέρεται σαν να τα ξερει όλα...

Page 8 of 11 FirstFirst ... 678910 ... LastLast