Results 256 to 270 of 774
-
07-10-2016, 11:31 #256
επιμερους θεμα, αλλα σχετικο, μιας και συζητηθηκε.
παρολο που συμφωνω με το κουτσουνιε οτι το θεμα της χρεωσης των συνεδριων μπορει κανεις να υποστηριξει οτι εχει μια "θεραπευτικη" παραμετρο, εγω δεν πειθομαι οτι το μετρο δεν ειναι κυριως για να ευλογουν τα γενια τους οι ψυχολογοι...
δλδ, σορι κιολας αλλα προκειτια και για εμπορικη συναλλαγη.
εσυ τι μου προσφερες για τα λεφτα που εδωσα οταν ελειπα? το μαθημα οτι δεν πρεπει να λειπω το οποιο πρεπει να το βαλεις στην τσεπη σου? λιγο λαμερια... εως πολυ... εαν προκειται για θεραπεια, ας τα παρει τα λεφτα ενας πεινασμενος. τι μαθημα παιρνω αν τα φας εσυ, εξυπνε????
επιπλεον δνε θυμαμαι που παρακολουθουσα μια συζητηση, ισως εδω ισως λαιβ, οτι οι ιδιοι οι ψυχ ΔΕΝ δεσμευονται να δωσουν χρηματα αν ακυρωσουν ραντεβου. αυτο ειναι για γελια.
προσωπικα αν ποτε απευθυνομουν σε ψυχ δεν θα δεχομουν να ξεκινησω συνεδριες με τετοιο αστειο ορο.
- 07-10-2016, 11:42 #257
Συμφωνώ για την "επί ίσοις όροις μεταχείριση" και ότι κανόνας ισχύει για τον θεραπευόμενο, πρέπει να ισχύει και για τον ψυχοθεραπευτή.
Είναι όμως, μόνο ένα πολύ μικρό κομμάτι από τα όσα είναι ΘΕΟΣΤΡΑΒΑ στο όλο θέμα ψυχοθεραπεία.
Οι ίδιοι οι επαγγελματίες ψυχικής υγείας αναγνωρίζουν ότι, οι θεραπευόμενοι προκειμένου να δεχθούν βοήθεια ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΝ. Και εν συνεχεία όταν οι ίδιοι οι ψυχολόγοι / ψυχοθεραπευτές / ψυχίατροι αποδεικνύεται ότι εκμεταλλεύονται τους θεραπευόμενους τους, λένε - χειρότερα από μικρά παιδιά - ότι ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΘΕΡΑΠΕΥΟΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΗ ΚΑΧΥΠΟΨΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΞΟΥΝ!
"ΕΜΠΙΣΤΕΨΟΥ ΜΕ...
ΑΛΛΑ ΜΗ ΜΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΞΙΟΣ/Α ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ"
Μ****ιες λέμε τώρα;;;
Είναι παντελώς σχιζοφρενικό!
Παράλληλα δε, ΚΑΘΕ ΠΟΡΤΑ Η ΟΠΟΙΑ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΨΥΧΙΚΑ ΑΣΘΕΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ ΚΛΕΙΣΤΗ! Είναι αυτά που έλεγα χτες και στη kutchunie:
07-10-2016, 11:49 #258
η διαφορα μας ειναι οτι τα τσουβαλιαζεις ολα και εισαι απολυτος. εχεις αγνοια και γεμιζεις τον τοπο παραπληροφορηση και ανακριβειες.
στο εχω πει χιλιες φορες.
ο θεραπευομενος πρεπει να εμπιστευθει τον θεραπευτη, ΟΧΙ ΜΟΛΙΣ ΔΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ, ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΠΡΩΤΑ.
δεν μιλαμε ουτε για τυφλη εμπιστοσυνη, ουτε για τυφλη υπακοη. αυτα δεν ισχυουν ουτε με την μανα σου ρε μ87, θα ισχυουν για εναν αγνωστο???
ολες οι σχεσεις. ΟΛΕΣ και με την μανα σου και με τον ανδρα σου και με το παιδι σου και με τον θεραπευτη ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ, ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΧΗ ΚΡΙΣΗ!!! ΚΡΙΣΗ!!! ΚΡΙΤΙΚΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ!!! τι δεν καταλαβαινεις?
θελει και λιγο κοινη λογικη σε οτι συζηταμε, μην αντιδρας σαν ρομποτ.
επισης, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕ ΠΟΡΤΑ ΚΛΕΙΣΤΗ, ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ. υπαρχει η πορτα της δικαιοσυνης, αλλα θελει καποιοες ενεργειες, δεν θα σε παρακαλεσει ακνεις να κανεις καταγγελια. ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ, συμφωνω. αλλα υπαρχει.
σου εχω πει ηδη οτι οι ασθενεις εχουν συνδικαλιστει και κανουν καταγγελιες μεσω μιας κινησης που δημοσιευσε ο σκορπιος και ποτε δεν το σχολιασες γιατι δεν σε συμφερει!!! σου χαλαει τις υπερβολες που αναπαραγεις
(σε προειδοποιω, ετσι και μου ξανακανεις αντιγραφη τα κατεβατα με τις κοκκινες μαλακιες σαν αυτα που εσβησα, σηκωνομαι και φευγω. με μενα να μιλας οπως σου μιλαω. με διαλογο οχι με σκουπιδια.αλλιως θα μιλας παλι μονος σου. ουτε μια αντιγραφη δεν θα ανεχτω. ΤΕΛΟΣ.)
δεν εισαι μονο απωθητικος με αυτα, εισαι και αναποτελεσματικος στον σκοπο σου, γιατι κανεις δεν εχει ορεξη να βλεπει τα υστερικα κατεβατα ξανα και ξανα.Last edited by Remedy; 07-10-2016 at 12:20.
07-10-2016, 12:19 #259
Η σχέση με τον θεραπευτή ΘΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ πράγματα τα οποία δεν έχεις πει ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ, ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ/ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΣΟΥ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ! Θα εμπιστευτείς ένα ανθρωποειδές ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΟΝΟ ΣΟΥ! Τον πόνο τον οποίο ΕΣΥ Η ΙΔΙΑ δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις μόνη σου ή με τα προαναφερθέντα πρόσωπα (μάνα, σύζυγος, παιδί).
Η "κρίση!!! κρίση!!! κριτική διεργασία!!!" πετιέται από το παράθυρο ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΓΚΗ να αντιμετωπίσεις αυτον τον πόνο. Η θεωρία σου ότι μπορείς να είσαι ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ (Δηλαδή ότι έχουν και τα δύο την ίδια ακριβώς βαρύτητα και ιεραρχούνται το ίδιο ακριβώς):
α. ΚΡΙΤΙΚΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΝΟ ΣΟΥ και
β. ΝΑ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ
Είναι από μόνη της αντιφατική καθώς η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ αναιρεί την ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ. Τι δεν καταλαβαίνεις;
Παράλληλα, καλλιεργείται η ΕΝΤΥΠΩΣΗ στον θεραπευόμενο, ότι ο επαγγελματίας ψυχικής υγείας διαθέτει ηθική ή και ότι προστατεύεται με την ύπαρξη:
ΣΕΨ / ΠΨΣ
Πορνογράφημα με τίτλο "κώδικα δεοντολογίας"
Υπουργείο υγείας
ΣΕΥΥΠ
Νομοθέτες
Υπουργείο δικαιοσύνης
ενώ παράλληλα αγνοεί ότι:
1. Οι σχολές ψυχολογίας διδάσκουν την συντεταγμένη αρνηση σε οποιαδήποτε συνεργασία περιλαμβάνει έλεγχο τους από οποιονδήποτε και για οποινοδήποτε λόγο.
2. Ο ΣΕΥΥΠ ακόμα και όταν δέχεται καταγγελίες δεν πάει να τις εξετάσει.
3. Το πορνογράφημα με τίτλο "κώδικα δεοντολογίας" των ΣΕΨ / ΠΨΣ επίσης ΔΕΝ ασκεί έλεγχο στον θεραπευτή επειδή η εφαρμογή του αφ' ενός επαφίεται στην καλή θέληση του θεραπευτή β. ΔΕΝ εμπεριέχει μέτρα τα οποία να προστατεύουν τον θεραπευόμενο και γ. δεν ελέγχεται σε ότι αφορά την εφαρμογή του.
4. Οτι οι σύλλογοι ΣΕΨ / ΠΨΣ και τα "πειθαρχικά τους όργανα" βάσει του παραπάνω πορνογραφήματος επίσης ΔΕΝ ασκούν έλεγχο στον θεραπευτή.
5. Οτι η νομοθεσία ελέγχει τους επαγγελματίες ψυχικής υγείας ενώ ουσιαστικά ΔΕΝ υπάρχουν προβλεπόμενες κυρώσεις ή ποινές.
6. Οτι η νομοθεσία προστατευει τον θεραπευόμενο αλλά 53 χρόνια τώρα! ΔΕΝ υπάρχει ουσιαστική νομοθεσία που να τον προστατεύει ή να τον δικαιώνει/αποζημιώνει.
7. Ότι το υπουργείο υγείας, ΣΕΨ και ΠΨΣ έχουν συλλέξει και αποκρύψει ή απλά δεν έχουν συλλέξει εδώ και 53! ΧΡΟΝΙΑ στατιστικά στοιχεία τα οποία θα μας έδιναν σαφή εικόνα σε ότι αφορά την αποτελεσματικότητα [ή εν προκειμενω της αναποτελεσματικότητας] της ψυχοθεραπείας στην Ελλάδα.
8. Ο "επαγγελματίας ψυχικής υγείας" - τον οποίο ο θεραπευόμενος ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ - αντί να τον προστάτευε, ουσιαστικά αλωνίζει ανεξέλεγκτος εκμεταλλευόμενος τους θεραπευόμενους του επειδή όταν βγήκε στην αγορά εργασίας ως "νέος ψυχολόγος / ψυχοθεραπευτής / ψυχίατρος" ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΑΜΟΙΒΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΘΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ και εκείνοι οι οποίοι συνέχισαν επέλεξαν να ιεραρχίσουν τις αμοιβές πάνω από τον θεραπευόμενο.
9. Ότι τα δημόσια ασφαλιστικά ταμεία ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ αρνούνται ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΑ να συμμετέχουν σε οποιαδήποτε ψυχοθεραπεία και με οποιονδήποτε τρόπο, αφήνοντας το σύνολο αυτής της αγοράς εργασίας σε ιδιώτες οι οποίοι ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΑΜΟΙΒΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΘΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥΣ.
...Και όλα αυτά για να συνεχίσουν να τα κονομάνε από τα άγχη μας οι καπνοβιομηχανίες, βιομηχανίες ζάχαρης, βιομηχανίες οινοπνευματωδών, διασκέδασης, τζόγου, πορνείας, νόμιμων/παράνομων ναρκωτικών, ψυχοφαρμάκων, υπηρεσιών ψυχικής υγείας, και υγείας γενικότερα.
Ευτυχώς, η kutchunie έστω και αργά, αναγνώρισε ότι ο θεραπευόμενος δεν μπορεί να βασιστεί ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ!
Με άλλα λόγια, ο θεραπευόμενος ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΤΕ ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΕΙΤΕ ΟΧΙ με μια εξαίρεση σε ότι αφορά ΤΗΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ Ο ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΑ. Δεν ισχύει. Το σύστημα φρόντισε να ξεπουλήσει την ηθική του και να γίνει ΚΑΤ ΑΡΧΑΣ ΕΜΠΟΡΟΣ.
Την ημέρα που θα μου υποδείξεις καταδίκη Έλληνα ψυχολόγου / ψυχοθεραπευτή / ψυχίατρου - ο οποίος έχει τελειώσει Παντειο, Καποδιστριακό, Αριστοτέλειο ή Πανεπιστήμιο Κρήτης με αφαίρεση της άδειας εξασκήσεως καθώς και αποζημίωση για τα θύματα του, ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΤΑΛΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ, θα αρχίσω και εγώ να μιλάω "για το κίνημα του μαυρου σκορπιου". Μέχρι τότε για μένα είναι "άλλη μια Αγανακτισμένη".
Το ότι Η ΙΔΙΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΑ ΑΡΧ**** ΤΗΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΟΜΕΝΟ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΚΕΙ ΓΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ!
Όπως επίσης δεν σου αρκεί για απόδειξη ότι Ο ΨΥΧΙΚΑ ΑΣΘΕΝΗΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΑΙ ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ!!!
ΠΟΣΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ REMEDY;;;
(Δεν υπάρχει λόγος να ταλαιπωρούμαι και να ξαναγράφω επιχειρηματολογία την οποία έχω ήδη εκθέσει. Αν δεν σου αρέσει δεν τα διαβάζεις ή σηκώνεσαι και φεύγεις. Και μην αποκαλείς σκουπίδια τα όσα παραδέχτηκε με φρικιαστικό κόπο η kutchunie.)Last edited by M87; 07-10-2016 at 17:29.
07-10-2016, 12:21 #260
παλι αντεγραψες.
σβησε τις αντιγραφες απο την απαντηση σου, αλλιως δεν απαντω.
07-10-2016, 12:33 #261
σου εξηγησα οτι το τρολαρισμα σου μονο με τρολαρισμα θα το απαντω.
δεν ζητησα να επαναλαβεις τπτ. τα θυμαμαι ολα μια χαρα και διαφω νω στο 90%
με την επαναληψη δεν θα συμφωνησω, μονο θα γελασω.
κοπανησου οσο θες, εγω μονο θα γελαω. και θα συμμετεχω οταν θελω και με τον τροπο που γουσταρω ΕΓΩ γιατι δεν σεβεσαι τους συνομιλητες σου.
δεν θα ανεχτω αλλο τ α σκουπιδια και τα ψεματα που σερβιρεις αντεγραμενα.
αν θελεις πρωτοτυπο διαλογο, οσο αντεχω θα συμμετεχω.
τα σκουπιδια σου φατα μονος σου.
07-10-2016, 13:15 #262
Αν σε πήγαν με το ζόρι σε ειδικό... ναι, έχεις κάθε λόγο να γράφεις όσα γράφεις και να λες τον πόνο σου... Λογικό είναι τη στιγμή, που άλλοι αποφάσισαν για σένα... να έχεις ένα τέτοιο μένος εναντίον όλων...
Αν τώρα πήγες μόνος σου, η απόφαση/εμπιστοσύνη είναι απόλυτα δική σου! Κι η κάθε απόφαση/εμπιστοσύνη όπως θα ξέρεις έχει και το ρίσκο της... Όλοι μας κάποια στιγμή έχουμε εξαπατηθεί κι έχουμε πληρώσει ακριβά το λάθος μας! Αλλά όμως ακόμα και σ' αυτή την περίπτωση κάτι ΜΑΘΑΜΕ απ' αυτό... Μετά όταν ο ειδικός, σου αναφέρει τα προσόντα του, τις γνώσεις και την εμπειρία του κ.λπ. ε τότε καταλαβαίνεις από την 1-2 συνεδρία αν ο αυτός, που έχεις απέναντί σου είναι ο κατάλληλος για να προχωρήσεις μαζί του... Κι όπως σου έγραψε και το kutchunie, 10 χρόνια βρε συ ήταν αυτά!... Γιατί συνέχιζες τη στιγμή που η συνεργασία σας δεν σε ικανοποιούσε;
Κι αφού λοιπόν δεν τον κατήγγειλες είναι υποκρισία σήμερα να κλαίγεσαι... ότι δήθεν ενδιαφέρεσαι και για τους συνανθρώπους σου! Γιατί τι έκανες/κάνεις εσύ για να τους προστατέψεις από έναν ειδικό που είν' επικίνδυνος;...Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις
07-10-2016, 14:36 #263
ΕΓΩ προωθώ την συνολική μεταρρύθμιση ενός φαύλου κλάδου ο οποίος εκμεταλλεύεται τους ψυχικά ασθενείς. Με την λογική της kutchunie "με ένα σμπάρο 3100 τσ*****ια"... όχι αηδίες του στυλ "έναν, έναν και κάθε χρόνο που θα βγάζουν άλλους 100 απόφοιτους να μην έχουμε επιτύχει τίποτα"
Εσύ όταν θα έχεις σφηκοφωλιά σπίτι σου, πήγαινε να σκοτώνεις μια μια τις σφήκες αντί να καταστρέψεις τη φωλιά. Δεν στο απαγορεύει κανένας.
Στην πιο πάνω απάντηση σου, δεν βλέπω να αναφέρεσαι σε ευθύνες ψυχολόγων / ψυχοθεραπευτών / ψυχιάτρων, υπουργείου υγείας, ΣΕΥΥΠ, ΣΕΨ, ΠΨΣ, υπουργείου δικαιοσύνης, δημόσιων ασφαλιστικών ταμείων αφήνοντας να εννοηθεί ότι τόσο εσύ, όσο και το kutchunie και η Remedy αναγνωρίζετε ΜΟΝΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΥΘΥΝΗ στο ότι με εκμεταλλεύτηκαν.
ΕΣΥ επιχειρηματολογείς εναντίον εκείνου ο οποίος προωθεί μια μεταρρύθμιση η οποία θίγει ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΙΤΑΝΙΑ συμφέροντα. Δεν σε απασχολεί το ότι με εκμεταλλεύτηκαν - όπως δεν σε απασχολεί ότι εκμεταλλέυονται οποιονδήποτε ψυχικά ασθενή γιατί δεν με ξέρεις δα και προσωπικά. Σε ενδιαφέρει μόνο να επιχειρηματολογήσεις ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ γιατί θίγω ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΟΥ. Βλέπεις το δέντρο, χάνεις το δάσος.
Όπως εξήγησα και στην Remedy πιο πάνω:
Το ότι Η ΙΔΙΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΑ ΑΡΧ**** ΤΗΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΟΜΕΝΟ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΚΕΙ ΓΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ!
Όπως επίσης δεν σου αρκεί για απόδειξη ότι Ο ΨΥΧΙΚΑ ΑΣΘΕΝΗΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΑΙ ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ - ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η REMEDY!!!
ΠΟΣΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΜΑΡΚΕΛΑ;;;
Η ανθελληνική κυβέρνηση λοιπόν - ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΤΙΤΑΝΙΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ - ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΨΥΧΙΚΑ ΑΣΘΕΝΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΕΚΕΙΝΟΣ ΝΑ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ, ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΥΣ! Και αυτό περιλαμβάνει ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΕΣ ΦΟΡΕΙΣ. Απέδειξε μου εσύ το αντίθετο.
Υ.Γ. Δεν το ήξερα ότι υπάρχει "χρονικό όριο" προκειμένου να αντιληφθεί κάποιος την χειραγώγιση ή την εκμετάλλευση. Μάλλον αυτό εντάσσεται και στα υπόλοιπα "μέτρα και σταθμά" του να διαθέτουν ΟΛΟΙ ΟΙ ΘΕΡΑΠΕΥΟΜΕΝΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ, ΤΗΝ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΗ ΚΑΧΥΠΟΨΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗ ΤΟΥΣ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΔΡΙΜΥ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟ. Χ******* για την εκμετάλλευση και κατατρώγεσαι με το ότι με πήρε δέκα χρόνια να την αντιληφθώ. Ε εσύ είσαι πιο έξυπνη από εμένα και μπράβο σου [παλαμάκια]. Αυτό δικαιολογεί τον κάθε π***** να εκμεταλλεύεται τους ψυχικά ασθενείς; Τι θα γίνει με τα παιδιά που έχουν ψυχικά προβλήματα; Θα τους κάνεις έκπτωση στα δέκα χρόνια; Τι θα γίνει με ανθρώπους που έχουν ΤΗ ΜΙΣΗ αντίληψη από εμένα; Θα τους δικαιολογήσεις ΑΛΛΑ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ; Δεν νομίζω Μαρκέλα... ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!
Στο χάρβαρντ τελείωσες και εσύ;Last edited by M87; 07-10-2016 at 17:32.
07-10-2016, 17:10 #264
Είπε ο γαίδαρος τον πετεινό κεφάλα................
Κατ΄τα άλλα μ87 βάψε το φόντο λαχανί , βάλε και πολύχρωμες πεταλούδες να πετάνε....................όσο πιο πολλά κεφαλαία κόκκινα κλπ βάζεις τόσο πιο πολύ θα βγαίνουν τα μάτια των αναγνωστών.......... ....έχεις δει πολλά άρθρα να είναι έτσι? εγώ όχι.........ξέρω .......να το κάνω στις δικές μου αναρτήσεις.....ε ναι αυτό θα έκανα......
07-10-2016, 17:17 #265
07-10-2016, 20:15 #266
..........
07-10-2016, 20:39 #267
Αυτό το νήμα μου προκαλεί πονοκέφαλο
07-10-2016, 21:10 #268
Μωρέ άμα είχαμε λεφτά θα τα είχαμε ξεχάσει όλα μη σκοτίζεστε όλη η λύση είναι το οικονομικό
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
08-10-2016, 09:53 #269
kutchunie έλα να συνεχίσουμε την κουβέντα μας. Άλλα εννέα σημεία έχουμε να συζητήσουμε.
08-10-2016, 09:58 #270
Πάει κι αυτό.
22-07-2025, 12:59 in Με καφέ και συμπάθεια....