Results 16 to 30 of 82
-
14-11-2016, 18:16 #16
υπαρχει η παραμικρη πιθανοτητα να λεει ψεματα ο αλλος φιλος σου, ο αλεκος(?)?
ολα συγκλινουν προς το οτι η κοπελα ειτε εχει καποια διαταραχη και σας ξεμοναχιαζει για να μην συγκρινετε πληροφοριες και καταληξετε καπου, ειτε επιδιωκει να δημιουργησει ερωτικες σχεσεις με καποιον απο τους δυο η και με τους δυο .
πλην ομως , με παραξενευει το εξης:
τετοια κολπακια τα κανουν ειτε χειριστικοι ειτε διαταραγμενοι, αλλα οχι χαζοι.
εσεις προυπηρχατε σαν παρεα.
δεν ειναι το πιο απλο και το πιο σιγουρο οτι θα συμβει το να μιλησετε μεταξυ σας???
το οτι δεν βγαινετε ολοι μαζι, προφανως και δεν σας απαγορευει την επικοινωνια μεταξυ σας...
η ελενα ειναι ελευθερη?
- 14-11-2016, 19:40 #17
Ναι υπάρχει η πιθανότητα ο Αλέκος να λέει ψέματα επειδή ξέρω την δικιά του και φοβάται μη μάθει τίποτα από μένα. Η κοπέλα όντως μας απομονώνει τον καθένα από τους υπόλοιπους. Τον λόγο δεν μπορώ να τον καταλάβω ακόμα και γι αυτό άνοιξα και το θέμα. Είναι κάποια διαταραχή; Κάποιο ενδιαφέρον για έναν απ τους δυο; Δεν γνωρίζω
Τελευταία φορά πάντως που βρεθήκαμε και της είπα ότι θα πιάσω τον Αλέκο και θα του τα πω μου απάντησε σαν να μη συμβαίνει τίποτα. "Κάνε ότι θέλεις, όπως νομίζεις" μου είπε... πολύ άνετη!!!
Η Έλενα (η τυχερή της παρέας όπως αποδείχτηκε) ελεύθερη είναι.
14-11-2016, 19:41 #18
αν την ενοχλουσε ο αλεκος με την φορτικοτητα του, ειτε εσυ για τον ιδιο λογο,
η αν γενικα δεν ψαχνοταν σεξουαλικα , γιατι δεν ειναι ξεδιαντροπη και εχει σχεση, δεν θα ξεκοβε απ την παρεα την μοναδικη γυναικα! ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ.
αντιθετως και με σενα και με τον αλεκο, θα επεδιωκε να ειναι παντα και αλλη κοπελα μαζι , για να αποφυγει τα παρατραγουδα.
τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια.
η γυναικα ψαχνεται. αυτο ειναι βεβαιο. τα τοσα μπρερδεματα ομως, δεν ξερουμε που οφειλονται. μπορει και σε διαταραχη.
14-11-2016, 19:46 #19
Η τύπισσα όντως παρουσιάζεται ώρες ώρες σαν "θύμα" που όλοι προσπαθούν να την εκμεταλλευτούν. Για την επόμενη φορά, το σκέφτηκα κι εγώ. Αλλά έτσι όπως γίναμε σιγά μην ο Αλέκος θελήσει να βγούμε. Αυτός τώρα νομίζει ότι εγώ του είπα να ξεκόψει με την Σοφία επειδή την γουστάρω και ζηλεύω!!!
14-11-2016, 19:46 #20
14-11-2016, 19:52 #21
Ναι είμαι βέβαιος ότι συναντιούνται γιατί το παραδέχτηκε και η Σοφία σε κάποια φάση τώρα τελευταία. Είπε απλά ότι της έδωσε ένα μικρό δωράκι με αφορμή τα γενέθλια της, άρα κάπου συναντήθηκαν. Για τα υπόλοιπα δεν είμαι βέβαιος αν λέει αλήθεια όμως χρησιμοποίησε τα ίδια λόγια που λέει κ η Σοφία σε μένα για τον Αλέκο. Την γουστάρω, την πρήζω, μου ζήτησε να ξεκόψουμε κλπ! Αποκλείεται να τα έβγαλε από το μυαλό του όλα αυτά! Τέτοια σύμπτωση;
14-11-2016, 19:56 #22
14-11-2016, 19:56 #23
14-11-2016, 20:01 #24
Ο δικός της είναι σε άλλη πόλη κ δεν ξέρουμε ούτε καν φατσικώς, ούτε εγώ ούτε ο άλλος! Κ επί ευκαιρίας κιόλας μιας και αναφέρθηκε ο δικός της. Αυτός είναι κ το μοναδικό θέμα στο οποίο σε μένα και στον Αλέκο είπε διαφορετικά πράγματα. Στον Αλέκο είπε ότι είναι ερωτευμένη με τον δικό της κ θέλει να κάνει παιδί μαζί του κ σε μένα είπε ότι τώρα τελευταία έχει ξενερώσει!!! Άντε βγάλε άκρη χαχαχαχαχα
15-11-2016, 10:02 #25
μπορει να εχει ναρκισσιστικη δαιταραχη...να μην θελει ανταγωνιστριες δλδ γυναικες στην παρεα κ να μονοπωλει το ενδιαφερον...πολλα μπορει..υπαρχουν πολλα..οπως κ να εχει ακουγεται προβληματικη.
εγω θα ρωτησω κατι πιο απλο..γιατι εφοσον εχεις δει οτι υπαρχει κατι, εστω κ λιγο, μια προβληματικη συμπεριφορα συνεχιζεις να την κανεις παρεα???
κ γιατι εσυ προπσαθεις να βγαλεις καποιο φιδι απο την τρυπα?
γιατι πολυ απλα δεν αδιαφορεις κ δεν ξεκοβεις??
βαλε ορια κ μην ασχολεισαι κ τοσο πολυ με την τυπισα..καποια μαλακια σκεφτεται κ καποιο λακο εχει η φαβα που λενε..
15-11-2016, 12:49 #26
Θα συμφωνήσω με την anxious. Γιατί σε νοιάζει τι ζόρι τραβάει η τύπισσα. Μήπως έχει αρχίσει να σου αρέσει;
15-11-2016, 13:34 #27
Την προβληματική συμπεριφορά τώρα τελευταία την διαπίστωσα. Μέχρι πριν λίγο δεν είχα ιδέα. Δεν έμπαινα κ στον κόπο να επικοινωνήσω με τα άλλα παιδιά... έλεγα εντάξει υποχρεώσεις θα έχουν, δεν μπορούν να βγαίνουν μαζί μας. Είχα την εντύπωση ότι μιλούσε η Σοφία μαζί τους κ κανόνιζε. Αλλά αυτή μου έλεγε κάθε φορά ο ένας την κολλάει, η άλλη δεν γουστάρει την παρέα μας... ε κ όσο να ναι με επηρέαζαν όλα αυτά. Ώσπου έπεσα τυχαία πάνω στην Έλενα. Από δω κ πέρα αυτό θα κάνω μάλλον... αδιαφορία μέχρι να ξεκόψω τελείως.
15-11-2016, 14:00 #28
νομιζω οτι το εχει πει ηδη ο αρης οτι την γουσταρει.
προφανως γι αυτο και ασχολειται τοσο.
αλλα αλλο να του αρεσει κι αλλο να πεσει θυμα μιας προβληματικης συμπεριφορας που τον εχει για παιχνιδι (μαζι και τους αλλους).
η ελενα δενε χει ενδιαφερον σαν γυναικα, αρη?
προφανως την εβγαλε απ την μεση γιατι ειναι και ελευθερη και δεν μπορει να την ανταγωνιστει.
τι εχει να προσφερει σε μια σχεση μια δεσμευμενη?
15-11-2016, 14:23 #29
Η Σοφία είναι πιο ωραία, πιο όμορφη κ πιο ελκυστική ακόμα κ σαν χαρακτήρας. Η αλήθεια είναι μου αρέσει σαν γυναίκα αλλά δεν τρελαίνομαι κιόλας. Ούτε κρύο ούτε ζέστη. Ίσα ίσα πιο πολύ φιλικά την έβλεπα γιατί όντως η παρέα της είναι ευχάριστη. Αυτό το παιχνιδάκι της όμως με έκανε να πέσω από τα σύννεφα. Κ δεν μπορώ να καταλάβω κ που αποσκοπεί μιας κ είναι δεσμευμένη, άρα λογικά δεν ψάχνεται! Τι να πω; Άβυσσος η ψυχή...
15-11-2016, 15:37 #30
απορψ ρε φιλε πραγματικα γιατι ασχολεισαι κ σπας κ το κεφαλι σου.....
οκ.....παρατα το το θεμα..μια κοτα ειναι που κανει ακυρες κ προβληματικες κινησεις..εγω μονο κ μονο απο αυτο θα ειχα ηδη ξενερωσει κ ουτε καν θα την επαιρνα τηλ, ουτε καν θα το σηκωνα...σιγα τ αυγα..αλλη μια..