Γυναίκα - αράχνη / μυθομανής ή κάτι άλλο; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 82
    Senior Member
    υπαρχει η παραμικρη πιθανοτητα να λεει ψεματα ο αλλος φιλος σου, ο αλεκος(?)?
    ολα συγκλινουν προς το οτι η κοπελα ειτε εχει καποια διαταραχη και σας ξεμοναχιαζει για να μην συγκρινετε πληροφοριες και καταληξετε καπου, ειτε επιδιωκει να δημιουργησει ερωτικες σχεσεις με καποιον απο τους δυο η και με τους δυο .

πλην ομως , με παραξενευει το εξης:
    τετοια κολπακια τα κανουν ειτε χειριστικοι ειτε διαταραγμενοι, αλλα οχι χαζοι.
    εσεις προυπηρχατε σαν παρεα.
    δεν ειναι το πιο απλο και το πιο σιγουρο οτι θα συμβει το να μιλησετε μεταξυ σας???
    το οτι δεν βγαινετε ολοι μαζι, προφανως και δεν σας απαγορευει την επικοινωνια μεταξυ σας...

η ελενα ειναι ελευθερη?

Senior Member
    Ναι υπάρχει η πιθανότητα ο Αλέκος να λέει ψέματα επειδή ξέρω την δικιά του και φοβάται μη μάθει τίποτα από μένα. Η κοπέλα όντως μας απομονώνει τον καθένα από τους υπόλοιπους. Τον λόγο δεν μπορώ να τον καταλάβω ακόμα και γι αυτό άνοιξα και το θέμα. Είναι κάποια διαταραχή; Κάποιο ενδιαφέρον για έναν απ τους δυο; Δεν γνωρίζω

Τελευταία φορά πάντως που βρεθήκαμε και της είπα ότι θα πιάσω τον Αλέκο και θα του τα πω μου απάντησε σαν να μη συμβαίνει τίποτα. "Κάνε ότι θέλεις, όπως νομίζεις" μου είπε... πολύ άνετη!!!

Η Έλενα (η τυχερή της παρέας όπως αποδείχτηκε) ελεύθερη είναι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Aris83 View Post
    Δεν το είπε από αυτήν την άποψη νομίζω, ότι δλδ χρειάζεται γλυκόλογα. Πιο πολύ το είπε από την άποψη του σεβασμού από την πλευρά των αντρών. Ότι όλοι την προσεγγίζουν μόνο και μόνο για να την π@@ξουν (καθώς την θεωρούν ξεδιάντροπη) και όχι πχ για να πιάσουν φιλία μαζί της ή κάνουν έστω κάποια παρέα.
    αν την ενοχλουσε ο αλεκος με την φορτικοτητα του, ειτε εσυ για τον ιδιο λογο,
    η αν γενικα δεν ψαχνοταν σεξουαλικα , γιατι δεν ειναι ξεδιαντροπη και εχει σχεση, δεν θα ξεκοβε απ την παρεα την μοναδικη γυναικα! ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ.

αντιθετως και με σενα και με τον αλεκο, θα επεδιωκε να ειναι παντα και αλλη κοπελα μαζι , για να αποφυγει τα παρατραγουδα.
    τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια.
    η γυναικα ψαχνεται. αυτο ειναι βεβαιο. τα τοσα μπρερδεματα ομως, δεν ξερουμε που οφειλονται. μπορει και σε διαταραχη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by melissa View Post
    Χαχαχα ναι λες και είναι η μόνη. Τις περισσότερες γυναίκες οι άντρες τις προσεγγίζουν για να κάνουν κάτι μαζί τους παρά για να πιάσουν φιλίες. Νομίζω ότι και αυτό στο είπε στο πλαίσιο όλων των προηγούμενων. Δηλαδή ότι ο Αλέκος της την πέφτει αλλά δεν είναι ο μόνος. Τόσοι και τόσοι της την πέφτουν και αυτή η καημενούλα τι να κάνει που μπλέκει χωρίς να θέλει; Σόρρυ κιόλας αλλά αν μια γυναίκα έχει σχέση δεν επιδιώκει να ξεμοναχιάζεται με τους άντρες της παρέας, ειδικά όταν δεν είναι χρόνια φίλοι της αλλά μόλις την γνώρισαν. Πολύ χειριστική μου φαίνεται. Αλλά το θέμα είναι τι κάνεις εσύ για όλο αυτό; Εγώ στη θέση σου απλά δεν θα ξανάβγαινα μαζί της μόνο. Την επόμενη φορά που θα πρότεινε κάτι θα έλεγα ας πούμε και στα παιδιά. Και αν προέβαλλε δικαιολογίες θα έλεγα οκ εσύ μπορεί να έχεις τα θεματά σου με τον άλλον αλλά εμένα είναι φίλος μου και δεν θέλω να ξεκόψω. Μην την αφήνεις να σε ξεμοναχιάζει αφού φοβάσαι τι θα λέει για σένα πίσω από την πλάτη σου. Και περιόρισε την επικοινωνία σας στο ελάχιστο.
    Η τύπισσα όντως παρουσιάζεται ώρες ώρες σαν "θύμα" που όλοι προσπαθούν να την εκμεταλλευτούν. Για την επόμενη φορά, το σκέφτηκα κι εγώ. Αλλά έτσι όπως γίναμε σιγά μην ο Αλέκος θελήσει να βγούμε. Αυτός τώρα νομίζει ότι εγώ του είπα να ξεκόψει με την Σοφία επειδή την γουστάρω και ζηλεύω!!!

Senior Member
    Ναι υπάρχει η πιθανότητα ο Αλέκος να λέει ψέματα επειδή ξέρω την δικιά του και φοβάται μη μάθει τίποτα από μένα. Η κοπέλα όντως μας απομονώνει τον καθένα από τους υπόλοιπους. Τον λόγο δεν μπορώ να τον καταλάβω ακόμα και γι αυτό άνοιξα και το θέμα. Είναι κάποια διαταραχή; Κάποιο ενδιαφέρον για έναν απ τους δυο; Δεν γνωρίζω

Τελευταία φορά πάντως που βρεθήκαμε και της είπα ότι θα πιάσω τον Αλέκο και θα του τα πω μου απάντησε σαν να μη συμβαίνει τίποτα. "Κάνε ότι θέλεις, όπως νομίζεις" μου είπε... πολύ άνετη!!!

Η Έλενα (η τυχερή της παρέας όπως αποδείχτηκε) ελεύθερη είναι.
    δε ρωταω αν λεει ψεματα οτι δεν της την πεφτει και στην πραγματικοτητα της την πεφτει.
    ρωταω μηπως το βγαζει απ το μυαλο του ΕΚΕΙΝΟΣ οτι η Σ. κατηγορει εσενα για πεφτουλα. για ξεκαρφωμα δηλαδη.

εισαι βεβαιος οτι τον συνανταει, η κι αυτο το ξερεις απ τον ιδιο?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    δε ρωταω αν λεει ψεματα οτι δεν της την πεφτει και στην πραγματικοτητα της την πεφτει.
    ρωταω μηπως το βγαζει απ το μυαλο του ΕΚΕΙΝΟΣ οτι η Σ. κατηγορει εσενα για πεφτουλα. για ξεκαρφωμα δηλαδη.

εισαι βεβαιος οτι τον συνανταει, η κι αυτο το ξερεις απ τον ιδιο?
    Ναι είμαι βέβαιος ότι συναντιούνται γιατί το παραδέχτηκε και η Σοφία σε κάποια φάση τώρα τελευταία. Είπε απλά ότι της έδωσε ένα μικρό δωράκι με αφορμή τα γενέθλια της, άρα κάπου συναντήθηκαν. Για τα υπόλοιπα δεν είμαι βέβαιος αν λέει αλήθεια όμως χρησιμοποίησε τα ίδια λόγια που λέει κ η Σοφία σε μένα για τον Αλέκο. Την γουστάρω, την πρήζω, μου ζήτησε να ξεκόψουμε κλπ! Αποκλείεται να τα έβγαλε από το μυαλό του όλα αυτά! Τέτοια σύμπτωση;

Senior Member
    Ναι είμαι βέβαιος ότι συναντιούνται γιατί το παραδέχτηκε και η Σοφία σε κάποια φάση τώρα τελευταία. Είπε απλά ότι της έδωσε ένα μικρό δωράκι με αφορμή τα γενέθλια της, άρα κάπου συναντήθηκαν. Για τα υπόλοιπα δεν είμαι βέβαιος αν λέει αλήθεια όμως χρησιμοποίησε τα ίδια λόγια που λέει κ η Σοφία σε μένα για τον Αλέκο. Την γουστάρω, την πρήζω, μου ζήτησε να ξεκόψουμε κλπ! Αποκλείεται να τα έβγαλε από το μυαλό του όλα αυτά! Τέτοια σύμπτωση;
    αν δεν ειναι διαταραγμενη,
    κι επειδη επανερχεται στα παραπονα της το θεμα της "ξεδιαντροπης", πιθανα σας ξεμοναχιαζει επειδη ειναι ολιγον *******κι και δεν θελει να υπαρχουν μαρτυρες για το εγκλημα;) και τα μαθει ο δικος της.

Senior Member
    αν την ενοχλουσε ο αλεκος με την φορτικοτητα του, ειτε εσυ για τον ιδιο λογο,
    η αν γενικα δεν ψαχνοταν σεξουαλικα , γιατι δεν ειναι ξεδιαντροπη και εχει σχεση, δεν θα ξεκοβε απ την παρεα την μοναδικη γυναικα! ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ.

αντιθετως και με σενα και με τον αλεκο, θα επεδιωκε να ειναι παντα και αλλη κοπελα μαζι , για να αποφυγει τα παρατραγουδα.
    τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια.
    η γυναικα ψαχνεται. αυτο ειναι βεβαιο. τα τοσα μπρερδεματα ομως, δεν ξερουμε που οφειλονται. μπορει και σε διαταραχη.
    Δεν έχεις και άδικο. Αλλά και ψάχνεται όμως, τι σημαίνει αυτό; Ότι πρέπει να μας βάλει σε αυτό το είδος ανταγωνισμού; Δεν θα μπορούσε να πει ότι θέλει πχ να βγούμε οι δυο μας; Πρέπει να λέει ψέματα και στον έναν κ στον άλλον;

Senior Member
    αν δεν ειναι διαταραγμενη,
    κι επειδη επανερχεται στα παραπονα της το θεμα της "ξεδιαντροπης", πιθανα σας ξεμοναχιαζει επειδη ειναι ολιγον *******κι και δεν θελει να υπαρχουν μαρτυρες για το εγκλημα;) και τα μαθει ο δικος της.
    Ο δικός της είναι σε άλλη πόλη κ δεν ξέρουμε ούτε καν φατσικώς, ούτε εγώ ούτε ο άλλος! Κ επί ευκαιρίας κιόλας μιας και αναφέρθηκε ο δικός της. Αυτός είναι κ το μοναδικό θέμα στο οποίο σε μένα και στον Αλέκο είπε διαφορετικά πράγματα. Στον Αλέκο είπε ότι είναι ερωτευμένη με τον δικό της κ θέλει να κάνει παιδί μαζί του κ σε μένα είπε ότι τώρα τελευταία έχει ξενερώσει!!! Άντε βγάλε άκρη χαχαχαχαχα

Senior Member
    μπορει να εχει ναρκισσιστικη δαιταραχη...να μην θελει ανταγωνιστριες δλδ γυναικες στην παρεα κ να μονοπωλει το ενδιαφερον...πολλα μπορει..υπαρχουν πολλα..οπως κ να εχει ακουγεται προβληματικη.
    εγω θα ρωτησω κατι πιο απλο..γιατι εφοσον εχεις δει οτι υπαρχει κατι, εστω κ λιγο, μια προβληματικη συμπεριφορα συνεχιζεις να την κανεις παρεα???
    κ γιατι εσυ προπσαθεις να βγαλεις καποιο φιδι απο την τρυπα?
    γιατι πολυ απλα δεν αδιαφορεις κ δεν ξεκοβεις??
    βαλε ορια κ μην ασχολεισαι κ τοσο πολυ με την τυπισα..καποια μαλακια σκεφτεται κ καποιο λακο εχει η φαβα που λενε..

Senior Member
    Θα συμφωνήσω με την anxious. Γιατί σε νοιάζει τι ζόρι τραβάει η τύπισσα. Μήπως έχει αρχίσει να σου αρέσει;

Senior Member
    Την προβληματική συμπεριφορά τώρα τελευταία την διαπίστωσα. Μέχρι πριν λίγο δεν είχα ιδέα. Δεν έμπαινα κ στον κόπο να επικοινωνήσω με τα άλλα παιδιά... έλεγα εντάξει υποχρεώσεις θα έχουν, δεν μπορούν να βγαίνουν μαζί μας. Είχα την εντύπωση ότι μιλούσε η Σοφία μαζί τους κ κανόνιζε. Αλλά αυτή μου έλεγε κάθε φορά ο ένας την κολλάει, η άλλη δεν γουστάρει την παρέα μας... ε κ όσο να ναι με επηρέαζαν όλα αυτά. Ώσπου έπεσα τυχαία πάνω στην Έλενα. Από δω κ πέρα αυτό θα κάνω μάλλον... αδιαφορία μέχρι να ξεκόψω τελείως.

Senior Member
    νομιζω οτι το εχει πει ηδη ο αρης οτι την γουσταρει.
    προφανως γι αυτο και ασχολειται τοσο.
    αλλα αλλο να του αρεσει κι αλλο να πεσει θυμα μιας προβληματικης συμπεριφορας που τον εχει για παιχνιδι (μαζι και τους αλλους).

η ελενα δενε χει ενδιαφερον σαν γυναικα, αρη?
    προφανως την εβγαλε απ την μεση γιατι ειναι και ελευθερη και δεν μπορει να την ανταγωνιστει.
    τι εχει να προσφερει σε μια σχεση μια δεσμευμενη?

Senior Member
    Η Σοφία είναι πιο ωραία, πιο όμορφη κ πιο ελκυστική ακόμα κ σαν χαρακτήρας. Η αλήθεια είναι μου αρέσει σαν γυναίκα αλλά δεν τρελαίνομαι κιόλας. Ούτε κρύο ούτε ζέστη. Ίσα ίσα πιο πολύ φιλικά την έβλεπα γιατί όντως η παρέα της είναι ευχάριστη. Αυτό το παιχνιδάκι της όμως με έκανε να πέσω από τα σύννεφα. Κ δεν μπορώ να καταλάβω κ που αποσκοπεί μιας κ είναι δεσμευμένη, άρα λογικά δεν ψάχνεται! Τι να πω; Άβυσσος η ψυχή...

Senior Member
    απορψ ρε φιλε πραγματικα γιατι ασχολεισαι κ σπας κ το κεφαλι σου.....
    οκ.....παρατα το το θεμα..μια κοτα ειναι που κανει ακυρες κ προβληματικες κινησεις..εγω μονο κ μονο απο αυτο θα ειχα ηδη ξενερωσει κ ουτε καν θα την επαιρνα τηλ, ουτε καν θα το σηκωνα...σιγα τ αυγα..αλλη μια..

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast