Σπουδές & Οικονομική Κρίση - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 40 of 40
    Junior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    α καλα δλδ και να θες να δουλεψεις δεν μπορεις......παραειναι πολλες οι ωρες....
    στους γονεις σ δεν το εχεις πει?
    Στο παρελθόν μου είχε ξαναγίνει η πρόταση και οι γονείς μου μου είχαν πει ότι δεν γίνεται λόγω οικονομικών.. οπότε τώρα θεώρησα πως αν τους το πω το μόνο που θα φέρω είναι ένταση και στεναχώρια.. Για αυτό και απευθύνθηκα εδώ γιατί μπορεί από το πουθενά να άκουγα μια γνώμη που δεν είχα σκεφτεί

Senior Member
    Quote Originally Posted by gpa93 View Post
    Στο παρελθόν μου είχε ξαναγίνει η πρόταση και οι γονείς μου μου είχαν πει ότι δεν γίνεται λόγω οικονομικών.. οπότε τώρα θεώρησα πως αν τους το πω το μόνο που θα φέρω είναι ένταση και στεναχώρια.. Για αυτό και απευθύνθηκα εδώ γιατί μπορεί από το πουθενά να άκουγα μια γνώμη που δεν είχα σκεφτεί
    μαλιστα εγω πιστευω πως εισαι αρκετα εξυπνη για να ακουσεις κατι που δεν θα εχεις σκεφτει..
    ωωραια τοτε σ μενουν μονο τα Σκ αδεια....εκει μπορει να βρεις μια δουλεια,αλλα θα σ καλυπτει?οικονομικα ενοω...

θες πολυ να το κανεις ε?

προσπαθω να σκεφτω κατι π θα σ βοηθαγε αλλα δεν μ ερχεται τπτ...

σε ποιον τομεα πανω σπουδασες ?εαν βεβαια θες απαντας

Junior Member
    μαλιστα εγω πιστευω πως εισαι αρκετα εξυπνη για να ακουσεις κατι που δεν θα εχεις σκεφτει..
    ωωραια τοτε σ μενουν μονο τα Σκ αδεια....εκει μπορει να βρεις μια δουλεια,αλλα θα σ καλυπτει?οικονομικα ενοω...

θες πολυ να το κανεις ε?

προσπαθω να σκεφτω κατι π θα σ βοηθαγε αλλα δεν μ ερχεται τπτ...

σε ποιον τομεα πανω σπουδασες ?εαν βεβαια θες απαντας
    Ο τομέας μου είναι η Ζ Παραγωγή Άρα η δουλειά μου δεν έχει ούτε ΣΚ, ούτε γιορτές (το κάνω ακόμα πιο δύσκολο έτσι? :p ). Είναι κάτι που πραγματικά το αγαπάω και για αυτό παιδεύομαι τόσο πολύ για το τι θα κάνω με τις σπουδές ή την εργασία μου
    Last edited by gpa93; 15-11-2016 at 01:50.

Senior Member
    Ο τομέας μου είναι η Ζωική Παραγωγή και πιο συγκεκριμένα η διατροφή των παραγωγικών ζώων.. Άρα η δουλειά μου δεν έχει ούτε ΣΚ, ούτε γιορτές (το κάνω ακόμα πιο δύσκολο έτσι? :p ). Είναι κάτι που πραγματικά το αγαπάω και για αυτό παιδεύομαι τόσο πολύ για το τι θα κάνω με τις σπουδές ή την εργασία μου
    μαλιστα επεσα εξω περιμενα κατι αλλο...οταν μ ειπες οτι εισαι φυτο :p
    ε το κανεις πολυ δυσκολο.....το να βρεις δουλεια δεν γινεται.....
    οποτε το αφηνεις αυτο...
    δυστυχως ειναι ασχημα τα νεα μαλλον δεν θα πραγματοποιηθει το ονειρο σ.....διακεκομενα δεν μπορεις να κανεις το διδακτορικο?

Junior Member
    μαλιστα επεσα εξω περιμενα κατι αλλο...οταν μ ειπες οτι εισαι φυτο :p
    ε το κανεις πολυ δυσκολο.....το να βρεις δουλεια δεν γινεται.....
    οποτε το αφηνεις αυτο...
    δυστυχως ειναι ασχημα τα νεα μαλλον δεν θα πραγματοποιηθει το ονειρο σ.....διακεκομενα δεν μπορεις να κανεις το διδακτορικο?
    Δυστυχώς όχι αφού μιλάμε για ζωντανούς οργανισμούς που συνεχώς μεταβάλλονται, πρέπει να γίνουν όλα με μια σειρά.. Anyway, την υγειά μας την έχουμε :p νέοι είμαστε, θέλω να πιστεύω πως η απόφασή μου θα είναι για κάτι καλό που θα έρθει!!
    Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ιδέες πάντως!!! :D

Senior Member
    Δυστυχώς όχι αφού μιλάμε για ζωντανούς οργανισμούς που συνεχώς μεταβάλλονται, πρέπει να γίνουν όλα με μια σειρά.. Anyway, την υγειά μας την έχουμε :p νέοι είμαστε, θέλω να πιστεύω πως η απόφασή μου θα είναι για κάτι καλό που θα έρθει!!
    Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ιδέες πάντως!!! :D
    οκ κοπελια σου ευχομαι τα καλυτερα και να παρεις την σωστη αποφαση
    ποιες ιδεες? :p

Banned
    δεν μπορείς να το αφήσεις να το πάρεις του χρόνου?

Junior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    δεν μπορείς να το αφήσεις να το πάρεις του χρόνου?
    Όχι δυστυχώς...μου είπαν να το σκεφτώ κ σε μια εβδομάδα να τους απαντήσω

Senior Member
    Λοιπόν αυτό που έχεις να κάνεις είναι καταρχάς να εξηγήσεις την κατάσταση στον καθηγητή. Πες του με τιμάει που με επιλέξατε αλλά 4 χρόνια η οικογένειά μου δεν μπορεί να με ζει. Εγώ θέλω να το κάνω. Αλλά θέλω κατανόηση και από τη δική σας πλευρά ώστε να βρω μια δουλειά part time και να στηρίζω μόνη μου αυτή την επιλογή. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να έχεις σταθερό ωράριο και όχι να χτυπάς 13ωρα καθημερινά. Μην τον βλέπεις σαν μορφή εξουσίας, δες τον σαν ίσο και εξήγησέ του την κατάσταση. Αν δεν θέλει, κι αυτός θα έχει πρόβλημα γιατί στη θέση σου θα πρέπει να πάρει κάποιον λιγότερο ευσυνείδητο. Δεν στο πρότεινε από την καλή του την καρδιά αλλά γιατί ξέρει ότι βγάζεις δουλειά. Αν δεν δεχτεί είναι πρόβλημα δικό του και όχι δικό σου. Υπάρχουν άπειρα διδακτορικά στο εξωτερικό που πληρώνουν. Ψάξτα. Μη μένεις καθηλωμένη στο ότι αυτός ο καθηγητής σου πρότεινε κάτι. Υπάρχουν κι άλλες επιλογές εκεί έξω.

Junior Member
    Quote Originally Posted by melissa View Post
    Λοιπόν αυτό που έχεις να κάνεις είναι καταρχάς να εξηγήσεις την κατάσταση στον καθηγητή. Πες του με τιμάει που με επιλέξατε αλλά 4 χρόνια η οικογένειά μου δεν μπορεί να με ζει. Εγώ θέλω να το κάνω. Αλλά θέλω κατανόηση και από τη δική σας πλευρά ώστε να βρω μια δουλειά part time και να στηρίζω μόνη μου αυτή την επιλογή. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να έχεις σταθερό ωράριο και όχι να χτυπάς 13ωρα καθημερινά. Μην τον βλέπεις σαν μορφή εξουσίας, δες τον σαν ίσο και εξήγησέ του την κατάσταση. Αν δεν θέλει, κι αυτός θα έχει πρόβλημα γιατί στη θέση σου θα πρέπει να πάρει κάποιον λιγότερο ευσυνείδητο. Δεν στο πρότεινε από την καλή του την καρδιά αλλά γιατί ξέρει ότι βγάζεις δουλειά. Αν δεν δεχτεί είναι πρόβλημα δικό του και όχι δικό σου. Υπάρχουν άπειρα διδακτορικά στο εξωτερικό που πληρώνουν. Ψάξτα. Μη μένεις καθηλωμένη στο ότι αυτός ο καθηγητής σου πρότεινε κάτι. Υπάρχουν κι άλλες επιλογές εκεί έξω.
    Έχεις δίκιο και σε ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή!

Page 3 of 3 FirstFirst 123