Results 61 to 75 of 82
-
16-11-2016, 19:00 #61
Και όμως... το πρότεινε μόνη της!!! Μια φορά μου έλεγε ότι σκεφτόταν να της στείλει ένα ανώνυμο γράμμα για να της ανοίξει τα μάτια και να αναγκάσει έτσι τον Αλέκο να σταματήσει να την ενοχλεί! Εκεί πέρα πάνω την ρώτησα άμα θέλει να της πω εγώ κάτι και μου απάντησε... κάνε ότι θεωρείς σωστό, εσύ την ξέρεις καλύτερα!! Πολύ άνετη η τύπισσα!
Και όταν της είπα μετά ότι εγώ τους βλέπω πολύ καλά, γιατί μιλάω με την κοπέλα του Αλέκου αραιά και που, μου είπε... άστους, μη δίνεις πολλή σημασία! Αξίζει ο ένας τον άλλον!!!
- 16-11-2016, 19:16 #62
χαχαχαχχαχαχαχαχα!!!
καλα, μιλαμε για συμπεριφορα καρμπον.
ειναι βεβαιο αρη. προσπαθει να σε χρησιμοποιησει για να μεταφερεις αυτα που ισχυριζεται στην κοπελα του φιλου σου.
το πιθανοτερο ειναι, οσο την παρενοχλεις εσυ, τοσο να την παρενοχλει κι εκεινος...
αν της την επεφτε στ αληθεια, θα αρκουσε να μην ξεμοναχιαζεται μαζι του για να "σταματησει να την ενοχλει".ποιος ο λογος να κανει κατινιες?
ενας και μονο.
λεει ψεματα, οπως λεει και για ολους σας. και σας πιανει χωριστα γιατι ελπιζει οτι δεν θα τα συζητησετε.
16-11-2016, 19:43 #63
Την καλύτερη δουλειά έκανες! :)
Εγώ τότε ήμουν και μικρό και δεν μπορούσα να την αποφύγω τελείως γιατί είχαμε κάποια κοινή δραστηριότητα, και τσίμπησα κανονικά στην αρχή, με είχε κάνει έξαλλη! Και δεν μπορούσα να καταλάβω και τον λόγο που το έκανε γιατί τα περισσότερα ψέμματα που έλεγε ήταν τελείως χαζά και εύκολα μπορούσε να καταλάβει κάποιος οτι δεν στέκουν. Ε μετά όταν πήρα χαμπάρι οτι όλο και γυρόφερνε την κουβέντα στο αγόρι μου και ήθελε να μαθαίνει λεπτομέρειες λες και ήμασταν κολλητές και τον γλυκοκοίταζε, την διαολόστειλα και εγώ και ξεμπέρδεψα.
16-11-2016, 19:43 #64
κατοπιν των τελευταιων συμπερασματων, εχω να σου προτεινω τα εξης:
αυτη ειτε ειναι διαταραγμενη, τα εχει βγαλει ολα απ το μυαλο της και προσπαθει να ανακατεψει ολους εσας μεταξυ σας με ψεματα και κουτσομπολια ανυποστατα,
ειτε ειναι τερμα ανηθικη, ειναι απελπισμενη που δεν εχει μια καλη σχεση (προφανως ειτε δεν την θελει ο δικος της ειτε δεν τον θελει αυτη) και εχει σκαρωσει ολη αυτη την πλεκτανη μπας και βρει γαμπρο (τον αλεκο).
και στις δυο περιπτωσεις κανε το ιδιο πραγμα.
συζητα με τους φιλους σου και τους δυο οσα εχει πει για εκεινους, το θαψιμο, ολα.
το βασικο, για να σωσεις την σχεση της φιλης σου.
πιασε τον αλεκο ΑΜΕΣΑ και πες του ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ, οχι αυτα που λεει για το πεσιμο, αλλα οτι σου ειπε οτι σκοπευει να στειλει ανωνυμο γραμμα στην κοπελα του με αυτα που λεει και σε σενα. επισης οτι σου προτεινε να την πιασεις εσυ. αυτο πρεπει να το κανεις αμεσα.ειναι σημαντικο
μετα κατσε στην οχθη και περιμενε να ξεβρασει το πτωμα ;)
16-11-2016, 19:45 #65
16-11-2016, 20:37 #66
Μα αυτό έκανα. Του είπα να ξεκόψει γιατί η άλλη τον κατηγορεί ότι την ενοχλεί, σκοπεύει να στείλει γράμμα κ θα έχει μπλεξίματα με τη δικιά του! Κ ο άλλος ο βλάκας ξέρεις τι απάντησε; "Ας στείλει ότι θέλει, ας πάει κ κατ' ιδίαν να τα πει. Εσύ γιατί ανακατεύεσαι; Ξέρω γιατί το κάνεις. Γιατί είσαι κολλημένος, την γουστάρεις και ζηλεύεις που βρισκόμαστε"!! Βλέπεις, η Σοφία είχε προλάβει να τον "ενημερώσει" κατάλληλα για μένα!!! Μάλιστα μου είπε ότι είναι 1000% σίγουρος ότι εγώ με την Σοφία πηδιόμαστε (ειλικρινά απορώ τι του είπε)!!!
Στο τέλος ο Αλέκος στράβωσε μαζί μου, έβρισε την άλλη την αποκάλεσε που@@να και είπε ότι δεν ασχολείται άλλο!!! Πήγα να τον προειδοποιήσω να κάνω ένα καλό κ βρήκα τον μπελά μου! Αν είναι δυνατόν!
17-11-2016, 03:40 #67
Μαλλον η Σοφια πηρε μαθηματα απο την σατανικη χηρα.
Last edited by Aeon; 20-04-2017 at 20:57.
17-11-2016, 07:27 #68
Λες ο Αλέκος και η Σοφία να εχουν ήδη φτιαξει σχεση και προσπαθούν να στο πουν με τροπο για να ξεκόψεις απ τη Σοφία?
Λες ο Αλέκος να τη γουσταρει και προσπαθει να σε κανει ξεκόψεις?γιάννης
17-11-2016, 09:35 #69
17-11-2016, 09:49 #70
χαχαχαχαχα! αυτο που επρεπε να γινει, εγινε, μην ανησυχεις, κι ας σε εβρισε.
πολυ καλα εκανες και του ειπες τι λεει γι αυτον, κακως του ειπες να ξεκοψει.
εκει εδειξες πρεμουρα και σωστα σου ειπε οτι δεν σε αφορα το τι θα κανει.
δικο του θεμα αν θα ξεκοψει. επρεπε να μαθει οτι η γυναικα θελει να ενοχλησει την δικια του.γι αυτο την ειπε και *******ρα. ας ξερει με τι εχει να κανει κι απο κει και περα, δικο του θεμα πως θα το χειριστει.
ας κανει οτι θελει, αλλα να συνειδητοποιησει οτι η γυναικα εχει σχεδιο για την σχεση του ;) δεν κωλοτριβεται γενικως και αοριστως.
στο ειπε ηδη, τι αλλο να πει? νοιωθει ******* γιατι ενω αυτη θελει σχεση, οι ανδρες δεν την παιρνουν στα σοβαρα.
ποιος να παρει στα σοβαρα μια γυναικα που την πεφτει σε δεσμευμενους? μονο σαν ξεπετα μπορουν να την δουν.Last edited by Remedy; 17-11-2016 at 10:07.
17-11-2016, 10:18 #71
Μπορεί να ισχύει κ το εξής:
Ο Αλέκος με τη Σοφία τα έχουν φτιάξει.
Ο Αλέκος το σκέφτεται να χωρίσει από τη δικιά του και η Σοφία απ τον δικό της.
Η Σοφία δε θέλει να χωρίσει πριν το κάνει και ο Αλέκος γιατί κινδυνεύει να μείνει τελείως μόνη αν ο Αλέκος υπαναχωρήσει. Επομένως ισχυρίζεται -όταν μιλάει με άλλους πχ τον Άρη- ότι δεν τα πάνε καλά με τον δικό της, ώστε να δημιουργήσει τις ανάλογες εντυπώσεις και ο χωρισμός της να φανεί ως φυσιολογική φθορά και όχι ως αποτέλεσμα δεύτερης παράλληλης σχέσης.
Η Σοφία προσπαθεί να πιέσει τον Αλέκο να χωρίσει γι' αυτό α) απειλεί μέσω του Άρη ότι θα τα πει στη γυναίκα του Αλέκου β) κωλοτρίβεται στον Άρη ώστε να ζηλέψει ο Αλέκος.
Η Σοφία προσπαθεί να βγάλει από πάνω της τη ρετσινιά της αντροχωρίστρας, ότι χώθηκε δλδ στο ζευγάρι, και δικαιολογείται λέγοντας "αυτός μου την πέφτει, εγώ δεν κάνω τπτ", ώστε να μην την κατηγορήσει η παρέα μετά ότι αυτή έφταιγε.
Η Σοφία απομάκρυνε τη Έλενα διότι αυτή ψιλοκατάλαβε τι παίζει κ της τα χωσε χοντρά.
δεν είναι απίθανο, τι λέτε?
17-11-2016, 10:33 #72
μπορει να ισχυει ιματζιν, αρκει να ειναι τερμα ηλιθια.
κι αυτο γιατι, δεν σκεφτηκε το πιο απλο.
η λογικη κινηση δεν ειναι να τα πει ο αρης στην κοπελα του αλεκου, αλλα στον ιδιο τον αλεκο!
οποτε χαλαει το σχεδιακι περι χωρισμου, γιατι καταλαβαινει ο αλεκος περι τινος προκειται.
αν πραγματικα ειχαν κατι με τον αλεκο και οχι μονο στην φαντασια της, δνε θα τα ελεγε σε ΚΑΝΕΝΑΝ. θα περιμενε να καθαρισει ο αλεκος.
με το να ανακατευει, το μονο βεβαιο ειναι οτι θα φαει την κλωτσια.
η μονη περιπτωση ειναι, να την εχει ηδη φαει την κλωτσια. να της εχει ξεκαθαρισει ο αλεκος οτι δεν ενδιαφερεται για σχεση μαζι της και να προσπαθει ειτε να τους ανακατεψει ειτε να τους χωρισει με το ζορι, κι ας μην επωφεληθει η ιδια. μονο για εκδικηση για το φτυσιμο:rolleyes:
17-11-2016, 10:51 #73
Μπορεί να της έχει υποσχεθεί ο Αλέκος ότι θα χωρίσει αλλά το καθυστερεί πολύ. Οπότε του είπε "θα πάρω την κατάσταση στα χέρια μου"
Και αυτά που λέει στον Άρη είναι ακριβώς μηνύματα για τον Αλέκο. "Δεν αντέχω άλλο, τελείωνε, χώρισέ την!!"
17-11-2016, 10:57 #74
αυτο ειπα.
αυτη ειναι η περιπτωση που μπορει μεν να ισχυει, αλλα πρεπει να ειναι εντελως ηλιθια αν το κανει.
τετοιοι εκβιασμοι, το μονο αποτελεσμα που μπορουν να εχουν ειναι το να την διωξει μια ωρα αρχυτερα.
η μονη περιπτωση να επωφεληθει θα ηταν να κανει υπομονη μηπως και δεν την δουλέυει για τον χωρισμο . απο την στιγμη που εκβιαζει, το χασε το (βρωμικο) παιχνιδι.
17-11-2016, 10:58 #75
Η ιστορία εξελίσσεται, σε επίπεδο φόρουμ, σε σενάρια σαπουνόπερας.
γιάννης