Είμαι Ακόμα Παρθένος Είναι Φυσιολογικό? - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 9 FirstFirst ... 6789 LastLast
Results 106 to 120 of 132
    Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    ενταξει εγω δεν μπηκα να μαλωσω μαζι σου..
    εγω απλα ειπα τις αποψεις μου πανω στο θεμα..
    μακαρι σου ευχομαι να εχεις δικιο....και βρεις καποιον να σου αρεσει και να κανεις σχεση....
    απο εκει περα ο καθε ανθρωπος εχει τις αποψεις του...και αυτα π εχει ζησει απο την ζωη του..
    εγω δεν στεκομαι ουτε σε γκαλοπ ουτε πουθενα....σου λεω με βαση αυτα π εχω ζησει...

και δεν ψαχνω μονο για σεξ.........
    δεν μπορω να ξερω απο πριν γτ ψαχνω....εισαι λιγο αδικη αλλα δεν πειραζει....

εγω σε συμπαθω γτ εχεις ωραιο νικνειμ:p
    Εγώ πάλι ανώμαλους που έχουν το ίδιο σκεπτικό με εσένα δεν τους συμπαθώ καθόλου!
    Και δεν είναι μόνο θέμα γκάλοπ. Και με φίλη μου, 24 χρονών παντρεμένη με μωρό σοβαρή κοπέλα που το έχω συζητήσει, ακούει όσα της λέω και παθαίνει ΣΟΚ.
    Είχε σχέσεις και πριν τον άντρα της και μου λέει να πω ότι βγαίνατε κάποιο ΜΕΓΑΛΟ διάστημα λογικό να θέλουν σεξ. Απλά μάλλον μόνο με πορν...ια θα συναναστρέφεσαι εσύ προσωπικά. Για αυτό κρίνεις εξ ιδιον τα αλλοτρια!

Senior Member
    Quote Originally Posted by skata View Post
    Εγώ πάλι ανώμαλους που έχουν το ίδιο σκεπτικό με εσένα δεν τους συμπαθώ καθόλου!
    Και δεν είναι μόνο θέμα γκάλοπ. Και με φίλη μου, 24 χρονών παντρεμένη με μωρό σοβαρή κοπέλα που το έχω συζητήσει, ακούει όσα της λέω και παθαίνει ΣΟΚ.
    Είχε σχέσεις και πριν τον άντρα της και μου λέει να πω ότι βγαίνατε κάποιο ΜΕΓΑΛΟ διάστημα λογικό να θέλουν σεξ. Απλά μάλλον μόνο με πορν...ια θα συναναστρέφεσαι εσύ προσωπικά. Για αυτό κρίνεις εξ ιδιον τα αλλοτρια!
    κοιτα η αληθεια ειναι οτι αρχισα να καταλαβαινω γτ δεν εχεις σχεση...και μαλλον θα κανεις και πολυ δυσκολα,πραγμα που στο απευχομαι βεβαια.....
    αλλα δυστυτχως ετσι ειναι τα πραγματα....
    φαντασου τωρα η αλλη για να ειναι 24 χρονων και να εχει και μωρο τι μυαλο θα εχει.......
    σε παρακαλω μην θιγεις τις πρωην κοπελες μου,δεν μ αρεσει...εγω βλεπεις ουτε σου μιλαω ασχημα ουτε τπτ...την αποψη μου σου λεω αλλα σε σεβομαι δεν σ βριζω....θα σε παρακαλουσα να κανεις και εσυ το ιδιο........

αν δεν αφησεις ελευθερο τον εαυτο σου ,δεν θα εισαι ποτε ευτυχισμενη.....χαλαρωσε λιγο ,δεν ζουμε στο 1820
    Σε κάποιον τοίχο έγραψα με κόκκινο μελάνι, πως η καρδιά μου δεν χτυπά αφού εσένα χάνει.

Senior Member
    κοιτα η αληθεια ειναι οτι αρχισα να καταλαβαινω γτ δεν εχεις σχεση...και μαλλον θα κανεις και πολυ δυσκολα,πραγμα που στο απευχομαι βεβαια.....
    αλλα δυστυτχως ετσι ειναι τα πραγματα....
    φαντασου τωρα η αλλη για να ειναι 24 χρονων και να εχει και μωρο τι μυαλο θα εχει.......
    σε παρακαλω μην θιγεις τις πρωην κοπελες μου,δεν μ αρεσει...εγω βλεπεις ουτε σου μιλαω ασχημα ουτε τπτ...την αποψη μου σου λεω αλλα σε σεβομαι δεν σ βριζω....θα σε παρακαλουσα να κανεις και εσυ το ιδιο........

αν δεν αφησεις ελευθερο τον εαυτο σου ,δεν θα εισαι ποτε ευτυχισμενη.....χαλαρωσε λιγο ,δεν ζουμε στο 1820
    Καλά δεν πας καλά μου φαίνεται. Η κοπέλα έχει μυαλό και μόρφωση και ο άντρας της είναι λίγα χρόνια μεγαλύτερος. Απλά βρήκε τον άνθρωπο της σου φαίνεται απίστευτο εσένα; Ενώ εσύ που πας με όποια βρεις και δεν σέβεσαι τα συναισθήματα των άλλων είσαι ώριμος άντρας και με μυαλό
    Επίσης εγώ δεν ψάχνω για γάμο και παιδιά...δεν είπα πουθενά κάτι τέτοιο. Ίσως στα 30 μου να το σκεφτώ δεν ξέρω.
    Εσύ προσβάλει και θίγεις όταν η λύση που μου προτείνεις είναι να πηγαίνω με όποιον βρω και άμα μου κάνει την χάρη θα κάνει μια σχεσούλα μαζί μου.
    Το ότι θέλω μια απλή σχέση όπως όλοι οι άνθρωποι σε κάνει να πιστεύεις ότι ζω το 1820;

Senior Member
    Καλά δεν πας καλά μου φαίνεται. Η κοπέλα έχει μυαλό και μόρφωση και ο άντρας της είναι λίγα χρόνια μεγαλύτερος. Απλά βρήκε τον άνθρωπο της σου φαίνεται απίστευτο εσένα; Ενώ εσύ που πας με όποια βρεις και δεν σέβεσαι τα συναισθήματα των άλλων είσαι ώριμος άντρας και με μυαλό
    Επίσης εγώ δεν ψάχνω για γάμο και παιδιά...δεν είπα πουθενά κάτι τέτοιο. Ίσως στα 30 μου να το σκεφτώ δεν ξέρω.
    Εσύ προσβάλει και θίγεις όταν η λύση που μου προτείνεις είναι να πηγαίνω με όποιον βρω και άμα μου κάνει την χάρη θα κάνει μια σχεσούλα μαζί μου.
    Το ότι θέλω μια απλή σχέση όπως όλοι οι άνθρωποι σε κάνει να πιστεύεις ότι ζω το 1820;
    το οτι παντρευτηκε σε τοσο μικρη ηλικια κατι δειχνει αυτο....δειχνει εναν ανθρωπο χωρις δυναμη και χωρις ορεξη να μαθει και να γλεντησει την ζωη...απλα πιαστηκε απο καπου..
    το οτι ειναι ο ανθρωπος της μονο αυτη το ξερει...μην πιστευεις οτι ακους.....δεν ξερεις τι γινεται οταν κλεινουν οι πορτες και ειναι μονοι τους...
    εγωωωωωωω σου ειπα οτι η φυσικη εξελιξη της ερχεται αλλα τις περισσοτερες φορες εχει προηγηθει σεξ...τι δεν καταλαβαινεις?και το λες συνεχεια θα μου πεις??????????????????////????
    Σε κάποιον τοίχο έγραψα με κόκκινο μελάνι, πως η καρδιά μου δεν χτυπά αφού εσένα χάνει.

Senior Member
    το οτι παντρευτηκε σε τοσο μικρη ηλικια κατι δειχνει αυτο....δειχνει εναν ανθρωπο χωρις δυναμη και χωρις ορεξη να μαθει και να γλεντησει την ζωη...απλα πιαστηκε απο καπου..
    το οτι ειναι ο ανθρωπος της μονο αυτη το ξερει...μην πιστευεις οτι ακους.....δεν ξερεις τι γινεται οταν κλεινουν οι πορτες και ειναι μονοι τους...
    εγωωωωωωω σου ειπα οτι η φυσικη εξελιξη της ερχεται αλλα τις περισσοτερες φορες εχει προηγηθει σεξ...τι δεν καταλαβαινεις?και το λες συνεχεια θα μου πεις??????????????????////????
    Δεν με νοιάζει να αναλύσω τι κάνει η κοπέλα στην ζωή της αλλά αντι άλλων κατάλαβες. Εγώ απλά ανέφερα το παράδειγμα μιας κοπέλας που έχει κάνει σχέσεις στην ζωή της καθώς και γάμο με έναν σοβαρό άνθρωπο και έπαθε σοκ με όσα έχει ακούσει από μένα. Δηλαδή με την ανωμαλία που κυκλοφορεί! Το κατάλαβες τώρα; Δεν είπα ούτε πως θέλω παιδί ούτε πως θέλω γάμο! Μόνος σου τα υπέθεσες και είπες ζω το 1820!

Εσύ είπες πως πρώτα πάει το σεξ και μετά έρχεται η σχέση. Αυτό είπες. Άρα πήγαινε μου λες με όποιον βρεις και ίσως κάποιος να κάνει και μια σχέση μαζί σου αν είσαι τυχερή. Αλλιώς μην περιμένεις να βρεις ποτέ σχέση αν δεν πηδηχτείς πρώτα αυτό μου είπες.

Senior Member
    Δεν με νοιάζει να αναλύσω τι κάνει η κοπέλα στην ζωή της αλλά αντι άλλων κατάλαβες. Εγώ απλά ανέφερα το παράδειγμα μιας κοπέλας που έχει κάνει σχέσεις στην ζωή της καθώς και γάμο με έναν σοβαρό άνθρωπο και έπαθε σοκ με όσα έχει ακούσει από μένα. Δηλαδή με την ανωμαλία που κυκλοφορεί! Το κατάλαβες τώρα; Δεν είπα ούτε πως θέλει παιδί ούτε πως θέλω γάμο! Μόνος σου τα υπέθεσες και είπες ζω το 1820!

Εσύ είπες πως πρώτα πάει το σεξ και μετά έρχεται η σχέση. Αυτό είπες. Άρα πήγαινε μου λες με όποιον βρεις και ίσως κάποιος να κάνει και μια σχέση μαζί σου αν είσαι τυχερή. Αλλιώς μην περιμένεις να βρεις ποτέ σχέση αν δεν πηδηχτείς πρώτα αυτό μου είπες.
    λοιπον δεν με καταλαβαινεις...αλλα λεω εγω αλλα ακους εσυ.....

το μονο που θα σου πω ειναι να γινεις ποιο δεχτικη....γτ αλλιως θα φτασεις 30 και δεν θα εχεις σχεση και θα λες τι γινεται?
    επισης αμα σε ελκυει καποιος λογικο δεν ειναι να προχωρησεις στο σεξ?τι θα περιμενεις να σου δωσει γραπτες αποδειξεις οτι θα σε παντρευτει για ν πας μαζι του?

παντως βρε σκατακι σαν κοριτσακι κανεις που του πηραν το γλυφιτζουρι:p

απολαυσε την ζωη και σταματα να κοιτας στερεοτυπα και ολα.....οτι νιωσεις κανεις...δεν εχει μα γιατι κ.λ.π

Senior Member
    λοιπον δεν με καταλαβαινεις...αλλα λεω εγω αλλα ακους εσυ.....

το μονο που θα σου πω ειναι να γινεις ποιο δεχτικη....γτ αλλιως θα φτασεις 30 και δεν θα εχεις σχεση και θα λες τι γινεται?
    επισης αμα σε ελκυει καποιος λογικο δεν ειναι να προχωρησεις στο σεξ?τι θα περιμενεις να σου δωσει γραπτες αποδειξεις οτι θα σε παντρευτει για ν πας μαζι του?

παντως βρε σκατακι σαν κοριτσακι κανεις που του πηραν το γλυφιτζουρι:p

απολαυσε την ζωη και σταματα να κοιτας στερεοτυπα και ολα.....οτι νιωσεις κανεις...δεν εχει μα γιατι κ.λ.π
    Ποια στερεότυπα μωρε μου λες;
    Πότε ειπα πως θελω να με παντρευτεί κάποιος; ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ; Ειδες τι γράφω και μου λες παλι ότι να ναι; Εγώ εγραψα ότι δεν με ενδιαφέρει καν να παντρευτώ και να κάνω παιδιά για την ώρα! Εκτός αν δεν ξέρεις να διαβάζεις αγόρι μου!
    Επίσης αν δεν έχω κάποιο συναισθηματικό δέσιμο με τον άλλον δεν με ελκύει καθόλου μα καθόλου ερωτικά...επομένως οχι δεν θέλω να πάω μαζί του! Πιο πολύ με βιασμό μου μοιάζει αυτό που περιγράφεις. Να πάω με το ζόρι με κάποιον. Ε δεν βγαίνω στο κλαρί καλύτερα....

Senior Member
    Ποια στερεότυπα μωρε μου λες;
    Πότε ειπα πως θελω να με παντρευτεί κάποιος; ΔΙΑΒΑΣΕς ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ; ειδες τι γράφω και μου λες παλι ότι να ναι εγώ δεν εγραψα δεν με ενδιαφέρει καν να παντρευτώ και να κάνω παιδιά για την ώρα; Εκτός αν δεν ξέρεις να διαβάζεις αγόρι μου!
    Επίσης αν δεν έχω κάποιο συναισθηματικό δέσιμο με τον άλλον δεν με ελκύει καθόλου μα καθόλου ερωτικά...επομένως οχι δεν θέλω να πάω μαζί του! Πιο πολύ με βιασμό μου μοιάζει αυτό που περιγράφεις. Να πάω με το ζόρι με κάποιον. Ε δεν βγαίνω στο κλαρί καλύτερα....
    τελοςπαντων...εγω σου ευχομαι να βρεις καποιον σε αυτα που ζητας και να νιωσεις ευτυχισμενη...
    ο καθε ανθρωπος εχει τις αποψεις του σεβαστες....
    θα σου εδινα μια συμβουλη αλλα ξερω οτι θα παει τσαμπα και μαλλον θα με βρισεις οποτε δεν την γραφω...

και σου ευχομαι να εχεις ενα ομορφο βραδυ:)

Senior Member
    τελοςπαντων...εγω σου ευχομαι να βρεις καποιον σε αυτα που ζητας και να νιωσεις ευτυχισμενη...
    ο καθε ανθρωπος εχει τις αποψεις του σεβαστες....
    θα σου εδινα μια συμβουλη αλλα ξερω οτι θα παει τσαμπα και μαλλον θα με βρισεις οποτε δεν την γραφω...

και σου ευχομαι να εχεις ενα ομορφο βραδυ:)
    Ειρωνεία κιόλας! Πες μας ρε αγόρι μου ότι κάνεις εκστρατεία για να πηδάτε όποια κάτσει και παράτα τις συμβουλές.
    Συμβουλές να δώσει κανέναν που σέβεται τις γυναίκες και ενδιαφέρεται για αυτές και δεν ψάχνει απλά να π@δήξει σαν εσένα.

Senior Member
    Ειρωνεία κιόλας! Πες μας ρε αγόρι μου ότι κάνεις εκστρατεία για να πηδάτε όποια κάτσει και παράτα τις συμβουλές.
    Συμβουλές να δώσει κανέναν που σέβεται τις γυναίκες και ενδιαφέρεται για αυτές και δεν ψάχνει απλά να π@δήξει σαν εσένα.
    oso τις σεβομαι εγω δεν τις σεβεται κανενας....πιστεψε με....
    επισης δεν σε ειρωνευομαι...

καλο βραδυ

Senior Member
    oso τις σεβομαι εγω δεν τις σεβεται κανενας....πιστεψε με....
    επισης δεν σε ειρωνευομαι...

καλο βραδυ
    Ναι για αυτό θες πρώτα σεξ και μετά σχέση. Αυτές τι μπαρούφες πες τες σε κανένα από τα κορόιδα που έχει πάει μαζί σου!

Senior Member
    Ναι για αυτό θες πρώτα σεξ και μετά σχέση. Αυτές τι μπαρούφες πες τες σε κανένα από τα κορόιδα που έχει πάει μαζί σου!
    ε δεν θα παρω και γουρουνι στο σακι...αμα δεν ταιριαζουμε στο σεξουαλικο κομματι σχεση δεν γινετε..και θα το δεις και εσυ αυτο στο μελλον...

τωρα ομως βγαινω και ειναι η τελευται καληνυχτα

Senior Member
    ε δεν θα παρω και γουρουνι στο σακι...αμα δεν ταιριαζουμε στο σεξουαλικο κομματι σχεση δεν γινετε..και θα το δεις και εσυ αυτο στο μελλον...

τωρα ομως βγαινω και ειναι η τελευται καληνυχτα
    Α ενώ εγώ θα πάρω γουρούνι στο σακί εεεεεεεεεεεεεεε???????
    Να ο σεβασμός σου στις γυναίκες. Οι γυναίκες να ΟΦΕΙΛΟΥΝΕ να κάνουν σεξ με όποιον βρουνε χωρίς να ξέρουν αν ταιριάζουν συναισθηματικά μαζί του και αν νοιώθουν πράγματα για αυτόν! Ή αν όντως αυτός ο άνθρωπος τiς θέλει και θέλει να ναι μαζί τους.

Δηλαδή εμείς να πάμε με ΟΠΟΙΟΝ ΒΡΟΥΜΕ γιατί το σώμα μας άλλωστε ποια αξία έχει....τι αξία έχει...πηδιέσαι με όποιον να ναι χωρίς να ξέρεις τι θα γίνει παρακάτω...ΕΜΕΙΣ να παρουμε λοιπον γουρούνι στο σακί.
    Ενώ ΕΣΥ καλέ μου να δώσεις συναισθήματα κ ενδιαφέρον ανθρώπινα συναισθήματα σε κάποια που σου αρέσει και βγαίνεις μαζί της...είναι πολύ βαρύ και αβάσταχτο και δεν μπορεί η τρυφερή ψυχούλα σου να τα δώσει αυτά σε όποια και όποια. Τι θα πάρεις γουρούνι στο σακί? Τι σε περάσαμε εσένα σαν εμάς τις αναίσθητες γυναίκες που πάμε με όποιον βρούμε?
    Για το π@υλι σου όμως δεν σε πειράζει να πάρει (ή μάλλον να δώσεις) γουρούνι στο σακί ε?
    Last edited by skata; 09-02-2017 at 10:02.

Senior Member
    Μετά τόλμησε αυτό το μέλος να μπει και να πει ότι δεν είναι όλοι ανώμαλοι!!!!!!!
    Μόνο και μόνο να διαβάσει κανείς τι ΓΡΆΦΕΙ το άτομο..!
    Οι γυναίκες είναι τσουβάλια με πατάτες για αυτόν! Αλλά όχι δεν είναι ανώμαλος. Και εμείς αγόρια δεν θέλουμε να πάρουμε γουρούνι στο σακί....από που και ως που εσείς είστε οι ΜΟΝΟΙ που θα επιλέξετε και μας περνάτε από τεστ;
    Last edited by skata; 09-02-2017 at 05:43.

Senior Member
    Μα γιατί τόση σύγχυση? Ο καθένας πάει με τους ρυθμούς του.
    Η σχέση οικοδομείται από πολλά κομμάτια: σεξ, συντροφικότητα, σύμπνοια, εκτίμηση, πόθος. Η ερωτική επιθυμία σε κάποιους ανθρώπους γιγαντώνεται με τη γνωριμία (αναλόγως και ποιος είναι το αντικείμενο του πόθου), ενώ άλλοι ξενερώνουν εύκολα.
    Ο νικ θέλει να δοκιμάσει το σεξουαλικό κομμάτι της εν δυνάμει σχέσης νωρίς, η σκατά θέλει να το δοκιμάσει τελευταίο.

Απλά δεν ταιριάζετε.

Page 8 of 9 FirstFirst ... 6789 LastLast