ΑΝΥΠΑΝΤΡΗ ΜΗΤΕΡΑ ΑΠΟ ΔΟΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ - Page 40
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 40 of 42 FirstFirst ... 303839404142 LastLast
Results 586 to 600 of 626
    Senior Member
    και συνεχιζεις να βγαζεις εσυ κακια μετα απο τα δικα μου πσιτευω, να με προσβαλλεις συνεχομενα μεσα απο τα μνμτα σου..
    οταν δεν συμφωνεις απλα πες το κ τελος, εκφραζεις πολυ εντονα κ με επιμονη εχθροτητα απεναντι μου σε αυτο το thread.
    δεν καταλαβαινω αληθεια γιατι.. μου φαινεται καπως υπερβολλικο...δεν σε εθιξα προσωπικα, ειπα απλα την αποψη μου, το οτι το πηρες τοσο πατριωτικα δεν μπορω να το κατανοησω..

Senior Member
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    και συνεχιζεις να βγαζεις εσυ κακια μετα απο τα δικα μου πσιτευω, να με προσβαλλεις συνεχομενα μεσα απο τα μνμτα σου..
    οταν δεν συμφωνεις απλα πες το κ τελος, εκφραζεις πολυ εντονα κ με επιμονη εχθροτητα απεναντι μου σε αυτο το thread.
    δεν καταλαβαινω αληθεια γιατι.. μου φαινεται καπως υπερβολλικο...δεν σε εθιξα προσωπικα, ειπα απλα την αποψη μου, το οτι το πηρες τοσο πατριωτικα δεν μπορω να το κατανοησω..
    Ειναι παιδιαστικο το επιχειρημα αλλα πρωτη εθιξες ενα σωρο γυναικες...δεν βγαζω καμια κακια, απλα σου λεω τι βλεπω και τι με πειραξε. Και σου ζητησα συγνωμη. Εσυ ομως θεωρεις οτι πραττεις σωστα που δεν παραδεχεσαι οτι ηταν λαθος να μιλησεις ασχημα για γυναικες που κανουν εξωσωματικη; Ειναι πολυ συγκεκριμενο το ποιο ειναι το σημειο που με πειραζει. Δε θα σου αλλαξω την αποψη οτι η υιοθεσια ειναι καλυτερη, συμφωνω κι εγω.
    Αλλο ομως εκφερω αποψη πως καλο ειναι να μη καταφευγουν σε εξωσωματικη τα ζευγαρια απο τη στιγμη που υπαρχουν ορφανα και αλλο τα κατακρινω και τους θεωρω σκατανθρωπους και να κοροιδευω τις γυναικες που υποβαλλονται σε αυτο οτι πρηζονται σα μπαλονια και κλαινε και δε ξερω τι. Ειναι ασεβεια αυτο απεναντι στην ψυχικη τους οδυνη. Αυτες το εχουν καημο, η αποψη σου ειναι αποψη σου, αλλα γιατι να βγαζεις εχθρικοτητα απεναντι τους;
    Απάντησε μου συγκεκριμενα στα παραπανω, οχι με υπεκφυγες.
    Επισης το κανε το καλο και ριξ'το στο γυαλο το εχεις ακουστα; Για αυτο ερμηνεψα οπως ερμηνεψα την επιθεση σου απεναντι τους. Και συνεχιζω να το πιστευω αλλα ανακαλεσα αυτα τα σχολια μου επειδη καταλαβαινω πως αυτα ειναι ανθρωπινα λαθη, οπως ειναι και το δικο μου.
    Δε γυρευω να αλλαξεις αποψη. Γυρευω να κατανοησεις και να παραδεχτεις οτι αυτη η επικριτικοτητα ειναι λαθος.

Senior Member
    ειναι αρχη μου να μην συνηθιζω να απανταω σε ανθρωπους που ειναι εχθρικοι αρκετα κ γενικα δεν συνεχιζω τον διαλογο μαζι τους..προσπαθω τουλαχιστον να μην απανταω.
    αν δεν γινοσουν ισως τοσο εχθρικη ισως να επαιρνες κ καποια απαντηση.
    Πρωτη φορα μου συνεβει να εκφραζω την αποψη μου κ να μου επιτιθεται καποιος..
    νιωθω ναι δυσφορια για την μη υιοθετηση κ μη διεκδικηση ενος ορφανου παιδιου κ δεν θα σταματησω να το θεωρω ασχημο, αυτο ειναι δικο μου συναισθημα κ πιστευω κ δικη μου αποψη κ δεν μαρεσει να με κρινουν γι οσα εγω νιωθω κ πιστευω.

Απαιτησες να ζητησω συγγνωμη, με ασχημο τροπο κατι το οποιο δεν ειναι για μενα επιτρεπτο....
    ξεπερασες λιγο τα ορια κ ειναι κατι το οποιο δεν περιμενα, λυπαμαι αλλα δεν θα απολογηθω για οσα νιωθω κ πιστευω.
    Σε καποιους η αποψη μας δεν αρεσει... οκ so what...
    Μπορεις σε παρακαλω τωρα να σταματησεις να με προσβαλλεις προσωπικα κ να μου επιτιθεσαι με εμμεσο τροπο?? σε παρακαλω , ζω σε μια κοινωνια που την χαρακτηριζει η ελευθερια του λογου...
    οταν γινεσαι τουρμπο με τις αποψεις αλλων ανθρωπων, προσπαθησε ισως καπως να το διαχειριζεσαι με μη προσβλητικο τροπο...

Senior Member
    Ανξιουσ το Ναταλάκι είδε πως βγαίνει το ψωμί γι αυτό μιλάει έτσι μην παρεξηγηθητε κ οι δύο χρειάζεστε και μη με πιάσετε κ μένα ελπίζω να ξέρετε ότι σασ καταλαβαίνω κ τις δύο
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Ελάτε ρε κορίτσια,μην τσακώνεστε.
    Έχω μια συμπάθεια και στις 2 σας,δεν θέλω να σας βλέπω να αρπάζεστε.

Senior Member
    Εχεις γραψει ενα κατεβατο στο οποιο στρεφεις τη συζητηση αλλου και λες ποσο θιγμενη εισαι και ποσο σου επιτιθεμαι και σε προσβαλλω και αλλα ανυποστατα...το οτι εσυ προσεβαλλες κοσμο δεν εχει σημασια. Σου εγραψα τι με προσεβαλλε εμενα στα οσα γραφεις και το αγνοεις.
    Το οτι εγραψα τρεις φορες για συγνωμη στη καρα******κλαρα σου. Οπως επισης επιλεγεις να αγνοεις και το οτι ειμαι πολυ ξεκαθαρη στο οτι σεβομαι τις αποψεις σου αλλα με ενοχλησε ΕΝΑ συγκεκριμενο κομματι στα λεγομενα σου, αυτο της επικριτικοτητας απεναντι σε ανθρωπους που επιλεγουν εξωσωματικη. Δεν ειπα οτι δεν κανεις καλα που το θεωρεις λαθος, ειπα οτι ειναι ασχημη η εμπαθεια που βγαζεις απεναντι σε γυναικες που το κανουν. Σου μιλαω πολυ πολυ συγκεκριμενα και μου απαντας γενικα.

Εγω νομιζω πως προσπαθησα να κανω εποικοδομητικη συζητηση απλα εσυ ερμηνευεις ως επιθεση το οτι σε ψιλοεκθετουν καποια επιχειρηματα μου χωρις να ειναι αυτος ο σκοπος τους.

Ουτε ειπα οτι δεν εχεις ελευθερια λογου. Αλλα το οτι ειμαστε ελευθεροι να λεμε οτι θελουμε δεν σημαινει οτι και οι αλλοι δεν ειναι ελευθεροι να μας πουν οτι λεμε μαλακιες. Ετσι λειτουργει η ελευθερια λογου για ολους.

Νομιζω ειναι ξεκαθαρο το τι προσπαθω να πω και γιατι προσπαθεις να το αγνοησεις...αλλα δε πειραζει, λυπαμαι που αρνεισαι να εξετασεις αναλυτικα τα οσα γραφω με λογικη και διαθεση συζητησης αλλα επηρεαζεσαι συναισθηματικα. Δε θα χαλασουμε τις ζαχαρενιες μας...σου ευχομαι μια ομορφη μερα.

Senior Member
    ...... κοριτσι μου μη μιλας τοσο ασχημα.... κ γενικα μην πιεζεις τους ανθρωπους τοσο πολυ, οταν δεν θελουν να το συνεχισουν....
    για να εχω διαμορφωσει αυτες τις αποψεις κ στασεις ζωης, εχω τους λογους μου..

παιδια δεν αλλαζει κατι απο εμενα προς την Ναταλια, εξακολουθω να εχω ουδετερη σταση κ θα χαρω να μιλαμε κ να ανταλλασουμε αποψεις..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Εχεις γραψει ενα κατεβατο στο οποιο στρεφεις τη συζητηση αλλου και λες ποσο θιγμενη εισαι και ποσο σου επιτιθεμαι και σε προσβαλλω και αλλα ανυποστατα...το οτι εσυ προσεβαλλες κοσμο δεν εχει σημασια. Σου εγραψα τι με προσεβαλλε εμενα στα οσα γραφεις και το αγνοεις.
    Το οτι εγραψα τρεις φορες για συγνωμη στη καρα******κλαρα σου. Οπως επισης επιλεγεις να αγνοεις και το οτι ειμαι πολυ ξεκαθαρη στο οτι σεβομαι τις αποψεις σου αλλα με ενοχλησε ΕΝΑ συγκεκριμενο κομματι στα λεγομενα σου, αυτο της επικριτικοτητας απεναντι σε ανθρωπους που επιλεγουν εξωσωματικη. Δεν ειπα οτι δεν κανεις καλα που το θεωρεις λαθος, ειπα οτι ειναι ασχημη η εμπαθεια που βγαζεις απεναντι σε γυναικες που το κανουν. Σου μιλαω πολυ πολυ συγκεκριμενα και μου απαντας γενικα.

Εγω νομιζω πως προσπαθησα να κανω εποικοδομητικη συζητηση απλα εσυ ερμηνευεις ως επιθεση το οτι σε ψιλοεκθετουν καποια επιχειρηματα μου χωρις να ειναι αυτος ο σκοπος τους.

Ουτε ειπα οτι δεν εχεις ελευθερια λογου. Αλλα το οτι ειμαστε ελευθεροι να λεμε οτι θελουμε δεν σημαινει οτι και οι αλλοι δεν ειναι ελευθεροι να μας πουν οτι λεμε μαλακιες. Ετσι λειτουργει η ελευθερια λογου για ολους.

Νομιζω ειναι ξεκαθαρο το τι προσπαθω να πω και γιατι προσπαθεις να το αγνοησεις...αλλα δε πειραζει, λυπαμαι που αρνεισαι να εξετασεις αναλυτικα τα οσα γραφω με λογικη και διαθεση συζητησης αλλα επηρεαζεσαι συναισθηματικα. Δε θα χαλασουμε τις ζαχαρενιες μας...σου ευχομαι μια ομορφη μερα.
    πολυ ασχημη εκφραση.. αλλα οκ.... Never mind.

Senior Member
    Εγω δεν ειδα κανενα τσακωμο...απλα προσπαθω τοση ωρα να εξηγησω πως ασχετα απο το ποιες ειναι οι αποψεις της εκφραστηκε ασχημα για καποιους ανθρωπους.
    Σκεφτειτε να μπει στο φορουμ μια γυναικα που ειναι σε διαδικασια εξωσωματικης και να διαβασει τα μηνυματα της ανξιους για το τι εγωισταρος και σκατανθρωπος ειναι και ποσο γελοια ειναι που φουσκωνει με φαρμακα σα μπαλονι και κλαιγεται και ποσο το αποστρεφεται αυτο η ανξιους και ποσο καλυτερη ειναι και δε ξερω τι...θα νιωσει ωραια; Η οτι της παραθετουν απλα καποια επιχειρηματα; Θα ενιωθε προσβεβλημενη...
    Αυτο λεω. Τελοσπαντων...νομιζω πως δεν ειπα τιποτα παραλογο. Ειρηνη ημιν.

Senior Member
    εχω μια απορια ομως, η Λιτσα μαθαμε τελικα αν εκανε παιδι με δοτη?? τι να απογινε αραγε??

Senior Member
    Εγω δεν ειδα κανενα τσακωμο...απλα προσπαθω τοση ωρα να εξηγησω πως ασχετα απο το ποιες ειναι οι αποψεις της εκφραστηκε ασχημα για καποιους ανθρωπους.
    Σκεφτειτε να μπει στο φορουμ μια γυναικα που ειναι σε διαδικασια εξωσωματικης και να διαβασει τα μηνυματα της ανξιους για το τι εγωισταρος και σκατανθρωπος ειναι και ποσο γελοια ειναι που φουσκωνει με φαρμακα σα μπαλονι και κλαιγεται και ποσο το αποστρεφεται αυτο η ανξιους και ποσο καλυτερη ειναι και δε ξερω τι...θα νιωσει ωραια; Η οτι της παραθετουν απλα καποια επιχειρηματα; Θα ενιωθε προσβεβλημενη...
    Αυτο λεω. Τελοσπαντων...νομιζω πως δεν ειπα τιποτα παραλογο. Ειρηνη ημιν.
    θα ειναι ευκαιρια για την γυναικα αυτην που προσπαθει να κανει εξωσωματικη, να υπερασπιστει τον εαυτο της... αστο να γινει..γιατι εσυ το πηρες τοσο βαθια μεσα σου αυτο? προσπαθεις να κανεις παιδι με εξωσωματικη?

Senior Member
    Εγω δεν ειμαι καν ουδετερη, σου ετρεφα συμπαθεια. Απλα με ενοχλησε που σου λεω κατι λογικο και εσυ βουλωνεις τα αυτια σου. Οταν θα εισαι λιγοτερο επηρεασμενη απο αποψη διαθεσης δες ξανα τι σου λεω συγκεκριμενα οτι με ενοχλησε και ισως δεις τη δικια μου πλευρα...σε αυτο το συγκεκριμενο κομματι. Εγω σεβομαι το να θεωρεις την εξωσωματικη λαθος επιλογη. Δεν σεβομαι το να θεωρεις πως οι ανθρωποι που κανουν αυτη την επιλογη ειναι χειροτεροι η "λιγοτεροι" με οποιονδηποτε τροπο...αυτο...

Senior Member
    δεν ειπες τιποτα παραλογο, απλα δεν εισαι χαλαρη στα μνμτα σου κ φαινεται αυτο.. χαλαρωσε , δεν υπαρχει λογος να φρικαρεις επειδη εγω εξεφρασα μια ακραια μου αποψη... οκ? εφοσον δεν εβρισα εσενα προσωπικα, γραψε πες την αποψη σου κ τελος, εδω δεν ειναι δικαστηριο να απολογουμαστε...
    ισα ισα ειναι ενας τοπος στον οποιο εκφερουμε αποψεις , ακουμε κουλα κ λογικα, παραλογα κ σωστα, κ λαθος κ ολα...
    το να πιεζουμε τους ανθρωπους να ανακαλεσουν την αποψη τους δεν ειναι σωστο..
    ασε την γυναικα η οποια προσπαθει να κανει παιδι να υπαρασπιστει τον εαυτο της κ να διαπραγματευθει μαζι μου... που κ παλι την ιδια αποψη θα ειχα..
    ειρηνη ημιν ναι.. αλλα κ χαλαροτις..

Senior Member
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    θα ειναι ευκαιρια για την γυναικα αυτην που προσπαθει να κανει εξωσωματικη, να υπερασπιστει τον εαυτο της... αστο να γινει..γιατι εσυ το πηρες τοσο βαθια μεσα σου αυτο? προσπαθεις να κανεις παιδι με εξωσωματικη?
    Εεεε τωρα θα πω κατι αντιστοιχο και παλι θα βγω αγενης :P
    Εσυ γιατι το πηρες τοσο βαθια μεσα σου και νιωθεις αποστροφη οπως λες για τις γυναικες που το επιλεγουν; Ειναι οποιαδηποτε απο εμας ο αλανθαστος ηθικος επιτηρητης των αναπαραγωγικων δικαιωματων των αλλων;
    Απλα καποια μηνυματα σου που το κατακρινουν μου εκαναν σε hate speech...

Senior Member
    Εγω δεν ειμαι καν ουδετερη, σου ετρεφα συμπαθεια. Απλα με ενοχλησε που σου λεω κατι λογικο και εσυ βουλωνεις τα αυτια σου. Οταν θα εισαι λιγοτερο επηρεασμενη απο αποψη διαθεσης δες ξανα τι σου λεω συγκεκριμενα οτι με ενοχλησε και ισως δεις τη δικια μου πλευρα...σε αυτο το συγκεκριμενο κομματι. Εγω σεβομαι το να θεωρεις την εξωσωματικη λαθος επιλογη. Δεν σεβομαι το να θεωρεις πως οι ανθρωποι που κανουν αυτη την επιλογη ειναι χειροτεροι η "λιγοτεροι" με οποιονδηποτε τροπο...αυτο...
    για μενα ειναι λιγοτερος οποιος κλεινει τα ματια εγραψα πολλες φορες μαλιστα, σε ενα παιδι που ποναει κ πειναει κ λιποθυμαει απο την πεινα διπλα του....
    κ προτιμα να κανει εξωσωματικη για να ικανοποιησει το νμητρικο του ενστικτο...
    συγχωρα με που ειμαι υπαρβολλικα αλτουριστρια, οκ? επιτρεψε μου να εχω αυτη την αποψη γιατι πραγματικα εχω τους λογους μου, γιατι ασχολουμαι με ολο αυτο κ καθε μερα τρεχω για να ταισω ανθρωπους..οκ? κ ζωα επισης...
    ποτε μη κρινεις εναν ανθρωπο απο μερικες γραμμες... δεν ξερεις καν με τι εχεις να κανεις..τι εχω περασει κ τι περνω κ με τι ασχολουμαι..... ξερεις πολυ λιγα πραματα..προσπαθησε να εισαι χαλαρη παντα κ να ρωτας τον αλλον ευγενικα " γιατι το πισετυεις αυτο αληθεια?" ισως τοτε μονο ετσι απαντουσα σε ο.τιδηπτοε με ρωταγες...
    στραβωνω πολυ κ ξενερωνω καπως οταν νιωσω επιθεση... κατεβαζω τις αμυνες μου γιατι κ γι αυτο εχω τους λογους μου....
    παραυτα συνεχιζω κ διαπραγματευομαι ολο αυτο μαζι σου κ οσο κ να μιλαμε παλι τα ιδια θα λεμε, κλπ κλπ κ μπλα μπλα.

Page 40 of 42 FirstFirst ... 303839404142 LastLast