Σκωτσέζικο ντους κ αδιαφορία από γυναίκα - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 27 of 27
    Senior Member
    Σου προτείνω, να την ρωτήσεις... Δεν έχει νόημα να βρίσκεσαι σε κατάσταση ανάμονης. Ξεκαθάρισε τη δική σου θέση και ζήτα της να κάνει το ίδιο. Τα σενάρια που μπορεί να σου πει ο καθένας είναι δεκάδες, ωστόσο δεν πιστεύω ότι θα σε βοηθήσουν να ξεκαθαρίσεις την κατάσταση και να ξεδιαλύνεις τη σκέψη σου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by serios View Post
    Τροφοδοτει το εγω της με το να ασχολεισαι μαζι της, προσπαθει να ξεχασει τον πρωην παιζοντας, ειναι σε φαση δεν ξερω τι θελω τι μου φταιει.
    Δωσε χρονο αν θες. Αν ενδιαφερεται πραγματικα πιθανον να το δειξει καποια στιγμη.

*σημειωση
    τα παραπανω ειναι προσωπικη ερμηνεια κ επιδεχονται αμφισβητησης
    Quote Originally Posted by Aris83 View Post
    Τον πρώην της αυτή τον χώρισε επειδή δεν της φερόταν καλά. Η πλάκα πάντως είναι ότι εγώ πέρα απ' αυτό που της είπα, ότι δλδ δεν την βλέπω τελείως φιλικά, δεν έκανα κάτι άλλο. Ήμουν τελείως τυπικός και φιλικός απέναντι της. Ούτε της την έπεσα ούτε την πίεσα. Μόνο μερικά κοπλιμέντα έκανα. Μέχρι εκεί. Και αυτή ενώ τονίζει διαρκώς ότι είμαστε φίλοι μόνο φιλικά δεν φέρεται. Όταν δεν της στέλνω πχ μου κάνει διακριτικά παράπονα ενώ μέχρι και διακοπές πρότεινε να πάμε!!!
    συμφωνω απολυτα με τον σειριο.
    εχει οπωσδηποτε απωθημενο με τον πρωην της.
    αν το "δεν της φεροταν καλα", σημαινει οτι αδιαφορουσε γι αυτην, αυτο δεν σημαινει οτι τον χωρισε.. εφυγε αναγκαστικά επειδη δεν της εδινε σημασια, σημαινει..
    και οπως ειπε και καποιος αλλος, μπορει να μην ηταν καν χωρισμενος, οποτε ειχε πεσει στην ιστορια της σχεσης με εναν παντρεμενο που την ειχε για την πλακα του και εκανε αμαν να τον δει για καμια ξεπετα...

δεν εχει μεγαλη σημασια το γιατι ΑΚΡΙΒΩΣ σου φερεται ετσι, κι αν το απωθημενο ειναι μονο ο πρωην η απεκτησε κι αλλο απωθημενο στις διακοπες της.
    σημασια εχει οτι η συμπεριφορα της δεν δειχνει με τπτ επιθυμια, αλλα δειχνει οτι θελει να υπαρχεις μονο για να την θαυμαζεις, αλλα οχι για να γινει κατι μεταξυ σας.
    μην παιζεις το παιχνιδι της, εφοσον εσυ την βλεπεις αλλιως. απομακρυνσου πρωτος.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    συμφωνω απολυτα με τον σειριο.
    εχει οπωσδηποτε απωθημενο με τον πρωην της.
    αν το "δεν της φεροταν καλα", σημαινει οτι αδιαφορουσε γι αυτην, αυτο δεν σημαινει οτι τον χωρισε.. εφυγε αναγκαστικά επειδη δεν της εδινε σημασια, σημαινει..
    και οπως ειπε και καποιος αλλος, μπορει να μην ηταν καν χωρισμενος, οποτε ειχε πεσει στην ιστορια της σχεσης με εναν παντρεμενο που την ειχε για την πλακα του και εκανε αμαν να τον δει για καμια ξεπετα...

δεν εχει μεγαλη σημασια το γιατι ΑΚΡΙΒΩΣ σου φερεται ετσι, κι αν το απωθημενο ειναι μονο ο πρωην η απεκτησε κι αλλο απωθημενο στις διακοπες της.
    σημασια εχει οτι η συμπεριφορα της δεν δειχνει με τπτ επιθυμια, αλλα δειχνει οτι θελει να υπαρχεις μονο για να την θαυμαζεις, αλλα οχι για να γινει κατι μεταξυ σας.
    μην παιζεις το παιχνιδι της, εφοσον εσυ την βλεπεις αλλιως. απομακρυνσου πρωτος.
    Δεν διαφωνώ. Ίσα ίσα κι εγώ εκεί κατέληξα, ότι παίζει για να τονώσει την αυτοπεποίθηση της. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι για ποιο λόγο το σκωτσέζικο ντους.

Θέλω να πω ότι ναι μεν της κάνω κοπλιμέντα, ναι μεν δείχνω κάποιο ενδιαφέρον όμως είμαι τελείως τυπικός και κρατάω τα προσχήματα. Ούτε ενοχλητικός γίνομαι, ούτε της την πέφτω, ούτε την πρήζω κλπ. Δλδ αν αυτή όντως ήθελε απλά έναν θαυμαστή χωρίς να έχει σκοπό να κάνει κάτι παραπάνω, τον είχε ήδη. Δεν χρειάζονται ούτε τα παράπονα όταν δεν επικοινωνώ, ούτε να τσατίζεται χωρίς λόγο, ούτε να ζηλεύει όταν κοιτάω άλλες, ούτε να κρατάει εγωισμό και να μην στέλνει ένα μνμ κ το κυριότερο ούτε να μου κάνει τα γλυκά μάτια κ να με αποκαλεί "μωρό μου" ή "μανάρι μου"!!!

Senior Member
    Δεν διαφωνώ. Ίσα ίσα κι εγώ εκεί κατέληξα, ότι παίζει για να τονώσει την αυτοπεποίθηση της. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι για ποιο λόγο το σκωτσέζικο ντους.

Θέλω να πω ότι ναι μεν της κάνω κοπλιμέντα, ναι μεν δείχνω κάποιο ενδιαφέρον όμως είμαι τελείως τυπικός και κρατάω τα προσχήματα. Ούτε ενοχλητικός γίνομαι, ούτε της την πέφτω, ούτε την πρήζω κλπ. Δλδ αν αυτή όντως ήθελε απλά έναν θαυμαστή χωρίς να έχει σκοπό να κάνει κάτι παραπάνω, τον είχε ήδη. Δεν χρειάζονται ούτε τα παράπονα όταν δεν επικοινωνώ, ούτε να τσατίζεται χωρίς λόγο, ούτε να ζηλεύει όταν κοιτάω άλλες, ούτε να κρατάει εγωισμό και να μην στέλνει ένα μνμ κ το κυριότερο ούτε να μου κάνει τα γλυκά μάτια κ να με αποκαλεί "μωρό μου" ή "μανάρι μου"!!!
    δεν μπορεις να το καταλαβεις, επειδη δεν εχει σχεση ουτε με σενα, ουτε με την συμπεριφορα σου.
    εχει σχεση μονο με εκεινη, με την διαθεση της που ειναι κυκλοθυμικη λογω οσων περναει, καιμε οσα ΙΣΩΣ συμβαινουνσ την ζωη της (πχ, on and off επικοινωνιας με τον πρωην η με αλλον νεο, κλπ).

Senior Member
    Ωραία, είναι κυκλοθυμική και έχει τα ψυχολογικά της. Από τη μια λέει είμαστε φίλοι και από την άλλη συμπεριφέρεται θαρρείς και είμαστε ζευγαράκι. Γιατί όμως τα κάνει σε μένα; Εκτός κι αν τα κάνει σε όλους, τι να πω;

Senior Member
    Ωραία, είναι κυκλοθυμική και έχει τα ψυχολογικά της. Από τη μια λέει είμαστε φίλοι και από την άλλη συμπεριφέρεται θαρρείς και είμαστε ζευγαράκι. Γιατί όμως τα κάνει σε μένα; Εκτός κι αν τα κάνει σε όλους, τι να πω;
    Ρωτα τη.!!

Senior Member
    Γιατί όμως τα κάνει σε μένα;
    εισαι απιστευτος

Senior Member
    Διοτι απλα το ιδιο πραγμα της το εκανε καποτε καποιος μαγκας και κολλησε και ετρεχε ξωπισω του σαν βδελα, μειωσε τον εαυτο της, η αυτοεκτιμηση της ισοπεδωθηκε. Τωρα τον ξερει τον τροπο και κανει τα ιδια σε αλλους να τονωθει. Οσο εσυ θα ασχολεισαι μαζι της, θα τρεχεις θα νευριαζεις θα χαλιέσαι, τοσο πιο ωραια θα νοιωθει η κοπελια.
    Γιατι σε εσενα? Επειδη απλα δε σου εχει ξανατυχει και το γνωριζει. Αν σου ειχε τυχει με καμια που γουσταρες και ειχες φαει παρομοιο στραπατσο, θα ειχες κανει το εξης... θα της εριχνες 3-4 ξερα και μετα θα την εστελνες.

Senior Member
    Οχι, δεν τα κανει σε ολους.
    Τα κανει σε σενα γιατι "βρισκει και τα κανει". Την ξερεις την εκφραση;
    Δηλαδη, επειδη εσυ την ανεχεσαι οτι κι αν σου κανει ενω αλλος θα την ειχε στειλει εδω και καιρο, κι εκτος αυτου, οσο κι αν δεν γινεσαι φορτικος, ξερει οτι σου αρεσει και θα θελες κατι παραπανω και παιρνει επιβεβαιωση απο αυτο.

Senior Member
    Τι να πω ρε παιδιά; Ειλικρινά δεν ξέρω, είμαι πολύ μπερδεμένος. Πίστευα ότι έστω και λίγο ενδιαφερόταν αλλά εντάξει εγώ μπορεί να ζω στο δικό μου "ροζ" συννεφάκι, γι αυτό ζήτησα κ τις απόψεις σας. Όλα τα σημάδια από τη μεριά της αυτό δείχνουν εξάλλου αλλά μ' αυτά που διαβάζω εδώ πέρα μέσα νομίζω ότι τελικά στην κοπελιά θα πρέπει να δώσω όσκαρ α' ρόλου. Είναι δυνατόν τέτοιο θέατρο από μια γυναίκα μόνο κ μόνο για να ικανοποιήσει το εγώ της;

Senior Member
    Τι να πω ρε παιδιά; Ειλικρινά δεν ξέρω, είμαι πολύ μπερδεμένος. Πίστευα ότι έστω και λίγο ενδιαφερόταν αλλά εντάξει εγώ μπορεί να ζω στο δικό μου "ροζ" συννεφάκι, γι αυτό ζήτησα κ τις απόψεις σας. Όλα τα σημάδια από τη μεριά της αυτό δείχνουν εξάλλου αλλά μ' αυτά που διαβάζω εδώ πέρα μέσα νομίζω ότι τελικά στην κοπελιά θα πρέπει να δώσω όσκαρ α' ρόλου. Είναι δυνατόν τέτοιο θέατρο από μια γυναίκα μόνο κ μόνο για να ικανοποιήσει το εγώ της;
    αν εχεις ενδειξεις και υπονοιες οτι σε θελει, μην λαμβανεις τπτ υποψη σου απο αυτα που σου ειπαμε.
    αλλα, κανε ξεκαθαρες κινησεις, να το ξεκαθαρισεις, ωστε να σταματησει κι αυτο το παιδικο παιχνιδι της γατας και του ποντικου.
    πες της να βγειτε.
    αν σε θελει , γιατι να μην βγει μαζι σου? μαζοχα ειναι?
    κι αν βγειτε πες της οτι θελεις να προχωρησετε η δειξτο.
    εχεις κανεναν λογο να καθεσαι να βασανιζεσαι?

υ.γ. ΔΕΝ παιζει θεατρο, απλα διατηρει το ενδιαφερον σου ζωντανο γιατι τον χρειαζεται τον θαυμασμο σου.κι ας αφησουμε τους προχειρους χαρακτηρισμους περι εγωιστων.
    ΟΛΟΙ ΕΓΩΙΣΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ.
    εσυ, απο αλτρουισμο την γουσταρεις δλδ?
    οχι, για να ικανοποιησεις τις επιθυμιες σου την θελεις.
    κι αυτη το ιδιο κανει.
    απλα εχετε διαφορετικες επιθυμιες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    αν εχεις ενδειξεις και υπονοιες οτι σε θελει, μην λαμβανεις τπτ υποψη σου απο αυτα που σου ειπαμε.
    αλλα, κανε ξεκαθαρες κινησεις, να το ξεκαθαρισεις, ωστε να σταματησει κι αυτο το παιδικο παιχνιδι της γατας και του ποντικου.
    πες της να βγειτε.
    αν σε θελει , γιατι να μην βγει μαζι σου? μαζοχα ειναι?
    κι αν βγειτε πες της οτι θελεις να προχωρησετε η δειξτο.
    εχεις κανεναν λογο να καθεσαι να βασανιζεσαι?

υ.γ. ΔΕΝ παιζει θεατρο, απλα διατηρει το ενδιαφερον σου ζωντανο γιατι τον χρειαζεται τον θαυμασμο σου.κι ας αφησουμε τους προχειρους χαρακτηρισμους περι εγωιστων.
    ΟΛΟΙ ΕΓΩΙΣΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ.
    εσυ, απο αλτρουισμο την γουσταρεις δλδ?
    οχι, για να ικανοποιησεις τις επιθυμιες σου την θελεις.
    κι αυτη το ιδιο κανει.
    απλα εχετε διαφορετικες επιθυμιες.
    Έχω όντως σοβαρές ενδείξεις κ υπόνοιες. Στο αρχικό ποστ αναφέρω μερικές. Το καλοκαίρι βγήκαμε πολλές φορές κ σχεδόν καθημερινά είχαμε επικοινωνία. Κ τώρα τον Σεπτέμβρη βγήκαμε. Από ένα σημείο κ μετά άλλαξε η συμπεριφορά της. Ίσως πάντως να έχεις δίκιο. Ίσως θα πρέπει να της το πω ή να το δείξω παραπάνω.

Page 2 of 2 FirstFirst 12