Friendzone (φιλική ζώνη) - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 109
    Senior Member
    Quote Originally Posted by GoldenM View Post
    [/B]

Να σου πω μια κοινοτυπία;

Μην περιμένεις να έρθει η γνωριμία που θα σε συνεπάρει. Ποτέ δεν γίνεται έτσι....

Κάνε ΕΣΥ την επόμενη γνωριμία να γίνει συναρπαστική. Δείξε ξεκάθαρα τις προθέσεις σου. Κάνε την άλλη να καταλάβει ότι ο άντρας που έχει μπροστά της έχει κριτήρια, προσωπικότητα και πολύ συγκεκριμένες προσδοκίες. Αυτό θα την κάνει ουσιαστικά να πλησιάσει περισσότερο σε σένα, αν ενδιαφέρετε ή να απομακρυνθεί εντελώς....

Μας έχει μαλθακοποιήσει η κοινωνία και οι επικρατούσες νόρμες... Φέρσου σαν άντρας και πορεύσου με το τίμημα των επιλογών σου ανδροπρεπώς επίσης.

Πρέπει τελικά όλοι οι αρσενικοί να θυμηθούμε ποιος είναι ο ρόλος μας καθώς και πως αυτός ο αρσενικός ρόλος εκφράζεται στην καθημερινότητα μας και στις διαπροσωπικές μας σχέσεις.
    Δεν ξέρω, δεν βλέπω φως στο τούνελ...

Senior Member
    Quote Originally Posted by GeorgeGr1 View Post
    Κωστα μη πεδευεσαι άδικα. Σκεψου να γνωρισεις μια κοπελα που δε σε ενδιαφέρει ερωτικα, να σου πει οτι της αρεσεις και θελει να κανεις κατι μαζι της. Τι θα κανεις; Θα καθεσαι να την πεδευεις λέγοντας της θελω να τα λεμε αλλα δε μπορω να σε δω ερωτικα; Δε καταλαβαινεις την ασχημη κατασταση που θα την βαλεις; Τι χαρακτήρας θα πρεπει να εισαι να της το κανεις αυτο; Θα σου απαντησω εγω λαϊκά, θα εισαι ενας ψωνισμένος εγωισταρος μαλακας, οπως θα ειναι οποιοσδήποτε το κανει αντρας η γυναικα.
    Θελεις εσυ για φιλο εναν τετοιο τύπο; Δε νομιζω, οποτε θα ακυρώνεις οποιαδήποτε ερωτικη προσέγγιση σε friendzone, διοτι εχεις να κανεις με εναν ανθρωπο εγωιστή, παρτακια χωρις ενσυναισθηση.
    Επειδή μου έτυχε και μια τέτοια περίπτωση, απλά έληξε το θέμα κυρίως από εμένα, ώστε να βρει κάποιον που να της αξίζει, με εμένα δεν πήγαινε το πράγμα, από την δική μου πλευρά βασικά. Καταλαβαίνω όμως πως το εννοείς, έτσι έχω αρχίσει και βλέπω τις "φίλες" μου, που ενδιαφέρονται μόνο για την πάρτη τους. Εγώ είμαι καλός στο να εξηγώ την κάθε μαλακία, που κάνει ο κάθε μαλάκας...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Έλα βρε γλυκουλι..μη το βλέπεις έτσι ντάξει και εγώ μπορεί κάποιες στιγμές να αισθάνομαι έτσι Αλλά μη μας πιάνει το παράπονο...Όλα καλά θα πάνε
    Μήπως εγώ φταίω που άνοιξα το θρεντ περί σχέσης και σας επηρέασα κ πέρα ρε σε βαθύ προβληματισμό;

Εγώ μίλησα γ τη φιλία μεταξύ ανδρών γυναικών κ ότι μπορεί να προκύψει κ όταν αρχικά υπάρξει μια προσέγγιση η οποία τσουλαει περισσότερο τλκ ως φιλική σχέση..Υπάρχεικαι αυτό το ενδεχόμενο και αυτή η πιθανότητα
    ....Όπως υπάρχουν και μεγάλες πιθανότητες αυτό να είναι μια βλακεία κ να μη δημιουργηθεί φιλία ντάξει...τεσπα δεν υπάρχουν μόνο κανόνες υπάρχουν κ εξαιρέσεις
    "Γλυκούλι" με λένε χαϊδευτικά μάντεψε ποιες, ναι αυτές που με έχουν βάλει σε friendzone...Το "γλυκούλι" το μεταφράζω σαν "μαλάκας" όταν μου το λένε εκείνες. Δεν ισχύει το ίδιο και για την δική σου περίπτωση εννοείται, απλά το ανέφερα σαν γεγονός. Ρε συ τι φάση με το "όλα καλά θα πάνε"; Όταν ο άλλος είναι απογοητευμένος, είναι το χειρότερο πράγμα που μπορείς να του πεις, καλύτερα να τον έβριζες που λέει ο λόγος, πάλι χωρίς παρεξήγηση.

Το θέμα σου ναι με επηρέασε, γιατί θυμήθηκα τα δικά μου, που τα είχα ξεχάσει ναι μεν πόσο άσχημα είναι, αλλά φιλοσοφώντας το, λόγω του θέματός σου, μου βγήκαν και εμένα τα παράπονα στην επιφάνεια. Ναι έχω καταλάβει Μίλιβα, ότι ο ψυχισμός μας δεν διαφέρει, σχεδόν τα ίδια παράπονα έχουμε...

Η "φιλία" που έχω εγώ, δεν έχει καμία σχέση με την πραγματική φιλία. Είναι μια σχέση "σου λέω την κάθε μαλακία μου και εσύ βρες μου λύσεις, για τον κάθε μαλάκα γκόμενο που μου την πέφτει", ευτελισμός ίσως να λέγεται, φιλία όχι.

Κρατάω όμως και φιλικές επαφές με κοπέλες που δεν με έχουν έτσι, όμως και πάλι είναι περίεργη η όλη φάση. Τεσπα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Φιλία μεταξύ των 2 φύλων εννοείται μπορεί να υπάρξει,αλλά πιστεύω πρέπει να είναι εξ αρχής ξεκάθαρα τα πράγματα.
    Να το αναλύσω?
    Αν και αναφέρεσαι στην Μίλιβα, εγώ θα ήθελα να το αναλύσεις αυτό το θέμα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Kostas_14 View Post
    Δεν ξέρω, δεν βλέπω φως στο τούνελ...
    Μην αφήνεις την απογοήτευση να σε νικήσει.

Στο λέω πολύ φιλικά και όχι μόνο για τις σχέσεις μας με το άλλο φύλο, αλλά γενικότερα στη ζωή. Φτιάξε τις συνθήκες οριοθετώντας και ξεκαθαρίζοντας πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις.

Στο πεδίο των σχέσεων είναι αλήθεια ότι υπάρχει δυσκολία στην Ελλάδα. Αυτό μη σε πτοεί, αλλά να σε δυναμώνει. Από εδώ και στο εξής προτεραιότητα είσαι εσύ. Προχώρα με δυναμισμό. Με αντρικό και ακέραιο τρόπο βάλε εσύ τους κανόνες. Θα δεις και μόνος σου ότι οι αλλαγές θα είναι τεράστιες. Δεν λέω ότι ξαφνικά όλες οι γυναίκες θα επιθυμούν να συνάπτουν σχέσεις μαζί σου. Όμως πρώτα εσύ θα είσαι με περισσότερη αυτοπεποίθεση. Και αυτό θα σου προσφέρει ηρεμία και σιγουριά.

Senior Member
    Μην αφήνεις την απογοήτευση να σε νικήσει.

Στο λέω πολύ φιλικά και όχι μόνο για τις σχέσεις μας με το άλλο φύλο, αλλά γενικότερα στη ζωή. Φτιάξε τις συνθήκες οριοθετώντας και ξεκαθαρίζοντας πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις.

Στο πεδίο των σχέσεων είναι αλήθεια ότι υπάρχει δυσκολία στην Ελλάδα. Αυτό μη σε πτοεί, αλλά να σε δυναμώνει. Από εδώ και στο εξής προτεραιότητα είσαι εσύ. Προχώρα με δυναμισμό. Με αντρικό και ακέραιο τρόπο βάλε εσύ τους κανόνες. Θα δεις και μόνος σου ότι οι αλλαγές θα είναι τεράστιες. Δεν λέω ότι ξαφνικά όλες οι γυναίκες θα επιθυμούν να συνάπτουν σχέσεις μαζί σου. Όμως πρώτα εσύ θα είσαι με περισσότερη αυτοπεποίθεση. Και αυτό θα σου προσφέρει ηρεμία και σιγουριά.
    Έτσι είμαι στην αρχή, δεν με αφήνουν να με επηρεάσουν τα προηγούμενα, απλά με απογοητεύει το μετά, γιατί καταλήγω από άντρας για σχέση, να είμαι το "γλυκούλι", όπως είπε χαριτωμένα η Μίλιβα. Πιάνεις νομίζω την διαφορά που θέλω να υποδείξω.

Senior Member
    Εχουν υπωθει σωστα πραγματα απ ολους,αλλα συγκεντρωσου πιο πολυ σ αυτα τα δυο και κανε και λιγο υπομονη.

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    οκ, ας μιλησω προσωπικα λοιπον για την προσεγγιση.
    το κριτηριο για να δω ερωτικα καποιον ειναι καθαρα το αν μου αρεσει σαν ανδρας. ουτε το φιλικο, ουτε το εχθρικο.
    κι αυτο σημαινει, ο'τι εχω εγω στο κεφαλι μου για γοητευτικο ανδρα, δλδ να ειναι ωραιος στα ματια μου, αρρενωπος, πνευματωδης (οχι σαχλος) και να μου ταιριαζει ο οποιος ερωτισμος του.
    ειτε φιλικα με προσεγγισει, ειτε με αλλον τροπο (ποιον αλλωστε; επιθετικα;;;;), αν δεν μου αρεσει σαν ανδρας, δεν υπαρχει περιπτωση να ενδωσω.

Τέλος μίλησες για εμφάνιση. Πάντα μπορούμε να βελτιώσουμε την εικόνα μας φίλε. Αν δεν είσαι πολύ ψηλός σίγουρα δεν μπορείς να το αλλάξεις, αλλά μπορείς να γυμναστείς. Να ντυθείς ποιο σωστά, υιοθετώντας ένα στυλ που σε αντιπροσωπεύει.

Πρεπει να φυγεις απο τα λογια και να πας στις πραξεις και στις κινησεις.Δεν χρειαζεται πεσιμο,λες απλα ενα ''εισαι ωραια κοπελα'' και δεν της ξαναμιλας,ασχολεισαι με αλλα,με τις φιλες της,με την γυμναστικη σου,το σπορ σου κτλ μεχρι να δεις αν θα τσιμπησει,αν θα σε κοιταει λιγο διαφορετικα μετα οταν θα μιλας στις φιλες της κτλ κι αν δεις οτι σε πλησιαζει ή σε κοιταει καπως με ενδιαφερον τοτε ζητας ραντεβου.
    Ειναι ενα αρκετο πρωτο βημα,γιατι τα αλλα ''θελω τον αντρα κυνηγο'' ειναι υπερβολες.Δεν ειναι ουτε θηραματα ουτε βραβεια ουτε πρεπει να παρακαλαμε.ΕΠισης οντως μπορει η παρεα που εισαι αυτη τη στιγμη να μην ειναι ιδανικη.Εγω πχ στο Λυκειο ειχα περαση,μετα στα 19-20 βρεθηκα σε αιθουσα με 10 κοπελες και 2 αγορια και δεν αρεσα σε καμια(η τουλαχιστον δεν καταλαβα εγω ενδιαφερον) και μετα στα 22-23 ξαναειχα περαση σε αλλο κυκλο γυναικων πιο πολυ επειδη ειχα αρχισει να παταω και στα ποδια μου,ειχα δουλεια,οχημα,χομπι κτλ ενω στα 19-20 δεν ειχα καθολου αυτοπεποιθηση και αυτο εβγαινε προς τα εξω.ΚΑνε υπομονη,μη δειχνεις οτι το θες πολυ,πιασε και μια δουλιτσα προσωρινη και να σαι cool.Στις γυναικες μπροστα ΔΕΝ θα εισαι διασκεδαστης,ουτε θα λες πολλα αστεια και φυσικα θα κοψεις μαχαιρι τις γκομενοσυμβουλες.Θα εισαι ο ευγενικος σοβαρος τυπος που θα εχεις να προτεινεις κατι,μια δραστηριοτητα,μια εξοδο κτλ,να εισαι ''βαρετος'' αλλα και ενδιαφερων παραλληλα.Τι να σου πω αν το εχεις και με τα δικυκλα και σ αρεσουν παρε ενα αν και συνηθως δε το προτεινω γιατι ειναι μλκια να αγοραζεις κατι για τις γκομενες και οχι για σενα.Δεν ειναι μαγικη λαμπα αλλα πολυ καλος τροπος να ερθεις κοντα με κοπελα,εχω βαρεθει στη ζωη μου να μου λενε ''πηγαινε με βολτα''.Αυτο εινα ιτο ''ενδιαφερων'' που λεγαμε,δηλαδη να εχεις να προσφερεις μια εμπειρια στην αλλη κατι καινουργιο που δεν εχει ξανακανει,αντι για καφε κερνα την ενα μποουλινκ να διασκεδασει.Αλλα πρωτα δουλεψε τον εαυτο σου,ξεκινα με γυμναστικη λιγα βαρη κτλ θα δεις θα νιωθεις καλυτερα μετα γενικως.

Miliva21
    Guest
    Εγώ πάντως πιστεύω ότι όποια γνωριμια είναι να τσουλισει θα τσουλισει ομαλά....Και στη δική μου περίπτωση και στη δική σου ..Θέλω να πιστεύω...
    Είναι και αρκετά θέμα τύχης θεωρώ....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Εγώ πάντως πιστεύω ότι όποια γνωριμια είναι να τσουλισει θα τσουλισει ομαλά....Και στη δική μου περίπτωση και στη δική σου ..Θέλω να πιστεύω...
    Είναι και αρκετά θέμα τύχης θεωρώ....
    Καλησπέρα Μιλιβάκι.

Τύχη είναι να γνωρίσεις έναν άνθρωπο με τον οποίο να έχετε κάποια κοινά στοιχεία/ενδιαφέροντα.

Η εξέλιξη όμως μετά τη πρώτη συνάντηση και γνωριμία (το στάδιο που σπάει ο πάγος) είναι θέμα χειρισμού, συμπεριφοράς και προσωπικότητας.

Senior Member
    Quote Originally Posted by oeo View Post
    Εχουν υπωθει σωστα πραγματα απ ολους,αλλα συγκεντρωσου πιο πολυ σ αυτα τα δυο και κανε και λιγο υπομονη.

Πρεπει να φυγεις απο τα λογια και να πας στις πραξεις και στις κινησεις.Δεν χρειαζεται πεσιμο,λες απλα ενα ''εισαι ωραια κοπελα'' και δεν της ξαναμιλας,ασχολεισαι με αλλα,με τις φιλες της,με την γυμναστικη σου,το σπορ σου κτλ μεχρι να δεις αν θα τσιμπησει,αν θα σε κοιταει λιγο διαφορετικα μετα οταν θα μιλας στις φιλες της κτλ κι αν δεις οτι σε πλησιαζει ή σε κοιταει καπως με ενδιαφερον τοτε ζητας ραντεβου.
    Ειναι ενα αρκετο πρωτο βημα,γιατι τα αλλα ''θελω τον αντρα κυνηγο'' ειναι υπερβολες.Δεν ειναι ουτε θηραματα ουτε βραβεια ουτε πρεπει να παρακαλαμε.ΕΠισης οντως μπορει η παρεα που εισαι αυτη τη στιγμη να μην ειναι ιδανικη.Εγω πχ στο Λυκειο ειχα περαση,μετα στα 19-20 βρεθηκα σε αιθουσα με 10 κοπελες και 2 αγορια και δεν αρεσα σε καμια(η τουλαχιστον δεν καταλαβα εγω ενδιαφερον) και μετα στα 22-23 ξαναειχα περαση σε αλλο κυκλο γυναικων πιο πολυ επειδη ειχα αρχισει να παταω και στα ποδια μου,ειχα δουλεια,οχημα,χομπι κτλ ενω στα 19-20 δεν ειχα καθολου αυτοπεποιθηση και αυτο εβγαινε προς τα εξω.ΚΑνε υπομονη,μη δειχνεις οτι το θες πολυ,πιασε και μια δουλιτσα προσωρινη και να σαι cool.Στις γυναικες μπροστα ΔΕΝ θα εισαι διασκεδαστης,ουτε θα λες πολλα αστεια και φυσικα θα κοψεις μαχαιρι τις γκομενοσυμβουλες.Θα εισαι ο ευγενικος σοβαρος τυπος που θα εχεις να προτεινεις κατι,μια δραστηριοτητα,μια εξοδο κτλ,να εισαι ''βαρετος'' αλλα και ενδιαφερων παραλληλα.Τι να σου πω αν το εχεις και με τα δικυκλα και σ αρεσουν παρε ενα αν και συνηθως δε το προτεινω γιατι ειναι μλκια να αγοραζεις κατι για τις γκομενες και οχι για σενα.Δεν ειναι μαγικη λαμπα αλλα πολυ καλος τροπος να ερθεις κοντα με κοπελα,εχω βαρεθει στη ζωη μου να μου λενε ''πηγαινε με βολτα''.Αυτο εινα ιτο ''ενδιαφερων'' που λεγαμε,δηλαδη να εχεις να προσφερεις μια εμπειρια στην αλλη κατι καινουργιο που δεν εχει ξανακανει,αντι για καφε κερνα την ενα μποουλινκ να διασκεδασει.Αλλα πρωτα δουλεψε τον εαυτο σου,ξεκινα με γυμναστικη λιγα βαρη κτλ θα δεις θα νιωθεις καλυτερα μετα γενικως.
    Θα σου πω, συμφωνώ σε αυτά που λες. Όσο για όχημα, έχω αυτοκίνητο, δεν έχω δίπλωμα για μηχανή, δουλειά γενικά είναι δύσκολο λόγω των παρουσιών στην σχολή και του προγράμματός μου.

Έχω ιδέες γενικά, μου αρέσουν έτσι κι αλλιώς έξω από τα συνηθισμένα πράγματα, είπες σωστά για μπόουλινγκ που μου αρέσει να παίζω. Συνήθως μετά από ένα-δύο επαφές με μια κοπέλα, ζητάω ραντεβού. Το πρόβλημα είναι ότι βγαίνω ραντεβού και μετά από λίγο δεν γίνεται τίποτα, χάνεται η επαφή.

Όλοι σας μείνατε στην εξωτερική εμφάνιση, οκ θέλει λίγο δουλειά, όμως δεν μένω έτσι, φτιάχνομαι πολύ, έχω τρόπους ευγενικούς ώστε να προσεγγίσω μια κοπέλα. Έχω δει άντρες που είναι άσχημοι (ναι θέλει δουλειά ο εαυτός μου, αλλά δεν είμαι άσχημος), να έχουν πολύ όμορφες κοπέλες δίπλα τους.

Απαντάω λίγο σε εσένα και στην Remedy, πάνω στο θέμα της εξωτερικής εμφάνισης, ότι είναι θέμα καθαρά γούστου και θέμα ανθρώπου. Όσο και να το κάνουμε, δεν είμαι άσχημος, μπορεί να μην έχω το σώμα μοντέλου, αλλά άσχημος δεν είμαι, αλλά και πάλι όπως είπα είναι υποκειμενικό, τι θεωρεί κάθε κοπέλα "όμορφο" ή "άσχημο".

Στα μάτια των γυναικών, μπορεί να βγάζω μια απογοήτευση, αυτό είναι ένα από τα μεγάλα ελαττώματά μου, ότι πέφτω ψυχολογικά και ανεβαίνω ξανά. Είναι λίγο περίεργη η ψυχοσύνθεσή μου, κυρίως με επηρεάζουν οι προηγούμενες γνωριμίες και δεν θα κάτσει να ασχοληθεί με εμένα μια κοπέλα. Θα βρει έναν άλλον που έχει "έτοιμη" ψυχολογία και that's it.

Ασχολούμαι με πράγματα που μου αρέσουν, δεν είναι ότι δεν έχω ενδιαφέροντα, αλλά είμαι πλέον σε μια φάση, που δεν ξέρω αν αρέσω γενικά σε κάποια κοπέλα, δεν ξέρω αν κάνω για σχέση, δεν ξέρω τίποτα. Είμαι στην δική σου φάση, που ήσουν σε μια τάξη με 10 κοπέλες και ήσασταν 2 αγόρια, σε αυτή τη φάση είμαι.

Ευτυχώς έχω το αμάξι και πηγαίνω καμιά βόλτα με τους φίλους και ξεχνιέμαι, αλλά γενικά θεωρώ πως έχω πέσει πολύ, έχω απογοητευθεί με τον εαυτό μου.

Senior Member
    Καλησπέρα Μιλιβάκι.

Τύχη είναι να γνωρίσεις έναν άνθρωπο με τον οποίο να έχετε κάποια κοινά στοιχεία/ενδιαφέροντα.

Η εξέλιξη όμως μετά τη πρώτη συνάντηση και γνωριμία (το στάδιο που σπάει ο πάγος) είναι θέμα χειρισμού, συμπεριφοράς και προσωπικότητας.
    Συμφωνώ, τώρα αυτό θα έγραφα στην Μίλιβα. Δεν είναι ρε παιδιά μόνο θέμα τύχης, αν είναι έτσι τότε γαμιέται η δική μου τύχη. Αν είναι όντως θέμα τύχης, τότε δυστυχώς ξέρω από πριν το τι θα γίνει, μάλλον δεν γλυτώνω το μοναστήρι ή τουλάχιστον λόγω σπουδών να αλλάξω χώρα. Μάλλον δεν με σηκώνει το κλίμα...

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Kostas_14 View Post
    Θα σου πω, συμφωνώ σε αυτά που λες. Όσο για όχημα, έχω αυτοκίνητο, δεν έχω δίπλωμα για μηχανή, δουλειά γενικά είναι δύσκολο λόγω των παρουσιών στην σχολή και του προγράμματός μου.

Έχω ιδέες γενικά, μου αρέσουν έτσι κι αλλιώς έξω από τα συνηθισμένα πράγματα, είπες σωστά για μπόουλινγκ που μου αρέσει να παίζω. Συνήθως μετά από ένα-δύο επαφές με μια κοπέλα, ζητάω ραντεβού. Το πρόβλημα είναι ότι βγαίνω ραντεβού και μετά από λίγο δεν γίνεται τίποτα, χάνεται η επαφή.

Όλοι σας μείνατε στην εξωτερική εμφάνιση, οκ θέλει λίγο δουλειά, όμως δεν μένω έτσι, φτιάχνομαι πολύ, έχω τρόπους ευγενικούς ώστε να προσεγγίσω μια κοπέλα. Έχω δει άντρες που είναι άσχημοι (ναι θέλει δουλειά ο εαυτός μου, αλλά δεν είμαι άσχημος), να έχουν πολύ όμορφες κοπέλες δίπλα τους.

Απαντάω λίγο σε εσένα και στην Remedy, πάνω στο θέμα της εξωτερικής εμφάνισης, ότι είναι θέμα καθαρά γούστου και θέμα ανθρώπου. Όσο και να το κάνουμε, δεν είμαι άσχημος, μπορεί να μην έχω το σώμα μοντέλου, αλλά άσχημος δεν είμαι, αλλά και πάλι όπως είπα είναι υποκειμενικό, τι θεωρεί κάθε κοπέλα "όμορφο" ή "άσχημο".

Στα μάτια των γυναικών, μπορεί να βγάζω μια απογοήτευση, αυτό είναι ένα από τα μεγάλα ελαττώματά μου, ότι πέφτω ψυχολογικά και ανεβαίνω ξανά. Είναι λίγο περίεργη η ψυχοσύνθεσή μου, κυρίως με επηρεάζουν οι προηγούμενες γνωριμίες και δεν θα κάτσει να ασχοληθεί με εμένα μια κοπέλα. Θα βρει έναν άλλον που έχει "έτοιμη" ψυχολογία και that's it.

Ασχολούμαι με πράγματα που μου αρέσουν, δεν είναι ότι δεν έχω ενδιαφέροντα, αλλά είμαι πλέον σε μια φάση, που δεν ξέρω αν αρέσω γενικά σε κάποια κοπέλα, δεν ξέρω αν κάνω για σχέση, δεν ξέρω τίποτα. Είμαι στην δική σου φάση, που ήσουν σε μια τάξη με 10 κοπέλες και ήσασταν 2 αγόρια, σε αυτή τη φάση είμαι.

Ευτυχώς έχω το αμάξι και πηγαίνω καμιά βόλτα με τους φίλους και ξεχνιέμαι, αλλά γενικά θεωρώ πως έχω πέσει πολύ, έχω απογοητευθεί με τον εαυτό μου.
    Για την εμφανιση που λες,γύμνασε το το κορμί σου οπως και να έχει.
    Είναι παρα πολύ σημαντικό.

Senior Member
    Άρα εν κατακλείδι παιδιά, βγάζοντας ένα συμπέρασμα από όλα αυτά, με βάζουν στο friendzone ή δεν έχω επιτυχίες όπως θα ήθελα, επειδή δεν ελκύω εξωτερικά.

Άρα τα υπόλοιπα περί προσωπικότητας κλπ. είναι μ@@@ες. Αυτός που δεν έχει την απαιτούμενη εξωτερική εμφάνιση μπαίνει στην καλύτερη friendzone και οι υπόλοιποι και γαμ@@ε και τις αγνοούν ταυτόχρονα, οκ το δέχομαι.

Με ενοχλεί εγωιστικά αυτή η απόφαση, αλλά θα γίνω και εγώ αυτό που επιτάσσει η κοινωνία. Τελικά μου εξηγήσατε γιατί το τελευταίο μου ραντεβού, δεν μου μιλάει πλέον, ενώ με θεωρεί "καλό παιδί". Τεσπα.

Senior Member
    Δε σου μιλαει επειδη ειναι σωστη. Σε ειπε καλο παιδι γιατι βλεπει οτι εισαι διαθέσιμος να της κανεις τα χατήρια ακομη και να κατσεις αμα σε βαλει ftiendzone και να την ακους ενω δεν θα νοιωθεις ωραια που το κανεις, μηπως και αλλαξει κατι, το οποιο σημαινει οτι εχεις χαμηλή αυτοεκτίμηση και αυτοσεβασμό.
    Αρα σε απέκλεισε και δεν σου απανταει καν επειδη βλεπει οτι δεν εχεις αυτοεκτίμηση. Ειναι σωστη γιατι δεν χρησιμοποιεί την έλξη που νοιωθεις για αυτην, απλα για να τονώσει το εγω της. Οποτε οποια σου λεει για friendzone οσο συμπαθητικό και να φαινεται, ειναι ενα σημάδι να φευγεις μακρια.

Για την συγκεκριμένη αυτα, εκτος αν εννοεις οτι βγήκατε καιρο πριν και μεχρι τωρα σε ηθελε φιλο. Εγω καταλαβα οτι βγήκατε πρόσφατα σε χαρακτήρισε καλο παιδι και δεν ξαναήρθε σε επαφη μαζι σου.

Senior Member
    Αδερφε πρωτα εμφανιση μετα χαρακτηρα οπωσ κανεισ κι εσυ δεν πασ στα μπαζα πασ στισ ομορφεσ οι ομορφεσ εχουν χρεη αυτο λενε ολα τα κοριτσια ειδεσ καμια να πει δε βλεπομαι το φροντιζουν απο μικρεσ το ιδιο απαιτουν κι απο σενα για να ταιριαζετε
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast