Συμπτώματα με την κουραση - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 38 of 38
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Antonis8 View Post
    Πηγαινε σε αυτή την ομάδα ψυχολογων, θα σε βοηθήσει. Κι εγώ αρχικά νομιζα ότι δεν θα με βοηθήσει,αλλα τουλάχιστον έχω καπου να μιλαω για το άγχος μου.

Φόβο για τον υπνο έχω κι εγώ . Εκτός του ότι φοβαμαι να κοιμηθω μόνος μου, φοβαμαι γενικά να κοιμηθω. Βαλε καμία σειρα να παιζει να ξεχαστεις και προσπαθησε να ηρεμησεις. Αν ήταν να ειχες παθει κάτι, θα το ειχες παθει ηδη. Τα ίδια περναω κάθε μέρα και ξέρω πόσο δύσκολο είναι αλλά αν κοιμηθεις θα νιωσεις σίγουρα καλύτερα. Οι παλμοι σου είναι έτσι λόγω κουρασης μαλλον, κι εμένα έτσι ειναι τώρα.

Για το χολτερ ρωτά μηπως βρεις καποιον οικονομικό. Αλλοι παιρνουν πενηνταρικα, αλλά υπάρχουν και άλλοι που χρεώνουν τριάντα. Κάνε μερικά τηλέφωνα και ρωτά τιμές μηπως και βρεις καποιον πιό οικονομικό.

Αλλά πιστευω να πας και στον ψυχολόγο, πηγαινε απο αυτή τη βδομάδα.
    Φιλε με πήρε ο ύπνος μετα απο λίγη ωρα και ξύπνησα πριν λιγο απο ξυπνητήρι και αισθάνομαι σαν να με έχουν βαρέσει τα πόδια την ωρα που κοιμόμουν. Ακομη δεν σηκώθηκα απο το κρεβάτι γενικά ακομα δεν εχω κατι ιδιεταιρο περα απο το μικρο μούδιασμα που νιώθω στο σαγονι αριστερά ως συνήθως. Πραγματικά ήταν μεγάλη η κούραση αυτή την εβδομάδα και μπορεί ίσως απο αυτο να το επαθα. Αλλα υπάρχουν και φορές που δεν ειμαι κουρασμενος και εχω ταχυπαλμία απευθείας η μολις τελειώνω εκει ειναι σαν να λες οτι πέθανες. Πραγματικά τοσο δύσκολο ειναι. Δεν ξερω τι γίνεται και δεν θέλω να αποκτήσω φοβία με το σεξ και γενικά να φοβάμαι να εχω οργασμο! Δηλαδή σε ολα να πηγαίνω πίσω ρε φιλε. Διάβασα και κατι άρθρα οτι πέθαναν κατα τη διάρκεια του σεξ διάφοροι η κατα τον αυνανισμό και εχω φρικάρει! Μου ειπε και ένας παλιός εμένα να προσέχω στο σεξ όχι πολυ συχνά τωρα το θυμήθηκα. Ειδικα αν εισαι αγύμναστος λεει. Τι να πω ρε παιδιά δεν ξερω. Τωρα απο δω και περα πιο χαλαρά και θα ρωτήσω τον γιατρο μου!

Antonis8
    Guest
    Πιστευω μονο αν νιώσεις κάποιον πόνο κατά τη διαρκεια υπαρχει προβλημα. Θα το ενιωθες και στο τεστ κοπωσεως.

Κι εγώ σήμερα παρολο που ενιωσα καλύτερα καποια στιγμή, ενιωσα πριν μια εκτακτη και κατευθείαν εναν πόνο στην καρδιά. Το έχει νιώσει κανείς άλλος; Μάλλον θα ξανάπαω σε καρδιολογο.

Senior Member
    Πιστευω μονο αν νιώσεις κάποιον πόνο κατά τη διαρκεια υπαρχει προβλημα. Θα το ενιωθες και στο τεστ κοπωσεως.

Κι εγώ σήμερα παρολο που ενιωσα καλύτερα καποια στιγμή, ενιωσα πριν μια εκτακτη και κατευθείαν εναν πόνο στην καρδιά. Το έχει νιώσει κανείς άλλος; Μάλλον θα ξανάπαω σε καρδιολογο.
    Ναι φιλε το εχω νιώσει αυτο που λες.. και αμέσως μετα μούδιασμα αριστερά στο σαγονι κάτω. Δεν ξερω φιλε αν χρειάζεται να πονέσεις γιατι πολλοί δεν πονάνε στην καρδιά έχουν αλλα συμπτώματα. Εγω πάντως νιώθω πολυ χαλια μετα νιώθω οτι πεθαίνω η θα σταματήσει η καρδιά μου! Δεν ξερω φιλε κατα ποσο ειναι σοβαρό η φυσιολογικό. Εχω έναν φιλο γιατρο γενετιστή και μου εχει εξηγήσει πολλα ξαι τωρα θα βγω για καφε μαζι του για να μιλήσουμε γιαυτο το θέμα γιατι εχω ψιλοφρικαρει. Τωρα δεν ξερω αν ειναι και άλλοι ετσι η αν ειναι κακό πάντως θα ρωτήσω τον γιατρο τωρα αλλα και τον καρδιολόγο αυριο.

Antonis8
    Guest
    Ναι κι εγώ καπως έτσι. Πήρα τον παθολογο μου και μου είπε ότι αν δεν αιματωνοταν καλά η καρδιά θα φαινοταν στο τεστ κοπωσεως. Του ειπα και για την έκτακτη με τον πόνο, με καθησυχασε αλλα και παλι σκεφτομαι να πάω και σε πεμπτο καρδιολογο.

Πες και συ οταν μιλησεις με τους γιατρους σου τι σου είπαν για τον πόνο με την έκτακτη και για τα συμπτώματα κατά τη διαρκεια του σεξ, μπας και βγάλουμε καμία άκρη όλοι μαζί.

Antonis8
    Guest
    Παλι δυνατή έκτακτη και αυτή τη φορά νου φαίνεται ότι κράτησε και περισσότερο.

Senior Member
    Παλι δυνατή έκτακτη και αυτή τη φορά νου φαίνεται ότι κράτησε και περισσότερο.
    Φιλε εγω βγήκα με τον γιατρο για καφε με καθυσηχασε αλλα καθώς πήγαινα με έπιασε ταχυπαλμία και δισφορια και ήμουν γαμησε τα! Τωρα παλι δεν ειμαι και πολυ καλα αλλα παιζει μεγάλο ρόλο η κούραση και ο κακός ύπνος. Τωρα δεν ξερω τι και πως πάντως εγω στον καρδιολόγο θα το ρωτήσω. Ο φίλος μου ο γιατρος μου ειπε πως συνιθως αυτα τα παθαίνουν άνθρωποι μεγάλης ηλικίας και συνιθως αυτοι που δεν προσέχουν τον εαυτό τους. Κάπως με καθυσηχασε αυτο αλλα επειδή ήταν και αλλα άτομα εκει δεν μπήκα σε λεπτομερείς να μιλήσω για προσωπικές εμπειρίες αλλα του ειπα οτι διάβασα άρθρα και μου ειπε να μη διαβάζω και να μην αγχώνομαι. Αν ήταν κατι λεει θα το είχα πάθει η θα το έδειχναν οι εξετάσεις στον καρδιολόγο. Τις πηγα και σε αυτον τις εξετάσεις του καρδιολόγου τις ειδε και ειπε πως ειναι μια χαρά ολα. Κάθισε μου τα ανάλυσε κιολας αλλα δεν πολυ καταλαβαίνω τα επιστημονικά και μου τα ειπε με πολυ απλά λογια ώστε να τα καταλαβω αλλα και παλι που με διαβεβαίωσε οτι δεν εχω κατι παλι εγω τα παθαίνω αυτα.. μου λεει άγχος κούραση νεύρα κτλ βγάζουν αυτα τα συμπτώματα. Κακός άστατος ύπνος λαθος ωρες λίγες ωρες γενικά αυτα επειρεαζουν πολυ την ψυχική και σωματική υγεία. Ίσως και αυτο με το σεξ στο τελείωμα να γίνεται λόγω άγχους! Οτι θέλεις στείλε μου μυνημα να τα πούμε προσωπικά.

Antonis8
    Guest
    Χθες κοιμηθηκα διακοπτομενα. Συμπληρωσα κουτσα κουτσα επτα ώρες υπνου, αλλά κακής ποιότητας , ελαφρυ που νιώθεις ότι είσαι ξυπνιος. Εκανα και απνοιες. Σήμερα όλη τη μέρα σερνομαι και νιώθω βαρύ το στέρνο μου. Εχει γίνει ο χειρότερος φόβος μου το να μην κοιμηθω καλά και να κουραστω.

Και τώρα ενώ είμαι κουρασμένος φοβαμαι να κοιμηθω γιατί μου φαίνονται αδύναμοι οι παλμοι μου.

Senior Member
    Χθες κοιμηθηκα διακοπτομενα. Συμπληρωσα κουτσα κουτσα επτα ώρες υπνου, αλλά κακής ποιότητας , ελαφρυ που νιώθεις ότι είσαι ξυπνιος. Εκανα και απνοιες. Σήμερα όλη τη μέρα σερνομαι και νιώθω βαρύ το στέρνο μου. Εχει γίνει ο χειρότερος φόβος μου το να μην κοιμηθω καλά και να κουραστω.

Και τώρα ενώ είμαι κουρασμένος φοβαμαι να κοιμηθω γιατί μου φαίνονται αδύναμοι οι παλμοι μου.
    Φιλε σημερα ολη μερα είχα ταχυπαλμία. Σταματούσε λιγο και μετα ξανά απο την αρχή με μούδιασμα στο σαγονι αριστερά. Πριν λιγο ένιωσα καλύτερα και σηκώθηκα να κανω μια δουλεια. Όσο την έκανα ένιωσα μούδιασμα στο σαγονι χωρίς λόγο. Εχω κουραστεί και εχω νευριάσει μαζι γιατι παλι νομιζω ειναι απο καρδιά το μούδιασμα αριστερά κάτω στο σαγονι. Αν δεν ειναι τοτε τι σκατα ειναι αυτο το μούδιασμα; Άλλες φορές στα καλα καθούμενα χωρίς να εχει γινει κατι και πάντα όταν παθαίνω κατι με την καρδια! Έλεος! Πραγματικά ειναι σπαστικό πλέον και περιμένω απλά να τελειώσουν οι εξετάσεις να το ψάξω αλλιώς το θέμα! Πάντως πολλοί που το τράβηξαν αυτο μου είπαν οτι αντιμετωπίζεται δεν ειναι τιποτα. Αλλα δε γίνεται εκει που κάθομαι μια μερα να εχω ταχυπαλμίες χωρίς λόγο και αιτία. Πραγματικά νευριάζω με το σκηνικό πλέον!

Page 3 of 3 FirstFirst 123