ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟ - Page 12
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 12 of 15 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast
Results 166 to 180 of 223
    Banned
    Quote Originally Posted by purplerose View Post
    Εγω εχω να πω το εξης.

Ειμαι 23 χρονων και γνωρισα καποιον 42 ετων που απλα με γοητευσε γιατι διεφερε απο οσους ειχα γνωρισει. Προχωρησαμε κιολας, και ηταν για εμενα η πρωτη μου φορα. Μου φερθηκε απαισια κατα την επαφη μας και δε θα υπεισερθω σε λεπτομερειες... Παντως μαθαινω εκ των υστερων, οτι ειναι παντρεμενος και εχει παιδι. ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑ. ΑΠΛΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑ. μπλοκ απο παντου , διαγραφη, τελος, ενα τεραστιο χ. Ειχε ενα μειλ μου και μου εστειλε μετα την αληθεια του. Διεγραψα το μειλ μου. Εφτιαξε πλαστο φεισμπουκ και μου εστειλε απο εκει νομιζοντας πως δεν θα τον καταλαβω, μπλοκ και εκει. Απλα εξαφανιστηκα. Δεν εχει νοημα να βλαψεις τους αλλους. Ο καθενας το κακο που κανει το βρισκει. Ο,τι κανεις το βρισκεις. Ο,τι κανεις γυρναει πανω σου. Προσφατα εκανα ενα λαθος χειρισμο με καποια ατομα εστω αθελα μου και μου γυρισε πανω μου. ΟΛΑ ΓΥΡΝΑΝΕ ΠΑΝΩ ΜΑΣ. Μην κανεις τιποτα, απλα ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ.
    ΤΈΤΟΙΑ ΑΚΟΎΩ ΚΑΙ ΕΞΟΡΓΙΖΟΜΕ.ΤΙ ΝΑ ΠΩ.ΑΝΑΝΔΡΗ ΟΠΟΣ ΕΊΠΑ. ΜΠΡΟΣΤΆ ΣΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΔΕΝ ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΥΓΕ ΣΕ ΌΛΟΥΣ ΜΑΣ.ΝΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ ΈΧΩ ΠΑΡΕΙ.ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΤΗΣ ΣΥΝΈΠΕΙΕΣ ΤΏΡΑ. ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΊΠΟΤΑ ΠΛΈΟΝ.

Senior Member
    Κάνεις πλάκα έτσι;

Μα καλά η ζωή δεν έχει διδάξει τίποτα σε μερικούς ανθρώπους;

Πριν από ένα χρόνο στην Αμερική ένας Έλληνας ομογενής έφηβος, πυροβόλησε και σκότωσε συμμαθητές του μετά από την ερωτική απόρριψη που βίωσε από μια κοπέλα.

Ενδεικτικά παραθέτω τα παρακάτω link

https://eu.usatoday.com/story/news/2...ays/626861002/

https://www.bbc.com/news/world-us-canada-44194074

Όποιος διαβάσει θα καταλάβει...

Ποιο είναι το συμπέρασμα λοιπόν όλων όσων υποστηρίζουν τις εν θερμώ αντιδράσεις; Τι μας προτείνουν; Όποιος πληγώνεται συναισθηματικά έχει δικαίωμα να τα γ@μ@ei όλα;

Δεν βλέπετε ότι τέτοιες αντιδράσεις κρύβουν έντονη ψυχοπαθολογία;

Λυπάμαι πάρα πολύ.

Σταυρούλα,

Σε προσέγγισα με σεβασμό και αίσθημα αλληλεγγύης για την ψυχική δοκιμασία στην οποία βρίσκεσαι. Προφανώς και δεν μπορώ να σου απαγορέψω να συμπεριφερθείς ακόμα και με τον πιο ανάρμοστο τρόπο. Αν σου δείχνω κάποια ακραία παραδείγματα εκδίκησης και των συνεπειών τους, το κάνω ώστε να αποδομήσω την ρητορική που ισχυρίζεται ότι είναι εντάξει το να εκδικηθείς εάν έχεις πληγωθεί.

Η συγκεκριμένη λογική είναι αποδεκτή αν είσαι παιδάκι 5 ετών, όπου ο εγωισμός σου δεν σου επιτρέπει να καταλάβεις ότι δεν είσαι το κέντρο του κόσμου. Το να μην έχεις συνειδητοποιήσει ότι δεν είσαι το κέντρο του κόσμου ως ενήλικας και να συνεχίζεις να προβάλλεις τον πληγωμένο σου συναισθηματικό κόσμο, ως ικανή και επαρκή αιτία για φωτιά και τσεκούρι, είναι σαφέστατα μεγάλο πρόβλημα.

Όλοι έχουμε πληγωθεί. Και όλοι έχουμε πληγώσει, ανεξάρτητα αν το κάναμε ηθελημένα ή όχι. Τι ωφελεί να κλαις για το γάλα που χύθηκε;

Ειλικρινά νοιώθω πως δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο.
    "Life is 10% what happens to you and 90% how you react to it" - Charles R. Swindoll

Senior Member
    Quote Originally Posted by GoldenM View Post
    Ειλικρινά νοιώθω πως δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο.
    Είναι πραγματικά αξιοθαύμαστη η προσπάθεια που έκανες να την μεταπείσεις αλλά έχω την εντύπωση ότι ο κύβος είχε ριφθεί πριν καν αρχίσει αυτή η συζήτηση. Αν και αυτό φάνηκε καθαρά από κάποιο σημείο και μετά, η συνεισφορά της purplerose, ως απάντηση στο ερώτημα της ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ35, είχε καταλυτικό αποτέλεσμα.

Member
    Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    Σοβαρα μιλάς τώρα? Τι να πω μπράβο σου που το αντιμετωπισες ετσι.αλλά δεν πληγωθηκες δεν θύμωσες μαζί του?δεν σκεφτηκες ασχημα πράγματα για αυτόν?
    Απλως επεσα απο τα συννεφα. Στη σεξουαλικη μας επαφη, ενω νομιζα πως θα βαλει προφυλακτικο δεν εβαλε, και τελικα βρεθηκα να παρω το χαπι της επομενης μερας. Ευτυχως δεν εμεινα εγκυος. Αλλα μεσα στην τρελα μου μηπως εχω μεινει εγγυος και μηπως με κολλησε κατι κοντεψα να τρελαθω. Πηγα αμεσως στο γιατρο, εκανα εξετασεις, ημουν μια χαρα, ολα τελεια, απεκτησα ευγνωμοσυνη ως προς την υγεια μου, ως προς τη ζωη. Με εξελιξε ολο αυτο. Ειναι πολυ απλα τα πραγματα. Δε θα κατσω ουτε να κλαψω, ουτε να στεναχωρηθω. Θενκ γιου νεξτ, τον σουταρα τοσο απλα. Δεν υπαρχει λογος ουτε να τον βρισω, ουτε να του κανω κακο. Η σιωπη και το εξαφανιζολ απο μονο του του εδωσε τις απαντησεις. Δε με ενδιαφερει κανενας απο οσους με βλαπτουν. Και κανεις δε μπορει να με βλψει αν δεν τον αφησω. Αλλωστε εχω και ζωη, σπουδαζω, εχω οραματα, κλπ, δεν κρεμομαι απο τα παπαρια κανενος αντρα και ουτε προκειται. Οταν ερθει καποιος σωστος για μενα, ας ερθει. Αλλα ολα καλα. Η γυναικα που γραφει την εξομολογηση και κανει ετσι, απο τον τροπο που γραφει φαινεται πως δεν ειναι ισορροπημενη δυστυχως. Αλλα αφηστε την, ο καθενας εχει το δικο του μονοπατι για να εξελιχθει. Προφανως, η αποφαση της κρυβει μαθηματα για την εξελιξη της. Ας κανει ο καθενας ο,τι θελει.

Member
    Quote Originally Posted by Vox View Post
    Είναι πραγματικά αξιοθαύμαστη η προσπάθεια που έκανες να την μεταπείσεις αλλά έχω την εντύπωση ότι ο κύβος είχε ριφθεί πριν καν αρχίσει αυτή η συζήτηση. Αν και αυτό φάνηκε καθαρά από κάποιο σημείο και μετά, η συνεισφορά της purplerose, ως απάντηση στο ερώτημα της ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ35, είχε καταλυτικό αποτέλεσμα.
    Την απαντηση μου δεν την εδωσα για να την εξοργισω, αλλα για της πω πως ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ να κανω εγω κατι κακο. Οσοι βλαπτουν αλλους ειναι ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ, γιατι καρμα ιζ ε μπιτς. Θα του το γυρισει η ζωη, εσυ δεν χρειαζεται να κανεις τιποτα. Ηδη του το γυρισε η ζωη, γιατι η επιχειρηση του φαληρισε. Και ναι, λυπαμαι για αυτον.

Senior Member
    Την απαντηση μου δεν την εδωσα για να την εξοργισω, αλλα για της πω πως ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ να κανω εγω κατι κακο. Οσοι βλαπτουν αλλους ειναι ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ
    Καταλάβα πολύ καλά το πνεύμα σου, γι' αυτό και έγραψα για καταλυτικό φαινόμενο.

Member
    ελπιζουμε να καταλαβει. Δεν εχει δουλεια να ασχολειται, απο τη στιγμη που ειναι με αλλον. Αλλα ο καθενας κανει ο,τι θελει, πραττει αναλογως με το ποση δυναμη διαθετει μεσα του, και αναλογως με το τι μαθηματα εχει ακομα να μαθει σε αυτη τη ζωη, και αναλογως με το επιπεδο στο οποιο βρισκεται η ψυχη του - χωρις να υπονοω πως καποιος εχει χαμηλο ή ψηλο επιπεδο γιατι ολοι καπου ημασταν ολοι καπου φτανουμε, εδω που ειμαστε καποτε ηταν αλλοι, και εκει που ειναι αλλοι καποτε ημασταν εμεις και εκει που ειναι καποιοι αλλοι εμεις θα φτασουμε μετα -

Member
    GoldenM ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να αποδομησεις τη ρητορικη κανενος που γραφει μονο κεφαλαια και ανορθογραφα. Νοηση λογος και σκεψη ειναι αλληλοδιαπλεκομενα, και δειχνουν πολλα. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΗΤΟΡΙΚΗ απο την αλλη πλευρα, απλως ενα περιεργο επιπεδο συναισθηματικης νοημοσυνης. Ας το αφησουμε εκει.

Απλως επεσα απο τα συννεφα. Στη σεξουαλικη μας επαφη, ενω νομιζα πως θα βαλει προφυλακτικο δεν εβαλε, και τελικα βρεθηκα να παρω το χαπι της επομενης μερας. Ευτυχως δεν εμεινα εγκυος. Αλλα μεσα στην τρελα μου μηπως εχω μεινει εγγυος και μηπως με κολλησε κατι κοντεψα να τρελαθω. Πηγα αμεσως στο γιατρο, εκανα εξετασεις, ημουν μια χαρα, ολα τελεια, απεκτησα ευγνωμοσυνη ως προς την υγεια μου, ως προς τη ζωη. Με εξελιξε ολο αυτο. Ειναι πολυ απλα τα πραγματα. Δε θα κατσω ουτε να κλαψω, ουτε να στεναχωρηθω. Θενκ γιου νεξτ, τον σουταρα τοσο απλα. Δεν υπαρχει λογος ουτε να τον βρισω, ουτε να του κανω κακο. Η σιωπη και το εξαφανιζολ απο μονο του του εδωσε τις απαντησεις. Δε με ενδιαφερει κανενας απο οσους με βλαπτουν. Και κανεις δε μπορει να με βλψει αν δεν τον αφησω. Αλλωστε εχω και ζωη, σπουδαζω, εχω οραματα, κλπ, δεν κρεμομαι απο τα παπαρια κανενος αντρα και ουτε προκειται. Οταν ερθει καποιος σωστος για μενα, ας ερθει. Αλλα ολα καλα. Η γυναικα που γραφει την εξομολογηση και κανει ετσι, απο τον τροπο που γραφει φαινεται πως δεν ειναι ισορροπημενη δυστυχως. Αλλα αφηστε την, ο καθενας εχει το δικο του μονοπατι για να εξελιχθει. Προφανως, η αποφαση της κρυβει μαθηματα για την εξελιξη της. Ας κανει ο καθενας ο,τι θελει.
    Πραγματικα λυπάμαι πολύ για σένα. Χαίρομαι όμως που το αντιμετωπισες ετσι.μπραβο σου για την στάση σου. Αλλά να ξέρεις δεν έχουν όλοι οι ανθρωποι την ίδια ευαισθησια.άλλοι έχουν λιγοτερη κι άλλοι περισσότερη.εσυ το αντιμετωπισες ετσι και μαγκιά σου αλλη ίσως παθαινε καταθλιψη η και ακόμη χειρότερα.τελος πάντων.πάντως δεν είναι ωραιο λογω ορθρογραφικων να σχηματιζεις αποψη για την προσωπικοτητας της.είναι άδικο. Ότι απόφαση και να έχει πάρει δεν χρειάζεται να την κρίνουμε ετσι.έχει κάθε δικαίωμα να αντιδρασει όπως εκεινη επιθυμει ασχετα αν όλοι μας έχουμε αντίθετη άποψη ως προς την αποκαλυψη της σχέσης τους.

Nefeli28
    Guest
    Η εμμονή σου να μιλήσεις στη γυναίκα του ντε και σώνει, έχει μια μεγάλη δόση ψυχαναγασμου. Υπάρχει η καταγαγκαστικη ειλικρίνεια. Μήπως έχεις κάτι αντίστοιχο;;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Nefeli28 View Post
    Η εμμονή σου να μιλήσεις στη γυναίκα του ντε και σώνει, έχει μια μεγάλη δόση ψυχαναγασμου. Υπάρχει η καταγαγκαστικη ειλικρίνεια. Μήπως έχεις κάτι αντίστοιχο;;
    καλα, κι εσυ. το τεντωσες....
    αν επασχε απο "καταναγκαστικη ειλικρινεια", δεν θα γκομενιαζε πισω απο την πλατη του αρραβωνιαστικου της...

Member
    Mα το οτι δεν του εκανα κακο, η δεν προσπαθησα να βρω τη γυναικα του να τον κανω ρομπα, η το οτι απλως εξαφανιστηκα ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΟΝΕΣΑ. Φυσικα και πονεσα, και ναι, σαν ανθρωπος ειμαι υπερευαισθητη. Οσον αφορα την Σταυρουλα, προφανως και εχει δικαιωμα να κανει ο,τι θελει, πιο πανω ειπα αυτο πως ο καθενας κανει ο,τι θελει και πραττει αναλογως του ποσα μαθηματα εχει η ψυχη του να μαθει ακομη. Εγω ειπα πως οταν κανεις γραφει μονο με κεφαλαια και δεν ξερει και ορθογραφια κινειται ταυτοχρονα σε πιο στενα πλαισια σκεψης, γιατι ο λογος ειναι διττος, ειναι η ομιλια-γραφη και η λογικη. Οταν η γραφη πασχει, σε ενα βαθμο πασχει και η λογικη. Δεν το λεω για να προσβαλλω. Απλως ο/η γκολντεν μιλησε για ρητορικη...Ρητορικη δεν ειναι αυτο... Αυτο ειπα.

Ο ένας συγκρίνει την Σταυρούλα που σκέφτεται να μιλήσει στην απατημένη με τον ψυχοπαθή δολοφόνο που σκότωσε τα παιδιά στην Αμερική, ο άλλος την λέει ανισόρροπη λόγω της ορθογραφίας, ο άλλος την λέει ψυχαναγκαστική, ο άλλος την απειλεί οτι θα το πληρώσει ακριβά αν μιλήσει και μαθευτεί οτιδήποτε... Για φόρουμ υποστήριξης καλά το πάτε...
    Ο GOLDEN M πάντως έσπασε όλα τα ρεκόρ. Η Σταυρούλα δολοφόνος!?!?..

Member
    Αυτο συναγεται απο οσα ειπα??? Οτι την ειπα ανισορροπη? Πως γινεται να βαζετε στο στομα μου λογια που δεν ειπα? Ειπα πως η νοηση και η γραφη ειναι αλληλενδετα. Και ο,τι καταλαβαινει κανεις. Δεν ειπα τη λεξη ανισορροπια πουθενα. Εδω την παρακαλεσαν απο την πρωτη κιολας απαντηση να αφησει τα κεφαλαια γιατι κουραζουν και εκεινη δεν εδωσε καν σημασια. Οταν καποιος μπαινει μεσα σε ενα φορουμ και δεν εχει καμια διαθεση να συνεργαστει και να ακουσει ο,τι και να πω εγω και εσυ και ο χ δεν εχει νοημα. Γιατι η αποφαση του αλλου ειναι ηδη ειλημμενη. Και κατ εμε ηταν λαθος που μπηκε και εδω, γιατι προσπαθησαμε ενα καρο ανθρωποι να την αποτρεψουμε...ματαια κιολας. Ολα κατι δειχνουν. Ο τροπος που μιλας κατι δειχνει. Ο τροπος που γραφεις επισης κατι δειχνει. Ουτε κατηγορω καποιον για την ορθογραφια του, ουτε τον λεω ανισορροπο. Ειπα απλα οτι η σχεση γραφης και νοησης εχει σημασια για την ποιοτητα του μυαλου και των συλλογισμων μας. Γενικως εδω, παρερμηνευετε οσα λεγονται. Εδω ειχα ανοιξει ποστ πριν λιγο, και ενω παρουσιαζα μια κατασταση, σχολιασε απο κατω καποια και τα ελεγε αλλιως, ειχε ως δεδομενα στο μυαλο της πραγματα που δεν ειπα. Καλο ειναι να καταλαβαινουμε αυτο που διαβαζουμε. Και οποιος καταλαβε καταλαβε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ View Post
    Ο ένας συγκρίνει την Σταυρούλα που σκέφτεται να μιλήσει στην απατημένη με τον ψυχοπαθή δολοφόνο που σκότωσε τα παιδιά στην Αμερική, ο άλλος την λέει ανισόρροπη λόγω της ορθογραφίας, ο άλλος την λέει ψυχαναγκαστική, ο άλλος την απειλεί οτι θα το πληρώσει ακριβά αν μιλήσει και μαθευτεί οτιδήποτε... Για φόρουμ υποστήριξης καλά το πάτε...
    Ο GOLDEN M πάντως έσπασε όλα τα ρεκόρ. Η Σταυρούλα δολοφόνος!?!?..
    Αν επιθυμείς να το πάμε σε προσωπική αντιπαράθεση, λυπάμαι αλλά δεν θα σου κάνω τη χάρη.

Έχω την αίσθηση ότι ο λόγος μου είναι κατανοητός.

Ποτέ δεν έγραψα ότι η Σταυρούλα είναι δολοφόνος.

Προσπαθώ να καταδείξω ότι το μήνυμα που μια πολύ μικρή μειοψηφία μελών (ευτυχώς είναι μειοψηφία!!!) προσπαθεί να περάσει ότι πρέπει να αντιδράσεις εάν κάποιος σε πληγώσει εκδικητικά, είναι παντελώς εσφαλμένο. Και ναι στη προσπάθεια μου αυτή χρησιμοποίησα ένα ακραίο παράδειγμα. Επεδίωξα να κάνω σαφές ότι και ο νέος που δολοφόνησε τόσο κόσμο είχε την δικαιολογία ότι μια κοπέλα τον απέρριψε ερωτικά σε δημόσια θέα. Αυτό το γεγονός σε συνδυασμό με πειράγματα και κοροϊδίες της ομήγυρης του, όπλισαν το χέρι του με τα τραγικά αποτελέσματα για τόσες οικογένειες.

Και επειδή παράγινε το αστείο, θα πω και το εξής. Ο καθένας δίνει ότι έχει μέσα του. Αν έχεις οργή θα δώσεις και ανάλογες συμβουλές. Αν έχεις συμφιλιωθεί με το γεγονός ότι στην ζωή υπάρχουν και αυτά, θα μιλήσεις με μετριοπάθεια.

Τι θέλω να πω;

Μου κάνει εντύπωση Κασσάνδρα, που αντί μέσα από το λόγο σου, να προσφέρεις μια ανακουφιστική και παρηγορητική κουβέντα για την Σταυρούλα - η οποία έχει το δίκιο της να πονά και να υποφέρει - εσύ το βλέπεις ως ιεραποστολή. Την προτρέπεις σε εκδίκηση. Ακόμα λοιπόν και επιτυχημένη να είναι η απόπειρα εκδίκησης της Σταυρούλας, δεν καταλαβαίνεις ότι θα της κάνει περαιτέρω κακό να ασχοληθεί μαζί με τον συγκεκριμένο άντρα;

Ποιο είναι το κίνητρο σου λοιπόν;

Να βοηθήσεις την Σταυρούλα ή να ξορκίσεις (μέσω μιας δυνητικής εκδίκησης της Σταυρούλας) δικές σου πληγές που (πολύ κακώς φυσικά) σου έχουν προκαλέσει οι άντρες;
    "Life is 10% what happens to you and 90% how you react to it" - Charles R. Swindoll

Page 12 of 15 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast