Αδυνατώ να βρω κοπέλα για σχέση - Page 17
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 17 of 18 FirstFirst ... 715161718 LastLast
Results 241 to 255 of 267
    Banned
    Quote Originally Posted by WildHoney View Post
    Και γιατί είναι πιο σημαντική η δική του δήλωση από το τι θα μπορούσε να κάνει σε μία γυναίκα Βασίλη; Πρέπει να τρέξουμε να συντρέξουμε τον κάθε επίδοξο βιαστή μην τυχόν και χάσουμε κανέναν; Καθόλου δε με νοιάζει και βγάλε τα δικά σου συμπεράσματα. Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει κάποιοι, αλλά οι γυναίκες ζούμε σε ένα πεδίο μάχης καθημερινό, οπότε δεν κοιτάμε να συντρέξουμε αυτόν που κυνηγάει να μας βιάσει. Να πάει σε ψυχίατρο να τα λύσει, αλλά τη δική μου λύπηση δεν την δίνω τόσο εύκολα σε επίδοξους βιαστές σαν και του λόγου του επειδή τάχα ένιωσαν άσχημα. Ο άνθρωπος αυτός πάνω στο θυμό του θα βίαζε μία γυναίκα εκεί έξω και θα είχαμε άλλο ένα θύμα βιασμού ή και χειρότερα, γιατί δεν μπορείς να το ξέρεις πώς θα κατέληγε, μπορεί να την έπνιγε ή οτιδήποτε άλλο αν αντιστεκόταν.
    Νομιζω το παρατραβας εγω δεν ειμαι δολοφονος, θα εβαζα τελος στην δικη μου ζωη δεν θα εφτανα καν σε αυτο το σημειο. Γιατι νομιζω εχετε ξεφυγει τελειως εδω μεσα που επειδη ειπα κατι πανω στα νευρα μου νομιζετε οτι θα το εκανα στ'αληθεια. Γιατι στο διαδικτυο σε σχολια στο youtube που βριζονται τα λενε στα σοβαρα? Αν παιρνετε κυριολεκτικα οτι λεει ο καθενας στο διαδικτυο και βγαζετε τοσο ευκολα συμπερασματα για εναν παντελως αγνωστο μαλλον εσεις ψαχνεστε να βρισκετε θεωριες. Λετε οτι εγω πουλαω φανταστικες ιστοριες που δεν το αρνουμε, αλλα εσεις που βγαζετε θεωριες οτι ειμαι κανενας βιαστης ή δολοφονος διχως να εχετε καν καποια επιχειρηματα να το στηριξετε εισαστε καλυτεροι? Και στην τελικη δεν εισαστε ουτε αστυνομικοι ουτε τιποτα, αν θελω να κανω κακο σε καποιον κανενας απο εσας δεν μπορει να με σταματησει

Senior Member
    Πότε θα καταλάβεις τι μ****** έχεις πει. Και τι μ***** συνεχίζεις και λες.

Banned
    Κι επειδή το Καλό Παιδί ξαφνικά μετάνιωσε πρέπει να προσπέσουμε όλ@ να του δώσουμε συγχαρητήρια; Όχι. Ό,τι είπε δεν αναιρείται με ένα συγγνώμη, όχι από εμένα λοιπόν στις δήθεν του μετάνοιες και τα "άσχημα συναισθήματα". Είναι ένα σκουπίδι μισογύνης που δε χρειάζεται να με απασχολεί το πώς αισθάνεται, δεν είναι δική μου δουλειά να παρηγορώ τον κάθε μαλάκα που έχει σκατά στο κεφάλι του. Ούτε θα αναλάβω το ρόλο της μητέρας Τερέζας που συγχωρεί και τρέχει να συντρέξει τον κάθε παπάρα. Στο μουνί μου οι συγνώμες του, επιμένω να μπαναριστεί.

@Vassilis, αυτές οι λέξεις "άνανδρη συμπεριφορά" και "αντρίκια μεταμέλεια" είναι επίσης προβληματικές.
    Μιλας εσυ για ηθικη οταν η ιδια χρησιμοποιεις την λεξη μουνι που καθε αλλο παρα ωραια ειναι για μια γυναικα η οποια σεβεται τον εαυτο της. Βλεπεις οτι και εσυ πανω στα νευρα σου παρεκτρεπεσαι? Μην το παιζεις ηθικη λοιπον

Banned
    Quote Originally Posted by tony View Post
    Πότε θα καταλάβεις τι μ****** έχεις πει. Και τι μ***** συνεχίζεις και λες.
    Ποιος εισαι εσυ tony? Ζητησα συγγνωμη για αυτο που εγραψα αν οι γυναικες του φορουμ συνεχιζουν να μου κανουν επιθεση δικαιωμα τους. Ολες οι ευχες τους δεν με αγγιζουν ουτε στο μικρο μου δαχτυλακι

Senior Member
    Quote Originally Posted by alex942023 View Post
    Δεν με γνωριζεις προσωπικα οποτε καθε αποψη που εχεις για μενα ειναι καθαρα εικονικη. Μπορεις να με κρινεις οσο θελεις, δεν παυεις να εισαι ενας αλγοριθμος στην οθονη μου. Δεν σε ξερω, δεν εισαι ουτε γνωστη μου οποτε η γνωμη σου για μενα δεν επηρεαζει την ζωη μου. Και το τι αξιζω ασε αλλους που με ξερουν να το κρινουν οχι μια τυχαια τυπισσα του διαδικτυου
    οταν θα σου χτυπησει την πορτα η διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος, τοτε θα συνειδητοποιησεις ποσο αλγοριθμος εισαι...

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    οταν θα σου χτυπησει την πορτα η διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος, τοτε θα συνειδητοποιησεις ποσο αλγοριθμος εισαι...
    Aσε τις απειλες Remedy. Ειναι επιλογη σου να αγνοεις τα οσα γραφω. Δεν εχεις προσωπικη ζωη, γιατι ασχολεισαι μαζι μου?

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    Προφανως δεν εχεις κατι καλυτερο να κανεις στη ζωη σου παρα να ασχολεισαι με εναν αγνωστο

Senior Member
    Δεν με γνωριζεις προσωπικα οποτε καθε αποψη που εχεις για μενα ειναι καθαρα εικονικη. Μπορεις να με κρινεις οσο θελεις, δεν παυεις να εισαι ενας αλγοριθμος στην οθονη μου. Δεν σε ξερω, δεν εισαι ουτε γνωστη μου οποτε η γνωμη σου για μενα δεν επηρεαζει την ζωη μου. Και το τι αξιζω ασε αλλους που με ξερουν να το κρινουν οχι μια τυχαια τυπισσα του διαδικτυου
    Μαλλον ειχα δικιο χτες..

Αλγόριθμε.. δεν το πας καλα.. Επειδη βαριεμαι και δεν εχω κατι αλλο να κανω συνεχιζω κι ασχολουμαι εδω με σενα αλλα σου λεω παρτο αλλιως.. Η γνωμη των αλλων δεν επηρεαζει εσενα καθολου τη ζωη σου? Τι εισαι εσυ δηλαδη? Υπερανω κριτικης? Γιατι? Ποιος εισαι? Σκεψου τι εκανες χτες και σκεψου οτι αυτο που κανεις τωρα ειναι ακομα χειροτερο, το οτι συνεχιζεις δηλαδη να μιλας.. Οταν κανουμε μ@λκι@ και το αναγνωριζουμε κιολας μετα το λιγοτερο που εχουμε να κανουμε ειναι να το βουλωνουμε και να τεντωνουμε τα αυτια μας να ακουσουμε το οτιδηποτε εχει να πει η αλλη πλευρα, καλο ή και κακο. Ειναι απολυτως δικαιολογημενο το οτιδηποτε κι αν ακουσουμε.. Επειδη δε θελω να χαλασω αλλο την ορεξη μου με τα ποπ κορν παω μεσα να φαω, τα λεμε παλι αργοτερα..

Συγκεντρωσου αδερφε, δεν το πας καλα..

Banned
    Quote Originally Posted by _Vassilis View Post
    Μαλλον ειχα δικιο χτες..

Αλγόριθμε.. δεν το πας καλα.. Επειδη βαριεμαι και δεν εχω κατι αλλο να κανω συνεχιζω κι ασχολουμαι εδω με σενα αλλα σου λεω παρτο αλλιως.. Η γνωμη των αλλων δεν επηρεαζει εσενα καθολου τη ζωη σου? Τι εισαι εσυ δηλαδη? Υπερανω κριτικης? Γιατι? Ποιος εισαι? Σκεψου τι εκανες χτες και σκεψου οτι αυτο που κανεις τωρα ειναι ακομα χειροτερο, το οτι συνεχιζεις δηλαδη να μιλας.. Οταν κανουμε μ@λκι@ και το αναγνωριζουμε κιολας μετα το λιγοτερο που εχουμε να κανουμε ειναι να το βουλωνουμε και να τεντωνουμε τα αυτια μας να ακουσουμε το οτιδηποτε εχει να πει η αλλη πλευρα, καλο ή και κακο. Ειναι απολυτως δικαιολογημενο το οτιδηποτε κι αν ακουσουμε.. Επειδη δε θελω να χαλασω αλλο την ορεξη μου με τα ποπ κορν παω μεσα να φαω, τα λεμε παλι αργοτερα..

Προφανως και δεν με ενδιαφερει καθως δεν σε γνωριζω προσωπικα. Ενας ανωνυμος εισαι στο διαδικτυο. Η ζωη μου δεν επηρεαζεται στο ελαχιστο. Απλα γραφεις μια αποψη

Banned
    Μαλλον ειχα δικιο χτες..

Εφοσον δεν σου αρεσουν οσα γραφω δεν σε υποχρεωνει κανεις να ασχολεισαι μαζι μου. Οποτε τι μου λες θα τα πουμε αργοτερα? Τοσα θεματα εχει το φορουμ γιατι δεν ασχολεισαι με καποιο αλλο?

Senior Member
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση
    Last edited by Aeon; 10-02-2025 at 11:48.

Banned
    Μαλλον ειχα δικιο χτες..

Αδερφος σου δεν ειμαι οποτε μην με λες ετσι ουτε σε ξερω ουτε τιποτα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Wild Honey, να ξέρεις ότι έφαγε κι από 'μενα αναφορά... Κι ότι έχεις δίκιο, κυρίως σε ότι μπορεί να κάνει να νιώσει μια γυναίκα που έχει υποστεί κάτι τέτοιο διαβάζοντας μια τέτοια κατάρα, το να βιαστεί δηλαδή... Κι επειδή έχω περάσει όπως ξέρεις κάτι παρόμοιο μ' εσένα αλλά μη ολοκληρωμένο, να ξέρεις ότι σε καταλαβαίνω κι είμαι μαζί σου σ' αυτό...
    Κι εγώ καταλαβαίνω εσένα. Πάρα πολλές γυναίκες έχουμε κοινά βιώματα, από σεξουαλική παρενόχληση, cat calling, εκβιασμούς, απειλές, βιασμούς, έμφυλη βία, τι θες και δεν το έχουμε βιώσει εμείς ή φίλες, ή συγγενείς, ή γνωστές και άγνωστές μας.

Banned
    Σε ενοχλεί η λέξη μουνί όταν τη χρησιμοποιεί μία γυναίκα και της κάνεις παρατήρηση, ενώ εσύ εύχεσαι βιασμό ομαδικό στη γυναίκα αυτή; Υποκριτικό απολειφάδι ανθρώπου.
    Συνεχιζε καλα το πας μιας και φαινεται οτι δεν εχεις ζωη εκτος απο το φορουμ αυτο. Για να ασχολεισαι τοσο πολυ με ενα σκουπιδι οπως λες μαλλον την βρισκεις να βγαζεις χολη δεν εξηγειται. Κανενα αλλο θεμα στο φορουμ δεν σε ενδιαφερει να διαβασεις?

Senior Member
    Νομιζω το παρατραβας εγω δεν ειμαι δολοφονος, θα εβαζα τελος στην δικη μου ζωη δεν θα εφτανα καν σε αυτο το σημειο. Γιατι νομιζω εχετε ξεφυγει τελειως εδω μεσα που επειδη ειπα κατι πανω στα νευρα μου νομιζετε οτι θα το εκανα στ'αληθεια. Γιατι στο διαδικτυο σε σχολια στο youtube που βριζονται τα λενε στα σοβαρα? Αν παιρνετε κυριολεκτικα οτι λεει ο καθενας στο διαδικτυο και βγαζετε τοσο ευκολα συμπερασματα για εναν παντελως αγνωστο μαλλον εσεις ψαχνεστε να βρισκετε θεωριες. Λετε οτι εγω πουλαω φανταστικες ιστοριες που δεν το αρνουμε, αλλα εσεις που βγαζετε θεωριες οτι ειμαι κανενας βιαστης ή δολοφονος διχως να εχετε καν καποια επιχειρηματα να το στηριξετε εισαστε καλυτεροι? Και στην τελικη δεν εισαστε ουτε αστυνομικοι ουτε τιποτα, αν θελω να κανω κακο σε καποιον κανενας απο εσας δεν μπορει να με σταματησει
    Οι φανταστικές σου ιστορίες έχουν αληθινές απειλές έμφυλης βίας και συγκεκριμένα βιασμού. Γι αυτό δε θα σταματήσουμε να ασχολούμαστε ούτε να θα σπεύσουμε να σε παρηγορήσουμε επειδή δε σου κάθονται οι γυναίκες ενώ εσύ τις μισείς και είσαι άλλος ένας που προσθέτει στο κοινωνικό και προσωπικό τους φορτίο. Πότε διάβασες μία γυναίκα να γράψει κάτι ανάλογο; ΠΟΤΕ.

Page 17 of 18 FirstFirst ... 715161718 LastLast