Τι σκέφτεστε; - Page 343
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 343 of 1532 FirstFirst ... 2432933333413423433443453533934438431343 ... LastLast
Results 5,131 to 5,145 of 22967
    Senior Member
    :) Να σαι καλά :)
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Senior Member
    Σκέφτομαι τα πράγματα που είναι απλά αλλά δύσκολα...
    Συνδυασμός που σκοτώνει...:(
    [SIZE="2"]"In a real dark night of the soul, it is always three o'clock in the morning, day after day"
    [/SIZE]

[I]F. Scott Fitzgerald[/I]

Senior Member
    Quote Originally Posted by πιεσμενη View Post
    Το καλυτερο κ ομορφοτερο αγχολυτικο........
    Ναι, όντως και θα πάω να την ψάξω μετά μόλις ηρεμήσω λίγο να κοιμηθούμε και σήμερα μαζί γιατί τώρα αισθάνομαι απαίσια...

Senior Member
    τωρα μονο τη θαλασσα ,τα χρωματα της ,τον ηχο της, τη λαλια της που σου μιλαει σε νανουριζει σε γαληνευει σε ντανταυει σε αγκαλιαζει σε ταξιδευει :)
    α!! και τον γατουλι μην το ξεχασω :)))
    Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
    ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ

Senior Member
    Σκέφτομαι την γιατρούδενα μου!! έχω ραντεβού σε 4 μέρες και ανυπομονώ να την δω να της δώσω δωράκι!!!!!!!!! Και φυσικά να της μιλήσω για την πρόοδό μας και την καταναλωτική μανία που με έχει πιάσει!!! :) xD xD xD <33333333333333
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Senior Member
    Έναν παλιό γνωστό που λόγω συγκυριών δεν καταφέραμε να γίνουμε φίλοι. Είναι από αυτές τις περιπτώσεις που κάνεις "κλικ" με έναν άνθρωπο χωρίς να πεις λέξη. Μου είχε πει λοιπόν, στην αρχή της κατάθλιψης : "Ξέρεις ποιό είναι το λάθος σου? Παίρνεις τη ζωή πολύ στα σοβαρά". Όσο περνά ο καιρός σκέφτομαι πόσο δίκιο είχε.. Να 'σαι καλά ρε Σ...., όπου και να είσαι, σίγουρα δεν είσαι στην Ελλάδα και καλά κάνεις φυσικά. Από τις ελάχιστες κουβέντες φίλων που έχει χαραχτεί στο μυαλό μου. Να 'σαι καλά φίλε :)
    Απλά αγωνίζομαι με τα χαρτιά που μου έχουν μοιραστεί....

Banned
    σκεφτομαι οτι εκπεμπω σε πολυ διαφορετικες συχνοτητες και δεν υπαρχει ουτε ενας, εστω ενας ανθρωπος να μπορει να με καταλαβαινει και να ταιριαζουμε. νιωθω σαν εξωγηινος, KENO go home...

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Σκεφτομαι μια συμβουλη που εδωσε καποιος, αγαπα τους ολους απο μακρια, ετσι δε θα σε πληγωσουν. Ποσο δικιο ειχε και εχει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    Σκεφτομαι μια συμβουλη που εδωσε καποιος, αγαπα τους ολους απο μακρια, ετσι δε θα σε πληγωσουν. Ποσο δικιο ειχε και εχει.
    Χμμ, αυτό που λέμε ''από μακριά κι αγαπημένοι''.. έχει και την αλήθεια του αυτό!

Από την άλλη όμως, αν αγαπούσαμε πάντα από μακριά, θα χάναμε και όλη τη ζέστα της τριβής..

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Eγω εχω καει απο την τριβη και ειμαι με γιαουρτια και επιδεσμους. Απο μακρια λοιπον.

Quote Originally Posted by crazy_diamond View Post
    Χμμ, αυτό που λέμε ''από μακριά κι αγαπημένοι''.. έχει και την αλήθεια του αυτό!

Από την άλλη όμως, αν αγαπούσαμε πάντα από μακριά, θα χάναμε και όλη τη ζέστα της τριβής..
    ...και γω προτιμώ να καώ παρά να μη νιώσω αυτή τη... ζέστη.............(η ζεστα ειναι θεσσαλινικιοτικη?)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ...και γω προτιμώ να καώ παρά να μη νιώσω αυτή τη... ζέστη.............(η ζεστα ειναι θεσσαλινικιοτικη?)
    χμμ, να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω αν είναι αποκλειστικά σαλονικιώτικη προτίμηση η ζέστα.. μάλλον εμένα μου κάνει ένα κλλλικ όταν τη βλέπω σε γραπτό λόγο ;)

χμμ, να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω αν είναι αποκλειστικά σαλονικιώτικη προτίμηση η ζέστα.. μάλλον εμένα μου κάνει ένα κλλλικ όταν τη βλέπω σε γραπτό λόγο ;)
    εμένα πάλι μου αρέσει το ..πάνε...δεν ξέρω γιατί αλλά το έχω κολλήσει και το λέω...:)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    εμένα πάλι μου αρέσει το ..πάνε...δεν ξέρω γιατί αλλά το έχω κολλήσει και το λέω...:)
    χεχε.. μπορεί να μην έχω βαθύ λλλου, μπορεί να μην έχω προτίμηση στην αιτιατική 'σε λέω - με λες', αλλάαα το πάνε είναι και δική μου αδυναμία :)

Senior Member

καθε τριβη, δεν ειναι απο αγαπη...
    πρεπει να υπαρχει διακριση με ποιους τριβεται κανεις, αν τριβεται ολη μερα και με ολο τον κοσμο, κατι δεν παει καλα με τον θερμοστατη.
    η πολλη ζεστα ειναι για τους κρυοκωλους:Ρ