Δεν ξερω καν γιατι χωρίσαμε.... - Page 25
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 25 of 27 FirstFirst ... 152324252627 LastLast
Results 361 to 375 of 391
    Member
    Quote Originally Posted by melina_ View Post
    ειχε ζητησει να φυγει λιγες μερες μονος του στο πατρικο του
    Δηλαδη στα ταξιδια του δεν εμενε λιγες μερες μονος για να σκεφτει?Εσυ δηλαδη ποτε και που σκεφτοσουν?
    Αν θυμαμαι καλα εσυ του ειπες "μηπως θελεις να χωρισουμε"?Και αυτος το δεχτηκε(που δεν θα χρειαζοταν αν δεν εννουσε αυτο)Στην ουσια τον εβγαλες απο την δυσκολη θεση και ειναι και απαλλαγμενος απο τις κατηγοριες απο φιλους και γνωστους.ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΙΔΗΣ!

Senior Member
    In this old house where every door is open
    κοριτσια μου δεν πειραχτηκε ουτε απειληθηκε ο ανδρισμος/δυναμισμος του απτη φροντιδα μου. αυτο ηταν κατι που το απολαμβανε και μου το προσφερε και εκεινος. το προβλημα ξεκινησε οταν στριμωχτηκε λογω εξαντλητικου ωραριου και υποχρεωσεων (οικονομικων χρεη κλπ) και ενιωθε "λιγος" οπως ελεγε. δεν μου το ανταπεδιδε και τρελαινοταν. αντι να παραπονιεμαι εγω, τον ακουγα να παραπονιεται εκεινος. "σαφηνω και τρεχεις μονη στους γιατρους, μονη να τα φροντιζεις ολα, ελεγα οτι θα εφτιαχνα τα πραγματα για να ζουμε καλυτερα και δεν καταφερνω να σου δωσω τιποτα, ουτε καν ενα παιδι τοσο καιρο που παιδευομαστε". αυτο ηταν η καραμελα του τον τελευταιο καιρο.
    Eινα μια μεθοδος αυτη σκαπουλαρισματος, το ειπε καποιος και παραπανω.
    Αν:
    α) καποιος νιωθει πιεση απο τη σχεση (που αυτο σημαινει ουσιαστικα οτι δεν την θελει αρκετα, αλλιως θα προσπαθουσε) ή σκεφτεται να την κοπανισει επειδη υπαρχει κατι αλλο στον αερα, και
    β) η σχεση ειναι σοβαρη και χωρις πολλα προβληματα και ο συντροφος σχετικα τελειος, δεν υπαρχουν δλδ πολλες αφορμες για χωρισμο, τοτε:
    Η πλαγια στατηγικη εξοδου ειναι να τα ριχνεις ολα στον εαυτο σου και να λιβανιζεις την αλλη νυχτα μερα οτι δεν ειμαι καλος για σενα και κοιτα εχω αυτο το προβλημα και φταιω στο αλλο κτλ και δε θα σου προσφερω ολα αυτα που ονειρευεσαι στη ζωη σου (κατι που μπορει να αληθευει βεβαιως), ωστε να τον πεισεις να σε αφησει, ή τουλαχιστον να κανεις πιο ευκολο αυτο που ερχεται.
    Τρια στραβα βλεπω εγω λοιπον, και στα λεω επειδη βλεπω οτι βασανιζεσαι.
    1. Αν θες τον αλλον, δεν του λες ολα αυτα που σου ελεγε εκεινος, οτι ανασφαλειες και να εχεις, μιας και δε μιλαμε για κανενα παιδοπουλο, το αντιθετο, προσπαθεις να αποδεικνυεις ποσο καλος εισαι για εκεινον.
    2. Ποσο μαλλον, οταν πραγματικα θες τον αλλον, οταν σου λεει πανω στα νευρα του για χωρισμο, αφου του εχεις πει εσυ μακακια, δεν πιανεις την ευκαιρια να πεις ΝΑΙ! ΠΑΤ ΚΙΟΥΤ!
    3. Επιπλεον, αν ειχατε παιδι ή ησουν εγκυος, και τον πιανανε τα ψυχολογικα του θα σου ελεγε παλι να μεινει μερικες μερες μονος; Σπιτι ήθελε να ανοιξει ή ξενοδοχειο; Μπορει πολλοι εδω μεσα να το θεωρησαν αυτο φυσιολογικο, και μπορει να ηταν για καποιο αλλο ζευγαρι σε καποια αλλη φαση, αλλα οταν μιλαμε για ενα ζευγαρι που ηταν σαν παντρεμενο και εκανε προσπαθειες για παιδι, δε μου φαινεται τοσο φυσιολογικο, ειδικα οταν κατευθειαν μετα πιανεται απο λογια που ειπες πανω στον πανικο σου και σου λεει ναι να χωρισετε, ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝ ΝΑ ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΕΙ!! Ασε που αν οταν δυσκολευεσαι δε θες να ακουμπησεις στον συντροφο σου και να μιλησεις με τους φιλους σου, αλλα θες να γυρισεις στη γονικη εστια να "βρεις τον εαυτο σου", για μενα κατι δεν παει καλα. Και να λεγα οτι ησασταν νυχτα μερα μαζι!!

Senior Member
    τι να πω...ισως να ειναι και ετσι...
    Last edited by melina_; 02-03-2012 at 23:18.

Senior Member
    λιλιουμ δεν ειχα δει την απαντηση σου! τωρα την ειδα.....δυστυχως εχεις δικιο ειδικα στο οτι "δεν σκεφτεσαι καν να πισωγυρισεις"!

Senior Member
    θα συμφωνησω σε ολα με την λιλιουμ.
    οταν εισαι καλα στην σχεση σου, και τις μαυριλες και την χαλαρωση και την ξεκουραση.θελεις να τα κανεις κοντα στον ανθρωπο σου,ειδικα σε μια τετοια σχεση,ενα κλικ πριν την δημιουργια οικογενειας

Senior Member
    αναλογιζομαι.....
    Last edited by melina_; 02-03-2012 at 23:18.

Senior Member
    εχετε δικιο σε ο,τι και αν πειτε. απλα ειναι τοσο προσφατη η εκδηλωση και η εικονα της αγαπης μας που δυσκολευομαι να δεχτω οτι χαθηκε ετσι με ενα μπαμ! ξερω οτι το ενστικτο μου ειναι πολυ υποκειμενικο και επηρρεασμενο τωρα αλλα πραγματικα νιωθω πως δεν εχουμε τελειωσει, πως ειναι απλα μια μεγαλη κριση. δεν το πιστευω με τη λογικη μου, με το ενστικτο μου το νιωθω.

Senior Member
    μελινα
    δεν ειναι κανενα 20χρονο να φουντωνει και να ξεφουντωνει επειδη "δεν πρεπει".... αυτα ειναι προσπαθειες να σου μεταδωσει ερωτικη διαθεση ενω δεν χανει κα<μια ευκαιρια να σου τονιζει ποσο αμετακινητος ειναι ως προς την επανασυνδεση.

Member
    αχαχαχα Μελινα...σε παρακαλω...πες μου οτι το βλεπεις και εσυ καθαρα....
    Λοιπον...ακου τι μου ελεγε ενας σε μια μακροχρονια σχεση οταν ειχε ξενοπηδηξει και ηθελε να την κανει
    "ειμαι πολυ λιγος για εσενα" ή σε παραλλαγη "εισαι πολυ καλη για μενα"
    "δεν ξερω τι θελω....πρεπει να μεινω λιγο μονος μου για να σκεφτω"

Senior Member
    Μαργαριτα....σε αυτη τη μακροχρονια σχεση σου, τι σου ειχε προσφερει αυτος ο ανθρωπος και μεχρι ποιο σημειο είχατε φτάσει? γιατι οι ανθρωποι δεν ξυπνουν μια μερα και γινονται καθαρματα/ξενοπηδηχτάκηδες/λαμόγια κλπ.
    Last edited by melina_; 02-03-2012 at 23:19.

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Aν πιασουμε τα παραδειγματα δε θα τελειωσουμε ποτε :p
    Aλλα επειδη ειπες οτι λιγο πριν χωρισετε ειχατε κανει ερωτα και ελεγε οτι σαγαπαει και εισαι η γυναικα της ζωης του, παρε αλλο ενα παραδειγμα μεσα απο τη ζωη βγαλμενο, για το ποσο γρηγορα μπορει να ανατρεπονται με πραξεις αυτα που λεει καποιος:

Ενας φιλος μου ειχε σοβαρη σχεση 5 χρονια με κοπελα της ηλικιας του, δλδ πανω κατω 30 και οι δυο, οχι παιδοπουλα. Μενανε σε διαφορετικες χωρες αλλα την ειχανε κανει τη διαδρομη Αγγλια-Γερμανια κουζινα-μπανιο. Τους τελευταιους 4-5 μηνες ειχανε κατι ψιλοκαυγαδακια, αλλα τπτ σοβαρο, εκεινος με ειχε παρει μαζι να διαλεξουμε και δαχτυλιδι γιατι το καλοκαιρι θα της εκανε προταση γαμου. Το ηξερε και εκεινη αυτο οτι θα γινοτανε.
    Ηταν Απριλης λοιπον και μιλαγανε οπως παντα καθε πρωι στο τηλ, και της ελεγε ποσο του λειπει και οτι αισθανοταν μοναξια κτλ. Αυτη τον παρηγουρουσε οτι σε δυο μηνες θα ηταν μαζι και να κανει υπομονη, οτι τον αγαπουσε και οτι μπορει να επαιρνε το αεροπλανο να ρθει να τον δει, και θα πηγαινανε εκδρομη στην Μηλο, και τον ρωταγε για τα εισιτηρια αν τα ειχε κλεισει και τι ωραια που θα περναγανε εκει. Την ιδια μερα, 7 ωρες μετα, τον παιρνει τηλ και του λεει οτι θελει να χωρισουνε, και δεν πισωγυριζει. Λογοι, και καλα το τελευταιο διαστημα ηταν καπως, και ειχε ενοχληθει που οι γονεις του ειχανε παει μαζι τους εκδρομη τα Χριστουγεννα. Τοσο σοβαροι. Εκει να δεις του θανατα να πεσει ο φιλος μου. Αυτη ανενδοτη, καλη ωρα σαν τον δικο σου. Μετα απο πολλη πιεση, του αποκαλυπτει οτι ειχε γνωρισει εναν αλλον, και τον ειχε απατησει. Περασαμε πολλα τελοσπαντων, ο φιλος μου χαλια για μηνες να της στελνει λουλουδια και γραμματα, αυτη μια να του απανταει να του δινει θαρρος, μια να μην του απανταει, μεχρι που το πηρε αποφαση και σταματησε να της στελνει. Ε, 5-6 μηνες μετα, αυτη γυριζει, ειχε χωρισει με τον αλλον. Ε ουτε που της απαντησε ποτε.

Member
    Μαργαριτα....σε αυτη τη μακροχρονια σχεση σου, τι σου ειχε προσφερει αυτος ο ανθρωπος και μεχρι ποιο σημειο είχατε φτάσει? γιατι οι ανθρωποι δεν ξυπνουν μια μερα και γινονται καθαρματα/ξενοπηδηχτάκηδες/λαμόγια κλπ. αυτο που προσπαθω να σου δωσω να καταλαβεις ειναι οτι ο ανθρωπος αυτος, δεν ζητησε χρονο για να σκεφτει τι νιωθει για μενα. αδικα και παραλογα ζητησε χρονο μεν αλλα οχι με στοχο να ΜΗΝ ξαναγυρισει. απλα αυτο το ξεκαθαρισε οταν βρεθηκαμε απο κοντα. θεωρουσε αυτονοητο οτι θα ξαναγυριζε γιαυτο και σοκαριστηκε οταν του μιλησα για χωρισμο. επιπροσθετως, ο ιδιος ανθρωπος, μεχρι να γινει το μπαμ, και οταν λεω μεχρι εννοω μεχρι και την τελευταια μερα, δήλωνε/εδειχνε/επραττε δεν ξερω ποια αλλη εκφραση να χρησιμοποιησω, οπως ηταν παντα: απολυτα ερωτευμενος και αφοσιωμενος και δοτικος και απολα. δεν ειναι τοσο υπεραπλουστευμενο. θα επρεπε να ηταν σκετο καθαρμα, να πηγαινε να την κανει πλαγιως σε μια γυναικα που ηταν τουμπανο απο χαπια για να κανουν παιδι. και καθαρμα να ηταν θα περιμενε να περασει εστω ο μηνας, να μου πει να τα σταματησω και μετα να συζητουσαμε περι χωρισμου/απομακρυνσης ή οτιδηποτε. η σχεση μας ειχε περασει σε αρκετα σοβαρο επιπεδο δημιουργιας οικογενειας επι 6 μηνου. τωρα τι να πω....αν ημουν με εναν τοσο μεγαλο αληταρά και δεν τοχα παρει χαμπαρει....τι να πω....
    Η ζωη κρυβει εκπληξεις κοριτσι.Δεν θα επιμεινω αλλο ...

Senior Member
    αν υπαρχει τοση υποκρισια τοτε απλα δεν εχω λογια....

Banned
    ακομα δεν ξερεις γιατι χωρισατε δλδ??κανει την ζωη του κοπελιαααα πηδαει αβερτα και εσυ ακομα κλαις??ελα καλα νιωθε οτι δεν τελειωσατε..επιασε και δουλεια σε μπαρακι να ξεχαστει ε?χαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχ!ε ναν χρονο ησασταν μαζι οχι 5!γαμησε περασε καλα και εφυγε..προφανως δεν εχει κατι αλλο να δωσει η να παρει..απλα στα λεει ολα με τροπο!ξυπνααααααααα βασιληηηηηηηη!

Senior Member
    τι να πω φιλε μου....καλα και σοφά τα λες. αν ποτε σου γυαλισει καμια γκομενα για να πηδηξεις, να της δωσεις ολες σου τις καρτες, να τη βαλεις να σε εκπροσωπει σε ολες σου τις συναλλαγες, να ανοιξεις σπιτι μαζι της, να τη βαυκαλίζεις για αγαπες και λουλουδια, να της πληρωνεις και κανα χρεος, να της στεκεσαι σε ολα, να υπερπηδας παλουκια και παλουκια για νασαι μαζι της και ολα αυτα απλα για να πηδηξεις. γιατι ο εν λογω ανθρωπος ετσι ζουσε μαζι μου. με αυτες τις συνθηκες. δεν ξερω για τις υπολοιπες παντως εγω καθομαι και με πολυ λιγοτερα :)))))
    Last edited by melina_; 02-03-2012 at 23:19.

Page 25 of 27 FirstFirst ... 152324252627 LastLast