Καλο Παιδι αλλα Μισανθρωπος. - Page 11
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 11 of 14 FirstFirst ... 910111213 ... LastLast
Results 151 to 165 of 200
    Senior Member
    χαχα, έτσι μπράβο τζοαν, γυρνα το τωρα στην διαχείριση να καθαρίσει,
    και αμα θες να σου στειλω και τον κωδικα για μεγαλύτερο μέγεθος στις γραμματοσειρές, που ξερεις, μπορει να βγεις λαδι με τα κεφαλαία...
    Forbidden dreams

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    To μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειρών
    καλά κάνεις και το 'χεις, θα σου χρειαστεί, κράτα το,
    xιxιxι, γιαννισΚριτ,
    και τα σεντονάκια που γράφεις
    το μήνυμα τροποποίηθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
    Last edited by Joann; 30-04-2012 at 16:12.

Senior Member
    Βρε Γιαννη της Κρήτης γιατί τέτοιο θυμο? Σε θίξανε πουθενά? Μην ξεχνας οτι μπαίνεις σε φόρουμ με ανθρωπους με ψυχολογικα προβληματα. Συγνωμη που επεμβαίνω αλλά όλο αυτο που κάνεις δεν μου αρέσει. Στο κάτω κατω τι σε νοιάζει πως μιλάει η Τζοαν στον οποιονδήποτε, Γιατί δεν κοιτάς εσένα? Τι θες και προκαλεις τσακωμους?

Senior Member
    Χριστίνα δεν το βλέπεις μεροληπτικά το ολο θέμα αλλα τεσπα... τους καυγάδες άλλος τους δημιουργεί. Και ενω έκανα πισω πιο πριν, συνέχισε. Ε, ήθελε τα κι άκουσέ τα λοιπόν η συγκεκριμένη, και απ οτι βλέπω συνεχίζει το ίδιο βιολί.
    Αμα κάτσεις και διαβάσεις τις παρεμβάσεις του καθενός και κρίνεις αντικειμενικά, θα δεις ποιος άρχισε να πουλάει πνεύμα και τσαμπουκα πληκτρολογίου προκαλώντας τον άλλον επι προσωπικού. Εγω έκανα παρεμβαση (#113) οσον αφορά την φράση "κι αυτά που λες ότι τα 'φαγαν οι μεγαλύτεροι είναι οι γενικευμένες ανοησίες που λες συνήθως!" (διάλογος τζοαν-Κενο) επειδή τυγχάνει να είμαι στην ίδια γενιά με τον Κενο και διάβασα τον διάλογο αναμεταξύ τους. Αυτα που έγραψε ο ΚΕΝΟ για το διαγεννεακό χάσμα τα λέμε ΟΛΟΙ στην γενιά μου, και δεν είναι ανοησίες του βλάκα όπως τον αποκαλεί και τα σχετικά.
    Τωρα το ποιος έχει νευρική παράκρουση, πυροδοτεί τον διάλογο με προσωπικές επιθέσεις και έμμεσες προσβολές φαίνεται. Εγω απλά απαντάω όπως μου απευθύνονται. Και ας λήξει εδω γιατι δεν εχω διάθεση να ασχολούμαι με μλκίες.
    Forbidden dreams

Senior Member
    Quote Originally Posted by YannisCrete View Post
    Χριστίνα δεν το βλέπεις μεροληπτικά το ολο θέμα αλλα τεσπα... τους καυγάδες άλλος τους δημιουργεί. Και ενω έκανα πισω πιο πριν, συνέχισε. Ε, ήθελε τα κι άκουσέ τα λοιπόν η συγκεκριμένη, και απ οτι βλέπω συνεχίζει το ίδιο βιολί.
    Αμα κάτσεις και διαβάσεις τις παρεμβάσεις του καθενός και κρίνεις αντικειμενικά, θα δεις ποιος άρχισε να πουλάει πνεύμα και τσαμπουκα πληκτρολογίου προκαλώντας τον άλλον επι προσωπικού. Εγω έκανα παρεμβαση (#113) οσον αφορά την φράση "κι αυτά που λες ότι τα 'φαγαν οι μεγαλύτεροι είναι οι γενικευμένες ανοησίες που λες συνήθως!" (διάλογος τζοαν-Κενο) επειδή τυγχάνει να είμαι στην ίδια γενιά με τον Κενο και διάβασα τον διάλογο αναμεταξύ τους. Αυτα που έγραψε ο ΚΕΝΟ για το διαγεννεακό χάσμα τα λέμε ΟΛΟΙ στην γενιά μου, και δεν είναι ανοησίες του βλάκα όπως τον αποκαλεί και τα σχετικά.
    Τωρα το ποιος έχει νευρική παράκρουση, πυροδοτεί τον διάλογο με προσωπικές επιθέσεις και έμμεσες προσβολές φαίνεται. Εγω απλά απαντάω όπως μου απευθύνονται. Και ας λήξει εδω γιατι δεν εχω διάθεση να ασχολούμαι με μλκίες.
    Δεν έχω λόγο να μην το δω μεροληπτικα το θέμα...!
    Τέλος πάντων εγώ απο καλό επενέβει χωρις να παίρνω το μέρος κανενος απλά το διευκρινίζω. Καλη συνέχεια! :)

Banned
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Όταν φέρεσαι άσχημα είσαι "άσχημος" ανθρωπος, όταν φέρεσαι όμορφα είσαι "όμορφος". Για να τα βλέπεις λοιπον πιο όμορφα σταματα τις κακίες και δώσε θετικά πράγματα στους ανθρωπους και λάβε.. θα σε βοηθησει!
    για να φερεσαι ομορφα θα πρεπει και να αισθανεσαι ομορφα, να εχεις οτι θελεις για να εισαι καλα. οταν δεν συμβαινει, πως και γιατι να φερθεις ομορφα ?

Τώρα όσο για το καλοκαιράκι που κανονισες απλά απόλαυσε το!!! Αμα δεν σου αρέσει η παρέα ή το μέρος απλά βρες κάτι καλο να εκμεταλευτεις πχ ηρεμια, βολτα στην θαλασσα, μπυριτσα ή κάποιο ποτάκι κανενα βράδυ στην παραλία.
    το μερος ειναι μια χαρα, αλλα η παρεα δεν ειναι και τοσο ταιριαστη ηλικιακα, κι ετσι δε ξερω αν θα καλοπερασω. μακαρι να βρω κατι αλλο μεχρι τοτε, αλλα ετσι οπως εχουν καταντησει τα πραγματα με τοση αδιαφορια γυρω μου, δυσκολο.

Senior Member
    ... Αυτα που έγραψε ο ΚΕΝΟ για το διαγεννεακό χάσμα τα λέμε ΟΛΟΙ στην γενιά μου, και δεν είναι ανοησίες του βλάκα όπως τον αποκαλεί και τα σχετικά..
    μόνο που αν ρωτήσεις τον πατέρα σου ή την μάνα σου τα ίδια έλεγαν και κείνοι για την γενιά των γονιών τους! Κι εκείνοι για χάσμα των γενεών μίλαγαν!
    Το θέμα είναι ότι έτσι άκρη δεν βρίσκεται κι αυτό, που είναι ανησυχητικό είναι πως ορισμένες τωρινές απόψεις ξεπερνάνε σε οπισθοδρόμηση την προηγούμενη γενιά!
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    Για αυτο που λες: "για να φερεσαι ομορφα θα πρεπει και να αισθανεσαι ομορφα, να εχεις οτι θελεις για να εισαι καλα. οταν δεν συμβαινει, πως και γιατι να φερθεις ομορφα ?"
    φροντισε απο μονο σου να νιώθεις ομορφα. Προσπάθησε να εκτιμήσεις τα καλά που σου προσφερουν, γέμισε τις μπαταριες σου με θετικη ενεργεια, πάρε και δώσε. Για να νιωθεις όμορφα πρεπει να είσαι ανοιχτος στα θετικα. Δεν μπορεις να το νιώθεις γιατι δεν αφήνεις να μπει μεσα σου η ομορφια. Εγώ να δεις τι έχω περάσει και είχα κάθε λογο να κάνω αποπειρες (οχι οτι δεν έχω κάνει), πονουσα και τα έβλεπα πολύ άσχημα και ένιωθα οτι βολιαζω και οτι δεν θα ξανασηκωθω. Όμως πάλεψα για μένα και πήρα δύναμη και τώρα τα καταφέρνω μια χαρα. Θέλει προσπάθεια! Αρκει να πιστέψεις!

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    μόνο που αν ρωτήσεις τον πατέρα σου ή την μάνα σου τα ίδια έλεγαν και κείνοι για την γενιά των γονιών τους! Κι εκείνοι για χάσμα των γενεών μίλαγαν!
    Το θέμα είναι ότι έτσι άκρη δεν βρίσκεται κι αυτό, που είναι ανησυχητικό είναι πως ορισμένες απόψεις ξεπερνάνε σε οπισθοδρόμηση την προηγούμενη γενιά!
    Όχι Μαρκέλα, τέτοια κατεστραμμένη γενιά όπως η δική μου δεν ξαναυπήρξε απο την σύσταση του νεοελληνικού κράτους. Γενιά με 25%ρια ανεργία και 10 πτυχία ο καθένας για να χτυπήσει θέση ντελιβερά δεν ξανάγινε, μην λέμε οτι θέλουμε. Ακόμα και σε περιόδους πολέμων κατα το παρελθόν όπου είχαμε μεταναστευτικά κύματα, ήταν ΕΥΚΟΛΟ να πάει κάποιος Αυστραλία να φτιαχτεί. Σήμερα δεν παίζει ουτε αυτό το σενάριο. Σε πολλά μπορει να μην συμφωνώ με τον ΚΕΝΟ, αλλα σε αυτα που γράφει περι της κατάστασης σήμερα συμφωνώ 100%. Είμαστε μια καμμένη γενιά εμεις οι 30ρηδες.
    Forbidden dreams

Banned
    Για αυτο που λες: "για να φερεσαι ομορφα θα πρεπει και να αισθανεσαι ομορφα, να εχεις οτι θελεις για να εισαι καλα. οταν δεν συμβαινει, πως και γιατι να φερθεις ομορφα ?"
    φροντισε απο μονο σου να νιώθεις ομορφα. Προσπάθησε να εκτιμήσεις τα καλά που σου προσφερουν, γέμισε τις μπαταριες σου με θετικη ενεργεια, πάρε και δώσε. Για να νιωθεις όμορφα πρεπει να είσαι ανοιχτος στα θετικα. Δεν μπορεις να το νιώθεις γιατι δεν αφήνεις να μπει μεσα σου η ομορφια. Εγώ να δεις τι έχω περάσει και είχα κάθε λογο να κάνω αποπειρες (οχι οτι δεν έχω κάνει), πονουσα και τα έβλεπα πολύ άσχημα και ένιωθα οτι βολιαζω και οτι δεν θα ξανασηκωθω. Όμως πάλεψα για μένα και πήρα δύναμη και τώρα τα καταφέρνω μια χαρα. Θέλει προσπάθεια! Αρκει να πιστέψεις!
    μα τον φροντιζω τον εαυτο μου, διαφορετικα θα ημουν σαν τους σπηλαιανθρωπους με τη μαλλουρα μεχρι κατω και πνιγμενος στα γενια. δεν ειμαι ετσι ομως. μεχρι ενος σημειου γινονται ολα κανονικα. μετα ομως ? ποσο να αντεξει ενας ανθρωπος ? και για ποιο λογο ? δεν υπαρχει λογος να συνεχιζεται ολη αυτη η ανουσιοτητα στο ελλαδισταν. στην αθηνα τουλαχιστον. οχι οταν δεν εχεις δουλεια, σχεση, παρεες, τιποτα απολυτως. γι'αυτο πρεπει να τελειωσουν ολα συντομα. κι εσυ εισαι κοπελα, δεν ειμαστε το ιδιο. μπορει να σε παρει καποιος υπο τη προστασια του, να σου παρεχει τα παντα. εχεις περισσοτερες επιλογες.

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Όχι Μαρκέλα, τέτοια κατεστραμμένη γενιά όπως η δική μου δεν ξαναυπήρξε απο την σύσταση του νεοελληνικού κράτους. Γενιά με 25%ρια ανεργία και 10 πτυχία ο καθένας για να χτυπήσει θέση ντελιβερά δεν ξανάγινε, μην λέμε οτι θέλουμε. Ακόμα και σε περιόδους πολέμων κατα το παρελθόν όπου είχαμε μεταναστευτικά κύματα, ήταν ΕΥΚΟΛΟ να πάει κάποιος Αυστραλία να φτιαχτεί. Σήμερα δεν παίζει ουτε αυτό το σενάριο. Σε πολλά μπορει να μην συμφωνώ με τον ΚΕΝΟ, αλλα σε αυτα που γράφει περι της κατάστασης σήμερα συμφωνώ 100%. Είμαστε μια καμμένη γενιά εμεις οι 30ρηδες.
    Τρια πουλακια καθονταν και πλεκανε πουλοβερ!!!
    Αγνοια παντελης που βγαζει συμπερασματα, ειναι οτι χειροτερο! ΟΙ θειοι μου που τοτε πηγαν Αυστραλια και "φτιαχτηκανε" μετα απο πααααρα πολυ δουλεια, που το μυαλο σου δεν ειναι καν σε θεση να καταλαβει, για 3 χρονια, χειμωνα-καλοκαιρι, μενανε κατω απο μια σκαλα, αστεγοι δλδ, και ταξιδευανε δυο μηνες με ενα σαπιοκαραβο για να πανε. Αν αυτοι περασαν καλυτερα οπως λες, να σου κανω κονε να πας Αυστραλια και αυριο κιολας. Την καλυτερη σκαλα θα σου βρω τωρα που εχουμε και τα κονε, και δουλεια ετοιμη σε οικοδομη. Οποιος δεν περνα καλα εδω και δεν εχει δουλεια και πιστευει οτι οι παλιοτεροι περναγανε καλυτερα, ας μου στειλει π.μ.

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Το θεμα του κενου εχει απαντηθει απο μενα παντως στο προηγουμενο ποστ μου εδω, τι συνεχιζουμε να μιλαμε?

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    'Eχεις αποδείξεις ότι είμαι τρολλάκι του κερατά ή συνεχίζεις τις κακοήθειές σου ως συνήθως;
    Τι ακριβώς θα έκανες εκεί έξω;
    Tα χρυσαυγίτικά σου αλλού, γιατί εδώ δεν περνάνε!

Banned
    Quote Originally Posted by Joann View Post
    'Eχεις αποδείξεις ότι είμαι τρολλάκι του κερατά ή συνεχίζεις τις κακοήθειές σου ως συνήθως;
    Τι ακριβώς θα έκανες εκεί έξω;
    Tα χρυσαυγίτικά σου αλλού, γιατί εδώ δεν περνάνε!
    ναι εχω, το τροπο που γραφεις και που μειωνεις τους παντες! δε γινεται ολοι να ειμαστε βλακες και με χαμηλη νοημοσυνη και εσυ η σουπερ εξυπνη. εισαι απλα αλλη μια βολεμενη που το παιζει μαγκας επειδη εχει δουλεια, και τοσα χρονια ψηφιζε τις μαλακιες της σαν αλλο ενα θυμα, και τωρα αρνητε να το παραδεχτει και κατηγορει τους μικροτερους και τους ανεργους. οσο για τα υπολοιπα κατεβα στο Los Ampeles ή οπου αλλου οποτε θες, να δεις ποιανου τα ποδια θα σπασουν.

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    ναι εχω, το τροπο που γραφεις και που μειωνεις τους παντες! δε γινεται ολοι να ειμαστε βλακες και με χαμηλη νοημοσυνη και εσυ η σουπερ εξυπνη. εισαι απλα αλλη μια βολεμενη που το παιζει μαγκας επειδη εχει δουλεια, και τοσα χρονια ψηφιζε τις μαλακιες της σαν αλλο ενα θυμα, και τωρα αρνητε να το παραδεχτει και κατηγορει τους μικροτερους και τους ανεργους. οσο για τα υπολοιπα κατεβα στο Los Ampeles ή οπου αλλου οποτε θες, να δεις ποιανου τα ποδια θα σπασουν.
    Ότι σε πειράζει το τι ψηφίζω το ξέρω γιατί
    δεν έχει σχέση με τα βιντεάκια της χρυσής αυγής που ποστάρεις.
    Εσύ δεν το χεις προωθήσει αυτό;

http://www.e-psychology.gr/forum/sho...235#post340235

Page 11 of 14 FirstFirst ... 910111213 ... LastLast