Νιώθω τόσο ΜΟΝΟΣ.Έχω ανάγκη να μιλήσω σε κάποιον! - Page 12
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 12 of 15 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast
Results 166 to 180 of 216
    ....ξέχασα τον ιωαννη που συμφωνώ σε ότι έγραψε, (από τις σπάνιες φορές, αλλά συμβαίνει :Ρ)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Γιάννης Σ. View Post
    μονο μυκονο δειχνει ακομα και τωρα που εχει αρχιζει να αδειαζει το νησι..χαχα..:P Αυτο που λες ως προς την κινητοποιηση μονοι μας..το θεμα ειναι πχ για μενα προσωπικα..Τοσο καιρο μονος μου προσπαθουσα αλλα κουραστηκα γι αυτο και εγραψα τελικα εδω περα.Διοτι νιωθω οτι χρειαζομαι και καποια στηριξη..Οσο και να προσπαθεις μονος καποιες στιγμες χρειαζεσαι ενα χερι βοηθειας.Σωστα??
    Προσωπικα το καταλαβαινω αυτο που λες γιατι ειμαι της αποψης οτι καθε ανθρωπος χρειαζεται μια κινητηριο δυναμη στη ζωη και αυτο ειναι η αγαπη και ο ερωτας για το 99% των ανθρωπων ειτε θελουν να το παραδεχτουν ειτε οχι! αν εισαι καλα στα προσωπικα αυτο σου δινει ωθηση και αποδοση και στα υπολοιπα! Δεν ειναι τοσο ντροπη να ζητας ενα χερι στη ζωη και εναν συνοδοιπορο για μενα , για την κιουρια Θεοφ ειναι απαραδεκτο και αστειο...αλλα οκ ειπαμε απο εξυπναδες πηξαμε

Senior Member
    Γιαννη , θα σου απαντησω χωρια , επειδη ειχα σοβαροτερο προβλημα με το αλκοολ ( 3 εισαγωγες νοσοκ. , πλαστικη πηγουνι , ποδι σε γυψο , παρολιγον να μεινω μενα νεφρο , περολιγον να χασω τη φωνη μ ( χτυπημα στο 'καρυδι' ) ξηλωσα τους ρουμπινεδες του μπανιου με κεφαλια ( ! ) κ περολιγον να χασω το ματι μου , τρεις φορες κατεσρεψα την μοτο μ , εστειλα για scrap το grand cherokee m ,ο καταλογος ατελειωτος , δλδ εκ τυχης ειμαι ζωντανος κ αρτιμελης ( αν μπορουμε να το αποκαλεσουμε αυτο τυχη , εγω το αποκαλω ανωθεν βοηθεια )
    Η λυση : μαζευεις ΟΣΗ θεληση σου εχει απομεινει , κ βγαινεις στο ριγκ για να αγωνιστεις οπως δεν εχεις αγωνιστει ποτε στη ζωη σου . Μην υπολογιζεις σεξωτερικη βοηθεια , παλεψε μολες σου τις δυναμεις , οπως κ εγω θα υπερχουν πισωγυρισματα , αλλα δεν θα απογοητευεσαι . Θα κοιτας μονο μπροστα . Απαξ κ τα καταφερα εγω , επινα 400λιτρα/ετος κρασι κ ειχα παρει 25 κιλα σε 5 χρονια ΑΠΑΞ Κ ΜΠΟΡΕΣΑ ΕΓΩ , ΜΠΟΡΕΙΣ Κ ΕΣΥ . ΠΙΣΤΕΨΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ.

Senior Member
    Και κατι αλλο , επειδη τα 30 κιλα σου φαινονται πολλα , οι Κινεζοι εχουν μια ρηση για την περισταση αυτη ;
    ENA TΑΞΙΔΙ 10 ΧΛΜ Η 1000 ΧΛΜ , Κ ΤΑ ΔΥΟ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ .

Senior Member
    Εχω επισης προσεξει σ αυτο το χωρο πως όσο περισσοτερο χρονο ειναι κανεις στο χωρο αυτο τόσο λιγότερο εκθέτει πλεον για τα δικα του, πλεον παρουσιαζεται στο να δίνει συμβουλες στους αλλους ή να λεει τη γνωμη του. Ισως δημιουργειται πλεον μια οικειοτητα με τα ατομα του χωρου, ως ατομα της καθημερινοτητας παρα την ανωνυμία κι ετσι θελει πλεον να κρατα ενα καλο επιπεδο για το ατομο του ασχετως τι πραγματικα του συμβαινει κι αυτο το επιπεδο θα επιδιωξει να το κρατησει και σε μια συναντηση.[/QUOTE]

Γιαννη , αυτο τοχω παρατηρησει κ εγω , κ δεν το εγκρινω καθολου , διοτι η αυτοπεποιθηση του 25αρη ας πουμε ειναι ευαλωτη , κ οντως εντοπιζεις το προβλημα σωστα κ ωριμα . Ενω ενος μεγαλυτερου , δεν κλονιζεται διοτι ξερει πλειν ποιος ειναι . Ισως να ειναι καλυτερα να μην γινει ποτε . Λεμε τωρα . Ισως.Εσενα ποια ειναι η ετυμηγορια , σε θεωρω ωριμο κ αμεροληπτο , θα πετυχη ?

Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ...γιαννη, καταρχήν συγχαρητήρια για την ευγένεια που έχεις.
    Αυτό σημαίνει ότι έχεις μεγαλώσει με αξιόλογους ανθρώπους, ασχέτως προβλημάτων.
    Εύχομαι απ ότι σου έγραψα να μείνει κάτι και να δεις επιτέλους εγωιστικά το πρόβλημα. Μόνο έτσι θα το λύσεις. Αν γράφεις ακόμη εδώ όταν κάνουμε συνάντηση θα χαρώ να σε γνωρίσω. Μαγκβαγκαπ (:Ρ) ελπίζω να γνωρίσω και εσένα. Θα τα πούμε με πμ όταν έρθει η ώρα :)

Ειμαι ανοιχτος σε καθε προταση θεοφανια.Δεν ειμαι ατομο κολλημενο ξερω που βρισκομαι ξερω που εχω φταιξει και ειμαι διαθεσιμος να ακουσω την καθε αποψη.Μονο ετσι θα ανοιξω περισσοτερο το μυαλο μου.Μην νομιζεις το χω βαλει πεισμα να πετυχω.Να βρω δουλεια, να κανω νεες γνωριμιες, να αποκτησω την εξωτερικη εμφανιση που θελω να γινω και μεσα μου ο γιαννης που θελω.Ηθελα να σου πω οτι ολα αυτα τα 3 χρονια προσπαθησα πολυ ανα καιρους να κανω καποια πραγματα.Αλλα τα παρατουσα ευκολα.Αυτο πρεπει να αντιμετωπισω, να γινω πιο δυνατος.Θα χαρω και γω φυσικα να σε γνωρισω και να μιλησουμε αναλυτικοτερα!

Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Θεοφανια , σε γενικες γραμμες συμφωνω . Στο αυτοτιμωρια , καταδικη , θυμο θα προσθεσω και αυτοκαταστροφικες τασεις . Οπωσδηποτε κατα και την γνωμη μ , υποβοσκουν κατα πασα πιθανοτητα κ βαθυτερα προβληματα ( παραπομπη , ειναι λιγο ασχημο να βγαζουμε αρνητικα συμπερασματα για ενα μελος ) Αλλωστε σιγουρα ειναι σε τελμα ο Γιαννης , αλλα επειδη δεν μουχει τυχει να μεινω αφραγκος , δεν μπορω να κανω εικασιες για το πως αντιδρα ενας αφραγκος , κ ξερουμε τα ζορια π τραβαει η νεολαια . Οπωσδηποτε το φαι , οπως λες , ΔΕΝ ειναι λυση , ειναι μια φυγη , οχι υγιης . Ειναι η πολυ σημαντικο σαν χαρακτηρας ποση θεληση ( σθενος ) διαθετει καποιος . Εχω ξεπερασει σοβαρο αλκοολισμο , ιδιαις δυναμεις , προ 3 ετων ( ουτε φιλο ,ητο Γερμανια ,ουτε συμπαρασταση απ το σπιτι μ κτλκτλ ). Δεν εχουμε ολοι την ιδια θεληση ( εννοειται ) αλλα οπως λες οτι εκανες στη φιλη σου , αυτο χρειαζεται το παιδι αυτο .

Το θεμα της αφραγκιας σε συνδιασμο με την ελλειψη επικοινωνιας λογω μη παρουσιας φιλων και παρεων ειναι οτι χειροτερο.Να θες να βγεις εστω για ενα καφε και να μην μπορεις να κανεις τιποτα.Να μενεις μεσα και να τρελαινεσαι..Ειναι δυσκολο να το αντιμετωπισεις απλα εγω εμαθα να ζω και τωρα θελω να το αλλαξω γιατι δεν μπορω αλλο.Μ εχει διαλυσει...

Quote Originally Posted by unlucky View Post
    Προσωπικα το καταλαβαινω αυτο που λες γιατι ειμαι της αποψης οτι καθε ανθρωπος χρειαζεται μια κινητηριο δυναμη στη ζωη και αυτο ειναι η αγαπη και ο ερωτας για το 99% των ανθρωπων ειτε θελουν να το παραδεχτουν ειτε οχι! αν εισαι καλα στα προσωπικα αυτο σου δινει ωθηση και αποδοση και στα υπολοιπα! Δεν ειναι τοσο ντροπη να ζητας ενα χερι στη ζωη και εναν συνοδοιπορο για μενα , για την κιουρια Θεοφ ειναι απαραδεκτο και αστειο...αλλα οκ ειπαμε απο εξυπναδες πηξαμε

Θα σου πω απλα οτι χρειαζομαι πιο πολυ απο ποτε μια γυναικα διπλα μου σαν στηριγμα, απλα δεν ξερω ετσι οπως ειμαι αν μπορω να τηςπροσφερω οσα θα θελα.Αυτο με προβληματιζει παρα πολυ...

Γιαννη , θα σου απαντησω χωρια , επειδη ειχα σοβαροτερο προβλημα με το αλκοολ ( 3 εισαγωγες νοσοκ. , πλαστικη πηγουνι , ποδι σε γυψο , παρολιγον να μεινω μενα νεφρο , περολιγον να χασω τη φωνη μ ( χτυπημα στο 'καρυδι' ) ξηλωσα τους ρουμπινεδες του μπανιου με κεφαλια ( ! ) κ περολιγον να χασω το ματι μου , τρεις φορες κατεσρεψα την μοτο μ , εστειλα για scrap το grand cherokee m ,ο καταλογος ατελειωτος , δλδ εκ τυχης ειμαι ζωντανος κ αρτιμελης ( αν μπορουμε να το αποκαλεσουμε αυτο τυχη , εγω το αποκαλω ανωθεν βοηθεια )
    Η λυση : μαζευεις ΟΣΗ θεληση σου εχει απομεινει , κ βγαινεις στο ριγκ για να αγωνιστεις οπως δεν εχεις αγωνιστει ποτε στη ζωη σου . Μην υπολογιζεις σεξωτερικη βοηθεια , παλεψε μολες σου τις δυναμεις , οπως κ εγω θα υπερχουν πισωγυρισματα , αλλα δεν θα απογοητευεσαι . Θα κοιτας μονο μπροστα . Απαξ κ τα καταφερα εγω , επινα 400λιτρα/ετος κρασι κ ειχα παρει 25 κιλα σε 5 χρονια ΑΠΑΞ Κ ΜΠΟΡΕΣΑ ΕΓΩ , ΜΠΟΡΕΙΣ Κ ΕΣΥ . ΠΙΣΤΕΨΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ.
    Ενταξει μπροστα σε αυτα που περασες εσυ, τα δικα μου ειναι απλα για να γελαει καποιος μαλλον.Κραταω παντως τις τελευταιες σειρες..Εχεις δικιο..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΣΕ ΜΕΝΑ..

Εχω επισης προσεξει σ αυτο το χωρο πως όσο περισσοτερο χρονο ειναι κανεις στο χωρο αυτο τόσο λιγότερο εκθέτει πλεον για τα δικα του, πλεον παρουσιαζεται στο να δίνει συμβουλες στους αλλους ή να λεει τη γνωμη του. Ισως δημιουργειται πλεον μια οικειοτητα με τα ατομα του χωρου, ως ατομα της καθημερινοτητας παρα την ανωνυμία κι ετσι θελει πλεον να κρατα ενα καλο επιπεδο για το ατομο του ασχετως τι πραγματικα του συμβαινει κι αυτο το επιπεδο θα επιδιωξει να το κρατησει και σε μια συναντηση.
    Γιαννη , αυτο τοχω παρατηρησει κ εγω , κ δεν το εγκρινω καθολου , διοτι η αυτοπεποιθηση του 25αρη ας πουμε ειναι ευαλωτη , κ οντως εντοπιζεις το προβλημα σωστα κ ωριμα . Ενω ενος μεγαλυτερου , δεν κλονιζεται διοτι ξερει πλειν ποιος ειναι . Ισως να ειναι καλυτερα να μην γινει ποτε . Λεμε τωρα . Ισως.Εσενα ποια ειναι η ετυμηγορια , σε θεωρω ωριμο κ αμεροληπτο , θα πετυχη ?[/QUOTE]

Εγω δεν νομιζω οτι ειμαι σε θεση να δωσω συμβουλες σε αλλους, αν δεν φτιαξω πρωτα τον εαυτο μου.Να γινω εγω καλα να βρω τον εαυτο μου και μετα ισως να μπορω να δωσω και μια συμβουλη.

Senior Member
    οι πιο πολλοι ομως δινουν συμβουλες χωρις να ειναι καλα με τον εαυτο τους..

Senior Member
    Quote Originally Posted by kaity View Post
    Καιτη , εδω εχει γινει μπερδεμα με τις παραγραφους . Αυτα που λεει ο Γιαννης παρουσιαζονται ως δικα μ , κ ταναποδο .
    Σαυτο που λες εχεις δικιο παντως .

Γιάννη, δεν εισαι ούτε κλειστος χαρακτηρας ούτε άτομο που δεν μπορει να σχετιστει με τους αλλους, αν θες με τους πολλους. Εδω μια χαρα τα καταφερες όχι απλα να μπεις σε διαλεκτική συζητηση αλλα και να επιτυχεις ένα υψηλό επίπεδο ψυχικής επικοινωνίας. Το πρόβλημα ειναι ότι δεν έχεις καταλληλα άτομα στο δικο σου χωρο ή έχεις κανει λάθος επιλογες ως προς άτομα με τα οποια συναναστρεφεσαι τα οποια δεν σου προσφερουν αυτο το επιπεδο που βρηκες εδώ και το οποιο ειναι αυτο που θες στην καθημερινότητα σου ή έκανες το λαθος να απομακρυνθεις από καταλληλα άτομα ή οι συγκυρίες της ζωής τους έδιωξαν μακριά σου ή μπορει σε καποιους να ξανοιχτηκες και να εδωσες την ευκαιρια όμως βρηκες τις προσδοκίες σου να διαψεύδονται.
    γιάννης

Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Γιάννη, δεν εισαι ούτε κλειστος χαρακτηρας ούτε άτομο που δεν μπορει να σχετιστει με τους αλλους, αν θες με τους πολλους. Εδω μια χαρα τα καταφερες όχι απλα να μπεις σε διαλεκτική συζητηση αλλα και να επιτυχεις ένα υψηλό επίπεδο ψυχικής επικοινωνίας. Το πρόβλημα ειναι ότι δεν έχεις καταλληλα άτομα στο δικο σου χωρο ή έχεις κανει λάθος επιλογες ως προς άτομα με τα οποια συναναστρεφεσαι τα οποια δεν σου προσφερουν αυτο το επιπεδο που βρηκες εδώ και το οποιο ειναι αυτο που θες στην καθημερινότητα σου ή έκανες το λαθος να απομακρυνθεις από καταλληλα άτομα ή οι συγκυρίες της ζωής τους έδιωξαν μακριά σου ή μπορει σε καποιους να ξανοιχτηκες και να εδωσες την ευκαιρια όμως βρηκες τις προσδοκίες σου να διαψεύδονται.
    Ακριβως αυτο συνονοματε.Εχω κανει και εγω τα λαθη με ατομα που ειχα στη ζωη μου η' μπορει και εγω να πιστεψα σε λαθος ατομα.Το θεμα ειναι οτι ειχα μεινει μονος και γι αυτο στραφηκα εδω μεσα για να βγαλω απο μεσα μου οσα με εκαιγαν

Quote Originally Posted by kaity View Post
    Μεσα μου ομως ξερω ποια ατομα να ακουσω και να συμβουλευτω.Δεν σημαινει οτι ο καθενας που θα μου λεει κατι θα πρεπει να τον ακουσω.Θεωρω οτι εχω την απαραιτητη νοημοσυνη και ωριμοτητα πλεον για να προχωρησω παραπερα.

Page 12 of 15 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast