Results 226 to 240 of 437
Thread: Οριακή μου αγάπη
-
27-09-2014, 14:17 #226
Είναι και για μένα μια σκατά μέρα, όσες μέρες και να περνάνε και να μην σκέφτομαι, έρχεται μια στο τόσο μια μέρα, που καταντάω να σκέφτομαι τα ίδια και τα ίδια. mnlg σε καταλαβαίνω απόλυτα. Φθορά, μόνο αυτό...
- 28-09-2014, 02:18 #227
Ksefyga χαίρομαι που αντίστοιχες σκέψεις περνάνε και από εσένα. galarina, καλή αρχή να έχεις. mnlg όσο και αν φαίνεται μακρυνό, το τραύμα θα κλείσει και με την κατάλληλη υποστήριξη ακόμη πιο γρήγορα. Είναι επίπονη και χρονοβόρα διαδικασία, την έχω βιώσει και την βιώνω ακόμη. Επειδή είναι βαθύ μπορεί να αφήσει ουλή, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Όπως λέει και ένας φίλος με αντίστοιχη εμπειρία, οι άνθρωποι με διαταραχές προσωπικότητας έχουν την ικανότητα να σε στιγματίζουν.
28-09-2014, 10:33 #228
Εμενα παντως η οριακη μου αγαπη μ εδιωξε πριν ενα μηνα μ ενα μην.στο φεις και οταν ειπα να βρεθουμε μου ειπε οτι φοβαται μην επηρεαστει και ξαναειναι μαζι μου..δεν θελει να ξαναπερασει τα ιδια και μισει τον εαυτο του που μου φερθηκε ετσι..
Μεσα σ ενα λεπτο αλλαξε δεκα φορες αποψη μια ευθυνομουν εγω μια εκεινος πνιγοτανε ..
Το καλο ειναι οτι ξεκινησε με ψυχολογο υποτιθεται γιατι ηθελε να σωσει την σχεση μας.
Βρεθηκαμε τυχαια και ηταν μες την ευτυχια και στη τρελη χαρα !!σαν να μην εγινε τιποτα ..
Εχει περασει μια βδομαδα απο τοτε και δεν ειχαμε καμια επικοινωνια
Ελπιζω κι ευχομαι να μην επιχειρησει να ερθει σε επαφη γιατι ολο το καιρο αυτο βρηκα τον εαυτο μου και αρχιζω να γεμιζω ..ξανα!!!με ειχε αδειασει εντελως..
Καντε πραγματα που σας αρεσουν και να ειστε με θετικους ανθρωπους αυτο δεν ειναι αγαπη για μενα ειναι λυπη ,γιατι αυτα τα ατομα ποτε δεν ικανοποιουνται,και θα ναι παντα δυστυχισμενα ..και θα κανουν και τους γυρω τους..
Προχωρηστε χωρις να κοιταξε τε πισω..το ζησαμε το νιωσαμε !!!παμε παρακατω.
28-09-2014, 12:37 #229
Ποσο καιρο ntaiana33 ειχες σχεση με αυτο το παιδι?
28-09-2014, 13:23 #230
Ειχα περιπου 3 χρονια
28-09-2014, 13:37 #231
Κ μεσα σε ενα μηνα καταφερες κ εισαι τοσο καλυτερα κ ας ηταν ο τροπος τοσο ασχημος (μηνυμα απο fb)?
Tι σε βοηθησε κ προχωρησες γιατι εγω εχω κλεισει 2μηνο κ δεν εχω δει μεγαλη βελτιωση...
28-09-2014, 13:37 #232
Δεχτηκα πολλες ασχημες αντιδρασεις και συμπεριφορες,ακομα και σωματικη βια.
Μ εδιωξε απειρες φορες.και μετα μ επαιρνε τηλ.οτι ειναι χαλια κανει εμετο και οτι μ εχει αναγκη.
Γυρνουσα παντα και τον μαζευα. Ωσπου καποια στιγμη σ ενα καυγα απ το τιποτα (ετσι οπως το φερε η κουβεντα μιλουσαμε για την εξυπναδα.και με ρωτησε για αν τον θεωρω εξυπνο. Η απαντηση μου ηταν :μπορεις να μου πεις τον ορισμο της εξυπναδας?γιατι εγω δεν μπορω.) Τι ηταν να πω μ εβρισε με εδιωξε απ το σπιτι.και εκει πηρα την αποφαση να φυγω γιατι εχανα εμενα και αν χασω εμενα τοτε δεν θα μπορουσα να τον βοηθησω.και βρηκα σπιτι και νοικιασα.
Η σχεση ομώς δεν σταματησε ειπαμε να προσπαθησουμε ετσι,αλλα η συμπεριφορα του ηταν χειροτερη οπου και αν ημουν μ εκανε να νιωθω ασχημα ειτε ημουν στη ξαδερφη μου ειτε στη κουμπαρα μου ,απ το τιποτα μ εκανε να νιωθω τυψεις που περνουσα χρονο με τους δικους μου ανθρωπους,επειδη εκεινος δουλευε.,δεν ηθελε.να περναω ομορφα!
28-09-2014, 13:47 #233
Αυτο που με βοηθησε ηταν η αυτογνωσια, ηξερα τι εδωσα ..εξαντλησα καθε δυνατη προσπαθεια,και μονο που ξεκινησε ψυχοθεραπεια ειναι κατι για μενα..απο κει και περα θεωρω εγω οτι για καποιο λογο γινονται ολα..διαχειριστηκα στο μυαλο μου το οτι μ εκανε να νιωθω ετσι,βρηκα απαντηση στο γιατι,ειχα διπλα μου θετικα ατομα.και πλεον δεν αφηνω να μ επηρεασει,βεβαια δεν εχει παρακαλεσει.αλλα θεωρω οτι δεν θα μπορεσει πλεον ..χαμογελαω κανω πραγματα που μου αρεσουν και που δεν μπορουσα να κανω με ανεση και χώρις επικριση,βγαινω με φιλους που δεν μπορουσα πριν,γιατι εκρινε και κατεκρινε τους παντες και δεν εχω το φοβο τι θα πω και πως θα το πω!
28-09-2014, 14:02 #234
ο ψυχοθεραπευτης του εβγαλε την ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ διαγνωση που συζητιεται, η ειναι μια δικη σου εκτιμηση?
θεωρω οτι κι ενας δυσλειτουργικος χαρακτηρας (η και παλιοχαρακτηρας αν θες) που χαλαει τις σχεσεις του, η δεν μπορει να σταυρωσει σχεση γιατι ειναι κακοηθης, η βασανιστικος- εγωιστης-παρτακιας- αγενης, εχει να ωφεληθει απο ψυχοθεραπεια, χωρις να εχει καποια διαγνωση..
28-09-2014, 14:14 #235
Ρεμεντι Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου και με το σημερινο και με ενα άλλο ποστ που εγραψες τις προαλλες.. Πραγματικα νομιζω έχει καταντήσει ενα νήμα πληγωμενων που έχουν ταυτιστεί απο την ιστορία του θεματοθετη προφανώς βρήκαν κάποια κοινά με αποτέλεσμα να καθιστούν τους πρωην τους ως οριακούς.. Αν δεν είναι έτσι τα πράγματα ας μας μιλήσουν για την ψυχοθεραπευτική πορεία αυτών των ασθενών μιας και θα επιβλέπονται απο κάποιον επιστήμονα..εκτός αν είναι αεροδιαγνωση μιας πληγωμενης καρδιάς.
28-09-2014, 14:50 #236
Εντάξει νομίζω οτι είναι ακραίο και ανώριμο να βγάλει κάποιος τον σύντροφο του οριακό, απο μόνος του, για να ρίξει σε αστάθμητους παράγοντες τον χωρισμό του. Τότε αυτό το άτομο έχει το πρόβλημα και όχι ο "οριακός". Στην περίπτωση την δική μου κ του ατόμου που ήμουν μαζί, η ψυχοθεραπευτική πορεία πήγαινε ενα βήμα εμπρός-δυο βήματα πίσω.Την εναλλαγή απόψεων, την είχε και με τους ψυχιάτρους, με αποτέλεσμα να τους αλλάζει και αυτούς σαν τα πουκάμισα(3-4 σε ένα χρόνο μέσα).Οσο για τα χάπια (σταθεροποιητές, αντικαταθλιπτικά), δεν μπόρεσα ποτέ να καταλάβω αν τα έπαιρνε σωστά. Πλήρη άρνηση συνεργασίας με τους ειδικούς και ειδικά τον πρώτο καιρό π ήμασταν μαζί και δεν είχα αντιληφθεί ακριβώς την φύση της πάθησης, νόμιζα οτι είχε δίκαιο που τους άλλαζε και οτι φταίνε οι "κακοί" γιατροί π θέλουν να κάνουν πειραματόζωο την κοπέλα μου. Μετά σκέφτηκα, δεν είναι δυνατόν όλοι οι γιατροί να είναι κακοί, κάτι πάει πολύ λάθος.
28-09-2014, 15:11 #237
δε ξερω αν ποτε αναρωτηθηκες αν εχουν καπια σχεση οι καλοι γιατροι με τους κακους γιατρους αλλα θα πρεπει να ιδρωσει πολυ το μυαλουδακι σου για να βρεις τι ακριβως ενοω....
28-09-2014, 15:31 #238
28-09-2014, 15:32 #239
δε ξερω αν ποτε αναρωτηθηκες αν εχουν καπια σχεση οι καλοι γιατροι με τους κακους γιατρους αλλα θα πρεπει να ιδρωσει πολυ το μυαλουδακι σου για να βρεις τι ακριβως ενοω....
Ρε παιδί μου, θα καθόμαστε να γράφουμε αινίγματα; τόσο δύσκολο είναι να μ πείς αυτο π σκέφτεσαι και εννοείς κατευθείαν;μυαλό λέγεται φίλε, οχι μυαλουδάκι
28-09-2014, 15:44 #240
Μεταιχμιακη,Ναρκισσιστικη, δραματικη διαταραχη,ο ιδιος μου το ειπε οταν ξεκινησε την ψυχοθεραπεια μετα απο κανα διμηνο .μαλιστα καποια στιγμη κατηγορουσε την μανα του επειδη εξαιτιας της (θεωρουσε ο ιδιος, ) ειναι επιθετικος.
"Μισω τη μανα μου γιατι εξ αιτιας της σε χανω"
Χρησιμοποιουσε πολυ συχνα τη λεξη μισω.
Οταν του ζητησα καποια στιγμη να παμε μαζι,μου ειπε οτι η ψυχολος δεν το θελει.
Τυχαινει μια πολυ καλη μου φικθ να ειναι ψυχολογος και της ειπα καποια πραγματα ,εκεινο που μου ειπε ειναι οτι γλιτωσα.
Οσο για τους καλους και τους κακους ειναι οπως ενας αρθενης μπαινει για χειρουργειο εξαρταται και απ το γιατρο η εγχειρηση.
Και οταν οι ψυχολογοι εχουν τετοιο ασθενη,ειναι δυσκολο και για εκεινους