Μπερδέματα του παρελθόντως... - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 84
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Asiatas View Post
    Κοίτα δεν το πήρε και τελείως ήρεμα. Απλά το καταλαβαίνει.. Είναι όμως σε αναμένα κάρβουνα. Προσπαθώ να την ηρεμήσω κι εγώ. Η αλήθεια είναι πως θα με βοηθούσε ίσως να το πάρει τελείως ψύχραιμα, αλλά καταλαβαίνω πως δεν γίνεται. Μπαίνω και στη δική της θέση.. Τώρα αυτές μου τις σκέψεις δεν τις ξέρει και νομίζω πως δεν χρειάζεται να μάθει κάτι γιατί δεν είναι κατασταλαγμένες.
    Πάντως σήγουρα νιώθω πράγματα γι αυτή, δεν την έχω για φάρμακο για το παρελθόν απλά. Είναι αυτό που είπαν και κάποιοι παραπάνω. Ο χρόνος θα τα κρίνει μάλλον όλα..
    με το δικιο της...
    ε πως να την ηρεμησεις αφου δεν ξερεις τι θελεις>? η ηρεμια θα ειναι να τελειωνεις το συντομοτερο με τα διλληματα, οποια κι αν ειναι η αποφαση σου.
    οταν λεμε "χρονος", δεν εννοουμε να χρονισει ετσι η κατασταση με την κικη και την κοκο. αν ειναι ετσι, χωρισε και κατσε μονος σου να σκεφτεσαι οσο θελεις. εννοουμε , συντομα.

Senior Member
    Δεν ξέρω.. Απλά θέλω να δω αν παρατραβάει το πράγμα. Θα προσπαθήσω να αφιερώσω χρόνο στο παρόν. Αλλά δεν ξέρω τι να κάνω αν δω πως περνάει μήνας και ακόμα είμαι έτσι...

Senior Member
    Δεν ξέρω.. Απλά θέλω να δω αν παρατραβάει το πράγμα. Θα προσπαθήσω να αφιερώσω χρόνο στο παρόν. Αλλά δεν ξέρω τι να κάνω αν δω πως περνάει μήνας και ακόμα είμαι έτσι...
    να λαβεις υποψη σου οτι οσο δεν ξεκαθαριζεις την θεση σου, μπορει να σε προλαβουν οι εξελιξεις..
    πχ, εγω στην θεση της φιλης σου θα εφευγα και θα σου ελεγα , οταν βρεις τι θες να κανεις κι αν ειμαι ακομα ελευθερη, ψαξε με.

Senior Member
    το να φύγετε ένα σ/κ οι δυο σας (εφόσον είναι εφικτό) θα είναι μια πολύ καλή κίνηση από μεριά σου
    θα έρθετε πιο κοντά και θα μιλήσετε και πιο χαλαρά χωρίς την πίεση της καθημερινότητας και της ρουτίνας
    πάντως ότι απόφαση και να πάρεις καν τω μες την εβδομάδα μην αφήνεις ανασφάλειες στην τωρινή σχέση ης βάρος σου θα είναι
    πριν πεις κάτι βούτα πρώτα την γλώσσα στο μυαλό σου

Senior Member
    Αυτά τα timetables είναι απαίσια :p

Μωρέ το θέμα είναι ότι τα προγράμματά μας είναι τέτοια που βρησκόμαστε μόνο τα βράδια... Όποτε όμως έχουμε περάσει μέρα ολόκληρη μαζί είναι τέλεια. Και όταν καθόμαστε χωρίς να παρεμβάλεται η άλλη στο μυαλό μου είναι τέλεια. Απλά μιλάω για εκείνες τις λίγες στιγμές που μπαίνει σαν σφήνα στο μυαλό μου και με ζαλίζει. Η βασική μου απορία είναι επειδή είναι πρωτόγνωρο το συναίσθημα αν μηλαμε για κάτι φυσιολογικό ή θέλει παραπάνω ψάξημο από μένα...

Senior Member
    Αυτά τα timetables είναι απαίσια :p

Μωρέ το θέμα είναι ότι τα προγράμματά μας είναι τέτοια που βρησκόμαστε μόνο τα βράδια... Όποτε όμως έχουμε περάσει μέρα ολόκληρη μαζί είναι τέλεια. Και όταν καθόμαστε χωρίς να παρεμβάλεται η άλλη στο μυαλό μου είναι τέλεια. Απλά μιλάω για εκείνες τις λίγες στιγμές που μπαίνει σαν σφήνα στο μυαλό μου και με ζαλίζει. Η βασική μου απορία είναι επειδή είναι πρωτόγνωρο το συναίσθημα αν μηλαμε για κάτι φυσιολογικό ή θέλει παραπάνω ψάξημο από μένα...
    φυσιολογικοτατο είναι άπλα πολύ ψυχοφθόρο πρώτα για σένα και μετά για την σύντροφο σου
    αν πάρεις πάντως την απόφαση να μείνεις στην υπάρχον σχέση κόψε και το καλημέρα με την πρώην
    μην της επιτρέπεις να σε διαλύει

Senior Member
    Καλημέρα!

Υπάρχουνε στιγμές που θέλω ΕΓΩ να της μιλήσω, να την πάρω τηλέφωνο. Προσπαθώ να την βάλω στο μυαλό μου να δω αν την σκέφτομαι και σεξουαλικά συγκρίνοντας την με την τωρινή κοπέλα μου, να δω αν υπάρχει πάθος ακόμα, να πάρω κάποιες αποφάσεις. Μπερδέυομαι κι άλλο. Γιατί ενώ νιώθω τόσο αγνά συναισθήματα γι αυτήν, με την καινούρια μου κοπέλα υπάρχει πάθος. Που δεν θέλω να το χάσω. Υπάρχουν και συναισθήματα. Όμως δεν μπορώ να βγάλω τα συναισθήματα που νιώθω για την πρώην μου από το μυαλό μου. Δεν μου είναι ακόμα εφικτό. Είχαμε ζήσει τόσα πολλά και πολύ "γλυκά" πράγματα που μου είναι δύσκολο εώς και ανέφηκτο να μην τα σκέφτομαι...

Senior Member
    Καλημέρα!

Υπάρχουνε στιγμές που θέλω ΕΓΩ να της μιλήσω, να την πάρω τηλέφωνο. Προσπαθώ να την βάλω στο μυαλό μου να δω αν την σκέφτομαι και σεξουαλικά συγκρίνοντας την με την τωρινή κοπέλα μου, να δω αν υπάρχει πάθος ακόμα, να πάρω κάποιες αποφάσεις. Μπερδέυομαι κι άλλο. Γιατί ενώ νιώθω τόσο αγνά συναισθήματα γι αυτήν, με την καινούρια μου κοπέλα υπάρχει πάθος. Που δεν θέλω να το χάσω. Υπάρχουν και συναισθήματα. Όμως δεν μπορώ να βγάλω τα συναισθήματα που νιώθω για την πρώην μου από το μυαλό μου. Δεν μου είναι ακόμα εφικτό. Είχαμε ζήσει τόσα πολλά και πολύ "γλυκά" πράγματα που μου είναι δύσκολο εώς και ανέφηκτο να μην τα σκέφτομαι...
    όταν το παρών συναντά το παρελθόν τότε η λογική δεν έχει θέση στην ζωή μας
    το να αγαπάς την πρώην σου είναι λογικό δεν μπορείς να διαγράψει έτσι απλά μια ιστορία
    μπορείς όμως να κλήσης το βιβλίο και να το βάλεις στην βιβλιοθήκη
    το να πάλλεσαι ανάμεσα σε 2 είναι πολύ ψυχοφθόρο
    ίσως είναι η στιγμή που πρέπει να κάτσεις για λίγο μόνος σου να δεις τι θέλεις και τι σου λείπει πιο πολύ

Senior Member
    Να σου πω την αλήθεια έχω μια διέσθηση πως αν τώρα αφήσω την κοπέλα μου για να "κάτσω λίγο μόνος να σκεφτώ" θα πάω προς την πρώην. Και αυτό λόγο της ροπής προς το παρελθόν... Γιατί είχαμε ζήσει πολλά. Αυτός είναι και ο λόγος που θέλω να δώσω λίγο χρόνο στην κοπέλα μου ώντας μέσα στη σχέση. Δεν ξέρω αν είναι η καλύτερη μέθοδος. Απλά σήγουρα δεν θέλω να κάνω κάτι που θα το μετανιώνω στο μέλλον...

Senior Member
    τότε κράτα απόσταση απ την πρώην ούτε καλημέρα κανε κι ένα μπλοκ στο τηλέφωνο κι άσε να δεις πως θα κυλήσει η κατάσταση
    όσο πάντως κρατάς επαφές μαζί της τότε δυσκολεύει περισσότερο η κατάσταση

Senior Member
    Να σου πω την αλήθεια έχω μια διέσθηση πως αν τώρα αφήσω την κοπέλα μου για να "κάτσω λίγο μόνος να σκεφτώ" θα πάω προς την πρώην. Και αυτό λόγο της ροπής προς το παρελθόν... Γιατί είχαμε ζήσει πολλά. Αυτός είναι και ο λόγος που θέλω να δώσω λίγο χρόνο στην κοπέλα μου ώντας μέσα στη σχέση. Δεν ξέρω αν είναι η καλύτερη μέθοδος. Απλά σήγουρα δεν θέλω να κάνω κάτι που θα το μετανιώνω στο μέλλον...
    με αυτο που κανεις τωρα, δεν δινεις χρονο στην κοπελα σου, στον εαυτο σου δινεις χρονο, ενω ταλαιπωρεις την κοπελα σου, εφοσον τα ξερει ολα αυτα.
    νοημα εχει να της τα πεις, απο την στιγμη που εχεις παρει και μια αποφαση, η εστω αν αποφασισεις να μεινεις μονος και να δεις τι σου γινεται.
    το να βλεπεσαι μαζι της με ολο αυτο τον προβληματισμο απο πισω και μαλιστα να τον ξερει, μονο με τα νευρα της και την υπομονη της παιζεις και βεβαια, δεν θεωρειται αυτο το πραγμα "οντας μεσα στην σχεση", ελεος.... πιο "εξω απ την σχεση" δεν ξερω τι θα ηταν...

στην ουσια της ζητας να βρισκεται στο απυροβλητο η αμφισβητηση σου για την σχεση σας (που την εχεις δηλωσει με ολα αυτα) και να εξακολουθει να σε βλεπει με αυτες τις συνθηκες για οσο θελησεις εσυ!!!

στο ξαναλεω μη πεις πως δεν σου το πα.
    αν εχει την παραμικρη αισθηση αυταξιας, θα σε παρατησει αυτη. ελπιζω τοτε να μην ειναι η στιγμη που θα εχεις αποφασσιει οτι τελικα αυτην ηθελες...

Junior Member
    για μένα έτσι όπως τα γράφεις είναι σχεδόν δεδομένο ότι θα γυρίσεις στην πρώην σου. μιλάς για τα 3 χρόνια και τις αναμνήσεις και όλα τα ωραία που ζήσατε μαζί, ωστόσο μου κάνει τρομερή εντύπωση που ξεχνάς όλα τα άσχημα που πέρασες ΜΟΝΟΣ σου όταν σε παράτησε... αντί να θεωρείς τον εαυτό σου τυχερό που γνώρισε μια αξιόλογη κοπέλα με την οποία περνάς καλά, εθελοτυφλείς μπροστά στους λόγους που ξαναγύρισε η πρώην και που πολύ εύστοχα έχουν αναφέρει τα παιδιά παραπάνω.
    τέλος πάντων, καλύτερα ξεκαθάρισε με την τωρινή σου κοπέλα αφού αργά ή γρήγορα θα γυρίσεις στην πρώην, τουλάχιστον μην την ταλαιπωρείς άλλο, δεν της αξίζει έτσι όπως την έχεις περιγράψει.
    καλή τύχη και ελπίζω να μη χτυπάς μια μέρα το κεφάλι σου στον τοίχο με την απόφασή σου...

Senior Member
    Καλησπέρα!

Δεν έχω κάνει τίποτα ακόμη. Ο χρόνος που μου μένει για να τα σκεφτώ όλα αυτά είναι μηδαμινός. Οι μέρες περνάνε σαν νερό. Αυτό έχει δυο πλευρές, την κακιά γιατί δεν ξεκαθαρίζουν πράγματα αλλά παράλληλα και την καλή γιατί ίσως να κλείνουν πληγές του παρελθόντος. Συμφωνώ με τον φίλο ότι είναι παράλογο να θυμάμαι μόνο τα καλά και να σβήνω τα κακά. Πάντα ήμουν πολύ ρομαντικός με τις σχέσεις μου αλλά και με τη ζωή. Υπάρχουν στηγμές δλδ που μέσα μου πιστεύω πως στο μακρυνό μέλλον θα ξαναήμαστε μαζί. Μ@λακίες... Τεσπα. Θέλω να πω ρε παιδιά πως όλα αυτά δεν τα συζητάω με την κοπέλα μου γιατί είναι ακατέργαστες και σκόρπιες σκέψεις. Με βοηθάει πολύ το forum εδώ να τα "ξεσπάω"... Και πραγματικά ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές!!!

Senior Member
    το θεμα δεν ειναι το αν τα συζητας. το θεμα ειναι οτι ΗΔΗ της τα χεις πει, οποτε το να μην τα συζητας ειναι ακομα χειροτερο γιατι καθεται και κανει σεναρια με το μυαλο της η κοπελα για να περιμενει εσενα να αποφασισεις τι θα κανεις....

στα αρνητικα της τωρινης φασης, βαλε ακομα ενα.
    την εντυπωση που δημιουργεις στην κοπελα σου για την προσωπικοτητα σου και τα (επισης) απωθημενα, που μπορει και με το δικιο της να τα ξεσπασει εναντιον σου οποιαδηπτοε στιγμη εισαι εσυ πλεον, σιγουρος και ανετος, στο μελλον...

μη μου πεις πως δεν σου τοοοο 'πααααααααα :rolleyes:

Senior Member
    Καλησπέρα!

Δεν έχω κάνει τίποτα ακόμη. Ο χρόνος που μου μένει για να τα σκεφτώ όλα αυτά είναι μηδαμινός. Οι μέρες περνάνε σαν νερό. Αυτό έχει δυο πλευρές, την κακιά γιατί δεν ξεκαθαρίζουν πράγματα αλλά παράλληλα και την καλή γιατί ίσως να κλείνουν πληγές του παρελθόντος. Συμφωνώ με τον φίλο ότι είναι παράλογο να θυμάμαι μόνο τα καλά και να σβήνω τα κακά. Πάντα ήμουν πολύ ρομαντικός με τις σχέσεις μου αλλά και με τη ζωή. Υπάρχουν στηγμές δλδ που μέσα μου πιστεύω πως στο μακρυνό μέλλον θα ξαναήμαστε μαζί. Μ@λακίες... Τεσπα. Θέλω να πω ρε παιδιά πως όλα αυτά δεν τα συζητάω με την κοπέλα μου γιατί είναι ακατέργαστες και σκόρπιες σκέψεις. Με βοηθάει πολύ το forum εδώ να τα "ξεσπάω"... Και πραγματικά ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές!!!

μια φίλη στο φόρουμ μου είπε μια πολύ καλή κουβέντα σ μια σκέψη μου
    η σκέψη μου ήταν :αν μια σχέση δεν κάνει τον κύκλο της δεν τελειώνει
    η απάντηση της ήταν :αν δεν την κλείσεις εσύ δεν πρόκειται πότε να κλείσει

ζήσε σήμερα περνά όσο καλύτερα μπορείς με την κοπελιά που έχεις άσε το μέλλον
    όταν ο άνθρωπος κάνει όνειρα ο θεός γελάει(κάπου το εχω ξαναγράψει τώρα τελευταία)
    κι εφόσον λες ότι περνάς καλά μη σκαλίζεις πληγές ξανά ματώνουν

για έλα λίγο στην θέση της κοπελιάς σου
    αν ερχόταν ο πρώην της και την διεκδικούσε πως θα ένιωθες...!!!

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast