ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 365
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 365 of 1380 FirstFirst ... 2653153553633643653663673754154658651365 ... LastLast
Results 5,461 to 5,475 of 20693
    Banned
    Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Μπου έτσι όπως είσαι για να αρχίζεις να παίρνεις κιλά θα πρέπει να καταναλώνεις από 1600 θερμίδες την ημέρα και άνω. Και επειδή είσαι συνέχεια στα ίδια κιλά δεν τρώς πάνω από αυτές τις θερμίδες. Περίπου κάπου τόσες τρώς. Οπότε για να βάλεις κιλά θα πρέπει να τρώς 500 θερμιδούλες παραπάνω. Ενα γλυκό για παράδειγμα είναι 400 θερμίδες οπότε τρώγοντας το φαι που τρως σήμερα και ένα γλυκάκι θα αρχίζεις να βάζεις κιλά. Τα πιτόγυρα είναι καλός τρόπος για να βάλεις κιλα, αλλα φρόντισε να μην τρως χοιρινό προτίμησε το κοτόπουλο για να μην ανεβάσεις την χοληστερίνη στα ύψη. Πάντως μπορείς να το κάνεις σχετικά εύκολα, τρώγε και λίγο ψωμί παραπάνω... τρώγε και καμια μερέντα το να βάλεις κιλά είναι εύκολο....
    Βρε σωστά αυτά που λέτε αλλά η κακή διατροφή φέρνει άλλα και μετά θα τρέχει... Καλύτερα να πάει σε διατροφολόγο να της δώσει ειδικό πρόγραμμα για αύξηση βάρους σύμφωνα με τις δικές της ανάγκες...

Banned
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    11 συνεδριες...λιγες ειναι... εγω βλεπω προοδο !!! Μουσικη και χορος νουμερο ενα λυση στον εντονο θυμο. Νουμερο 2 γραφη. Θα βρεις εσυ τον τροπο σου να τον εκτονωνεις. Ειναι ωραια φαση ο θυμος... τρομακτικη μεν αλλά και λυτρωτικη !!!
    Λες να μην με τρομάζει ε; Οκ, ας τον βιώσω τότε χαχα. Ναι η αλήθεια είμαι σε καλό δρόμο νομίζω, ξεκόλλησα κάπως κι' αυτό είναι το πρώτο και σημαντικότερο βήμα. Ευχαριστώ Σισι μου

Senior Member
    Mind νιωθεις καλυτερα σημερα ?????
    Τα ίδια πλέον έχω χάσει και τον ύπνο μου... Δεν κοιμάμαι τις νύχτες ή κοιμάμαι λίγο και έχω κάνει τα ταβόρ καραμέλες....

Senior Member
    Quote Originally Posted by -moonlight- View Post
    Βρε σωστά αυτά που λέτε αλλά η κακή διατροφή φέρνει άλλα και μετά θα τρέχει... Καλύτερα να πάει σε διατροφολόγο να της δώσει ειδικό πρόγραμμα για αύξηση βάρους σύμφωνα με τις δικές της ανάγκες...
    Οι διατροφολόγοι σου βάζουν υγιεινό βάρος και δεν θα της αρέσει το πρόγραμμα που θα της βγάλουν για να το πετύχει... δεν την έχω την Μπου κιολας για κάποια που να είναι της άσκησης ή του να κάθεται να τρώει 5 φορές την ημέρα....

Τα ίδια πλέον έχω χάσει και τον ύπνο μου... Δεν κοιμάμαι τις νύχτες ή κοιμάμαι λίγο και έχω κάνει τα ταβόρ καραμέλες....
    Τι θα γινει με εσενα ? την παρασκευη που περνας απο επιτροπη ( δεν εχω ιδεα για την διαδικασια ) τους τα αναφερεις αυτα ? σε παραπεμπουν σε καποιον ιατρο του δημοσιου ? Θα τα πεις ολα αυτα ? Και αμα πεσεις σε καναν σωστο γιατρο με σεβασμο στο ανθρωπινο ειδος - λεμε τωρα ρε παιδι μου- θα δοκιμασεις την τριπλη ληψη ?
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Τι θα γινει με εσενα ? την παρασκευη που περνας απο επιτροπη ( δεν εχω ιδεα για την διαδικασια ) τους τα αναφερεις αυτα ? σε παραπεμπουν σε καποιον ιατρο του δημοσιου ? Θα τα πεις ολα αυτα ? Και αμα πεσεις σε καναν σωστο γιατρο με σεβασμο στο ανθρωπινο ειδος - λεμε τωρα ρε παιδι μου- θα δοκιμασεις την τριπλη ληψη ?
    Δεν ξέρω καν πως είναι στην επιτροπή, αν σε ρωτάνε διάφορα και τι σε ρωτάνε. Εμένα πάντως ειλικρινά με παραξενεύει το γεγονός πως και ήμουν μια χαρά τόσα χρόνια και τα τελευταία δύο χρόνια αυτό το πράγμα άλλαξε εντελώς. Σκέφτομαι μήπως τελικά η αιτία είναι η ενασχόληση μου με το αντικείμενο μου σε σημείο που αναρωτιέμαι μήπως ρε παιδί μου αν το σταματήσω επανέλθω στο φυσιολογικό μου επίπεδο και είμαι μια χαρα. Μήπως όλο αυτό μου βγαίνει από το καθημερινό στρεσσάρισμα που έχω και ο οργανισμός μετά από αυτό το διάστημα ξέσπασε και βγαίνει όλο αυτό που βγαίνει... Αλλά που να βρω ένα καλό ψυχίατρο που να μην τον ενδιαφέρουν τα φάρμακα να τον ενδιαφέρει να ακούσει την ιστορία μου και μέσω της ιστορίας μου να καταλήξει σε μία άποψη που πραγματικά θα είναι για το συμφέρον το δικό μου.

Banned
    Οι διατροφολόγοι σου βάζουν υγιεινό βάρος και δεν θα της αρέσει το πρόγραμμα που θα της βγάλουν για να το πετύχει... δεν την έχω την Μπου κιολας για κάποια που να είναι της άσκησης ή του να κάθεται να τρώει 5 φορές την ημέρα....
    Δεν είναι απαραίτητο να κάνει άσκηση ή να τρώει 5 φορές την μέρα, αλλά σίγουρα πρέπει να τρώει πιο συχνά. Με λίγη πίεση και κατάλληλο πρόγραμμα βγαίνει και σίγουρα είναι καλύτερο παρά να κάνει του κεφαλιού της. Με τον διατροφολόγο μπορεί να συνεννοηθεί και η ίδια για να του πει τί της αρέσει να τρώει και εννοείται πως δεν θα τα τρώει καθημερινά, απλά θα τα προσθέσει στην διατροφή. Υπάρχουν και υγιεινά φαγητά που είναι νόστιμα εξάλλου και μπορεί να της αρέσουν. Αν αρχίσει όμως να τρώει τόσο ανθυγιεινά από μόνη της και μάλιστα μόνο 1-2 φορές την μέρα, εις βάρος της υγείας της θα βγει... Εξάλλου η πολλύ ζάχαρη + λιπαρά σε κάνουν χειρότερα, και όταν κάποιος μένει νηστικός για ώρες ή αφυδατωμένος, άστα βράστα. Γι' αυτό προτείνω διατροφολόγο, ως παθούσα.

Senior Member
    Βρε φαβελ και εμένα δε μ αρέσει κάτι συγκεκριμένο γι αυτό κάνω ότι βρίσκω έχω αλλάξει δέκα δουλειές κυριολεκτικά κάθομαι λίγο μαθαίνω τη δουλειά και μετά φεύγω δεν είναι κακό να μη σ αρέσει τίποτα εμένα ποτέ δε μ άρεσε κάτι απλά από μικρός μαστορευα το ποδήλατο μου κι έτσι τα καταφέρνω με τις βίδες και τα κατσαβίδια τίποτα ιδιαίτερο όμως απλά μετά από τόσα χρόνια έχω γίνει καλό μάστορακι
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Μα ρωτησε ποσα πιτογυρα να φαει για να βαλει κιλα, οχι πως μπορει να βαλει υγιεινα κιλα...

Δεν ξέρω καν πως είναι στην επιτροπή, αν σε ρωτάνε διάφορα και τι σε ρωτάνε. Εμένα πάντως ειλικρινά με παραξενεύει το γεγονός πως και ήμουν μια χαρά τόσα χρόνια και τα τελευταία δύο χρόνια αυτό το πράγμα άλλαξε εντελώς. Σκέφτομαι μήπως τελικά η αιτία είναι η ενασχόληση μου με το αντικείμενο μου σε σημείο που αναρωτιέμαι μήπως ρε παιδί μου αν το σταματήσω επανέλθω στο φυσιολογικό μου επίπεδο και είμαι μια χαρα. Μήπως όλο αυτό μου βγαίνει από το καθημερινό στρεσσάρισμα που έχω και ο οργανισμός μετά από αυτό το διάστημα ξέσπασε και βγαίνει όλο αυτό που βγαίνει... Αλλά που να βρω ένα καλό ψυχίατρο που να μην τον ενδιαφέρουν τα φάρμακα να τον ενδιαφέρει να ακούσει την ιστορία μου και μέσω της ιστορίας μου να καταλήξει σε μία άποψη που πραγματικά θα είναι για το συμφέρον το δικό μου.
    Πόσο σωστα τα θετεις βρε "εγκλημα μυαλου" . Τι να πω. Σιγουρα ο παραγοντας στρες αλλαζει παντα την χημεια μας.
    Μα ο ψυχιατρος σου δινει χαπια για να εισαι λειτουργικος. Αυτος που ακουει ολη την ιστορια σου συνηθως ειναι ο ψυχολογος. Εχεις δικιο να σκεφτεσαι τον κακο χαμο απο εκμεταλευτες. Αλλά πρεπει εστω να κανεις μια αρχη !

Senior Member
    Θέλω να ψάξω να βρω έναν ψυχίατρο, αντιψυχίατρο. Δηλαδή κάποιον που να είναι ψυχίατρος αλλά να μην μοιράζει τα χάπια σαν καραμέλες. Διάβασα μια μέρα το εξής γαμάτο... Αν ένας κυκλοθυμικός πάει σε ένα ψυχίατρο τι πιθανότητες έχει ο ψυχίατρος να του πει πως είναι κυκλοθυμικός και όχι διπολικός, όταν για παράδειγμα συναντάει κάπου στους 5 διπολικούς την ημέρα;

Αν καταφέρω και βρω έναν ψυχίατρο- αντιψυχίατρο μόνο τότε θα μάθω ποια είναι η πραγματικότητα. Αλλά που είναι; Έχετε βρει εσείς κάποιον; Εν τω μεταξύ μην νομίζεις η ολανζαπίνη δεν είναι κανα αθώο φαρμακάκι, σε ξεκινάει από την απότομη αύξηση βάρους , σε οδηγεί σε διαβήτη τύπου 2 (αλλα φάρμακα εκει για να αντιμετωπίσεις τον διαβητη) μετά από το υπερβολικό βάρος που έχεις αρχίζεις να χάνεις τα γόνατα σου, πας για επέμβαση στους μηνίσκους και βάλε και πόσα δοντάκια θα χάσεις από το διαβήτη που θα σου προκαλέσει, δηλαδή δεν είναι και ότι πιο απλό να πεις αντε πάμε να το πάρουμε δεν θα πάθουμε τίποτα... σου δίνει και καταλαβαίνεις... για αυτό και δεν τα παίρνω, δεν το κάνω από μαγκιά, το κάνω από φόβο... ενός κακού μύρια έπονται...

Banned
    Μα ρωτησε ποσα πιτογυρα να φαει για να βαλει κιλα, οχι πως μπορει να βαλει υγιεινα κιλα...
    Ok, γράψε άκυρο :ρ
    Έμμεσα απευθυνόμουν και στην ίδια.

Senior Member
    Μαϊντ να σου πω κι εγώ λίγο εγώ τα παίρνω δέκα χρόνια η υγεία μου είναι σα να μην τα παίρνω αλλά κάνω γυμναστική κάθε μέρα άμα δεν κάνεις γυμναστική και καπνίζεις και πίνεις χαίρω πολύ θα επιβαρυνθείς κατά τα άλλα δεν υπάρχει πρόβλημα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Θέλω να ψάξω να βρω έναν ψυχίατρο, αντιψυχίατρο. Δηλαδή κάποιον που να είναι ψυχίατρος αλλά να μην μοιράζει τα χάπια σαν καραμέλες. Διάβασα μια μέρα το εξής γαμάτο... Αν ένας κυκλοθυμικός πάει σε ένα ψυχίατρο τι πιθανότητες έχει ο ψυχίατρος να του πει πως είναι κυκλοθυμικός και όχι διπολικός, όταν για παράδειγμα συναντάει κάπου στους 5 διπολικούς την ημέρα;

Αν καταφέρω και βρω έναν ψυχίατρο- αντιψυχίατρο μόνο τότε θα μάθω ποια είναι η πραγματικότητα. Αλλά που είναι; Έχετε βρει εσείς κάποιον; Εν τω μεταξύ μην νομίζεις η ολανζαπίνη δεν είναι κανα αθώο φαρμακάκι, σε ξεκινάει από την απότομη αύξηση βάρους , σε οδηγεί σε διαβήτη τύπου 2 (αλλα φάρμακα εκει για να αντιμετωπίσεις τον διαβητη) μετά από το υπερβολικό βάρος που έχεις αρχίζεις να χάνεις τα γόνατα σου, πας για επέμβαση στους μηνίσκους και βάλε και πόσα δοντάκια θα χάσεις από το διαβήτη που θα σου προκαλέσει, δηλαδή δεν είναι και ότι πιο απλό να πεις αντε πάμε να το πάρουμε δεν θα πάθουμε τίποτα... σου δίνει και καταλαβαίνεις... για αυτό και δεν τα παίρνω, δεν το κάνω από μαγκιά, το κάνω από φόβο... ενός κακού μύρια έπονται...
    Ενδιαφερουσα τοποθετηση στο ζητημα Ψυχιατρος- Αντι Ψυχιατρος.
    Στο θεμα φαρμακων ομως θα σου πω το εξης, αρρωσταινω μου συντατογραφουν αντιβιωση και παθαινω αλλεργικο σοκ, δεν εφημερευει το νοσοκομειο, καταληγω στα θυμαρακια. Απο τι πεθανε ? Απο αντιβιωση.

Θελω να πω ρε παιδι μου οτι σιγουρα δεν ειναι καραμελες χολς για το λαιμο ολες οι ουσιες, ακομα η και παρακεταμολη σου λεει αν την παιρνεις συχνα πχ. 2-3 φορες την εβδομαδα μετα σου δημιουργει συνδρομο στερησης.

Το θεμα ειναι οτι τελικα εσυ 1ον πιστευεις οτι ουδεις ποτε θα σε βοηθησει πραγματικα με τον διπολισμο ? 2ον. εισαι αρκετα πιο ικανος να το διαχειριζεσαι παντα μονος ? 3ον Με ποιον τροπο θα μπορουσε να βρεθει ενας τετοιος ? Καποιος με μεγαλη φημη πχ που τον καλουν σε καναλια και σκας φραγκα χοντρα ? Ειλικρινα συμμεριζομαι τα επιχειρηματα σου ως προς την λογικη τους βαση αλλά εχω και ενστανσεις.

* και εχω δει απο κοντα τι κανει η ολανζαπινη - αυξηση βαρους ναι- δεν αντιλεγω. Αλλα και εγω επαιρνα σε μια φαση μιρταζαπινη και εγινα φουσκα.

Banned
    Αν καταφέρω και βρω έναν ψυχίατρο- αντιψυχίατρο μόνο τότε θα μάθω ποια είναι η πραγματικότητα. Αλλά που είναι; Έχετε βρει εσείς κάποιον;
    Έχω επισκεφτεί έναν πάρα πολύ καλό γιατρό αλλά όπως ΟΛΟΙ, ως ΓΙΑΤΡΟΣ, πρότεινε φάρμακα. Οι περισσότεροι όμως δυστυχώς είναι πιεστικοί. Πρέπει να τους τονίσεις απ' την αρχή ότι είσαι κατά των φαρμάκων ειδικά με το καλημέρα, πως τίποτα και κανείς δεν σου αλλάζει γνώμη και πως ως ένα βαθμό τα καταφέρνεις και χωρίς αυτά και δεν θα ρίσκαρες να τα πάρεις αν δεν σε έπειθε πραγματικά με την διάγνωση. Εγώ όταν του τα τόνισα όλα αυτά σταμάτησε να με πιέζει γιατί κατάλαβε πως τα λόγια και η πίεση δεν πιάνουν. Πες του πως σε ενδιαφέρει μια σαφής διάγνωση για να καταλάβεις ποιό ακριβώς είναι το πρόβλημα. Το ιδανικότερο θα ήταν να βρεις κάποιον που να είναι και ψυχοθεραπευτής ούτως ώστε να μπορεί να σε αναλάβει και ψυχοθεραπευτικά.