Γιατί κάποια μέλη δεν με καταλαβαίνετε? - Page 112
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 112 of 139 FirstFirst ... 1262102110111112113114122 ... LastLast
Results 1,666 to 1,680 of 2084
    Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Τα ίδια πάνω κάτω,αλλά δεν προχώρησε το πράγμα.
    ε ωραια καντο και σε αλλη δεν εχεις να χασεις τιποτα

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    ε ωραια καντο και σε αλλη δεν εχεις να χασεις τιποτα
    Λες λεβέντη μου?

Senior Member
    Λες λεβέντη μου?
    λεω αρχισε να το κανεις σταδιακα και μην χανεις χρονο

Senior Member
    Αν δεν το πάει τετρακόσια σελίδες δε θα ησυχάσει
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Αν δεν το πάει τετρακόσια σελίδες δε θα ησυχάσει
    Στις 1000 σελιδες θα το κλεισουν απο το φορουμ.
    Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν

Senior Member
    Και γιατί να μην μπορώ εγώ με ωραία,ε?
    ε, πήγαινε με ωραία λοιπόν αφού το θες τόσο πολύ.
    Γιατι πρεπει να πειστουν όλοι γι αυτό; Γιατι δινεις σημασια στη γνωμη ανθρωπων που διαφωνουν μαζι σου για το θεμα αυτό;
    Επαναλαμβάνω.... δεν είναι απαραίτητο όλοι να σε καταλαβαίνουν αν θεωρεις οτι αυτο δεν γίνεται. Αν δεν συμβαίνει αυτό εδώ μέσα πιστεύεις οτι συμβαινει εξω στον κόσμο που ζούμε και αναπνέουμε;
    Είναι αδύνατο όλοι να καταλαβαίνουν όλους!

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by black_adder View Post
    ε, πήγαινε με ωραία λοιπόν αφού το θες τόσο πολύ.
    Γιατι πρεπει να πειστουν όλοι γι αυτό; Γιατι δινεις σημασια στη γνωμη ανθρωπων που διαφωνουν μαζι σου για το θεμα αυτό;
    Επαναλαμβάνω.... δεν είναι απαραίτητο όλοι να σε καταλαβαίνουν αν θεωρεις οτι αυτο δεν γίνεται. Αν δεν συμβαίνει αυτό εδώ μέσα πιστεύεις οτι συμβαινει εξω στον κόσμο που ζούμε και αναπνέουμε;
    Είναι αδύνατο όλοι να καταλαβαίνουν όλους!
    Γιατί δίνω σημασία?
    Γιατί εξ αρχής ήταν τόσο φανατικοί οπαδοί των μη εμφανίσιμων γυναικών για εμένα.Και έλεγαν ότι πρέπει να ξεχάσω τις ωραίες.

WhyAlwaysMe?
    Guest

Senior Member
    Γιατί δίνω σημασία?
    Γιατί εξ αρχής ήταν τόσο φανατικοί οπαδοί των μη εμφανίσιμων γυναικών για εμένα.Και έλεγαν ότι πρέπει να ξεχάσω τις ωραίες.
    καλέ μου άνθρωπε το νόημα αυτών που έγραψα ήταν ότι ποτέ δεν γίνεται να συμφωνούμε όλοι οι άνθρωποι μεταξύ μας!!!!!. Γιατί δηλαδή σώνει και καλά να συμφωνούν με σένα;
    Και για να επιστρέψουμε στο θέμα σου. Θες τα συγκεκριμένα μέλη που έγραψες να παραδεκτούν ότι είχαν άδικο και εσύ απόλυτο δίκιο; Θες την έγκριση τους;
    Χωρίς αυτό δηλαδή δεν μπορείς να ψάξεις να βρεις μια ωραία όπως την θες; εξαρτάσαι από αυτούς;
    Αν όχι, τότε το καλύτερο νομίζω θα είναι να σταματήσεις να ασχολείσαι με το φόρουμ και να βγεις έξω να την ψάξεις την ωραία που θες.
    Αν ναι, και δεν το έχεις καταλάβει, ότι και να είναι αυτό που σε απασχολεί (ότι δεν σε καταλαβαίνουν είναι το κερασάκι στην τούρτα) αυτό που γίνεται εδώ και τόσες σελίδες είναι να ανακυκλώνεις το πρόβλημα σου.
    Έκανες ένα πρώτο βήμα μπροστά και γράφτηκες σε ένα φόρουμ αυτο-βοήθειας. Κάνε ακόμα ένα και βρες τρόπο να βοηθήσεις τον εαυτό σου.
    Ο καλύτερος τρόπος πιστεύω είναι οι ατομικές συνεδρίες... Προσωπικά έτσι έκανα...

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by black_adder View Post
    καλέ μου άνθρωπε το νόημα αυτών που έγραψα ήταν ότι ποτέ δεν γίνεται να συμφωνούμε όλοι οι άνθρωποι μεταξύ μας!!!!!. Γιατί δηλαδή σώνει και καλά να συμφωνούν με σένα;
    Και για να επιστρέψουμε στο θέμα σου. Θες τα συγκεκριμένα μέλη που έγραψες να παραδεκτούν ότι είχαν άδικο και εσύ απόλυτο δίκιο; Θες την έγκριση τους;
    Χωρίς αυτό δηλαδή δεν μπορείς να ψάξεις να βρεις μια ωραία όπως την θες; εξαρτάσαι από αυτούς;
    Αν όχι, τότε το καλύτερο νομίζω θα είναι να σταματήσεις να ασχολείσαι με το φόρουμ και να βγεις έξω να την ψάξεις την ωραία που θες.
    Αν ναι, και δεν το έχεις καταλάβει, ότι και να είναι αυτό που σε απασχολεί (ότι δεν σε καταλαβαίνουν είναι το κερασάκι στην τούρτα) αυτό που γίνεται εδώ και τόσες σελίδες είναι να ανακυκλώνεις το πρόβλημα σου.
    Έκανες ένα πρώτο βήμα μπροστά και γράφτηκες σε ένα φόρουμ αυτο-βοήθειας. Κάνε ακόμα ένα και βρες τρόπο να βοηθήσεις τον εαυτό σου.
    Ο καλύτερος τρόπος πιστεύω είναι οι ατομικές συνεδρίες... Προσωπικά έτσι έκανα...
    Τι θέλω?Όπως δεν ήθελαν αυτοί να βοηθήσουν,έτσι δεν θέλω και εγώ να λύσουν τα ζητήματα τους.
    Γιατί δεν μπορούν να καταλάβουν ότι με τις μη εμφανίσιμες που πρότειναν,δεν θα είμαι ευτυχισμένος.

Banned
    Τι θέλω?Όπως δεν ήθελαν αυτοί να βοηθήσουν,έτσι δεν θέλω και εγώ να λύσουν τα ζητήματα τους.
    Γιατί δεν μπορούν να καταλάβουν ότι με τις μη εμφανίσιμες που πρότειναν,δεν θα είμαι ευτυχισμένος.
    WhyAlwaysme? σε ευχαριστώ πολύ για την <<ευχή>> σου να μην λύσω ποτέ τα ζητήματα μου επειδή πρότεινα κάτι που δε σου έκανε ως λύση.
    Εγώ πάλι σου εύχομαι ειλικρινά από καρδιάς να λύσεις τα δικά σου γιατί ξέρω πως είναι ένας άνθρωπος να έχει άλυτα θέματα με τον ευατό του πάνω από όλα και να βασανίζεται καθημερινά.

Senior Member
    Ντροπή σου να το λες αυτό. Όλοι όσοι σου δίνουν συμβουλές, ακόμη κι αν δεν σε βοηθάνε το κάνουν με καλή πρόθεση γιατί αυτός είναι ο τρόπος τους να σε βοηθήσουν. Αυτό θεωρούν ότι είναι η λύση. Εσύ αλήθεια πώς τους έχεις βοηθήσει στα δικά τους θέματα; Έχεις ασχοληθεί ποτέ με αυτά που τους βασανίζουν; Έψαξες ποτέ να δώσεις συμβουλή στα προβλήματα κάποιου άλλου για να δεις πόσο δύσκολο είναι;

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by melissa View Post
    Ντροπή σου να το λες αυτό. Όλοι όσοι σου δίνουν συμβουλές, ακόμη κι αν δεν σε βοηθάνε το κάνουν με καλή πρόθεση γιατί αυτός είναι ο τρόπος τους να σε βοηθήσουν. Αυτό θεωρούν ότι είναι η λύση. Εσύ αλήθεια πώς τους έχεις βοηθήσει στα δικά τους θέματα; Έχεις ασχοληθεί ποτέ με αυτά που τους βασανίζουν; Έψαξες ποτέ να δώσεις συμβουλή στα προβλήματα κάποιου άλλου για να δεις πόσο δύσκολο είναι;

Αυτό που με ενόχλησε είναι η φανατική τους επίμονή,που σε καμία περίπτωση δεν είναι τυχαία.Εξ αρχής το έκαναν,προτού τραβήξω και εγώ το σκοινί.Λες και εγώ ζητάω να ανεβω στο Everest.
    Δυστυχώς στα δικά τους προβλήματα δεν μπορώ να προτείνω λύση.

Senior Member
    Ίσως αν διάβαζες όλες τις απαντήσεις που σου δίνουν τα μέλη και όχι επιλεκτικά όσες σε συμφέρουν ή όσες σε εξοργίζουν να έιχες βρει μια λύση στο πρόβλημά σου μέχρι τώρα. Στο έχω ξαναπεί. Δεν ακούς/διαβάζεις.