απομυθοποιηση της φωνής - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 11 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 152
    Banned
    μαρα μην τους ακους σε ζηλευουν... μια χαρα εισαι!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Παρεξηγηθηκε η Μαρα , ειτε δικαιως ,ειτε αδικως , εγω παντα κρατω την ψυχραιμια μου .............
    Αγαπητο μελος, μην κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια!
    Με ειδες με τα ματια σου αν παρεξηγηθηκα? πως εκφραζεις αποψη για το τι νιωθω χωρις να με ξερεις?
    Με κατηγορησες για τα κλειστα προσ.μηνυματα, ο φιλος σου ο Αλεξανδρος ειπε οτι θυμωσες επειδη δεν μου μιλησες με πμ, διεσπειρες ειρωνειες και υποτιμηση για μενα, διαστρεβλωσες τα γραφομενα μου και εδωσες μια δικη σου ερμηνεια εκτος πραγματικοτητας για την παρουσια μου στο φορουμ. Εκρινες επιφανειακα τις απαντησεις που εδωσα στο Δελφινι και τον Κυκνο χωρις ουτε καν να εχεις παρει μερος στη συζητηση.
    Και αντι να αδιαφορησω, σου απαντησα. με τη συμπεριφορα σου νιωθω οτι ενιωσες απειλη απο την παρουσια μου εδω. Δεν σε απειλω, δεν χανεις κατι απο μενα. Ουτε σε ξερω ουτε με ξερεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    Αγαπητο μελος, το Δελφινι εχει διαγνωστει με ατυπη ψυχωσικη διαταραχη και επαιρνε αντιψυχωσικα. Ο Κυκνος εχει υποστει κακοποιηση στο σπιτι του.
    Το θεμα που εχω ποσταρει αφορα την κακοποιηση. Και μαλιστα απο ατομο με παρανοικη ψυχωση.
    Μπραβο δεν γουσταρω να εισπραξω, δεν με ξερεις, δεν επιδιωξα ποτε να γνωριστω προσωπικα με κανεναν, δεν εχω τη φατσα μου καρφιτσωμενη διπλα στο ψευδωνυμο μου.
    Γιατι τετοια εμμονη με τα σχολια μου? Γιατι τετοια εμμονη ντε και καλά, με το ετσι θελω, για προσωπικα μηνυματα?
    Συμβουλες για γυμναστικη εδωσα γιατι τα τελευταια τρια χρονια εχασα εικοσι κιλα, μετα απο πολλα λαθη, παλινδρομησεις και προβληματα υγειας. Και ναι πιστευω οτι η γυμναστικη ειναι εκτονωση που βοηθαει την ψυχολογια μας.
    Ε , τωρα , μην βγαλουμε και την Δελφινι με παρανοικη ψυχωση , ενα κολλημα εχει το κοριτσι , την προσβαλλεις ετσι ......... ασχετως αν κολλας για ξεαρφωμα το ΄ατυπη ' , δεν θα της αρεσει καθολου αυτο που γραφεις , ουτε την βοηθας με αυτον τον τροπο ..............κατι ηθέλα να σου πω σε πμ . , αστο τωρα ..........το ξερω οτι κανεις γυμναστικη , μπραβο σου , κι εγω κανω , αλλά 30 χρονια , και αποφευγω να δινω συμβουλες , διοτι ειναι μεγαλο κεφαλαιο η γυμναστικη ................λοιπον , δεν το κοβουμε εδω το θεμα , παρατραβηξε νομιζω , δεν βαρεθηκες , εγω ναι .......ειναι αγενες , να λες τον αλλον ' μελος ΄, εχω ενα νικ , εγω σε απκαλω με το νικ σου .......

Banned
    Γιατι τετοια εμμονη με τα σχολια μου?
    γιατι πολυ απλα ειναι ετσι η ΤΥΧΗ σου να γινεσαι το πρωτο θεμα και γι αυτο το λογο και προσπαθεις να το αποφυγεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by noumac View Post
    μαρα μην τους ακους σε ζηλευουν... μια χαρα εισαι!
    χαχα δεν με νοιαζει. Και η διαφωνια μεσα στη συζητηση ειναι. Αλλα να εκφραζει προσωπικες κρισεις και να αξιολογει πως νιωθω, ή να φαντασιωνεται τι εννοω, αυτο δεν μπορω να το καταλαβω...

Banned
    αυτό που εχω εγω να πω είναι ότι η εσωτερικη σηψη είναι μια δυνατη κοπελια μιας και γνωριστηκαμε όταν βγηκαμε καποια παιδια από το φορουμ.. αν ειχε παρεξηγηθεί θα ειχε απαντησει καταλλήλως στην μαρα...

Senior Member
    Αγαπητο μελος, μην κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια!
    Με ειδες με τα ματια σου αν παρεξηγηθηκα? πως εκφραζεις αποψη για το τι νιωθω χωρις να με ξερεις?
    ς.
    Αγαπητη Μαρα , δεν μπορω να φανταστω τι μπορει να γινει , αν οντως παρεξηγηθεις , θα μας δειρεις κι απο πανω ? αντε , σταματα , εληξε το θεμα , δεν με συμπαθεις , δεν σε συμπαθω , αρκει ........

Senior Member
    Ε , τωρα , μην βγαλουμε και την Δελφινι με παρανοικη ψυχωση , ενα κολλημα εχει το κοριτσι , την προσβαλλεις ετσι ......... ασχετως αν κολλας για ξεαρφωμα το ΄ατυπη ' , δεν θα της αρεσει καθολου αυτο που γραφεις , ουτε την βοηθας με αυτον τον τροπο ..............κατι ηθέλα να σου πω σε πμ . , αστο τωρα ..........το ξερω οτι κανεις γυμναστικη , μπραβο σου , κι εγω κανω , αλλά 30 χρονια , και αποφευγω να δινω συμβουλες , διοτι ειναι μεγαλο κεφαλαιο η γυμναστικη ................λοιπον , δεν το κοβουμε εδω το θεμα , παρατραβηξε νομιζω , δεν βαρεθηκες , εγω ναι .......ειναι αγενες , να λες τον αλλον ' μελος ΄, εχω ενα νικ , εγω σε απκαλω με το νικ σου .......
    Η ιδια το ειπε. Δεν το λεω εγω. Μονη της εκανε λογο για διαγνωση απο ψυχιατρο, ατυπη ψυχωσικη διαταραχη η ιδια ειπε. Δεν το βγαζω απο το μυαλο μου.
    Καλα κανεις για τη γυμναστικη. Στο Δελφινι προσπαθησα να δωσω μια κατευθυνση στο γυμναστηριο, να βγαινει απο το σπιτι της, να εχει ενα προγραμμα καθε μερα να κανει κατι, να χανει λιγο λιγο. Ειναι παρα πολλα τα κιλα που εχει να χασει, ειναι 80 κιλα. Καποια γενικα της ειπα, δεν της εδωσα κανενα προγραμμα διατροφης με γραμμαρια ουτε κανενα λεπτομερες πλανο προπονησης. Της ειπα καποια γενικα που τα εμαθα μετα απο πολλα λαθη και πολλες προσπαθειες και παλινδρομησεις. Δεν φανταστηκα, δεν εβγαλα απο το μυαλο μου οσα της ειπα, μιλησα με βαση τα δικα μου λαθη μετα απο τρια χρονια.
    Το θεμα εσυ το ξεκινησες, δεν το ξεκινησα εγω... Αγενες επισης, φιλε Macgyver, ειναι να διασπειρεις ειρωνειες σε διαφορα νηματα.
    Ό,τι θες, να το λες ευθεως. Και ευθεως θα σου απαντησω. Εγω το σταματαω εδω. Φιλικα :)

Senior Member
    Κι εγω το κοβω ,εληξε ..........

Banned
    Εγω το σταματαω εδω. Φιλικα :)
    ΟΧΙΙΙ μην το σταματάτε τωρα που εκανα και ποπ κορν.... :p

Senior Member
    αυτό που εχω εγω να πω είναι ότι η εσωτερικη σηψη είναι μια δυνατη κοπελια μιας και γνωριστηκαμε όταν βγηκαμε καποια παιδια από το φορουμ.. αν ειχε παρεξηγηθεί θα ειχε απαντησει καταλλήλως στην μαρα...
    αυτο ναι το πιστευω!!! ετσι κι αλλιως το θεμα της ειναι.
    Παντως το πιστευω οτι στην παρανοια πρεπει να εισαι αυστηρος και να κοβεις το σεναριο στη ριζα.

Banned
    αυτο ναι το πιστευω!!! ετσι κι αλλιως το θεμα της ειναι.
    Παντως το πιστευω οτι στην παρανοια πρεπει να εισαι αυστηρος και να κοβεις το σεναριο στη ριζα.
    αποκλειεις τελειως το σεναριο της μεταφυσικης εμπειριας? είναι όλα παρανοια?

γενικα λεω και όχι για το θεμα της εσωτερικης

Senior Member
    ΟΧΙΙΙ μην το σταματάτε τωρα που εκανα και ποπ κορν.... :p
    Αμ , δεν προλαβες , την επομενη φορα .......

Τι αλλο να κανεις ενα βαρετο κυριακατικο πρωινο , απο ενα ωραιο καυγα ............

Αντε , Μαρα , ανοιξε το μαγζι με τα πμ. ς , μπορει καποιος να θελει να σου πει κατι .........ιδαιτερως ....

Senior Member
    αποκλειεις τελειως το σεναριο της μεταφυσικης εμπειριας? είναι όλα παρανοια?

γενικα λεω και όχι για το θεμα της εσωτερικης
    θα σου πω το εξης...
    πηγαινα Λυκειο. Ξυπναω μια μερα και μου λεει η μανα μου οτι ειδε ενα ονειρο στον υπνο της οτι η πορτα του σπιτιου μας ηταν σπασμενη. Εγω παντα ειχα την αποψη οτι απορριπτεις αυστηρα τα σεναρια και κολλας πανω στη λογικη. Οποτε μπηκα στη φαση να της λεω, τι βλακειες ειναι αυτα που λες? κλπ.
    Λοιπον, πηγα σχολειο. Οι γονεις εφυγαν για δουλεια. Γυρισαμε το μεσημερι σπιτι. Παω να βαλω τα ρουχα μου στη ντουλαπα και η κλειδαρια σπασμενη, το ξυλο το ειχαν σκαψει με κατσαβιδι ή κατι τετοιο, ειχαν παρει ολα τα χρυσαφικα και τη βερα της... Ειχαμε 2 εξωπορτες. Τη μια που μπαιναμε-βγαιναμε συνεχως και μια αλλη που υποτιθεται ηταν μονιμως κλειδωμενη. Ε αυτη η μονιμως κλειδωμενη ηταν παραβιασμενη.
    Η μανα μου? το ειδα στον υπνο μου, μου το ειπε το ονειρο...
    πες μου τωρα τι νας της ελεγα...
    Και δως του σεναρια για τους κακους γειτονες που μας παρακολουθουν και θελουν το κακο μας, και της πηραν τη βερα για να της κανουν μαγια...
    Αντε τωρα να αντιταξεις λογικη σε τετοια σεναρια οταν ειχε δει το ονειρο και μας το ειχε πει απο το πρωι...

Banned
    Αμ , δεν προλαβες , την επομενη φορα .......

Τι αλλο να κανεις ενα βαρετο κυριακατικο πρωινο , απο ενα ωραιο καυγα ............

Αντε , Μαρα , ανοιξε το μαγζι με τα πμ. ς , μπορει καποιος να θελει να σου πει κατι .........ιδαιτερως ....
    Περιμένω τα κίνητρά σου για το ότι εκθέτεις αλήθειες.............

Page 7 of 11 FirstFirst ... 56789 ... LastLast