Results 46 to 60 of 106
-
03-08-2017, 23:37 #46
- 03-08-2017, 23:37 #47
03-08-2017, 23:39 #48
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
03-08-2017, 23:41 #49
03-08-2017, 23:42 #50
Τωρα κάνει ειδικοτητα. Με τα μωρα δεν κοιμάμαι γιατι μετά δεν πάνε στα κρεβατια τους και γινομαστε αχταρμας 4 ατομα σε ενα κρεβατι
03-08-2017, 23:44 #51
04-08-2017, 00:44 #52
Κυκνε το μπλοκαρισμα που εχεις υποστει το αποκλειω να ειναι απο το μακακα που σου την επεσε αγριως....
Πιστευω οτι απο μικρη ειχες λαθος προσλαμβανουσες με αποτελεσμα οταν προεκυψε ενα ατυχες συμβαν να παθεις τετοια γειωση....
Αν κανεις αυτο που λες, θα καταληξεις κατατρομοκρατημενη και χειροτερα πληγωμενη απο οτι εισαι τωρα.
Ασε που ο αλλος θα ξενερωσει κιολας...
Μπερδευεις το [χαίρομαι-περναω καλα-απολαμβανω] με το [εξουσιαζω-κουμανταρω-ελεγχω].
κανε μια προσπαθεια να καταλαβεις τη διαφορα...
πες πχ οτι κανουμε παρεα λαιβ εμεις οι δυο. Εγω μια μερα θελω να παμε σινεμα, εσυ εισαι κρυωμενη και προτιμας να κατσουμε σπιτι να χαζεψουμε τηλεοραση και να κουτσομπολεψουμε. Ειναι δυνατον να παραβλεψεις το θελω σου και το μπορω σου για να παμε σινεμα επειδη το θελω εγω? κι αν εγω επιμενω αλλα εσυ αντιδρας, εγω να σε βουτηξω με το ζορι να παμε σινεμα??
Για σκεψου το σκηνικο και κανε την αναγωγη μετα στη σχεση ενος ζευγαριου για να το καταλαβεις πιο ευκολα...
Οι σχεσεις δεν ειναι αντικειμενο για εξουσιαση. Σχετιζομαστε για να περναμε ομορφα, καλυτερα. Αν ειναι να βασανιζομαστε, οκ μονοι μας ειμαστε καλα.Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!
04-08-2017, 00:53 #53
η σχεση χωρις σεξ ειναι φιλια.
Μπορεις να εχεις φιλους αντρες και γυναικες ανετα.
Για να μην ειμαστε μονοι, δεν απαιτειται ντε και καλα να εχουμε σεξουαλικη σχεση...μπορει να εχουμε γυρω μας ανθρωπους που μας υποστηριζουν, φιλους κλπ.
Το σεξ ειναι ο θεμελιος λιθος σε μια ερωτικη σχεση, που συνενωνει ολα τα αλλα που λεω πιο πανω.
Δεν γινεται να εχεις χημεια με τον αλλο, καλη επικοινωνια και να μην τα βρεις στο σεξουαλικο κομματι.
Η σχεση δεν ειναι μονο κοιμομαστε μαζι, ειναι ολα! τρωμε μαζι, βολταρουμε μαζι, ακουμε μουσικη μαζι, ταξιδευουμε μαζι, συζηταμε μαζι τις 23 ωρες και τη 1 ωρα κανουμε σεξ.
Χοντρικα τα λεω εννοειται. Εσυ απομονωνεις τη μια ωρα, πλαθεις τερατα με τη φαντασια σου και δεν ασχολεισαι καθολου με τις αλλες 23 ωρες....
Και κατι τελευταιο Κυκνε, να ξερεις οτι ειναι πανευκολο να βρεις αντρΕΣ που κανουν καλο σεξ, αλλα πανδυσκολο να βρεις αντρΑ με τον οποιο να μπορειτε σα ζευγαρι να τα μοιραστειτε ολα αυτα.Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!
04-08-2017, 00:58 #54
Κατάλαβα...οκ, άρα την απορρίπτουμε αυτή την ιδέα...
Τώρα για το τι είχα από μικρή, κοριτσάκι δηλαδή, δεν έχω ιδέα...
Αλλά πες μου αν μπορείς έχεις να μου προτείνεις κάποια λύση για το πως μπορώ να "κάτσω ήσυχη" και να αφήσω τον άλλον να ολοκληρώσει τη σχέση ας το πω έτσι; Να κατανικήσω τον πανικό μου; Γιατί εγώ έχω σηκώσει πια τα χέρια ψηλά...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
04-08-2017, 01:02 #55
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
04-08-2017, 01:23 #56
04-08-2017, 01:26 #57
Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!
04-08-2017, 01:44 #58
04-08-2017, 02:06 #59
φοβομαστε ο,,,τι νιωθουμε οτι απειλει την ακεραιοτητα μας.
Αν φοβαμαι το νερο, δεν πλησιαζω τη θαλασσα για μπανιο γιατι θα πανικοβληθω οτι θα πνιγω.
Οσο πλαθεις σεναρια, τοσο εγκλωβιζεσαι σε πανικο....
Χαλαρωσε, μην το σκεφτεσαι, και επενδυσε το χρονο και τη σκεψη σου σε φιλιες.Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!
04-08-2017, 03:48 #60
Εγω Μαρα πάντως διαφωνώ σε αυτό που της λες. Δεν ειναι τυχαίο που ο κύκνος το σκέφτεται τόσο έντονα, το κουράζει τόσο στο μυαλό της ώστε να αποζητά να της συμβεί ενας εικονικός βιασμός για να το ξεπεράσει έστω και με το ζόρι και να νοιωθει τοσο μπλεγμένη. Σαφώς και πρέπει να καταλάβει πως το κομπλεξ αυτό οτι δλδ μου ρχετε στο μυαλο ο βιασμός και κολλάω αρα δεν ειμαι καλή ερωτική συντροφος και πρέπει να γίνω, με το αναπαραγει, δε θα βγάλει άκρη. Αλλά να το αφησει και να το θάψει σα να μην υπάρχει, είναι λάθος. Το ότι έχει τα συμπτώματα αυτά και τα αισθήματα που εκφράζει, ότι δηλαδή θέλω να δωθώ αλλά δεν μπορώ λόγω τραυματος, δε μου δινουν την εντύπωση ότι απλώς δεν γουσταρει 5 πράγματα. Το να της εχει γινει εφιαλτης κ να λέει πελαγώνω, ε δεν είναι λίγο.
Σκέψου το καλά κύκνε. Βγάλε την οργη αου γι αυτο που εγινε. Ισως δεν πλήρωσε αυτο που εκανσ ο τυπος και η μη δικαίωσή σου ως θυμα του σε κανει να νοιωθεις αδικία και ανασφάλεια. Ίσως να προσπαθουσε να σε καλοπιασει οταν το εκανε κ σου εμεινε κάποια λεξη που αν επαναληφθει σε ταραζει (εδω μαλώνουμε με κάποιον κ ουτε το ονομα του δε θελουμε να ακουμε). Ίσως να είναι και κάποιες στασεις ας πουμε που σου φέρνουν τις αναμνησεις αυτές πίσω. Χαλάρωσε, ετσι κ αλλιώς δε θα βγεις ραντεβου αυριο,και σκέψου ποια στοιχεία σου διεγύρουν το φόβο. Όταν βρεθεις σε σχεση πες δεν θελω 5 πραγματα αν δεν επαναληφθούν καταστάσεις στο ιδιο μοτιβο, ισως να μην νοιωσεις ασφυκτικά. Με τον καιρό ίσως λυθείς και καταφέρεις να το χωνέψεις το ότι δεν ειναι σεξουαλική επίθεση το να κάνει κάποιος έρωτα μαζι σου.
Παντως μην το θάψεις πάλι.είχα κι εγω κακοποιηθει και δεν ειναι τοσο απλό. Εχεις δίκιο μάρα στο ότι ο ερωτας μεταξύ δυο ερωτευμένων ανθρώπων είναι αυτό που τους δένει και κάνει τη σχέση αλλά αν εχει καταγραφει το σεξ ως κάτι βρώμικο κακο απειλητικό τιμωρητικό κτλ σε κάνει να απωθησαι απο τον άλλο, σε απομακρίνει. Αντί δλδ μετα απο την πρώτη φορά που ολοκληρώνεις με εναν ανθρωπο που αγαπάς ερωτικά να νοιωθεις δεμένος και καλά και να τον θέλεις ακόμα πιο πολύ, νοιωθεις άσχημα γι αυτον, ό τι για να το κάνει αυτο θελει το κακό αου, επιπλέον νοιωθεις και σαν αναπηρος που δε μπορείς να του προσφέρεις κατι καλό, να τον ικανοποιησεις απόλυτα. Αν τωρα που φουντωνει ο φοβος στο μυαλο της δεν τον αντιμετωπίσει, εστω και στοιχειωδώς, πότε θα το κάνει; οταν θα το ξεχασει και στην επομενη σχέση θα το αναπαραγει απο την αρχη;