Οριακή μου αγάπη - Page 26
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 26 of 30 FirstFirst ... 162425262728 ... LastLast
Results 376 to 390 of 437
    Senior Member
    Quote Originally Posted by athinak1 View Post
    Ρε παιδια....να συνσντηθουμε καμια μερσ...να κλαψουμε ο ενας στομ ωμο του αλλου.....αυτο που περασαμε ηταν κακοποιηση απο τις χειροτερες μορφες....αραγε οταμ τελειωσει μεσα μας....θα ειμαστε οι ιδιοι ανθρωποι?? Εγω τρεμω ηδη.....
    Αν σου πω οτι το έχω σκεφτεί και εγώ αυτό, θα σου φανεί περίεργο; Νιώθω πως χρειάζομαι πραγματική υποστήριξη από τους ανθρώπους που έχουν περάσει τέτοιες καταστάσεις! Δεν μπορώ να μιλήσω δημόσια σε αυτό το φόρουμ, για το πώς ακριβώς συνέβησαν τα πραματα! Και φυσικά δεν μπορώ να μιλήσω ανοιχτά στους δικους μου ανθρώπους, ή ακόμη και σε κάποιον φίλο.

Senior Member
    Αληθεισ γιωργο μου?? Σε αυτο ελπιζω....να βγω πιο δυνατη απο ολο αυτο....ισως να το χρειαζομουν....μιλαμε μεγαλο ζωο ημουν παντα!! Κανενσ στανταρ δεν ειχα....ποτε δεν ελεγα οχι και στοπ ως εδω....σε κανεναν....οχι μονο συντροφους!!! Εχω παρατηρησει οτι εχει αλλαξει αυτο λιγο....σε ολους οπου χρειαζεται...οχι μονο σε αυτον.!! Μακαρι να γινω καλυτερη μετα απο ολο αυτο....για τον εαυτο μου μονο....λεγοντας παντα ναι σε ολους ουσιαστηκα δεν ζουσα εγω..!! Μακαρι...ευχομαι για ολους τα καλυτερα!!!
    Θα αλλαξεις να εισαι σιγουρη, κοιταξε μονο μην παρεις ολο το θεμα με φοβο στο συντροφικο κομματι και φερεσαι εσυ μετα καχυποπτα αλλοπροσαλα αμυντικα κτλ. Μη ξεχνας η συμπεριφορα των οριακων εχει και αυτη ριζες τον φοβο, την ταπεινωση, την εκμεταλλευση, την κακοποιηση. Καμια σχεση βεβαια με αυτο που περασαμε εμεις, αλλα και αυτο μπορει να αφησει ψυχολογικο κουσουρι. Εγω το λεω η καλυτερος θα βγεις η χειροτερος, στο χερι μας ειναι.

Senior Member
    Κι εγώ αυτό φοβάμαι μετά από αυτή τη σχέση! Ήδη σκέφτομαι το πόσο δύσκολο θα είναι, να εμπιστευτώ κάποιον άλλον άνθρωπο στη ζωή μου! Και όπως έχουμε ήδη αναφέρει, επειδή ζήσαμε τα καλά οριακά τους κομμάτια, φοβόμαστε πως δεν πρόκειται ποτέ ξανά να μας συμβεί κάτι τόσο όμορφο και αναπάντεχο στη ζωή μας!

Senior Member
    Θα ήθελα πραγματικά να μιλήσω μαζί σας με προσωπικό μήνυμα! Δεν μπορώ να μιλήσω δημόσια για ορισμένες καταστάσεις!

Quote Originally Posted by Poet View Post
    Θα ήθελα πραγματικά να μιλήσω μαζί σας με προσωπικό μήνυμα! Δεν μπορώ να μιλήσω δημόσια για ορισμένες καταστάσεις!
    Poet οποτε θες μου στελνεις!! Αν μπορω να βοηθησω....θα χαρω πολυ!!! Καλο θα μας κανει...θα ξεφυγει το μυαλο μας!!! Στειλε μου οποτε νοιωσεις την αναγκη...

Senior Member
    Έγραψα ένα κείμενο αλλά δεν μπορώ να στο στείλω! Μάλλον πρέπει να συμπληρώσεις 50 μηνύματα πρώτα! Αν θέλεις στείλε μου το email σου σε προσωπικό μήνυμα, να σου στείλω εκεί.

Το εσβησα...τι παπαρια ειναι αυτη?? Δεν το καταλαβαινω καθολου το σαιτ...
    Last edited by athinak1; 05-11-2017 at 22:35.

Senior Member
    αντέγραψα το email σβήσε το από εδώ

αντέγραψα το email σβήσε το από εδώ
    Σου απαντησα!!!!

Senior Member
    Πόσοι από εσάς που έχετε κάνει σχέσεις με οριακούς ανθρώπους είστε κάτοικοι της Αθήνας ή του Πειραιά, για να κλείσουμε μια συνάντηση να μιλήσουμε από κοντά; Νομίζω το έχουμε όλοι ανάγκη αυτό! Το φόρουμ είναι κάτι απρόσωπο!

Banned
    δεν πήγαν καλά! Δεν ήθελε να είμαστε και οι δύο ευαίσθητοι! Ήθελε κάποιον πιο δυνατό δίπλα της!
    γι αυτο το λογο τα αντιθετα ελκονται ο ενας ειναι ευαισθητος και ο αλλος περα βρεχει

Senior Member
    Ποιητησ εκ του προχειρου με τη μορφη του χοιρου ετσι ελεγαν παλια το ενενηντα δεν εχω σκοπο να προσβαλω κανενα αλλα μασ ζαλισατε
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Το εσβησα...τι παπαρια ειναι αυτη?? Δεν το καταλαβαινω καθολου το σαιτ...
    η "παπαρια", ειναι διοτι το σαιτ δεν ειναι σαιτ γνωριμιων.
    τα πριβε μηνυματα ειναι για να εξυπηρετουν μελη που συμμετεχουν. δεν ειναι για να κανουν λογαρισμο ατομα που ψαχνονται για γνωριμιες και να εχουν δραστηριοτητα μονο εκει μεσα.
    εγω το βρισκω πολυ καλο μετρο.
    στο παρελθον υπηρχαν λογαριαμσοι, πλαστοι συνηθως, που δεν ειχαν απολυτως καμια δραστηριοτητα στο φορουμ και γινονταν μονο για να απασχολουν τα μελη στα πριβε μηνυματα, με πολλους και διαφορους σκοπους....

Senior Member
    Εδω εχει τροβαδουρουσ αν θεσ ποιητη να πασ στα τσατ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    η "παπαρια", ειναι διοτι το σαιτ δεν ειναι σαιτ γνωριμιων.
    τα πριβε μηνυματα ειναι για να εξυπηρετουν μελη που συμμετεχουν. δεν ειναι για να κανουν λογαρισμο ατομα που ψαχνονται για γνωριμιες και να εχουν δραστηριοτητα μονο εκει μεσα.
    εγω το βρισκω πολυ καλο μετρο.
    στο παρελθον υπηρχαν λογαριαμσοι, πλαστοι συνηθως, που δεν ειχαν απολυτως καμια δραστηριοτητα στο φορουμ και γινονταν μονο για να απασχολουν τα μελη στα πριβε μηνυματα, με πολλους και διαφορους σκοπους....
    Εσεις αυτο καταλαβατε?? Οτι ψαχνω γνωριμιες??? Πολυ ευκολα και γρηγορα βγαζετε συμπερασματα για εναν ανθρωπο που δεν τον ξερετε καθολου..!! Σας ευχαριστω πολυ...

Page 26 of 30 FirstFirst ... 162425262728 ... LastLast