Results 46 to 60 of 72
Thread: Αχαριστια...
-
13-12-2017, 17:28 #46
ναι συμφωνω αυτο ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΝ!
αλλα ετσι ειναι η ζωη οσο τρολαρεις σου πιανουν τη κουβεντα και οσο μιλας σοβαρα λιγοστευουν οσοι σου μιλανε
οι φιλοι ειναι κατα κανονα για να σπας πλακα μαζι τους χωρις να εμπιστευεσαι ουτε τον ισκιο σου και οι αγνωστοι για να πιστευεις οσα σου λενε
το ακριβως αναποδο δηλ απο αυτο που θα θελες...
- 13-12-2017, 19:02 #47
Μιλιβακι μου ελειψεσ εσυ τα γραψεσ στο φορουμ κι εκεινη στο κανε στο φμπ ειστε πατσι
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
13-12-2017, 19:19 #48
Να μου πεισ κ τι κανει το ναταλακι αν μπορεισ σε παρακαλω μονο αν ειναι καλα
13-12-2017, 20:54 #49
13-12-2017, 21:02 #50
Μιλιβακι θα στο πω γιατί θα σκάσω ποιον αγαπάς ποιον σκέφτεσαι κλπ θα το ξέρεις εσύ κι ο θεός για τους υπόλοιπους εφευρέθηκαν οι μαλακιεσ θα καταλάβεις γιατί μεγαλονωντασ απλά κρατά το αυτό
13-12-2017, 22:38 #51Miliva21Guest
15-12-2017, 07:26 #52
Να την ξεκοψεις εντελως την φιλη σου , μίλιβα , δεν κανει για σενα , εσυ εισαι δοτικη , αυτη κοιταει την παρτη της , κοφτην να ηρεμησεις κι εσυ .....εκανες ενα λαθος που διορθωνεται , δεν ηρθε κι η καταστροφη ........
15-12-2017, 08:54 #53
μιλιβακι καλημερα.
τωρα μολις ειδα τα μνμτ σου.
συμφωνω απολυτα με μαγκ.
η φιλη σου δεν σταθηκε στο υψος της φιλιας σας, δεν χρειαζεται να προβληματιζεσαι αλλο, διεγραψε την κι εσυ απο παντου και αστο πισω σου. ουτε εξηγησεις μην της δωσεις αν σε ψαξει. κλεινε κι εσυ τα τηλεφωνα κι αστην να ψαχνεται.
15-12-2017, 15:15 #54
Kι εγω συμφωνω απολυτα με ρεμ , γενικως ..........
16-12-2017, 02:35 #55
"απλα νιωθεις μαλακας που εισαι πιο δοτικος ανθρωπος"
Πολλες φορες χωρις να το αντιλαμβανεσαι, σε αυτη τη φραση κρυβεται η καταστροφη ερωτικων και φιλικων σχεσεων.
1ον δεν σου επιβαλει κανεις να εισαι πιο δοτικος
2ον αν σταθεις σε καποιον επειδη το θελεις, αυτο δε σημαινει οτι ο αλλος ειναι σε θεση να σε παντρευτει ερωτικα ειτε φιλικα.
3ον η δοτικοτητα μπορει να γινει ενοχλητικη για τον αλλο και να αντιλαμβανεσαι το αντιθετο.
Εχω φιλο κολλητο εδω και 35 χρονια. Ειμαστε πραγματικα ενα. Ποτε δεν εχω κοιμηθει σπιτι του, ουτε αυτος στο δικο μου.
Ποτε δεν παω απροσκλητος σπιτι του, ουτε αυτός στο δικο μου.
Οταν βαριέμαι η βαριέται και δε γουσταρουμε τιποτα, το λεμε στα ισια χωρις υπεκφυγες.
Δεν πιεζει ποτε κανεις τον αλλο να του κανει παρεα και δεν παρεξηγειται ποτε το οχι.
Δεν λυπαται κανεις κανεναν.
Δεν συναντιόμαστε για να κλαιμε την μοιρα μας.
Απλα ετσι εγινε και γι αυτο θα κρατησει μια ζωη.
Αλλον το ξεκοψα τελειως γιατι εγινε αθελα του πιεστικος. Ερχοταν στο σπιτι απροσκλητος, οταν θα ελεγα βαριεμαι επεμενε μεχρι αηδιας, επιδιωκε στενη οικειότητα χωρις να σκεφτεται αν ενοχλει τον αλλον και σιγουρα ενοιωθε δοτικος.
Ο αμοιβαιος σεβασμος του προσωπικου χρονου, χωρου, στιγμων, επιλογων του αλλου, χτιζει την οικειοτητα, την εμπιστοσυνη και κυριως την ανεση σε μια σχεση και φερνει 2 ανθρωπους πολυ πιο κοντα.
Υποψη δε λεω οτι εσυ ησουν ετσι, απλα αναφερω καποια πραγματα που εχω συμπαιρανει απο δικες μου σχεσεις.
16-12-2017, 11:16 #56
Συμφωνώ απολύτως!
Εχω δυο τρεις φίλες 15-20 χρόνια σχεδόν και συμφωνώ σε όλα όσα είπες. Εγώ έχω κοιμηθεί σπίτια τους πολλές φορές βέβαια κ εκείνες στο δικό μου, αλλά είναι πολύ βασικό να μην υπάρχει πίεση από καμιά πλευρά προς την άλλη.
Ο καθένας , ειδικά από μια ηλικία και μετά, έχει το δικό του πρόγραμμα κ την καθημερινότητα και απαιτείται απόλυτος σεβασμός. Όταν παντρεύτηκε η μια από αυτές έτυχε τότε και εγώ ήμουν σε μια πολύ δύσκολη φάση και δεν μπόρεσα να πάω στον γάμο της. Νόμιζα πως θα μου το κρατούσε κι ένιωθα άσχημα για αυτό, αντιθέτως εκείνη έδειξε τόση κατανόηση που την λάτρεψα!
16-12-2017, 13:03 #57Miliva21Guestποτε δεν ειχα κοιμηθει ουτε εγω στο σπιτι της....ουτε πηγαινα απροσκλητη ποτε.......ναι καταλαβαινω αυτο που λες ομως η δικια μ η φιλη τα τελευταια τρια χρονια με ειχε φτυσμενη........απο ολες τις αποψεις από τοτε που περασε στ σχολη της.....απλα εγω εθελοτυφλουσα....με θεωρουσε δεδομενη εντελως......ηταν απομακρη....προβαλλε πολυ τις αλλες φιιλιες της.......ποτε δεν με εβαλε στη ζωη της ενω εγω της γνωρισα φιλη μου (και εοωφεληθηκε απο αυτο) και με την οποια κανουν παρεα τωρα............εκμεταλλευτηκε τη προσοχη που της εδωσα....ειναι ακρως εγωκεντρικο ατομο....ποτε οταν την ηθελα να βγουμε δεν μπορουσε......ενιωθα οτι με επαιρνε να βγουμε απο συνηθεια και επδ ηξερε οτι της εδινα προσοχη και την εκτιμουσα.....απλως παντα την ενιωθα φιλη μου παρολαυτα και ενιωθα οτι υπηρχε μια ποιοτητα στη σχεση μας και οτι καταλαβαινομαστε.......απορω και γω πως κρατησα μονο αυτη την αισθηση και αγνοουσα τα υπολοιπα....τωρα ομως που ειδε οτι κουραστηκα και εκανα πισω και αρχισα να τη φτυνω με ξεγραψε τελειως...............ποσο συμφεροντολογικο ακουγεται αυτο..????
Απλως εγω πριν μηνες της ειπα ολα τα παραπονα μου γτ ενιωθα οτι δεν υπαρχει η ισορροπια στη σχεση μας και αυτη βεβαια ξινισε...επδ απο τοτε με θεωρουσε δεδομενη...με εβγαλε πιεστικη επδ εκεινη δεν γουσταρε να δωσει τπτ παραπανω παρα μονο να παιρνει οσα θελει αυτη απο μενα.....και μετα απο λιγο καιρο σκεφτηκε οτι δεν με εχει αναγκη και για ποιο λογο να παλεψει για τη σχεση μας ....εφοσον εχει αλλους φιλους και μενα με εχει φτυσμενη συν του οτι της ζαλισα τα ουμπαλα...( γτ τη προσπαθεια μου να σωσω τη φιλια μας τη θεωρησε πρηξιμο...εφοσον με ειχε φτυσμενη)!!!!!!!!! Ομως να σου πω κατι....ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ....ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙ ΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΟΥ...ΑΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΜΟΥ...ΓΤ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΓΩ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΑΥΑΤΗ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ .....!!
Και σε παρακαλω γιωργο ΜΗΝ τη δικαιολογεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!...............της ειχα δωσει παρα παρα πολυ χωρο ποτε δεν τη πιεσα γ τπτ......και φυσικα αυτο το εκμεταλλευτηκε γι να μην δινει ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΠΟΤΑ...αλλα να παιρνει τα παντα.....
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ...ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟ ΑΤΟΜΟ ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΟ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΑΛΛΟΣ......!!!! ΚΑΘΙΣΤΕ ΝΑ ΓΛΥΦΕΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΑΞΙΖΕΤΕ !!!!!!........να το κνει αυτο σε γκομενο οκει να τ καταλαβω...αλλα σε φιλη της.....??? ποτε δεν τη πειραξα σε τιποτα παντα ημουν σωστη μαζι της!!!!!!...........
Την αχαριστη σταση της να τη πληρωσει μονη της!!!.......ειχε την ευκαιρια να ειχε φιλη της μια κοπελα που ειναι ειλικρινης...και ξεκαθαρη...που αγαπαει και σεβεται κ εκτιμαει τα ατομα που βαζει στη ζωη της...!! ΔΕΝ εχουν ολοι τη πολυτελεια αυτη....!! αλλοι παρακαλανε για φιλους.....
Ας τα βρει μπροστα της!!! Εγω ξενερωσα ...δεν την εχω αναγκη και αξιζω πολυ περισσοτερα απο αυτο......
16-12-2017, 13:20 #58Miliva21GuestΕχεις δικιο ρεμεντυ....οντως δεν σταθηκε καθολου στο υψος της φιλιας μας....αλλα δεν σκαω πλεον εγω ξερω τι αξιζω...και δεν γουσταρω κανενας να με εχει δεδομενη.....
Με αλλους που εχω συζητησει το ιδιο θεμα μου ειπαν να της εξηγησω και να της ξεκαθαρισω τη κατασταση και τους λογους που αποφασισα να ξεκοψω εντελως,σε περιπτωση που ερθει καποια στιγμη να ζητησει εξηγησεις γτ το θεωρουν σαν ανωτερη σταση απο αυτο που εκανε εκεινη....ΟΜΩΣ εγω συμφωνω μαζι σου....ΑΝ ποτε ερθει να ζητησει εξηγησεις....δεν θελω να της κανω τη χαρη για ΚΑΜΙΑ εξηγηση..γτ αμα κατσω να της ξεκαθαρισω τη θεση μου παλι...θα ειναι σαν να της δινω ξανα αξια.....ενω εκεινη με ειχε φτυσμενη και αδιαφορουσε........
πιστευω οτι αυτο που της αξιζει σε μια τετοια περιπτωση ειναι η αδιαφορια μου...και η σιωπη μου προς απαντηση της......για τη σταση της....
Αν και δεν νομιζω οτι θα τολμησει να με παρει τηλ οταν δει οτι την εχω διαγραψει απο παντου....ειναι πολυ κοτα για να κατσει να με ρωτησει τι εγινε και να ακουσει τα παραπονα μου...γενικως ηταν κοτα......απεφευγε παντα τις συγκρουσεις ...ποτε δεν ειχε το θαρρος της γνωμης της...δεν θα τολμησει να εμφανιστει.....
Δεν με νοιαζει ας παει στο καλο και ας βρει αυτο που της αξιζει.......και γ πηρα το μαθημα μου για αλλη φορα να κοιταζω τη παρτυ μου και να μη δενομαι με ΚΑΝΕΝΑΝ....
16-12-2017, 13:22 #59Miliva21Guest
16-12-2017, 14:25 #60
Μιλιβα επειδή συμφώνησα και εγώ με τον George , να διευκρινίσω μόνο πως δεν αναφερόμουν στην δικιά σου περίπτωση με την φίλη σου που συζητήθηκε εδώ και αυτό εξέλαβα και από την απάντηση του George. Μια γενική τοποθέτηση περί φιλίας ήταν.
Στην περίπτωση σου είναι προφανές οτι δεν πρέπει να ασχοληθείς άλλο γιατί η κοπέλα δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, ούτε μου έχεις δώσει την εντύπωση οτι θα μπορούσες να είσαι πιεστική με κάποιο τρόπο.
Αυτά προς αποκατάσταση και επειδή σε βλέπω ότι έχεις ακόμα πολύ θυμό και σε πονάει το θέμα.