Νιώθει ξενερωμενη, δεν εχουμε χημεία - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 9 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 127
    Senior Member
    Μην του λές τέτοια! Θα τον πάρει από κάτω! Φαίνεται πως έχει σκάσει με το θέμα, μην του φορτώνουμε κι άλλα!

Banned
    αυτο δεν ειναι προβλημα υπαρχουν και ενισχυσεις..

Senior Member
    Αν δεν ειχε στυση ή προωρη εκσπερματωση για ψυχολογικους λογους οκ. Αλλα δεν συμβαινει τιποτα απο αυτα και μιλαμε για απειρια.Δεν υπαρχει λογος να συζηταμε το θεμα γιατι αγχωνεται και το παιδι νομιζω.

Senior Member
    Είναι θέμα και Γρηγόρης εξπερματοσης και ότι δεν έχω πολύ εμπειρία, αν και παλαιότερα είχα παρόμοια προβλήματα.. γενικά έχω πολύ άγχος και αυτό οφείλεται σε πολλά.. ωστόσο ο βασικός λόγος που.ειναι ξενερωμενη είναι επειδή εγώ έχω περισσότερες φορές στύση από εκείνη.. το ότι μου μιλάει τωρα πιστεύω είναι επειδή περιμένει πως ίσως κάτι αλλάξει... Μου μιλάει πολύ ψυχρά ξαφνικά.. όταν της το είπα είπε πως είναι ξενερωμενη απλά ... Της είπα είναι θέμα χρόνου μέχρι να μάθουμε ο ένας τον άλλον καλύτερα και είπε δεν είναι θέμα χρόνου..

Banned
    Και πώς ξερεις 100% ότι δε συμβαίνει τιποτα απο αυτά; Καταρχήν όταν ο άντρας εχει μικρό γι' αυτό που ζητάει η γυναικα, μονο αυτή μενει ανικανοποίητη. Ο άντρας μια χαρά "διασκεδάζει".

Senior Member
    Quote Originally Posted by catty View Post
    Και πώς ξερεις 100% ότι δε συμβαίνει τιποτα απο αυτά; Καταρχήν όταν ο άντρας εχει μικρό γι' αυτό που ζητάει η γυναικα, μονο αυτή μενει ανικανοποίητη. Ο άντρας μια χαρά "διασκεδάζει".
    Αν αναφέρεστε σε εμένα δεν είπα πως δεν φταίει κάτι. Πάντα όταν συμβαίνει κάτι εγώ φταίω φυσικά, δεν το συζητώ αυτό...

Banned
    Quote Originally Posted by giannis97 View Post
    Αν αναφέρεστε σε εμένα δεν είπα πως δεν φταίει κάτι. Πάντα όταν συμβαίνει κάτι εγώ φταίω φυσικά, δεν το συζητώ αυτό...
    Όχι φιλε μου, στο παιδι από πανω. Το εγραψα προτού δω το σχόλιό σου

Senior Member
    Τι να κάνω δεν ξέρω... (
    αν κανεις σεξ οπως οι περισσοτεροι και δεν της αρεσει, δοκιμασε ξυλο, ξεμαλλιασμα σφαλιαρες δεσιμο.
    αυτα πρεπει να της λειπουν

Senior Member
    Quote Originally Posted by nikos2 View Post
    αν κανεις σεξ οπως οι περισσοτεροι και δεν της αρεσει, δοκιμασε ξυλο, ξεμαλλιασμα σφαλιαρες δεσιμο.
    αυτα πρεπει να της λειπουν
    Μάλλον ναι , μέχρι της σφαλιάρες έχω φτάσει.

Senior Member
    ελπιζω να στις ζητησε τις σφαλιαρες...

πιστευω οτι η χημεια δεν εχει καμια σχεση με την εμπειρια, με τεχνικες, με τπτ τετοιο...
    αν την ενοχλουσε η απειρια δεν θα πηγαινε με εναν ανδρα 20 χρονων.

δεν χρειαζεται εμπειρια για να ταιριαξεις στο σεξ.
    οταν υπαρχει η περιφημη "χημεια" , υπαρχει κοινη ελξη, ταιριαζεις με τον αλλο και τα υπολοιπα τα βρισκεις μαζι του, δεν μελετας.

μπορει η αλλη/ος να εχει παει με 300 διαφορετικους και να την βρισκεις ξενερωτη και ξενερωτικη. δεν ειναι κατι που μαθαινεται θεωρητικα το καλο σεξ, ειναι κατι που προκυπτει απο ενα ταιριαστο ζευγαρι

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ελπιζω να στις ζητησε τις σφαλιαρες...

πιστευω οτι η χημεια δεν εχει καμια σχεση με την εμπειρια, με τεχνικες, με τπτ τετοιο...
    αν την ενοχλουσε η απειρια δεν θα πηγαινε με εναν ανδρα 20 χρονων.

δεν χρειαζεται εμπειρια για να ταιριαξεις στο σεξ.
    οταν υπαρχει η περιφημη "χημεια" , υπαρχει κοινη ελξη, ταιριαζεις με τον αλλο και τα υπολοιπα τα βρισκεις μαζι του, δεν μελετας.

μπορει η αλλη/ος να εχει παει με 300 διαφορετικους και να την βρισκεις ξενερωτη και ξενερωτικη. δεν ειναι κατι που μαθαινεται θεωρητικα το καλο σεξ, ειναι κατι που προκυπτει απο ενα ταιριαστο ζευγαρι

Καλημέρα, εκείνη λέει δεν ταιριάζουμε επειδή δεν την καταλαβαίνω, δεν έχουμε συννενόηση, νιώθει ανασφάλειες και θέλει να της τις καλύπτω.. και τηε απαντάω πως εδώ είμαι για σένα δεν σε αφήνω μόνη σου. Αλλά δεεεν...

Senior Member
    Οπως στο ειπε ειναι μαλλον, δεν υπαρχει χημεια στο σεξ. Δε πα να τον εχεις εσυ 20 ποντους και να τον κρατας ορθιο 1 ωρα.
    Αμα δε της ξυπνησεις την ******* στο σεξ ξενερωνει η γυναικα.
    Οπως και αν γυναικα δεν σου ξυπνησει το αγριο ενστικτο στο σεξ ξενερωνεις εσυ.
    Αν αυτα τα δυο σας βγουν ταυτοχρονα ετσι απλα και των δυο, τοτε υπαρχει αυτη η περιβοητη χημεια στο σεξ.
    Δε φταις εσυ ουτε αυτη, απλα οπως στο ειπε, δεν υπαρχει χημεια

Senior Member
    Καλημέρα, εκείνη λέει δεν ταιριάζουμε επειδή δεν την καταλαβαίνω, δεν έχουμε συννενόηση, νιώθει ανασφάλειες και θέλει να της τις καλύπτω.. και τηε απαντάω πως εδώ είμαι για σένα δεν σε αφήνω μόνη σου. Αλλά δεεεν...
    αυτα που αναφερεις, στα λεει για την σχεση γενικοτερα, η ΕΙΔΙΚΑ για το σεξ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    αυτα που αναφερεις, στα λεει για την σχεση γενικοτερα, η ΕΙΔΙΚΑ για το σεξ?
    Γενικότερα αλλά παραπονιέται και στο σεξ... Είναι θυμωμένη πολύ τώρα γιατί λέει ότι την ρωτά. Συνέχεια πώς είσαι τι κάνεις κλπ την έχω ψηλό πρήξει καιγω γιατί αγχώνομαι πολύ ότι θα την χάσω

Banned
    Γιώργο αν ισχυει αυτό που λες, μην περιμένεις από γυναικα να στο πει. Εμενα μου έχουν πει φίλες μου για το πόσο ξενερα ηταν το να κρατανε λιγο. Έχω ακουσει κι από κορίτσια να μου λενε πώς η φιλη τους τις ειπε για τον γκομενο ότι την ειχε μικρή. Έχουν και λόγους που δεν το λένε ευθέως και προσπαθουν τον πλάγιο τρόπο

1) ο πλάγιος τροπος (στυλ "δεν υπαρχει χημεια") είναι ευγενικός κι όχι υποτιμητικος

2) φυλάνε τα νωτα τους - το να πει μια γυναικα απευθείας ότι δεν κρατάει ή ειναι μικροτσουτσουνος (δεν απευθυνομαι σε σενα) ειναι σχεδόν σίγουρο ότι ο άντρας θα το πάρει υποτιμητικά, θα θεωρήσει ότι "μειώθηκε" ο "αντρισμός" του, και κανείς δε μπορεί να γνωρίζει την αντίδρασή του γι αυτό

3) ειπα πιο πάνω ότι δεν εχουν ορεξη σε μικρη ηλικια να λύσουν προβληματα καποιου ανδρα ιδίως αν δεν υπάρχουν ΤΑ αισθήματα. Απλά προχωράνε.

Αν θες να μάθεις με ειλικρίνεια τι σου κρυβει ένας τροπος υπάρχει. Βάλε φιλο/η σου να ρωτησει την κολλητή της: "ο γιωργος πώς παει σεξουαλικα". Πίστεψε με θα μαθεις τόση αληθεια σε dt, όση ουτε απο καμία ανάλυση δε θα επιτύχεις :p

Page 2 of 9 FirstFirst 1234 ... LastLast