Έχασα την σεξουαλικη μου ταυτότητα - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 25 of 25
    Junior Member
    Quote Originally Posted by savatage View Post
    Εσυ γιατι λυπασαι? Η κοπελα σου θα λυπαται οταν μαθει οτι ψαχνεσαι να κανεις ομοφυλοφιλικο σεξ
    Και εσύ τώρα τι χωνεσαι;
    Κανείς δεν σου μίλησε, κανείς δεν ζήτησε τη γνώμη σου... Τα ποστ σου είναι απλά περιττά

Εστάλη από Redmi Note 5A Prime στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Quote Originally Posted by Esco View Post
    Και εσύ τώρα τι χωνεσαι;
    Κανείς δεν σου μίλησε, κανείς δεν ζήτησε τη γνώμη σου... Τα ποστ σου είναι απλά περιττά
    Ενω το δικο σου οτι ψαχνεις να κανεις σεξ με αλλον αντρα ηταν πολυ χρησιμο. Απο δω μεσα τον ψαχνεις??
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Junior Member
    Ενω το δικο σου οτι ψαχνεις να κανεις σεξ με αλλον αντρα ηταν πολυ χρησιμο. Απο δω μεσα τον ψαχνεις??
    Δεν διάβασες την επικαιφαλιδα του ποστ;
    Έλα πες την αλήθεια... Είσαι λίγο χαζούλης.
    Υγεία να χουμε αδερφέ, εγώ σε συγχωρώ για την αγένεια σού, τώρα το θέμα είναι εσύ πόσο καλά νιώθεις που μπαίνεις σε τέτοια φόρουμ κοινότητας κοροϊδεύεις τον κόσμο για τα προβλήματα του.

Senior Member
    Δεν διάβασες την επικαιφαλιδα του ποστ;
    Έλα πες την αλήθεια... Είσαι λίγο χαζούλης.
    Υγεία να χουμε αδερφέ, εγώ σε συγχωρώ για την αγένεια σού, τώρα το θέμα είναι εσύ πόσο καλά νιώθεις που μπαίνεις σε τέτοια φόρουμ κοινότητας κοροϊδεύεις τον κόσμο για τα προβλήματα του.
    Ποιο ειναι το προβλημα σου δηλαδη? Εδω το νημα ειναι για το προβλημα του Jon και του εχω ηδη απαντησει.
    Εσενα το προβλημα σου ειναι οτι εχεις σταθερη σχεση με κοπελα, την παρουσιαζεις ως ωραια σχεση με ομορφο σπιτικο, τη διαφημιζεις και ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ λες οτι ψαχνεις να κανεις σεξ με αντρα?
    Ειναι το προβλημα σου αυτο και σε κοροιδεψα? Αν ναι, συγνωμη, δεν ειδα να το αναφερεις σαν προβλημα..... μια χαρα με ανετιλα το εξεφρασες!
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Junior Member
    Ποιο ειναι το προβλημα σου δηλαδη? Εδω το νημα ειναι για το προβλημα του Jon και του εχω ηδη απαντησει.
    Εσενα το προβλημα σου ειναι οτι εχεις σταθερη σχεση με κοπελα, την παρουσιαζεις ως ωραια σχεση με ομορφο σπιτικο, τη διαφημιζεις και ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ λες οτι ψαχνεις να κανεις σεξ με αντρα?
    Ειναι το προβλημα σου αυτο και σε κοροιδεψα? Αν ναι, συγνωμη, δεν ειδα να το αναφερεις σαν προβλημα..... μια χαρα με ανετιλα το εξεφρασες!
    Άα είσαι και νευρικουλης.
    Ναι αυτό ειναι, ασχέτως του ύφους μου. Ευχαριστιθηκες τώρα; Πραγματικά αν νομίζεις ότι βοηθάς εδώ πέρα έχεις άγνοια επί της αγνοίας σου.

Senior Member
    Άα είσαι και νευρικουλης.
    Ναι αυτό ειναι, ασχέτως του ύφους μου. Ευχαριστιθηκες τώρα; Πραγματικά αν νομίζεις ότι βοηθάς εδώ πέρα έχεις άγνοια επί της αγνοίας σου.
    Ε πεστο ντε οτι σου ειναι προβλημα, γιατι φανηκε σα να το εχεις και καμαρι. Και στο αλλο τοπικ με πολλη ανεση ειπες οτι την εχεις ηδη κερατωσει αλλες 3 φορες. Κατα ταλλα, δεν ξερω αν χρειαζεται να σχολιασω οτι δε με ενδιαφερει η αποψη σου.
    Περαστικα, ευχομαι η κοπελα σου να βρει την οριστικη λυση για να ελευθερωθεις κι εσυ.

Junior Member
    Ε πεστο ντε οτι σου ειναι προβλημα, γιατι φανηκε σα να το εχεις και καμαρι. Και στο αλλο τοπικ με πολλη ανεση ειπες οτι την εχεις ηδη κερατωσει αλλες 3 φορες. Κατα ταλλα, δεν ξερω αν χρειαζεται να σχολιασω οτι δε με ενδιαφερει η αποψη σου.
    Περαστικα, ευχομαι η κοπελα σου να βρει την οριστικη λυση για να ελευθερωθεις κι εσυ.
    Καλό θα είναι να συνουσιαζεσαι που και που για να καλμαρεις....

Junior Member
    Παιδιά ας ηρεμήσουμε λιγο δεν χρειάζεται να ανάβουν τα αίματα , σας παρακαλώ πολυ!!

Junior Member
    Τελικά απευθυνθηκα σε ψυχολόγο και θα ξεκινήσω συνεδρίες , πιστεύω έπραξα σωστα διότι δεν αντέχω άλλο εχω βαρύνει παρά πολυ...

Banned
    Τι δεν έχεις καταλάβει ακριβώς;
    Και προς τι η ειρωνεία;
    Το μυαλό καλό είναι να τρέχει πιο γρήγορα από το χέρι..
    Λυπάμαι!!!

παιζουν πολλα ατομα στο φορουμ οπου μπαινουν για να σου χαλανε την κουβεντα φιλεμου ΕΣΚΟ,

Οσο για το νοημα ,αποψημου ειναι οτι δεν ειναι κακο να δοκιμαζεις κατις στην ζωη οταν το θες!! αν ομως απλα το κανεις απο περιεργια ισως θα σου γινει μετα απο καιρο ενα πολυ κακο βιωμα κι δεν θα μπορεις να ξεφυγεις με τπτα!!! ποσο μαλον οταν εχει να κανει με ηθικα θεματα!!
    Προσωπικα πωτες δεν ηθελα !! αλλα και πωτες δεν εκραξα καποιον οπου κανει οτι θελει με το κορμι του!! και να πω κι μια μικρη μου εμπειρια!! καπωτες εκανα παρεα με τρανς ατομα!! μπορω να πω οτι υπηρξαν πολυ σωστα απεναντιμου!! πωτες δεν μου την επεσαν ωστε να ερθω σε δυσκολη θεση!
    Ομως ειχα ακουσει απο πολλα τρανς ατομα οτι δεν ηταν καθαρη επυλογη τους!! ειτε λογο πολυ ασχημης παιδικης ηλικιας ειτε κατις αλλο. Υπηρχαν ομως και τα πιο πολλα ατομα οπου το καναν με ξεκαθαρη γνωμη κι ηταν μια χαρα με τον εαυτο τους!!

Page 2 of 2 FirstFirst 12