ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1223
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1223 of 1380 FirstFirst ... 22372311231173121312211222122312241225123312731323 ... LastLast
Results 18,331 to 18,345 of 20693
    george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Για να καταλάβω εκεί δουλεύεις αλλά όχι σε καθημερινή βάση και σου πρότειναν να γίνει καθημερινή η δουλειά;

Τι είναι αυτό που σε κάνει να πεις όχι; Τι φοβάσαι ότι θα γίνει αν δεχτείς και πας;
    Καλησπέρα. Όχι δεν δουλεύω εκεί. Δουλεύω κάποιες περιόδους της ζωής μου και σταματώ από τα 20 μου..

Αυτο που με κάνει να πω όχι; το γεγονός ότι πρέπει να δείχνω ότι είμαι καλά ενώ δεν είμαι.. Και γενικά δεν ξέρω αν τραβάω πλέον την ζωή της νύχτας...

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Καλησπέρα. Όχι δεν δουλεύω εκεί. Δουλεύω κάποιες περιόδους της ζωής μου και σταματώ από τα 20 μου..

Αυτο που με κάνει να πω όχι; το γεγονός ότι πρέπει να δείχνω ότι είμαι καλά ενώ δεν είμαι.. Και γενικά δεν ξέρω αν τραβάω πλέον την ζωή της νύχτας...
    Είναι δύσκολη από πολλές απόψεις η ζωή της νύχτας.. Αλλά σε όποια δουλειά και να πας λογικά πρέπει να δείχνεις καλά ενώ δεν είσαι..
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by Άντα_Στε87 View Post
    Είναι δύσκολη από πολλές απόψεις η ζωή της νύχτας.. Αλλά σε όποια δουλειά και να πας λογικά πρέπει να δείχνεις καλά ενώ δεν είσαι..
    Μίλησα μαζί τους και θα πάω το βράδυ να δουλέψω 2-3 ώρες.. Με αγχώνει όλο αυτό αλλά θα πάω.. Αν δω και δεν τραβάω απλά δεν θα συνεχίσω. Περίεργο όλο αυτό πάντως. Να σου είναι γνώριμο κάτι και να έρθει κάποια στιγμή που να σε αγχώνει.

Πες το μου και αυτό
    Guest
    Γιώργο μην αγχώνεσαι για την δουλειά, είναι κάτι που ξέρεις και είμαι σίγουρη ότι θα τα πας τέλεια.. Χαίρομαι που το αποφάσισες.. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και χωρίς άγχος..

Senior Member
    Μίλησα μαζί τους και θα πάω το βράδυ να δουλέψω 2-3 ώρες.. Με αγχώνει όλο αυτό αλλά θα πάω.. Αν δω και δεν τραβάω απλά δεν θα συνεχίσω. Περίεργο όλο αυτό πάντως. Να σου είναι γνώριμο κάτι και να έρθει κάποια στιγμή που να σε αγχώνει.
    Έχεις δίκιο.. Και εγώ σε μια δουλειά που έχω περάσει 4 χρόνια από τη ζωή μου πάω. Και είμαι αγχωμένη..
    Αλλά όπως λες. Το δοκιμάζεις και βλέπεις αν αντέχεις.. Που σίγουρα θα αντέξεις..Είναι το άγχος μέχρι να ξανασυνηθησεις..
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Senior Member

Ναι κατάλαβα τι λες αλλά είναι ένα θέμα αυτό σε όποιο εργασιακό χώρο κι αν βρίσκεσαι εκτός κι αν κάνεις δουλειά σε μια αποθήκη πχ που δεν έρχεσαι σε επαφή καθόλου με κόσμο.
    Δεν ξέρεις πώς μπορεί να λειτουργήσει. Μπορεί να σε πιέσει και να νιώσεις πως θες να σταματήσεις αλλά από την άλλη μπορεί όντως να νιώσεις καλύτερα που θα βρεθείς σε γνώριμο περιβάλλον. Νομίζω είναι καλή ιδέα να δοκιμάσεις.

george1520
    Guest
    Θεωρώ ότι έχω όλο το πακέτο για αυτή την δουλειά γιαυτό και επιμένουν να πάω.. Απλα είναι οι σκέψεις που κάνω. Ο φόβος, το άγχος.. Θα προτιμούσα να έκανα κάτι πάνω σε αυτό που σπούδασα που μου αρέσει κιόλας.. Αλλά εκεί τα πράγματα είναι κάπως περίπλοκα..
    Θα πάω, αν δεν μαρεσει.. Ή αν δω πως δεν τραβάω απλά δεν θα ξανά πάω.

Senior Member
    Θεωρώ ότι έχω όλο το πακέτο για αυτή την δουλειά γιαυτό και επιμένουν να πάω.. Απλα είναι οι σκέψεις που κάνω. Ο φόβος, το άγχος.. Θα προτιμούσα να έκανα κάτι πάνω σε αυτό που σπούδασα που μου αρέσει κιόλας.. Αλλά εκεί τα πράγματα είναι κάπως περίπλοκα..
    Ναι.. Σκέψου ότι πας χαλαρά και δεν σε δεσμεύει κάτι..

Senior Member
    Εγώ σου είπα τη γνώμη μου αλλά αν το δούμε και λίγο αλλιώς; Εγώ που ζω με έναν άνθρωπο που κάνει αυτή τη δουλειά θέλω να δούμε και την άλλη πλευρά.. Να το δούμε αντικειμενικά..
    Η συγκεκριμένη δουλειά είναι "πακέτο" δεν είναι όπως όλες τις δουλειές.. Δεν ξέρω αν έχεις κάποια σχέση.. Γιατί αν έχεις δεν μου φαίνονται πολύ εύκολα τα πράγματα.. Εμένα δεν μου αρέσει που ο άντρας μου κάνει αυτή τη δουλειά (και σε άλλο ποστ το έχω πει).. Βέβαια δεν είμαστε όλες ίδιες αλλά πιστεύω αυτή η δουλειά είναι για τους ελεύθερους..Σε γενικές γραμμές μιλώντας γιατί δεν ξέρω τι θα έλεγαν οι άλλες...

george1520
    Guest
    Θεωρείς ότι ένας άντρας που κάνει αυτή την δουλειά δεν μπορεί να είναι πιστός; ή η γυναίκα που είναι δίπλα του δεν θα μπορεί να του έχει εμπιστοσύνη;

Senior Member
    Θεωρείς ότι ένας άντρας που κάνει αυτή την δουλειά δεν μπορεί να είναι πιστός; ή η γυναίκα που είναι δίπλα του δεν θα μπορεί να του έχει εμπιστοσύνη;
    Δεν ξέρω αν θα είναι πιστός. Σε αυτό είμαι 50-50 γιατί αυτός μπορεί να έχει όλη τη θέληση να είναι πιστός αλλά τελικά να τύχει μια "στιγμή αδυναμίας"..
    Για την γυναίκα που είναι δίπλα του θεωρώ ότι και να του έχει εμπιστοσύνη κάποια στιγμή θα αποκτήσει αμφιβολίες.. Ειδικά αν πάει και δει την κατάσταση "από κοντά".. Το πώς είναι τα πράγματα..Αν θα τα δει όπως αλήθεια είναι ή αν θα τα δει με κάποια υπερβολή μέσα της..

george1520
    Guest
    Θεωρώ ότι αν θέλει να απιστησει ένας άνθρωπος μπορεί να το κάνει οπουδήποτε.. Ναι ίσως στο μπαρ να έχεις και περισσότερες επιλογές ή είσαι πιο "εκτεθειμένος"..

Δεν θυμάμαι να έκανα αυτή την δουλειά και να ήμουν σε σχέση.. Συνήθως εκεί προέκυπταν οι "σχέσεις"..

Senior Member
    Θεωρώ ότι αν θέλει να απιστησει ένας άνθρωπος μπορεί να το κάνει οπουδήποτε.. Ναι ίσως στο μπαρ να έχεις και περισσότερες επιλογές ή είσαι πιο "εκτεθειμένος"..

Δεν θυμάμαι να έκανα αυτή την δουλειά και να ήμουν σε σχέση.. Συνήθως εκεί προέκυπταν οι "σχέσεις"..
    Ναι ένας άνθρωπος μπορεί να απιστησει οπουδήποτε αν "το χει".. Αλλά εκεί έχει πιο πολλές πιθανότητες να το αποκτήσει και αυτός που" δεν το χει". Και επιλογές έχεις και "εκτεθημενος" είσαι.. Και επίσης δεν γίνεται να μην μιλάς με γυναίκες. Και η "συζήτηση" είναι μέρος αυτής της δουλειάς..και μια πλάκα παραπάνω θα γίνει και πάει λέγοντας..

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by Άντα_Στε87 View Post
    Ναι ένας άνθρωπος μπορεί να απιστησει οπουδήποτε αν "το χει".. Αλλά εκεί έχει πιο πολλές πιθανότητες να το αποκτήσει και αυτός που" δεν το χει". Και επιλογές έχεις και "εκτεθημενος" είσαι.. Και επίσης δεν γίνεται να μην μιλάς με γυναίκες. Και η "συζήτηση" είναι μέρος αυτής της δουλειάς..και μια πλάκα παραπάνω θα γίνει και πάει λέγοντας..
    Δεν θα διαφωνήσω μαζί σου. Αλλά πιστεύω πως ένας άνθρωπος αν θέλει να είναι πιστός.. Θα είναι..

Senior Member
    Δεν θα διαφωνήσω μαζί σου. Αλλά πιστεύω πως ένας άνθρωπος αν θέλει να είναι πιστός.. Θα είναι..
    Αυτός μπορεί να είναι.. Η γυναίκα δίπλα του δεν ξέρω τι θα σκέφτεται..
    Γι αυτό γύρισα τη συζήτηση στην άλλη πλευρά...