Ο πεθερός μου μου αποκάλυψε τον έρωτά του... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 91
    Banned
    Ειναι εκτος λογικης ολο αυτο..Μου βγηκαν τα ματια μονο που το διαβασα!Dream δεν ξερω τι να σου πω,παρα μονο να εχεις το νου σου ,κρατα καμια πισινη μην βρεις εσυ τον μπελα σου γιατι αν αυτος ο ανθρωπος ΔΕΝ ΚΟΛΛΗΣΕ να σου αποκαλυψει τι νιωθει,δεν ξερεις ποτε σε τι αλλο δεν θα κολλησει.

Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Πρεπει να σαι πολυ σεξοβομβα παντως για να τρελανεις και τον πεθερουλη...!
    γιατί πρέπει να'ναι σεξοβόμβα για να ξετρελάνει έναν ηλικιωμένο που έχει να κάνει σεξ αιώνες; :p :p :p έλεος !

Quote Originally Posted by dream05 View Post
    Εχω φάει φρίκη, δεν ξέρω τι να σκεφτώ- τι να πώ- πώς να φερθώ και τι να κάνω, γι'αυτό και το μοιράστηκα εδώ. Αυτό που συμβαίνει δεν είναι και μικρό πράγμα αφενός και αφετέρου, δεν είναι κάτι που μπορείς να το μοιραστείς με τις φίλες σου ή με τους ανθρώπους τις οικογένειάς σου και σιγουρα ειναι κάτι που ΔΕΝ μπορείς να το μοιραστείς με τον άντρα σου. Οπότε καταλαβαίνεις, το να το κρατάω μέσα μου είναι δύσκολο. Επίσης είμαι ενας πολύ ευθύς και ντόμπρος άνθρωπος, οτι σκεφτομαι και με προβληματίζει το λέω no matter what, οποτε σκέψου ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ είναι να πνίγω όλες αυτές τις λέξεις και τα συναισθήματα μέσα μου. Είναι όμορφο να αρεσεις σαν ανθρωπος αλλά αυτό ξεπερνάει τα όρια της λογικής.
    ωραίο να αρέσεις αλλά όχι και σε γέρο! αυτό δε σε κολακεύει! δε θα σε έκανε ποτέ να αισθανθείς γυναίκα γιατί δεν μπορεί να σε εξιτάρει ένας γέρος!
    δεν ξέρω πραγματικά.ο πεθερός έχει να κάνει σεξ αιώνες,σε είδε εκεί νέα και είπε να σου πει μιά μαλακία. σε ερωτεύτηκε ε;;; χαχαχαχαχαχαχα ρε το γέρο.
    τι να σου πω δεν ξέρω.είναι γελοίος ο άνθρωπος.πες του να παίρνει τα φάρμακά του και έτσι και σου πει τίποτα ξανά να του κάνεις επίθεση.πες του κάτι υποτιμητικό
    κάτι που θα του χαλάσει την ψυχολογία.
    εν τω μεταξύ ,μη μου πεις ότι έχει κι αυτοπεποίθηση ότι μπορεί να σε γ..... με αυτό το πράγμα που έχει; (γιάκ,που λένε κι οι ξένοι)

πρόσεξε μη σε βιάσει με ό,τι δυνάμεις του έχουν απομείνει ! :p

σόρρυ ρε συ αλλά βρίσε τον! ε δε γίνεται τώρα..
    ας πάει σε κανένα καφενείο,διώξτον από κει μέσα.κωλοπεθερικά,όλο στα πόδια των νέων είναι.άλλη δουλειά δεν είχαν.
    μακριά από τα πεθερικά.μετακομίστε.

Senior Member
    Με αυτο που διαβασα, θυμηθηκα μια ταινια ιαπωνικης παραγωγης που η νυφη την επεσε στο πεθερο, αφου ομως πρωτα ο συζηγος, ειχε πεθανει.

Τεσπα στο θεμα σου, ειμαι της αποψης να του κοψεις τον αερα οσο ειναι νωρις, οχι πολλα παρε δωσε και με την συμπεριφορα σου να του διξεις και να καταλαβει τι μαλακια εκανε, να νιωσει τυψεις και σιγα σιγα να απομακρυνθει...

Quote Originally Posted by σακης View Post
    Με αυτο που διαβασα, θυμηθηκα μια ταινια ιαπωνικης παραγωγης που η νυφη την επεσε στο πεθερο, αφου ομως πρωτα ο συζηγος, ειχε πεθανει.

Τεσπα στο θεμα σου, ειμαι της αποψης να του κοψεις τον αερα οσο ειναι νωρις, οχι πολλα παρε δωσε και με την συμπεριφορα σου να του διξεις και να καταλαβει τι μαλακια εκανε, να νιωσει τυψεις και σιγα σιγα να απομακρυνθει...
    αυτό ναι.να νιώσει τύψεις.
    και εκτός αυτού να του δείξεις ότι τον λυπάσαι. (με την κακή έννοια).
    και σίγουρα θα ξεκολλήσει.

βασικά δεν ξέρω αν πιάσει στη συγκεκριμένη περίπτωσάρα

Member
    Quote Originally Posted by προσωρινάεδώ View Post
    ωραίο να αρέσεις αλλά όχι και σε γέρο! αυτό δε σε κολακεύει! δε θα σε έκανε ποτέ να αισθανθείς γυναίκα γιατί δεν μπορεί να σε εξιτάρει ένας γέρος!
    δεν ξέρω πραγματικά.ο πεθερός έχει να κάνει σεξ αιώνες,σε είδε εκεί νέα και είπε να σου πει μιά μαλακία. σε ερωτεύτηκε ε;;; χαχαχαχαχαχαχα ρε το γέρο.
    τι να σου πω δεν ξέρω.είναι γελοίος ο άνθρωπος.πες του να παίρνει τα φάρμακά του και έτσι και σου πει τίποτα ξανά να του κάνεις επίθεση.πες του κάτι υποτιμητικό
    κάτι που θα του χαλάσει την ψυχολογία.
    εν τω μεταξύ ,μη μου πεις ότι έχει κι αυτοπεποίθηση ότι μπορεί να σε γ..... με αυτό το πράγμα που έχει; (γιάκ,που λένε κι οι ξένοι)

πρόσεξε μη σε βιάσει με ό,τι δυνάμεις του έχουν απομείνει ! :p

σόρρυ ρε συ αλλά βρίσε τον! ε δε γίνεται τώρα..
    ας πάει σε κανένα καφενείο,διώξτον από κει μέσα.κωλοπεθερικά,όλο στα πόδια των νέων είναι.άλλη δουλειά δεν είχαν.
    μακριά από τα πεθερικά.μετακομίστε.
    Αγαπητέ- Αγαπητή μου, ο ανθρωπος αυτός είναι ένας καλοστεκούμενος μεσήλικας. (Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα τον κοιτούσα ποτέ με "άλλο" μάτι, άλλωστε οι μεγαλύτεροι άντρες δεν με έλκυαν ΠΟΤΕ!!!! Πέραν τούτου,μόνο και μόνο στη σκέψη οτι αυτός με βλέπει και σκέφτεται να με είχε στο κρεβάτι ή οτιδήποτε άλλο με κανει οχι μόνο να τον σιχαίνομαι αλλά και να θέλω να του επιτεθώ, να του σπάσω τα μούτρα... Είναι διαστροφικό όλο αυτο που ζω!!! Συγνώμη για την έκφραση αλλά με κάνει να θέλω να βγάλω τα άντερά μου....) Δεν είναι ηλικιωμένος και δυστυχώς δεν είναι απο τους αντρες που το σεξ αποτελεί κομμάτι του παρελθόντος του. Αντιθέτως μάλιστα, είναι αυτό που αποκαλούμε "μπερμπατης". Εχει πολύ αμαρτωλό παρελθόν και παρόν, παιζει πολύ το μάτι του και όχι μόνο... Αυτό είναι κατι βέβαια που γνωρίζει όλη η οικογένεια, ξέρουν και τα παιδιά του και η γυναίκα του οτι είναι γυναικας. Αυτό όμως δεν τον δικαιολογει καθόλου!!! Πίστευα πως αφού έχει παραδεχτεί τη φύση του και αυτά που έχει κάνει γενικα οτι τουλάχιστον θα είχε καποιες ηθικές αξίες και φραγμούς αλλά δυστυχώς... Μάλιστα προ καποιων ημερών μου ζήτησε το λόγο γιατι είμαι ψυχρή απέναντί του και γιατι του μιλάω έτσι. Δεν δίστασε να έρθει να χτυπάει τα κουδούνια και τις πόρτες και να παιρνει απανωτά τηλ. οταν είδε πως δεν άνοιγα και δεν απαντουσα στα τηλέφωνα.( ο αντρας μου έλλειπε στη δουλεια) Πραγματικα ζω ένα δράμα, φοβάμαι να κυκλοφορίσω, φοβάμαι να μένω μόνη μου... και όπως είπα και σε παραπάνω σχόλια, έχουμε έρθει στην άλλη ακρη της γης με τον συζυγό μου, και δυστυχως (τελικα) σε αυτή τη χώρα είναι και ο πεθερός μου... Πού αλλού να πάμε δηλαδή???
    Last edited by dream05; 18-05-2014 at 07:36.

Member
    Σας Παρακαλώ.... ας μου πει κάποιος πώς να φερθώ, τι να κάνω!!!! Είμαι ένα βήμα πριν τρελαθώ, ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩΩΩ αλλο, η ζωή μου έχει μετατραπεί σε κόλαση! HELP!!!!!

Senior Member
    Σας Παρακαλώ.... ας μου πει κάποιος πώς να φερθώ, τι να κάνω!!!! Είμαι ένα βήμα πριν τρελαθώ, ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩΩΩ αλλο, η ζωή μου έχει μετατραπεί σε κόλαση! HELP!!!!!
    το χεις πει σε κανεναν απο το οικογενειακο περιβαλλον δικο σου η του αντρα σου γτ ειπες μολις οτι αυτος εχει κι αλλα παιδια!
    εγω προτεινω να μιλησεις στον αντρα σου κι ας τσακωθουνε κι ας γινει της κακομοιρας σε κατι τετοια κοιτας τον εαυτο σου!
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!

Λοιπον έτσι και ξανά κανει κάτι ο γέρος θα του φωνάξεις και θα τον βρισεις.
    αν αυτός έχει το θράσος να σε κοιταει κ να λέει τέτοια εχεις κ ΕΣΥ υο δικαίωμα να τον βρισεις.
    Εφόσον ξέρουν τι πορνό γέρος είναι θα πεις στους αλλους δημοσια στο σαλόνι θα τους μαζέψεις ολους κ θα τον ξεφτιλίσεις.
    Θα σε πιστέψουν.

Member
    Quote Originally Posted by ftatl View Post
    το χεις πει σε κανεναν απο το οικογενειακο περιβαλλον δικο σου η του αντρα σου γτ ειπες μολις οτι αυτος εχει κι αλλα παιδια!
    εγω προτεινω να μιλησεις στον αντρα σου κι ας τσακωθουνε κι ας γινει της κακομοιρας σε κατι τετοια κοιτας τον εαυτο σου!

Όχι, φυσικά και δεν έχω μιλήσει πουθενά, εσεις στο forum είστε η μόνη μου διέξοδος! Τι να πω? Πως να πως? Θα κλείσω το σπίτι μου έτσι και μαθευτεί τίποτα!! Παει να σπάσει ο κεφάλι μου από την ένταση.... Και εκεί που θυμώνω περισσότερο είναι που εχω μπει σε μια τέτοια κατάσταση χωρίς να το έχω επιδιώξει! Να ελεγα οτι του κουνήθηκα να πω παει στο δ@@ολο, εφταιξα, τα ήθελα και τα έπαθα... Αλλά προς θεού ΠΟΤΕ δεν έκανα κατι το μεμπτο ή το επιλήψιμο.

Kαιρός να μιλήσεις...
    και τι φοβάσαι; τι θα σε κάνει;;;
    χαχαχα

Senior Member
    Όχι, φυσικά και δεν έχω μιλήσει πουθενά, εσεις στο forum είστε η μόνη μου διέξοδος! Τι να πω? Πως να πως? Θα κλείσω το σπίτι μου έτσι και μαθευτεί τίποτα!! Παει να σπάσει ο κεφάλι μου από την ένταση.... Και εκεί που θυμώνω περισσότερο είναι που εχω μπει σε μια τέτοια κατάσταση χωρίς να το έχω επιδιώξει! Να ελεγα οτι του κουνήθηκα να πω παει στο δ@@ολο, εφταιξα, τα ήθελα και τα έπαθα... Αλλά προς θεού ΠΟΤΕ δεν έκανα κατι το μεμπτο ή το επιλήψιμο.
    Γι αυτο και μονο το λογο πρεπει να μιλησεις!!! Αυτος ο καριολης αυτο το στοχο εχει να σε φοβερισει και να εισαι μονη σου σε ολο αυτο και να κανει αυτος οτι θελει!! Πανω απ ολα εισαι υπευθυνη για τον εαυτο σου και μετα για τους αλλους προστατεψε τον εαυτο σου και οχι την σχεση του αντρα με του μαλακα του πατερα του. Οσο δεν μιλας τοσο θα χειροτερευει η κατασταση και θα θεωρηθεις περισσοτερο υπευθυνη αν μεθευτει μετα απο οτι τωρα. ΜΙΛΑ.
    Πως να μιλησεις? Οσο ανοιχτα δεν λεγεται περιεγραψε στον αντρα σου αυτα που εγιναν. Δυστυχως οι σχεσεις δοκιμαζονται. Θα προτεινα πριν μιλησεις στον αντρα σου να μιλησεις στους δικους σου να χεις καποιον να σε υπερασπιστει. η να σε βοηθησει να το χειριστεις να ερθει εκει και να σε βοηιθησει να μην εισαι μονη σου εντελως εκει.

Member
    Quote Originally Posted by ftatl View Post
    Γι αυτο και μονο το λογο πρεπει να μιλησεις!!! Αυτος ο καριολης αυτο το στοχο εχει να σε φοβερισει και να εισαι μονη σου σε ολο αυτο και να κανει αυτος οτι θελει!! Πανω απ ολα εισαι υπευθυνη για τον εαυτο σου και μετα για τους αλλους προστατεψε τον εαυτο σου και οχι την σχεση του αντρα με του μαλακα του πατερα του. Οσο δεν μιλας τοσο θα χειροτερευει η κατασταση και θα θεωρηθεις περισσοτερο υπευθυνη αν μεθευτει μετα απο οτι τωρα. ΜΙΛΑ.
    Πως να μιλησεις? Οσο ανοιχτα δεν λεγεται περιεγραψε στον αντρα σου αυτα που εγιναν. Δυστυχως οι σχεσεις δοκιμαζονται. Θα προτεινα πριν μιλησεις στον αντρα σου να μιλησεις στους δικους σου να χεις καποιον να σε υπερασπιστει. η να σε βοηθησει να το χειριστεις να ερθει εκει και να σε βοηιθησει να μην εισαι μονη σου εντελως εκει.

Είμαι τελείως μόνη μου εδώ!!! Πέρα από τον σύζυγό μου και τον πατέρα του δεν υπάρχει κανένας άλλος εδώ. Και ωραία, μιλάω, κι αν θυμώσει ο άντρας μου μαζί μου? αν ρίξει όλο το βάρος και το φταίξιμο σε μένα??? Τι κάνω τότε? Η πώς 8α ξεπεράσουμε όλη αυτή την κατάσταση??? Βαρύς ο σταυρός που κουβαλάω :(

Senior Member
    Είμαι τελείως μόνη μου εδώ!!! Πέρα από τον σύζυγό μου και τον πατέρα του δεν υπάρχει κανένας άλλος εδώ. Και ωραία, μιλάω, κι αν θυμώσει ο άντρας μου μαζί μου? αν ρίξει όλο το βάρος και το φταίξιμο σε μένα??? Τι κάνω τότε? Η πώς 8α ξεπεράσουμε όλη αυτή την κατάσταση??? Βαρύς ο σταυρός που κουβαλάω :(
    Μην σκεφτεσαι αν το ενα αν το αλλο!! Ετσι δεν κανεις τιποτα! Αμα θυμωσει θυμωσε τι προτιμας απο τα δυο? να θυμωσει ενω του ειπες την αληθεια? η να κανεις τα στραβα ματια σαν να μην συμβαινει τιποτα και να σε ενοχλει ο παπαρας!! Μιλα και στους δικους σου οπωσδηποτε!!

Banned
    Μην τα πολυλογώ, όλα κυλούσαν ομαλά, και μιας και είμαστε και οι δύο από πολύ δεμενες και αγαπημένες οικογένειες
    δε το πολυπιστευω ετσι οπως το ακουω αλλα ετσι φαινοταν πες.

δε ξερω αλλα μετα απο αυτο το κατεβατο που διαβασα (δε το ειχα διαβασει το θεμα σου) εχω την εντυπωση οτι για να βλεπεις ολο αυτο το θεμα σαν βομβα οι αντιδρασεις σου μου φαινοται πολυ εντονες για να ειναι αυτο το μονο περιστατικο που σου ειχε συμβει ισως κ παλιοτερα σου ειχε συμβει αυτο κ θυμιθηκες κατι που ειχε σχεση με εσενα για αυτο κ σε επιασε ολο αυτο γιατι υπο κανονικες συμθηκες νομιζω οτι απλα δε θα του εδινες σημασια κ απλως θα τελειονε το εργο

[QUOTEΑυτός ο άνθρωπος ήταν σαν πατέρας μου, μάλλον τον είχα καλύτερα και από πατέρα μου,][/
    μπορε να ταν σαν πατερας σου η ετσι να τον εβλεπες αλλα απο οτι φαινετε δεν τον ηξερες κ τοσο καλα αλλα οτι λες τη φραση ηταν σαν πατερας μου αυτο με βαζει σε υποψιες οτι καπια σχεση εχει ολο αυτο με το ολο εργο μηπως αυτο σου θυμισε κατι?
    Είμαι παιδί του για όνομα του Θεού κ
    χμμμ...

Ήταν λες και έπεσε ο ουρανός στο κεφάλι μου και με πλάκωσε,
    εγω νομιζω οτι θα επρεπε να μηλισεις στον αντρα σου οχι για αυτο το περιστατικο αλλα για το πρωταρχικο που σε εφερε σε αυτη τη θεση οι αντιδρασεις σου ειναι πολυ εντονες κ νομιζω οτι υποκρυπτουν κ αλλα περιστατικα σαν αυτα που σου ειχαν συμβει παλιοτερα δε το πολυπιστευω οτι στα καλα καθουμενα ολο αυτο σου δημιουργησε τοσο μεγαλο αμοκ

Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast