ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ:ΥΠΕΡ Η' ΚΑΤΑ; - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 72
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    Οσοι θέλετε μπορείτε να υποστηρίξετε το ψήφισμα,ακόμα και με ψευδώνυμο ή ψεύτικο όνομα,αρκεί να υπάρχουν μέιλς τα οποία αναφέρονται σε πραγματικά πρόσωπα και τα οποία ΔΕΝ ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ.
    Ηδη υπάρχουν 10 υπογραφές,δεν υπάρχει περίπτωση αν κάποιος θέλει να βάλει το πραγματικό του όνομα να καταλάβουμε ποιος είναι!
    εγω παντως, αμεσως καταλαβα το ονομα του δελφινι, δεν ειναι και δυσκολο...

βεβαιως και κοινοποιουνται δημοσιως. μια ματια στις υπογραφες θα στο αποδειξει...
    δηλαδη, εσυ που βλεπεις ολα τα ονοματα, εισαι "ιδιωτικως"?
    οι αλλοι, βλεπουν τα 4 τελευταια καθε φορα.
    αν παρακολουθησουν την εξελιξη, μια χαρα τα βλεπουν ολα.

πως θα υπογραψει καποιος με ψευτικο ονομα? θα κανει ψευτικο μειλ? σε πολυπροφιλα απευθυνεται το ψηφισμα?
    δεν ζητανε ονομα, ζητανε ι-μειλ και το ονομα συμπληρωνεται αυτοματα με το ονομα που εχεις συνδεσει στο μειλ σου η στον λογαριασμο του φμ σου.
    πλακα μας κανεις?

παιδια, αν δινετε μειλ και φμ σε καθε αγνωστο, υπογραψτε. αν δεν δινετε, μη τυχον και υπογραψετε.

Banned
    εγω παντως δε καταλαβαινω τι νοημα εχει το συγκεκριμενο θεμα μαζευουν υπογραφες για το τι γινετε στην αλλη μερια της υδρογειου? κ πιος θα ασχοληθει με ολο αυτο

Senior Member
    ρεμ , κι εγω μολις ειδα ε-μειλ , απεφυγα να υπογραψω . Αλλο που υπογραφω σε ψηφισματα την greenpeace , που αλλωστε , ως υποστηρικτης , εχουν το μειλ μου .
    Μια και τα ξερεις , παρηγγειλα κατι παπουτσια απο την amazon.co.uk . Eδωσα φυσικα το μειλ μου , για επιβεβαιωση παραγγελιας , και prepaid πιστωτικη ( με 200 ευρω μεσα ) . Ειναι ΟΚ ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    εγω παντως δε καταλαβαινω τι νοημα εχει το συγκεκριμενο θεμα μαζευουν υπογραφες για το τι γινετε στην αλλη μερια της υδρογειου? κ πιος θα ασχοληθει με ολο αυτο
    Αλέξανδρε,ρίξε μια ματιά στην πλατφόρμα και θα καταλάβεις περί τίνος πρόκειται.
    Εγώ πάντως στο συγκεκριμένο κίνημα έχω υπογράψει με το πραγματικό μου όνομα σε πολλά ψηφίσματα και ουδείς μ'έχει ενοχλήσει στο μέιλ μου.
    Και φυσικά με το πραγματικό μου όνομα δεν κρύβομαι από κάποιον.
    Καλημέρα Αλέξανδρε

http://www.avaaz.org/el/

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    ρεμ , κι εγω μολις ειδα ε-μειλ , απεφυγα να υπογραψω . Αλλο που υπογραφω σε ψηφισματα την greenpeace , που αλλωστε , ως υποστηρικτης , εχουν το μειλ μου .
    Μια και τα ξερεις , παρηγγειλα κατι παπουτσια απο την amazon.co.uk . Eδωσα φυσικα το μειλ μου , για επιβεβαιωση παραγγελιας , και prepaid πιστωτικη ( με 200 ευρω μεσα ) . Ειναι ΟΚ ?
    φυσικα ειναι οκ. αλλο να στελνεις στοιχεια σε οργανισμους (πραγματικα χωρις να φαινεται) η αναμεσα σε χιλιαδες υπογραφες, που κανεις δεν ξερει ποιος εισαι εσυ, κι αλλο να υπογραφεις σε ψηφισμα που ξεκινησα εγω και να βλεπω τις υπογραφες 20 ατομων απο δω μεσα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    Εγώ πάντως στο συγκεκριμένο κίνημα έχω υπογράψει με το πραγματικό μου όνομα σε πολλά ψηφίσματα και ουδείς μ'έχει ενοχλήσει στο μέιλ μου.
    Και φυσικά με το πραγματικό μου όνομα δεν κρύβομαι από κάποιον.
    ποιος να σε ενοχλησει?
    καποιος που μαζευει στοιχεια, δεν σημαινει κι οτι σκοπευει να σε ενοχλησει.
    μπορει να ενοχλησει καποιον αλλο, ομως, η να διαδωσει τα στοιχεια του.

Senior Member
    και εν τελει δεν καταλαβαινω και τι θεση εχει ενα ψηφισμα περι θανατικης ποινης σε ενα φορουμ ψυχολογιας.
    καταλαβαινετε εσεις?

Banned
    Eισαι πολυ εριστικος , δεν γινονται οι κουβεντες με αυτον τον τροπο . Λιγη ευγενεια , αγαπητε . Οταν ανεφερθην στον Χιτλερ , εννοουσα οτι αν ενα διεστραμμενο / εγκληματικο μυαλο , μπορει και κατευθυνει εναν ολοκληρο λαο στο εγκλημα , κατι δεν παει καλα με αυτο τον λαο . Ειναι ενας φιλοπολεμος και επεκτατικος λαος , ολους τους πολεμους , αυτοι τους ξεκινησανε ( και τους χασανε ) . Tον τελευταιο , που επισης θα τον χασουν , δεν τον καναν με τα τανκς , αλλα με τα μπανκς .
    Για φαντασου , να εμφανιζοταν εδω στην Ελλαδα , ενας Χιτλερ , σε καιρο πολεμου φυσικα , μας ελεγε να εξοντωσουμε εναν ολοκληρο λαο ( τους Εβραιους ) , γιατι ' ετσι ' . Θα το καναμε ? οχι , βεβαια , δεν ειμαστε βαρβαροι , οπως οι γερμανοι και οι Αμερικανοι , που , με νομο ( οι 2οι ) , εχουν οτι οπλο γουσταρουν , και ειναι ΝΟΜΙΜΟ να εκτελεις καποιον , μονο και μονο επειδη ειναι βρισκεται στην ιδιοκτησια σου , στον κηπο σου , οχι στο σπιτι σου , και επειδη ' νομιζες ' οτι οπλοφορουσε .
    Τωρα εσυ ανακατευεις εμπορους ναρκωτικων , και λογης λογης εγκληματιες , που η καθε περιπτωση χρηζει ιδαιτερης μεταχειρησης . Δεν ειναι το ιδιο ο εμπορος με τον δολοφονο εν βρασμω ψυχης , αυτο εννοω .

Τωρα βεβαια , δεν καταλαβαινω προς τι η διαφωνια για την θαν. ποινη , σαμπως θα την καταργησουμε εμεις ? οι Αμερικανοι δεν ακουν κανεναν , οπως και αλλες ' υπερδυναμεις ' ( αν θεωρειται υπερδυναμη ενας εξαθλιωμενος λαος , με το μεγαλυτερο δημοσιο εξωτερικο χρεος παγκοσμιως + τους περισσοτερους φυλακισμενους percentagewise ) .
    Προτιμω νασχοληθω ( αν ασχολιομουν ) με πιο ανθρωπιστικα θεματα , οπως οι χιλιαδες θανατοι παιδιων απο πεινα καθημερινως .

Το διορθωσα , ρεμ , θενκς !
    Α τώρα θες να μου πεις ότι φταίει ο γερμανικός λαός για το δεύτερο παγκόσμιο ή για την τωρινή οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα. Εάν τώρα γελάσω θα με αποκαλέσεις δις εριστικό; Μάλλον δεν ξέρεις την ιστορία καλά. Διάβασε λίγο να δεις ποιοι ήταν οι πρώτοι που εκτελέστηκαν και πήγανε στα στρατόπεδα συγκέντρωσης και μετά να μου πεις αν φταίει ο γερμανικός ή ο ιαπωνικός λαός για το δεύτερο παγκόσμιο. Κι όσο για τα μπανκς, δεν ψήφιζαν τα μπανκς σαράντα χρόνια το δικομματισμό, οι έλληνες τον ψήφιζαν. Κι οι ίδιοι οι Έλληνες ήταν αυτοί που είχαν σαν είδωλα αυτούς που μας έβαλαν στην ΕΕ. Αλλά ξέρω, για όλα φταίνε οι άλλοι.

Ενώ δηλαδή εγώ εννοούσα ότι είναι το ίδιο ο έμπορος με τον δολοφόνο εν βρασμό; Αυτό κατάλαβες; Τέσπα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by jpsunshine View Post
    Α τώρα θες να μου πεις ότι φταίει ο γερμανικός λαός για το δεύτερο παγκόσμιο ή για την τωρινή οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα. ; Μάλλον δεν ξέρεις την ιστορία καλά. .

Ποτε δεν ισχυριστηκα οτι για την κριση φταινε οι Γερμανοι . Φυσικα φταιμε οι ιδιοι .
    Οσο για την ιστορια , τι να κανω ο κακομοιρης , το Δημοτικο εβγαλα και τρεις ταξεις Γυμνασιου .
    Δεν εχω δυστυχως την καλλιεργεια σου . Και την ευρυτητα αποψεων .

Senior Member
    Aγαπητε jpsunshine , o λογος που δεν ανοιγω κουβεντα μαζι σου , ειναι οτι εισαι πνευμα αντιλογιας , συν οτι ως γνησιος mr. know-it-all , προσβαλλεις κατ εξακολουθηση τον συνομιλητη σου .
    Εγω αντιθετως σεβομαι τον συνομιλητη μου , εφ οσον ειναι αξιος σεβασμου .
    Εσυ δεν εισαι . Δεν σε προσεβαλλα σε κανενα σημειο . Oυτε κανω ποτε τον εξυπνο .
    Εχω ανοιξει πολλες συζητησεις και threads στο φορουμ ( βλεπε αριθμο μνμτων ) , και μπορω και διακρινω τα καλοπροαιρετα απο τα κακοπροαιρετα μελη .

Banned
    Aγαπητε jpsunshine , o λογος που δεν ανοιγω κουβεντα μαζι σου , ειναι οτι εισαι πνευμα αντιλογιας , συν οτι ως γνησιος mr. know-it-all , προσβαλλεις κατ εξακολουθηση τον συνομιλητη σου .
    Εγω αντιθετως σεβομαι τον συνομιλητη μου , εφ οσον ειναι αξιος σεβασμου .
    Εσυ δεν εισαι . Δεν σε προσεβαλλα σε κανενα σημειο . Oυτε κανω ποτε τον εξυπνο .
    Εχω ανοιξει πολλες συζητησεις και threads στο φορουμ ( βλεπε αριθμο μνμτων ) , και μπορω και διακρινω τα καλοπροαιρετα απο τα κακοπροαιρετα μελη .
    Macgyver αν νομίζεις ότι σε προσέβαλα ή ότι δεν είμαι άξιος σεβασμού μπορείς να με κάνεις αναφορά στους διαχειριστές της σελίδας. Ειδάλλως μπορείς να αποφεύγεις να απαντάς στα μηνύματά μου ή να με προσθέσεις στη λίστα αγνόησης των μηνυμάτων. Τόσο απλό.

Banned
    "κατι δεν παει καλα με αυτο τον λαο . Ειναι ενας φιλοπολεμος και επεκτατικος λαος , ολους τους πολεμους , αυτοι τους ξεκινησανε ( και τους χασανε ) . Tον τελευταιο , που επισης θα τον χασουν , δεν τον καναν με τα τανκς , αλλα με τα μπανκς"

Μήπως δε θυμάσαι αυτά που λες; Ή με κοροιδεύεις ευθέως; Προσωπικά θα σε έκανα αναφορά για ρατσιστική συμπεριφορά.

Senior Member
    Macgyver αν νομίζεις ότι σε προσέβαλα ή ότι δεν είμαι άξιος σεβασμού μπορείς να με κάνεις αναφορά στους διαχειριστές της σελίδας. Ειδάλλως μπορείς να αποφεύγεις να απαντάς στα μηνύματά μου ή να με προσθέσεις στη λίστα αγνόησης των μηνυμάτων. Τόσο απλό.

A , δεν μενοχλεις , σιγα μην κανω αναφορα !!! εχω συναντησει μελη σαν εσενα ουκω λιγα !
    Οι αναφορες γινονται για σοβαρο λογο , οχι για σαχλες !

Senior Member
    "κατι δεν παει καλα με αυτο τον λαο . Ειναι ενας φιλοπολεμος και επεκτατικος λαος , ολους τους πολεμους , αυτοι τους ξεκινησανε ( και τους χασανε ) . Tον τελευταιο , που επισης θα τον χασουν , δεν τον καναν με τα τανκς , αλλα με τα μπανκς"

Μήπως δε θυμάσαι αυτά που λες; Ή με κοροιδεύεις ευθέως; Προσωπικά θα σε έκανα αναφορά για ρατσιστική συμπεριφορά.
    Καλα , αυτο με την αναφορα για ρατσιστικη συμπεριφορα , ειχε πολυ πλακα !! μεκανες και γελασα ! ρε συ , μπας κι εισαι Γερμανος ? Γερμανοφιλος ?
    Εγω ειμαι υπερηφανος που ειμαι Ελληνας . Που θα με κανεις αναφορα , στην Γερμανικη πρεσβεια ?

Να δουμε τι αλλο θα διαβασω σαυτο το ερμο φορουμ !!

Oσο για τους Γερμανους , επειδη ειχα σε μεγαλη εκταση συνεργασια μαζι τους , εχω σχηματισει την χειροτερη γνωμη . Αλαζονες και ξιπασμενοι .
    Last edited by Macgyver; 02-06-2015 at 21:45.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    εγω παντως, αμεσως καταλαβα το ονομα του δελφινι, δεν ειναι και δυσκολο...
    Εσύ είσαι πολύ έξυπνη!

βεβαιως και κοινοποιουνται δημοσιως. μια ματια στις υπογραφες θα στο αποδειξει..
    .
    Πολύ κακό αυτό γιατί μερικοί χρωστάνε στην εφορία και τους ψάχνει η αστυνομία

δηλαδη, εσυ που βλεπεις ολα τα ονοματα, εισαι "ιδιωτικως"?
    Ιδιωτικός τομέας,εννοείς;

οι αλλοι, βλεπουν τα 4 τελευταια καθε φορα.
    Εγώ βλέπω τα 5 τελευταία κάθε φορά και καταλαβαίνω ποιοί από δω μέσα έχουν ψηφίσει!

αν παρακολουθησουν την εξελιξη, μια χαρα τα βλεπουν ολα.
    Και εγώ παρακολουθώ την εξέλιξη,είναι μία δημιουργική ενασχόληση

πως θα υπογραψει καποιος με ψευτικο ονομα? θα κανει ψευτικο μειλ? σε πολυπροφιλα απευθυνεται το ψηφισμα?
    Αλλο πράγμα είναι το μέιλ,άλλο πράγμα είναι το όνομα που καταχωρείς-αυτά τα 2 δεν συνδέονται!

δεν ζητανε ονομα, ζητανε ι-μειλ και το ονομα συμπληρωνεται αυτοματα με το ονομα που εχεις συνδεσει στο μειλ σου η στον λογαριασμο του φμ σου.
    πλακα μας κανεις?
    Οχι.Εσύ το λες αυτό δεν είναι έτσι-απλά σκέφτηκες κάποια πράγματα και τα είπες......έτσι πάνω στην τρέλα!
    ακόμα και στο μέιλ του ο καθένας δεν είναι υποχρεωμένος να έχει το πραγματικό του όνομα.

παιδια, αν δινετε μειλ και φμ σε καθε αγνωστο, υπογραψτε. αν δεν δινετε, μη τυχον και υπογραψετε
    Καλά κάνεις και νουθετείς τους συμμετέχοντες του φόρουμ,θα σε ψηφίσουμε πρόεδρο του φόρουμ,με λαϊκό δημοψήφισμα!

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast