Γιατί κάποια μέλη δεν με καταλαβαίνετε? - Page 14
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 14 of 139 FirstFirst ... 412131415162464114 ... LastLast
Results 196 to 210 of 2084
    WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    το ειδα, τωρα. νοιωθεις οτι εχεις πολλα κιλα και πρεπει να χασεις ακομα?
    Όχι,δεν νιώθω κάτι τέτοιο.Απλα θεωρώ ότι πρεπει να είμαι γυμνασμένος για να κάνω κάτι με όμορφη και φτάνω στα άκρα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Όχι,δεν νιώθω κάτι τέτοιο.Απλα θεωρώ ότι πρεπει να είμαι γυμνασμένος για να κάνω κάτι με όμορφη και φτάνω στα άκρα.
    νευρικη ανορεξια δεν ειναι να χασεις την ορεξη σου, αλλα να θελεις να φας και να μην το κανεις γιατι νομιζεις οτι πρεπει να χασεις κι αλλο.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    νευρικη ανορεξια δεν ειναι να χασεις την ορεξη σου, αλλα να θελεις να φας και να μην το κανεις γιατι νομιζεις οτι πρεπει να χασεις κι αλλο.
    Περίμενα να μου πεις και την άλλη άποψη που έγραψα.Ξεκινησα από προχθές να τρώω όσο μπορώ......

Senior Member
    η γυμναστικη και η διατροφη κανουν καλο στο σωμα αρκει να μην υπερβαλλουμε ειτε με το ενα ειτε με το αλλο.
    εσυ μπορει να το θελεις για να βρεις μια κοπελα, αλλος το θελει για να νοιωθει καλα με τον εαυτο του.
    καλα κανεις και γυμναζεσαι, εφοσον δεν κανεις ΜΟΝΟ αυτο. καλα κανεις και θελεις μια σχεση, εφοσον δεν κανεις ΜΟΝΟ αυτο.
    αν κολλας ομως με μανια σε καποια σκεψη η επιδιωξη, μπορει να γινεις βαρετος για τους αλλους, κι ενω κανεις τοση γυμναστικη, στο τελος να τους διωχνεις γιατι σε βαριουνται η κουραζονται με τις τοσες επαναληψεις.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Remedy,θεωρείς πως έχω αποκτήσει μανία για αυτό το θέμα;

Senior Member
    ναι ....

Banned
    Εσύ θεωρείς ότι σου κάνει καλό να επαναλαμβάνεσαι ή χειροτερεύεις? Πιστεύεις ότι το φόρουμ σου έκανε κακό, καλό ή τίποτα?

Senior Member
    Διάβαζα αυτό και θέλω γνώμες....
    Δεν το κρύβω πως έχω εμμονή με το σώμα....

http://www.medicalland.gr/%CE%AC%CE%...9%CE%BD%CE%B4/

Βλέπεις!????
    Αυτό σου λέμε όλοι. Κι εμείς και οι γονείς σου. Βγάλε της παρωπίδες και τις ωτοασπίδες κι διάβαζε και ακου τι σου λέμε ολοι...
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Senior Member

Μπα, ιδέα σου.... :p :p :p (σαρκασμός)
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Senior Member
    Why, θελω να σου κάνω μια ερώτηση.
    Ας πούμε ότι κάνεις κάτι με μια όμορφη, μετά τι;
    Εννοω πως μόλις πραγματοποιήσεις το όνειρό σου και κάνεις κατι :p με μια όμορφη, σου πουν όλοι μπράβο, σε ζηλέψουν όλοι οι άλλοι κλπ, τι θα κάνεις μετά; Το εχεις σκεφτεί;

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Δεν ξέρω αρχάγγελλε.....

Senior Member
    Quote Originally Posted by archangel View Post
    Why, θελω να σου κάνω μια ερώτηση.
    Ας πούμε ότι κάνεις κάτι με μια όμορφη, μετά τι;
    Εννοω πως μόλις πραγματοποιήσεις το όνειρό σου και κάνεις κατι :p με μια όμορφη, σου πουν όλοι μπράβο, σε ζηλέψουν όλοι οι άλλοι κλπ, τι θα κάνεις μετά; Το εχεις σκεφτεί;
    Παντα υπαρχει καποια αλλη που θα ειναι πιο ομορφη :P (...αστειακι)
    Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν

Senior Member
    Δεν ξέρω αρχάγγελλε.....

Για αυτό σου λέω ότι πρωτα πρέπει να τα βρείς με τον εαυτό σου. Δεν είναι ευκολο αλλα πρέπει να το κάνεις. Κι εγω ακόμα προσπαθω και πιστεύω πως εχω κανει μια μικρή πρόοδο (επιτέλους)
    Και δεν πρέπει να έχεις για μόνο σκοπό της ζωής σου τις γυναίκες (όμορφες ή όχι) αλλα κάτι που θα σου δώσει σκοπό για όλη σου την ζωή. Εξάλλου σε αυτό το θέμα (γυναίκες, σχέσεις, σεξ) όσο το κυνηγάς φεύγει μακριά. Αντίθετα απο εκει που δεν το περιμένεις, τότε που δεν προσπαθείς καν, τότε γίνεται.

Quote Originally Posted by Mariah View Post
    Παντα υπαρχει καποια αλλη που θα ειναι πιο ομορφη :P (...αστειακι)

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα :p

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by archangel View Post
    Για αυτό σου λέω ότι πρωτα πρέπει να τα βρείς με τον εαυτό σου. Δεν είναι ευκολο αλλα πρέπει να το κάνεις. Κι εγω ακόμα προσπαθω και πιστεύω πως εχω κανει μια μικρή πρόοδο (επιτέλους)
    Και δεν πρέπει να έχεις για μόνο σκοπό της ζωής σου τις γυναίκες (όμορφες ή όχι) αλλα κάτι που θα σου δώσει σκοπό για όλη σου την ζωή. Εξάλλου σε αυτό το θέμα (γυναίκες, σχέσεις, σεξ) όσο το κυνηγάς φεύγει μακριά. Αντίθετα απο εκει που δεν το περιμένεις, τότε που δεν προσπαθείς καν, τότε γίνεται.

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα :p
    Κάπου είχα διαβάσει πως είσαι και εσύ παρθένος,ε?:(
    Τι εννοείς,να μην το σκέφτομαι τόσο?

Senior Member
    Κάπου είχα διαβάσει πως είσαι και εσύ παρθένος,ε?:(
    Τι εννοείς,να μην το σκέφτομαι τόσο?

Ναι ακόμα είμαι.
    εννοω πως όσο το σκεφτεσαι και το κυνηγας δεν θα γίνει. Είναι σαν η τύχη να παίζει παιχνίδια για να διασκεδαζει.
    Αν πας για παράδειγμα σε μπαράκι με φίλους μην κάθεσαι να ψάχνεις κοπέλα αλλα να διασκεδάσεις με τους φίλους σου κατα 90% και ενα 10% απλώς να ψιλοφλερτάρεις. οχι περισσοτερο.
    Παράδειγμα οταν ημουν 17 χρονων πηγαινα με καραβι κάπου για κάτι δουλείες. Μεσα στο καραβι λοιπόν οπως καθόμουν στο κατάστρωμα είχα πάρει μαζί μου ένα βιβλίο και το διάβαζα. Με την άκρη του ματιού μου είχα δει ενα κορίτσι να με κοιτάζει και να με φλερτάρει (πρωτη φορα που είδα γυναίκα να με φλερτάρει) αφησα λοιπον μετα απο λιγο το βιβλίο μαζεψα θαρρος και την πλησίασα. Βέβαια δεν ηξερα τι να της πω και μετα απο κανένα 10λεπτο ξενέρωσε αλλα αυτο είναι άλλη ιστορία.