αναλυση η διαλυση - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 48
    Senior Member
    Οι μπατσοι μου λενε πως φαινομαι ταλεπωριμενος.Τα κοριτσια με ρωτανε ποσο χρωνον ειμαι λεω 21 και πεφτουν απο τα συννεφα.Ολοι πεφτουν απο τα συννεφα οταν λεω την ηλικια μου.Μοιαζω 27 και ειμαι 21.Εχω σημαδια και μια μονιμη απογοητευση στην μαπα μου αλλα ο γιαννακης μου λεει πως οποτε πινω μπυρες γινομαι ερωτευσιμος.Αλλα γαμω την π@#$να νηφαλιος ειναι η ουσια.Τωρα μπορω να πιω 5 μητουλια και να γινω μαγκας αλλα υπαρχει νοημα?Σιγα μην κατσω να το ζω κοκαρισμενος για να νιωθω τελεια.Να μου λυπει τα δοκιμασα ενιωσα την τρελα της.Ενιωσα να περναω και να με κοιτανε γυναικες σαν τον τονι.Δεν κανω πλακα ειλικρινα ξερω τι λεω δεν κανω πλακα.
    Ειναι ολα αυτα που νιωθεις ειναι αυτο που λενε οτι νιωθεις βγαζεις.Ε οποτε επινα τετοια πραγματα εβγαζα εσσωτερικη δυναμη και οχι του στυλ σας γαμαω ουτε καν.Αλλα ενιωθα επι 5 ποιο εξυπνος επι 5 ποιο θαραλεος χωρις ομως να παταω σε κανεναν οπως κανανε αλλοι.Και αυτο ηταν το περιεργο πυο γουσταρα ενιωθα ΤΕΛΕΙΑ αλλα ποτε δεν πουλαγα εξυπναδα και ποτε δεν ασκουσα εξουσια σε κανεναν.Η γλωσσα το λεξιλογιο γινοντουσαν οπλα θυμαμαι ΟΠΛΑ.Τα επιχειρηματα μου επισης οπλα που ριχνανε και τον ποιο δυσκολο.Μιλαω ειλικρινα χωρις να κοκορευομαι μιλαω ειλικρινα!!!!Αλλα οχι ταδα τα χαρηκα δεν ειμαι για τετοια.Παντα ο πατερας μου με ελεγε αγραμματο.Ο τυπος ηταν νακρωμανης και μπορουσε να συζητησει με πανεπιστιμιακο ο τυπος ηταν μια αρρωστη μιξη πνευματικου φιλοσοφου με λεξιλογιο και επιχειρηματα και παραδειγματα που σου ανοιγαν ξεχασμενα σημεια εγκεφαλου.Αλλα ηταν και προσταρεις της ροκ εντ ρολ.Της αλητειας της βιας και του εγκλιματισμου.Ηταν ολα αυτα που ζηλευα απο παιδι μικρο.Ολα αυτα που ηθελα να γινω.Καπου στην μεση μπερδευτικα.Τον τελευταιο καιρο σε ακυρες στιγμες μου σκανε συνεχεα αρχαιοελληνικες λεξεις και προτασεις.Λεξεις τις οποιες δεν χρησιμοποιουμε πλεον.Στον γραπτο μου λογο παντα ειχα προβλημα.Ενω στο προφορικο μπορω να παω παντου αφοβα.Θυμαμαι ακομα για μισο χρονο στο δημοτικο να ερχομαι σπιτι και να εχω τον μπαμπα στην μπριζα να μου λεει τι βαθμο πηρα στην ορθογραφια.Παντα ελεγε ΠΡΟΣΕΧΕ παντα ομως!!!Και παντα γινοταν της *******ς γιατι με αγαπουσε αλλα και γιατι επινε τα δικα του και δεν κραταγε τα νευρα του.Αυτος ο ανθρωπος με επιασε 5χρονων να καυλαντιζω ερωτικα με το τοτε φιλαρακι μου.Φοβιθηκα οσο τιποτα αλλο.Απλα εσκυψε μου επιασε το χερι Ο ΝΑΡΚΩΜΑΝΗΣ Ο ΕΓΚΛΙΜΑΤΙΑΣ που λεμε εμεις οι ανθρωποι.Και μου ειπε δεν ειναι τιποτα ολα τα παιδακια την ψαχνουνε.Επισης μουειπε πως εαν καποια στιγμη σου ξαναρθει κατι τετοιο μην δωσεις σημασια.Μου φερθηκε πολυ καλα.Αλλα τα επομενα χρονια ηταν βασανο.Παντα νομιζα πως με ειχε για πουστακο.Γιατι παντα με κλοτσαγε.Γιατι εκει μου εκδηλωνε την αγαπη του ξαναεπινε και με εκανε πατσαβουρι.Γενικα μου εχει αφησει καταλοιπα αυτη η ψυχη αλλα ολο το ριχνω στην μαρμαροσκονη.ΟΛΑ ΤΑ ΡΙΧΝΩ εκει τωρα που ωριμασα τωρα που καταλαβα τι ειναι μαρμαροσκονη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mauroslosk View Post
    Οι μπατσοι μου λενε πως φαινομαι ταλεπωριμενος.Τα κοριτσια με ρωτανε ποσο χρωνον ειμαι λεω 21 και πεφτουν απο τα συννεφα.Ολοι πεφτουν απο τα συννεφα οταν λεω την ηλικια μου.Μοιαζω 27 και ειμαι 21.Εχω σημαδια και μια μονιμη απογοητευση στην μαπα μου αλλα ο γιαννακης μου λεει πως οποτε πινω μπυρες γινομαι ερωτευσιμος.Αλλα γαμω την π@#$να νηφαλιος ειναι η ουσια.Τωρα μπορω να πιω 5 μητουλια και να γινω μαγκας αλλα υπαρχει νοημα?Σιγα μην κατσω να το ζω κοκαρισμενος για να νιωθω τελεια.Να μου λυπει τα δοκιμασα ενιωσα την τρελα της.Ενιωσα να περναω και να με κοιτανε γυναικες σαν τον τονι.Δεν κανω πλακα ειλικρινα ξερω τι λεω δεν κανω πλακα.
    Ειναι ολα αυτα που νιωθεις ειναι αυτο που λενε οτι νιωθεις βγαζεις.Ε οποτε επινα τετοια πραγματα εβγαζα εσσωτερικη δυναμη και οχι του στυλ σας γαμαω ουτε καν.Αλλα ενιωθα επι 5 ποιο εξυπνος επι 5 ποιο θαραλεος χωρις ομως να παταω σε κανεναν οπως κανανε αλλοι.Και αυτο ηταν το περιεργο πυο γουσταρα ενιωθα ΤΕΛΕΙΑ αλλα ποτε δεν πουλαγα εξυπναδα και ποτε δεν ασκουσα εξουσια σε κανεναν.Η γλωσσα το λεξιλογιο γινοντουσαν οπλα θυμαμαι ΟΠΛΑ.Τα επιχειρηματα μου επισης οπλα που ριχνανε και τον ποιο δυσκολο.Μιλαω ειλικρινα χωρις να κοκορευομαι μιλαω ειλικρινα!!!!
    Λαθος κανεις. Θα στο πω οσο πιο χυμα και ειλικρινα γινεται, δεν υπηρχε περιπτωση να κανω κατι με εθισμενο. Ξενερωνω οσο δε διανοεισαι. Κοκκινα ματια και ομιλια πιωμενου..... πιο ξενερωμα δεν εχει. Βγηκα μια φορα για καφε με εναν τυπο που καυχιοταν για το ποσο καλος ειναι ο μπαφος και για τις επιδοσεις του στο σεξ οταν εχει πιει. Ο τυπος ειχε πιει ακριβως πριν βρεθουμε για να δειξει τον καλυτερο εαυτο του. Ξενερωσα οσο δεν παει. Εφαγε την περιποιημενη του χυλοπιτα και γυρισε σπιτι του. Απλα.
    Μην παραμυθιαζεσαι. Δε σου φτιαχνει το προφιλ ο μπαφος και η κοκα. ΝΟΜΙΖΕΙΣ οτι σε φτιαχνουν, κατα τ αλλα παραμυθιαζεσαι. Το πολυ πολυ να ψαρωσει κανενα αβγαλτο κοριτσακι που δεν εχει κριτηρια και στανταρντς. Ή κανενα κοριτσακι που και αυτο εχει βουτηχτει στον εθισμο. Δε σου φτιαχνει χαρακτηρα καμμια ουσια, γιαυτο υπαρχουν και επισμενοι που δεν εχουν τιποτα να πουν, αντιθετως εσυ ΕΧΕΙΣ πραγματα να πεις και ως νηφαλιος.

Παντα ο πατερας μου με ελεγε αγραμματο.Ο τυπος ηταν νακρωμανης και μπορουσε να συζητησει με πανεπιστιμιακο ο τυπος ηταν μια αρρωστη μιξη πνευματικου φιλοσοφου με λεξιλογιο και επιχειρηματα και παραδειγματα που σου ανοιγαν ξεχασμενα σημεια εγκεφαλου.Αλλα ηταν και προσταρεις της ροκ εντ ρολ.Της αλητειας της βιας και του εγκλιματισμου.Ηταν ολα αυτα που ζηλευα απο παιδι μικρο.Ολα αυτα που ηθελα να γινω.Καπου στην μεση μπερδευτικα.
    Καλα λογικο σαν παιδακι να ειχες για προτυπο τον πατερα σου. Τα παιδακια δεν εχουν τα κριτηρια του ενηλικα. Ο κοσμος τους ειναι οι γονεις τους. Τωρα σαν ενηλικας εχεις ακομα για προτυπο τα ναρκωτικα, τη βια, την αλητεια και τα εγκληματα??? Τα ζηλευεις ακομα? Εμπλεξες για να κανεις περηφανο τον μπαμπα σου?
    ΟΛΑ ΤΑ ΡΙΧΝΩ εκει τωρα που ωριμασα τωρα που καταλαβα τι ειναι μαρμαροσκονη.
    Στο ευχομαι να καταλαβες, αληθεια, ειναι κριμα, γιατι εσυ αξιζεις τον κοπο. Δεν εισαι το πατσαβουρι που ενιωθες καποτε απο τη συμπεριφορα του μπαμπα σου. Εκεινος ενιωθε για πατσαβουρι τον εαυτο του. Αν μπορεις, κανε την αλλαγη. Αυτη ειναι η μεγαλη προκληση. Να γινεις κατι ΑΛΛΟ απο αυτο που εμαθες. Δυσκολο. Πολυ πολυ πιο δυσκολο απο το να πινεις.

Senior Member
    Αδερφέ περίληψη όλοι βλέπουμε ότι αξίζεις κανένας δε θα σε σώσει κανόνισε την πορεία σου να βγεις από το λούκι δε σώζει κανένας κανέναν κ στη ζωή τίποτα δε χαρίζεται εμπεδωσε τα αυτά και τα ξαναλέμε
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Νομιζω πως ολοι μας αξιζουμε ο καθε ενας για τον δικο του λογο.Εγω δεν ειμαι η διαφορα.Επισης γιατι νομιζω πως με καταλαβατε λαθος?Πραγματικα μετα απο ολα αυτα που εχουμε πει εδω μεσα πιστευεις οτι ειμαι ο τυπος που θα πινει για να αρεσει?Πιστευεις οτι εχω την εντυπωση πως εαν πινω θα ειμαι μαγκας?Ειλικρινα το πιστευεις?Εκφραζομαι οσο περισσοτερο αληθινα μπορω.Δεν προμονταρω τα ναρκωτικα παιδες το οτι μιλαω για αυτα με τσακπινια δεν σημαινει πως τα θελω και ολας.Οκ ειπα τα ειδα τα δοκιμασα ειδα οτι μπορω να ειμαι καυλας με αυτα.Αλλα επισης καταλαβα πως οταν τελειωνει ξαφνικα σε 1 ωρα γινεσε το χειροτερο σκουπιδι συναισθηματικα και ολη αυτη η αποτομη αλλαγη της ντοπαμινης σεροτονινης τι στο διαολο κλονιζει ολο τον οργανισμο.Οποτε Μ-Α-Κ-Ρ-Ι-Α!Ολοι μας αξιζουμε κατι καλυτερο.Δλδ με ποια κριτηρια θα ελεγες οτι δεν το αξιζω?Δεν νομιζω να υπαρχει λογος.

Σημερα ξαναμιλησα στο τηλ με τον μπαμπα.Μου ειπε να γινω οδοντοτεχνητις γιατι αξιζει γιατι αξιζει γιατι εχει ΛΕΦΤΑ εχει ΛΕΦΤΑ και γιατι αξιζει.Μου ειπε να εχω ονειρα ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΝΕΙΡΑ ΝΑ ΕΛΠΙΖΩ ΣΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΕΧΩ ΟΝΕΙΡΑ.

Του ειπα ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΝΕΙΡΑ ΔΕΝ ΕΛΠΙΖΩ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ.Του ειπα πως εχεις δικαιο σε καταλαβαινω.Αλλα κανε ενα φλας μπακ και θυμησου τι σου ελεγε ο μπαμπας σου καποτε και θυμησου εαν ποτε εκανες κατι απο αυτα που σου ειπε.Πατερα αν σπουδασω οδοντοτεχνιτης να ξερεις θα το σπουδασω για εσενα.Αλλα μετα θα ειμια με ενα πτυχιο στα χερια μεσα στο δωματιο να κλαιω γιατι εκανα κατι που δεν μου αρεσε.
    Μια φορα ρε ο ******* δεν μου ειπε ρε αγορι μου μπραβο δουλευεις τρεχεις κρατας το σπιτι μια φορα δεν χαρηκε το αρχιδι και μια ζωη μου ελεγε τι να κανω.Και οποτε διαφωνουσαμε ανεβαζε ντεσιμπελ και εκανε σαν τερας και εγω φοβομουν γιατι ημουνα παιδι και οπως ολοι ξερουμε τα παιδια φοβουνται τα τερατα ΚΑΙ ΑΚΟΥ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.Εγω σταματαγα να μιλαω και αρχιζα να συμφωνω με εβλεπε οτι συμφωνω και τα βρισκαμε ΤΑ ΒΡΙΣΚΑΜΕ!!!!Σημερα οχι δεν τα βρηκαμε και τοσο ειχαμε τα πουμε και καιρο.Αυτος νομιζει πως εγω κανω την επανασταση μου σαν πιτσιρικας και του λεω ενα και μου λεει 2.Μιλαω μαζι του και νιωθω λες και μιλαω με τον νικο απο το νηπιαγωγιο για το ποιος εχει τις ποιο πολλες ταπες.ΣΕΒΟΜΑΙ ΚΑΙ σιγουρα εχει ενα παραπανω λογο αλλα σιγουρα οχι παντα!!!!Παντα ομως τα βρισκαμε...Και σιγουρα δεν γινεται παντα να καταληγουμε στο τι θα εκανε αυτος και γιατι δεν αξιζει να το κανω οπως σκεφτηκα εγω.Αυτο το βασανο το ζω μαζι με την μαμα.Το θυμα της υποθεσης.Η γυναικα με τα περισσοτερα αρχιδια απο αυτον τον μαγκα.Οπως ειπαμε ειναι ψυχουλα αλλα ενα μεγαλο κακο ειχε παντα.Οτι του φορτωνανε απο εξω και απο μεσα τα εκανε μπουλινγκ στο σπιτι του.Ενα σπιτι το οποιο θα επρεπε να προστατευει το ξεφτιλιζει και το ταπεινωνε.Και οταν επερνε ο χαρις με τα σεα γινοταν το καλυτερο παιδι.ΚΡΙΜΑ.Σας λεω την ειδα την πρεζα την ειδα μονο δεν την ακουμπισα.Νομιζω μπορω να εχω μια αποψη σε αυτο το θεμα χωρις να με κοιτας σαν τον πιτσιρικα που λεει οτι ακουσε στους ZN kai oti ειδε στην ταινια midnight express

Me ta Πολλα πατερας ειναι τι να πει και αυτος ρεσυ προσπαθει να δωσει κινητρα.Αλλα αλλο δινω συμβουλη και αλλο στην επιβαλω και αν δεν σαρεσει εισαι μαλακας.Και κοιτα να δεις τι θα κανεις με την ζωη σου.Και ακουμε που σου λεω δεν θα χασεις.Γενικα με το ΝΕ ΜΠΑΜΠΑ λυνονται ολα!Δεν δεχετε οτι εγω την βρισκω και με ενα 500αρι θελει να πλουτισω λεει τραβα ρε εχει λεφταααα ρε.Να του λεω εναν καλο ανθρωπο ναχω διπλα μου λιγα λεφτα να την βγαζω και βλεπουμε και να μου λεει τι ειναι αυτα ρε ρε μην σκεφτεσαι απαισιοδοξα ρε βαλε στοχο τρεχα δες λεφτα λεφτα λεφτα.Αλλα βαρεθηκα το ναι μπαμπα.Και κοιτα να δεις που νιωθω και ασχημα τωρα για τον μαλακα που δεν μπορω να ανταλλαξω αποψη μαζι του.

Senior Member
    Πρωτα πεταλι η πρωτα ισορροπια ?

Senior Member
    Πρωτα ισορροπια. Μετα τιμονι, μετα πεταλι.
    Quote Originally Posted by Mauroslosk View Post
    Νομιζω πως ολοι μας αξιζουμε ο καθε ενας για τον δικο του λογο.Εγω δεν ειμαι η διαφορα.Επισης γιατι νομιζω πως με καταλαβατε λαθος?Πραγματικα μετα απο ολα αυτα που εχουμε πει εδω μεσα πιστευεις οτι ειμαι ο τυπος που θα πινει για να αρεσει?Πιστευεις οτι εχω την εντυπωση πως εαν πινω θα ειμαι μαγκας?Ειλικρινα το πιστευεις?
    Οχι, δεν πιστευω οτι ολοι αξιζουν. Καποιοι εχουν γινει καμμενα χαρτια πια, αλλοι παλι ζωντας μεσα στα σκατα, εγιναν και οι ιδιοι και κανουν κακο σε ολους του γυρω τους. Δεν πιστευω οτι "θα πινεις για να αρεσεις" οπως λες, νομιζω ομως οτι εσυ εχεις την εντυπωση οτι χωρις καποια ουσια εισαι κατωτερος. Οτι χρειαζεσαι να εχεις πιει κατι για να εχεις θαρρος και να τραβηξεις το ενδιαφερον. Και αυτο ειναι παραμυθι. Γι' αυτο προσπαθησα να σου εξηγησω οτι το ιδιο πραγμα που νομιζεις οτι μπορει να σε εκανε πιο εξυπνο, θαρραλεο και ερωτευσιμο, ειναι το ιδιο πραγμα που θα απωθουσε καθε γυναικα που σεβεται και εκτιμα τον εαυτο της. Ο γιαννακης και ο καθε γιαννακης ας λεει ο,τι θελει. Την εξυπναδα την εχεις, ερωτευσιμο εισαι, θαρρος εχεις αλλα το κρατας κρυμμενο, δε σου μεταλλαζει την προσωπικοτητα η παπαρια που θα ρουφηξεις.
    Και οχι, δεν πιστευω οτι προμοταρεις τα ναρκωτικα εδω μεσα, δε θα ασχολουμουν μαζι σου αν ησουν τετοιο βλημα. Ασχολουμαι γιατι εισαι εξυπνος και πολυ συμπαθητικος.

Μια φορα ρε ο ******* δεν μου ειπε ρε αγορι μου μπραβο δουλευεις τρεχεις κρατας το σπιτι μια φορα δεν χαρηκε το αρχιδι και μια ζωη μου ελεγε τι να κανω.Και οποτε διαφωνουσαμε ανεβαζε ντεσιμπελ και εκανε σαν τερας και εγω φοβομουν γιατι ημουνα παιδι και οπως ολοι ξερουμε τα παιδια φοβουνται τα τερατα ΚΑΙ ΑΚΟΥ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.Εγω σταματαγα να μιλαω και αρχιζα να συμφωνω με εβλεπε οτι συμφωνω και τα βρισκαμε ΤΑ ΒΡΙΣΚΑΜΕ!!!!Σημερα οχι δεν τα βρηκαμε και τοσο ειχαμε τα πουμε και καιρο.Αυτος νομιζει πως εγω κανω την επανασταση μου σαν πιτσιρικας και του λεω ενα και μου λεει 2.Μιλαω μαζι του και νιωθω λες και μιλαω με τον νικο απο το νηπιαγωγιο για το ποιος εχει τις ποιο πολλες ταπες.

Me ta Πολλα πατερας ειναι τι να πει και αυτος ρεσυ προσπαθει να δωσει κινητρα.Αλλα αλλο δινω συμβουλη και αλλο στην επιβαλω και αν δεν σαρεσει εισαι μαλακας.Και κοιτα να δεις τι θα κανεις με την ζωη σου.Και ακουμε που σου λεω δεν θα χασεις.Γενικα με το ΝΕ ΜΠΑΜΠΑ λυνονται ολα!Δεν δεχετε οτι εγω την βρισκω και με ενα 500αρι θελει να πλουτισω λεει τραβα ρε εχει λεφταααα ρε.Να του λεω εναν καλο ανθρωπο ναχω διπλα μου λιγα λεφτα να την βγαζω και βλεπουμε και να μου λεει τι ειναι αυτα ρε ρε μην σκεφτεσαι απαισιοδοξα ρε βαλε στοχο τρεχα δες λεφτα λεφτα λεφτα.Αλλα βαρεθηκα το ναι μπαμπα.Και κοιτα να δεις που νιωθω και ασχημα τωρα για τον μαλακα που δεν μπορω να ανταλλαξω αποψη μαζι του.
    Μου θυμιζεις πολυ τη σχεση με το δικο μου πατερα. Μου τη θυμιζεις παρα πολυ. Δεν εχει σημασια που ο δικος μου πατερας δεν εχει βαλει ποτε στο στομα του ουτε κανονικο τσιγαρο. Οταν ο γονιος υποτιμα το παιδι, το ταπεινωνει και το επικρινει, το συναισθημα ειναι ιδιο και δυστυχως παλευουμε με αυτο και σαν ενηλικοι. Δεν ειχαμε γονεις που ενθαρρυνουν την αυτοπεποιθηση τονιζοντας τα θετικα στοιχεια του παιδιου τους και δε χτισαμε αυτοεκτιμηση, οκ............ Απο δω και περα τι γινεται!! Δεν ειμαστε πλεον παιδια. Εχουμε κριτηρια για το ποιοι ειναι οι γονεις μας, πού απετυχαν, σε τι εφταιξαν, ποτε μετραει η γνωμη τους και ποτε οχι. Καλο το θυμωμενο παιδι που θελει να κανει επανασταση γιατι αδικειται μια ζωη αδικειται, αλλα ειναι ωρα να αναλαβει ο ενηλικας να φτιαξει τη ζωη του και να αφησει στην ακρη αυτους που δεν εχουν πλεον καμμια ελπιδα να βελτιωθουν.

Senior Member
    Εγω δεν μπορω να στα πω τοσο καλα αλλα συμφωνω κ το παν ειναι τι λεει η κοπελα κ μην ξεχνασ οτι αν δε βλεπαμε τιποτα δε θα ασχολιομασταν οπωσ κι εσυ δε θα ασχολιοσουν
    Last edited by elis; 31-07-2017 at 10:26.

Senior Member
    Μην βασιζεσε στην αποψη σου ακομη δεν εχεις εμπειρια να βασιζεσε σε αυτην οποτε πριν μιλησεις ρωτα σκεψου οταν μεγαλωσεις με τα χρονια ερχετε η εμπειρια και η αποψη.Οκ συγνωμη δεν θα ξαναπω τπτ.Μεχρι να γερασω θα περιμενω την αποψη.

Senior Member
    Μπορει καποιος να μου πει τι να κανω?Πως να νιωθω?Πως να σκεφτομαι?Βαρεθηκα.Βασικα νιωθω τελειως στον αερα.Παλι μπηκα στο τριπακι του πιος ειμαι.Και παλι μπερδευτικα.Και παλι ντρεπομαι που δεν μεγαλωνω.Μεχρι τα 30 σαν παιδακι που ψαχνει ταυτοτητα.

Senior Member
    Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες αυτόν που έχει που τον βλέπουν οι έμπειροι αυτόν που νομίζουν οι φίλοι του ότι έχει πολύ πιθανό οι φίλοι σου να σε έχουν για ρεμαλι κ τρίτον αυτόν που νομίζει ο ίδιος ότι έχει πολύ πιθανό να κανεισ λαθοσ λόγω παρεων αυτό σου λέμε άλλο τι βλέπουμε εμείς άλλο οι φίλοι σου ανάλογα το βάθος που έχεις σαν χαρακτήρας εμπειρία κλπ

Senior Member
    Δεν θα εππηρεαζεσαι από τή γνώμη κανενός η γνώμη τους είναι ο χαρακτήρας τους κι ο δικός μου κι όλων απλά δεν χρειάζεσαι τίποτα αυτή είναι η γνώμη μου

Senior Member
    Κατεστραμενει απο χερι.Με μια γυναικα ορολογιακη βομβα περιμενει να ξαναδοκιμασει την σχεση της για τελευταια φορα με τον ανθρωπο που εκανε ονειρα με τον ανθρωπο που τελικα τα κλωτσαγε ολα και ξαναερχοταν λεγοντας συγνωμη δικαιολογοντας τις πραξεις του λογο της χρησης.Μηπως αυτος ο ανθρωπος τελικα δεν ειναι αυτο που πιστευα.Μηπως αυτος ο ανθρωπος εκμεταλευτηκε την οποια ανοχη?
    Η χρυση αυτη η γυναικα μου το ειπε ξεκαθαρα.Και ηταν η μονη φορα που την πιστεψα γιατι τα ματια της για πρωτη φορα ηταν ετσι θολα και γερασμενα.Ειπε πως εαν ξαναερθει και ξανα κανει τα ιδια σηκωθηκα και εφυγα.Τα παιδια μου τα τακτοποιησα μεγαλωσανε οποτε δεν εχω τπτ αλλο εδω και γυρναω στην πατριδα μου.Αλλη μια προσπαθεια περιμενενοντας στοικα για λιγη ευτυχια.Πολυ φοβαμαι οτι θα βγει και θα συνεχισει για αλλη μια φορα να βαραει το νοκια με αυτο το κωλοτραγουδο που παντα μας εβαζε σε μπελαδες.Ηταν το τργουδακι που μεσα σε ενα πανικο μεσα στις φωνες μεσα στους τσακωμους ηταν η διεξοδος του.Ηταν η πορτα.Το κινητο ηταν το κινητρο και πισω απο το κινητρο αυτο ηταν φιλοι απιωτοι ακεραστοι που περιμεναν τον μαγκα να κερασει.Η διεξοδος σε ολα αυτα τα προβληματα τα αλυτα προβληματα ηταν το κινητο του.Τραγικες καταστασεις.Πλεον ειμαι μονος μου μενω μονος μου και ειπα στην μανα μου οτι ασε με εμενα εγω εφυγα.Εμενα δεν θα μου ξανακανει τετοια κολπα γιατι πολυ απλα δεν θα ειμαι μαζι σας οποτε δεν θα υπαρχει τριβη.Κοιτα να τα βρειτε μεταξυσας τωρα θαστε μονοι σας ουτε παιδια ουτε σκυλια τα 2 σας κοιταξτε να αγαπηθητε.Αυτην την γυναικα μονο με πιανει η καρδια μου πραγματικα.Γιατι δεν θελω να ξαναδω αυτην την εικονα που βγαινει απο την τουφα και το πρωτο που κανει ειναι να δει τους φιλους του στο καφενειο δεν θελω να το ξαναδω αυτο και δεν θελω να ξαναδω το προσωπο της μανας μου μεσα στην αποτυχια δεν θα το αντεξω.
    ΜΑΜΑ εισαι γυναικα εχεις αναγκη απο αγαπη απο ερωτα εχεις αναγκη απο καλοπεραση εχεις αναγκη να ζησεις οπως σου αξιζει.Γιατι σου αξιζει!!!Ηταν τα τελεταια μου χθεσινα λογια λεγοντας της πως εγω οτι και αν αποφασισει θα ειμαι μαζι της!!!!Παντα θα ειμαι μαζι της.
    Ακομα και αν με λεει μαλακα ο αντρας.

Senior Member
    Savvage νομιζω θα γινεις μια πολυ καλη μητερα εαν σκεφτεις ποτε να κανεις οικογενεια.Οπως επισης και ο Ελις ενας πολυ καλος πατερας.
    Το οτι προσπαθητε να με καθυσηχασετε μεσα απο τα δικα σας βιωματα δειχνει ψυχη και ενδιαφερον.Ποσο μαλλον οταν μιλαμε για το ιδιο σας το παιδι.Πετυχιμενος δεν ξερω αν θα γινω επισης ουτε εχω στο νου μου καποια επαγγελματικη πορεια.Αλλα σιγουρα ο καθενας μας μεσα απο τα βιωματα του ειναι ενα βοηθημα και ενα σκαλοπατι για αυτον που θα πρωτοερθει αντιμετωπος με αυτο που λεμε φρικη.Θα μπορουσε ο γερος μου να με μαθει πολλα θα μπορουσε να μου χτισει εναν δυνατο χαρακτηρα με δεξιοτητες αλλα ποτε δεν ειχε υπομονη και παντα φοβομουν μην κανω κατι λαθος και τρυπησει το μπαλονι.

Θεληση να υπαρχει πανω απο ολα αλλωστε το πιο σπάνιο λουλούδι μέσα στο τσιμέντο ανθίζει ...

Senior Member
    Θα ηθελα να σε ρωτησω κατι μιας και εσυ εχεις βιωσει απο πρωτο χερι πώς ειναι να μεγαλωνεις με προβληματικο πατερα και ανεκτικη μητερα.
    Εχω μια πολυ καλη φιλη που πριν περιπου 4 χρονια ερωτευτηκε εναν χρηστη. Ηταν σε ευαλωτη περιοδο μιας και μολις ειχε χωρισει απο πολυετη σχεση που δεν την καλυπτε, και επεσε με τα μουτρα κυριολεκτικα. Στην αρχη ωραιοποιουσε το γεγονος οτι ο τυπος επινε μπαφους και ελεγε οτι ενταξει μπορει να το κοψει κλπ. Στη συνεχεια ανακαλυψε ο τυπος πινει και κοκα αλλα παλι το ωραιοποιουσε οτι και καλα δεν πινει συχνα και δηθεν το ελεγχει. Με τα πολλα, μη στα πολυλογω, ο τυπος ειναι εξαρτημενος και απο τα 2.
    Πιαστηκε εγκυος πριν 3 χρονια η φιλη μου και ζουν μαζι. Εχει φαει και κερατο μαλιστα απο τον 1ο χρονο που ηταν μαζι του. Ο ιδιος αντι να βελτιωθει για το παιδι του, εγινε ακομα χειροτερος. Δε βοηθαει σε τιποτα, παρα μονο προκαλει επιβαρυντικα σκηνικα.
    Εκεινη δε θελει να διαλυσει την οικογενεια, γιατι θεωρει οτι αυτος θα επαναπαυθει αν χωρισουν και θα κανει ελευθερη ζωαρα.

Θελω λοιπον τη γνωμη σου. Εσυ ποιο θεωρεις οτι θα ηταν το καλυτερο για αυτο το παιδακι? Συγκεκριμενα ρωτω για το παιδακι και μονο. Τι θα τη συμβουλευες να κανει για να προστατευσει το μελλον του παιδιου.

Banned
    ε οταν θα μεγαλωσει θα γινει φιλοσοφος η ειδικος επιστημονας πολυ πιθανο να δοθει σε μια κοπελα μονο και γι αυτη θα κανει κανταδα..και οι αλλοι θα τον λενε ρομαντικο η κολημενο επειδη θα πιστευει οτι οταν συγκεντρωνεσαι σε ενα πραγμα η δυναμη ειναι τεραστια που μαζευεις σ αυτο.

θα επαναπαυθει αν χωρισουν και θα κανει ελευθερη ζωαρα.

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast