Τι σκέφτεστε; - Page 104
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 104 of 1532 FirstFirst ... 454941021031041051061141542046041104 ... LastLast
Results 1,546 to 1,560 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by ALIA View Post
    Η ΣΚΕΨΗ ΠΟΥ ΔΙΑΤΥΠΩΣΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ! ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ! ΠΑΝΤΩΣ, ΜΗΝ ΑΠΕΛΠΙΖΕΣΑΙ! ΚΑΠΟΙΟ ΑΤΟΜΟ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΡΕΑΚΙ!!!
    Ρε έχω τρελαθεί σου λέω κανένας και καμία δεν με προσεγγίζει ούτε φιλικά ούτε ερωτικά, θα κάνω έγκλημα ρε το καταλαβαίνεις?

Banned
    ρε ινσεκτ αφου προσπαθουμε να σε πλησιασουμε εσυ εχεις το προβλημα δεν εισαι ευχαρηστημενος με τπτ.
    και γιατι να κανεις εγκλημα?τι σου φταιει ο κοσμος αφου εσυ τον αποριπτεις και δεν σου κανει κανεις και καμια?

Senior Member
    Μην διαβάζω μαλακίες σε παρακαλώ. Είμαι κλεισμένος από το πρωί ως το βράδυ σε ένα δωμάτιο, δεν κάνω τίποτα απολύτως, ακόμα και από τους λίγους γνωστούς που έκανα όλα αυτά τα χρόνια δεν έχω κανένα ενδιαφέρον, εγώ αντιθέτως προσέγγισα κόσμο αρκετές φορές και πάντα έπερνα την απόρριψη.

Τι κάθεσε και λες πως δεν είμαι ευχαριστημένος με τίποτα... ζω μια ζωή απομόνωσης χωρίς αυτό να ήταν επιλογή μου. Η απομώνωση με έχει παραλύσει με έχει κάνει ανίκανο και κάθομαι και σκέφτομαι συνέχεια άσχημα πράγματα

Banned
    Σε αποριπτυν ισως κοπελες ατομα τα οποια εχουν καποιον ανθρωπο διπλα τους και ειναι δυσκολο να βγουνε ετσι στα κουτουρου μαζι σου.
    Ψαξε για καποιον εντελως φρι για κοπελα ενοω η για καποιον που σε παει!δεν σε καταλαβενω!αφου σου δειχνουμε ενδιαφερον εδω τι αλλο θες να κανουμε να σε προσκινησουμε
    αν ειδες για το ποτο στο θρεντ σου σου απαντησαμε αρκετα ατομα οτι θα θελαμε να σε σιναντισουμε εσυ κοιτας σε μια μερια μονο και λες τα δικα σου.εμα πια.:P

Senior Member
    Τι ενδιαφέρον ρε συ.. μπροστά απο μια οθόνη? και σιγά το ενδιαφέρον που παίρνω εδώ μέσα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by insect View Post
    Μην διαβάζω μαλακίες σε παρακαλώ. Είμαι κλεισμένος από το πρωί ως το βράδυ σε ένα δωμάτιο, δεν κάνω τίποτα απολύτως, ακόμα και από τους λίγους γνωστούς που έκανα όλα αυτά τα χρόνια δεν έχω κανένα ενδιαφέρον, εγώ αντιθέτως προσέγγισα κόσμο αρκετές φορές και πάντα έπερνα την απόρριψη.

Τι κάθεσε και λες πως δεν είμαι ευχαριστημένος με τίποτα... ζω μια ζωή απομόνωσης χωρίς αυτό να ήταν επιλογή μου. Η απομώνωση με έχει παραλύσει με έχει κάνει ανίκανο και κάθομαι και σκέφτομαι συνέχεια άσχημα πράγματα
    ινσεκτ
    νομιζεις οτι υπαρχει περιπτωση να γνωρισεις κοσμο κλεισμενος σε ενα δωματιο?
    δοκιμασες να βαλεις καποιες δραστηριοτητες στην ζωη σου που θα σε βγαζουν απ το δωματιο?
    δοκιμασες να πας σε ενα γυμναστηριο, σε καποια λεσχη, να μαθεις ενα σπορ (ιστιοπλοια π.χ.), να μαθεις μπριτζ, να βοηθησεις σε μια μ.κ. οργανωση?
    κανε κατι να βγαινεις απο το σπιτι.
    ο καθενας μας, οσο υγιης κι αν ειναι, αν κλειστει σπιτι του θα μιζερεψει!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ο καθενας μας, οσο υγιης κι αν ειναι, αν κλειστει σπιτι του θα μιζερεψει!
    Αι γειά σου!
    Το να γραφτώ κάπου (να κάνω κάποιο άθλημα) στην φάση που είμαι δεν παίζει. Αν ξεκουρκουτιάσει το μυαλό και νιώσω καλύτερα θα το κάνω και χωρίς να μου το πούν.

Banned
    Τι ενδιαφέρον ρε συ.. μπροστά απο μια οθόνη? και σιγά το ενδιαφέρον που παίρνω εδώ μέσα...
    Παιρνεις περισσοτερο απο οσο σου πρεπει :)Eσυ θελεις ολο το φορουμ να ασχολειτε μαζι σου.Εσυ ποτε δεν πονεσες σωματικα ποτε δεν ενιωσες να πεθενεις κλπ μονο ψυχηκα πονας.Εμεις τι πρεπει να κανοουμε που στα καλα καθουμενα νιωθουμε οτι κινδυνευουμε να παθουμε εφραγμα κλπ?Και επισης εσυ ποτε δεν παριγορισες καποιον απο εμας μονο tον εαυτο σου κοιτας :P παρτακια :P

Senior Member
    Αι γειά σου!
    Το να γραφτώ κάπου (να κάνω κάποιο άθλημα) στην φάση που είμαι δεν παίζει. Αν ξεκουρκουτιάσει το μυαλό και νιώσω καλύτερα θα το κάνω και χωρίς να μου το πούν.
    ωραια.
    περιμενε να ξεκουρκουτιασει το μυαλο σου λοιπον, η κανε κατι γι αυτο (αν υπαρχει κατι που μπορεις να κανεις).
    με κουρκουτιασμενο μυαλο αλλωστε, τι να τις κανεις τις γνωριμιες, αφου μου λες οτι δεν εισαι για εξοδους!

επι τη ευκαιρια,
    ειχες γραψει προσφατα οτι εχεις κοψει την αγωγη σου τελευταιως με πρωτοβουλια δικη σου, η δεν θυμαμαι καλα?

Senior Member
    Έτσι πιστεύεις Παστελι? Οκ, πορεύσου στην άγνοια σου...

Senior Member
    ωραια.
    περιμενε να ξεκουρκουτιασει το μυαλο σου λοιπον, η κανε κατι γι αυτο (αν υπαρχει κατι που μπορεις να κανεις).
    με κουρκουτιασμενο μυαλο αλλωστε, τι να τις κανεις τις γνωριμιες, αφου μου λες οτι δεν εισαι για εξοδους!
    All I need is love (και να βγαίνω έξω :)

Banned
    All I need is love (και να βγαίνω έξω :)
    Μα σε αγαπαμε ετσι οπως εισαι εσυ δεν το ευχαριστιεσαι ομως αυτο.

Senior Member
    ....επι τη ευκαιρια,
    ειχες γραψει προσφατα οτι εχεις κοψει την αγωγη σου τελευταιως με πρωτοβουλια δικη σου, η δεν θυμαμαι καλα?
    σε αυτο δεν μου απαντησες ομως, ινσεκτ...

Banned
    Δεν τα παιρνει γιαυτο ειναι αγριεμενος :P

Senior Member
    Quote Originally Posted by Παστελι View Post
    Δεν τα παιρνει γιαυτο ειναι αγριεμενος :P
    Σιγά μην κοπανάω και το πληκτρολόγιο :p

ΓΚΡΡΡΡΡ