Γιατί κάποια μέλη δεν με καταλαβαίνετε? - Page 20
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 20 of 139 FirstFirst ... 1018192021223070120 ... LastLast
Results 286 to 300 of 2084
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    σου εχω δυο ερωτησεις:
    1. πιστευεις οτι οι ομορφες και οι ομορφοι πρεπει να πηγαινουν μονο με ομορφες και ομορφους. προσοχη, δεν ρωταω αν αυτο συμβαινει, ρωταω αν συμφωνεις οτι ετσι πρεπει να γινεται.
    2. πιστευεις οτι εισαι ομορφος?

Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Remedy,για το δεύτερο ερώτημα σου θα σου πω πως δεν με θεωρώ κουασιμόδο.Τώρα για το πρώτο σου ερώτημα,δεν είναι ότι πρέπει να γίνεται πάντα έτσι.Και εσύ θεωρείς ότι υπάρχουν διαφορετικά σε εμφανιση ζευγάρια;Έχεις δει;
    ναι, εχω δει.
    αλλα το θεμα, εισαι εσυ.

θα λεγαμε δηλαδη οτι τελικα πιστευεις οτι καποιες φορες θα επρεπε οι ομορφοι να πηγαινουν με ομορφους και καποιες αλλες , θα επρεπε οι ομορφοι να πηγαινουν με λιγοτερο ομορφους?
    Δεν ξέρω τι να πω.Αλλά σύμφωνα με κάποια μέλη,δεν πρέπει να προσεγγίσω το στυλ που μου αρέσει,και αυτό με ενοχλεί.Νομίζω ότι για κάποιον λόγο,εσύ δεν με χωνεύεις,ότι με αντιπαθείς κλπ.
    μα βλεπεις οτι δεν μ[πορει να γινει συζητηση? εγω σε ρωταω ΕΣΥ τι πιστευεις για να το ξεκαθαρισουμε και να φτασουμε καπου, κι εσυ μου απαντας τι σου λενε οι αλλοι.
    δεν εχεις γνωμη δικη σου τελικα? συνεχεια προσδιοριζεσαι απο το τι εχουν οι αλλοι και τι πιστευουν οι αλλοι.
    μηπως αυτο ειναι το προβλημα σου?

θα μου απαντησεις ευθεως?

Συγγνώμη,είσαι τέτοια κοπέλα και τα έχεις με έναν κατώτερο σου εξωτερικά?
    ???????????????????? τι θα πει ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ ????? συγγνώμη αλλά πραγματικά αδυνατώ να κάνω συζήτηση με έναν άνθρωπο που θεωρεί ένα άλλο ανθρώπινο ον κατώτερο κι αυτό βασισμένο μάλιστα στο πως είναι έξω του!! Το αγόρι μου όχι απλά δεν είναι κατώτερο από κανέναν αλλά όπως ξαναείπα είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ για μένα και όχι επειδή δεν κρίνω με βάση την ομορφιά απλά επειδή αυτό είναι όμορφο για μένα!!! Αν απ'όσα σου έχω γράψει το μόνο που έχεις να πεις είναι ότι γιατί είμαι με κατώτερο από εμένα πραγματικά δεν έχω να προσθέσω τίποτ' 'αλλο.. αν το ίσάξιο για μένα κατά κάποιους είναι ένας απλά ένας γυμνασμένος τύπος ή ένας τύπος σαν τα πρότυπα υποτιθέμενης ομορφιάς που κυκλοφορούν έξω προτιμώ να εξαφανιστώ μια για πάντα από αυτόν τον κόσμο.

Δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω πλέον σε αυτό το ποστ, αποχωρώ και πραγματικά καλή συνέχεια
    Last edited by treasure_octopus; 05-04-2016 at 12:07.

Quote Originally Posted by cube View Post
    Aνάσταση! Είσαι η απόδειξη σε όλα αυτά που λέμε τόσο καιρό εμείς στον Why! Βλέπεις τι είπες? Εσύ τον θεωρείς όμορφο, οι άλλοι όχι... Και αυτό συμβαίνει γιατί η ομορφιά είναι και υποκειμενική και αντικειμενική και το αντικειμενικό το ορίζει η κοινωνία, η μόδα, ο μέσος όρος κλπ. Στον επόμενο αιώνα μπορεί το αντικειμενικά όμορφο να είναι κάτι άλλο...Το υποκειμενικό είναι το γούστο....Τώρα εσύ για να είσαι με αυτό τον άνθρωπο , σημαίνει ότι το γούστο σου είναι τα γυαλιά ή σημαίνει ότι δεν έχεις κριτήριο να είναι ο άλλος αντικειμενικά όμορφος? Εγώ πιστεύω το δεύτερο, όχι ότι δηλαδή δεν υπάρχουν γούστα για τα γυαλιά, τα μούσια , μια κοιλίτσα κλπ αλλά πιστεύω ότι σου έκανε το κλικ ως άνθρωπος... γιατί το κλικ ξεπερνάει και το γούστο πιστεύω. Δηλαδή αν σ' αρέσουν οι μουσάτοι, δεν θα μπορούσε ένας άντρας να σου κάνει το κλικ χωρίς να έχει μούσια? Α μεγάλο φιλοσοφικό ερώτημα.....χαχα

Αυτοί οι φίλοι που λες κάνουν όλη τη ζημιά και διαιωνίζουν τις ταμπέλες. Αυτοί το έκαναν για καλό και υπονοούσαν ότι αξίζεις καλύτερα? Ή προσπαθούσαν να σε κάνουν να νιώσεις άσχημα για τις επιλογές σου? Η μήπως προσπαθούσαν να σου επιβάλλουν και εσένα να έχεις κριτήριο την ομορφιά επειδή την έχουν και αυτοί και να σε κάνουν όμοιά τους? Εσύ ξέρεις...

Για να απαντήσω στο θέμα με το γούστο μου,ΝΑΙ το γούστο μου είναι τα γυαλιά στην προκειμένη περίπτωση και ο άνθρωπός μου όπως ακριβώς είναι, αλλά και σε άλλες περιπτώσεις το γούστο μου ήταν ένα κοντό αγόρι ας πούμε, ένα αγόρι με κιλά, ένα αγόρι με γαμψή μύτη και όχι αυτό που όπως λες η κοινωνία ορίζει ως αντικειμενικά όμορφο. Απλά ΔΕ μου αρέσει. Δε ξέρω γιατί πραγματικά είναι τόσο δύσκολο κάποιος να το καταλάβει. Το εαν σε μια άλλη κοινωνία τα γυαλιά ή το παχουλό σώμα θα θεωρούνται όμορφα για το ευρύ κοινό ποσώς με ενδιαφέρει. Εμένα αυτά και άλλα πολλά μου αρέσουν και μου άρεσαν ανέκαθεν είτε θεωρούνται όμορφα είτε όχι. Μου είναι άλλωστε παντελώς αδιάφορο.

Όσο αναφορά τους ''φίλους'' μου αυτούς, επέμεναν σε αυτές τις απόψεις γιατί απλά είχαν άλλα γούστα και θα ήθελαν να γίνουμε όμοιοι όπως είπες. Ούτε εμένα μου άρεσαν όσοι προτιμούσαν ας πούμε δηλαδή οι γυμνασμένοι,ψηλοί μουσάτοι. Για παράδειγμα εγώ αυτούς τους θεωρώ άκρως αδιάφορους και καθόλου σέξυ ή θελκτικούς ή όμορφους όπως κάποιοι συνεχίζουν να χωρίζουν τους ανθρώπους. Αλλά ποτέ μα ποτέ δε θα πω σε έναν άνθρωπο ότι έχει λάθος γούστο ή γιατί έλκεται από αυτό που έλκεται, απλά δε με αφορά και θα μου άρεσε και οι άλλοι να μην ασχολούνται με το τι προτιμώ εγώ. ;)

Banned
    Quote Originally Posted by treasure_octopus View Post
    Για να απαντήσω στο θέμα με το γούστο μου,ΝΑΙ το γούστο μου είναι τα γυαλιά στην προκειμένη περίπτωση και ο άνθρωπός μου όπως ακριβώς είναι, αλλά και σε άλλες περιπτώσεις το γούστο μου ήταν ένα κοντό αγόρι ας πούμε, ένα αγόρι με κιλά, ένα αγόρι με γαμψή μύτη και όχι αυτό που όπως λες η κοινωνία ορίζει ως αντικειμενικά όμορφο. Απλά ΔΕ μου αρέσει. Δε ξέρω γιατί πραγματικά είναι τόσο δύσκολο κάποιος να το καταλάβει. Το εαν σε μια άλλη κοινωνία τα γυαλιά ή το παχουλό σώμα θα θεωρούνται όμορφα για το ευρύ κοινό ποσώς με ενδιαφέρει. Εμένα αυτά και άλλα πολλά μου αρέσουν και μου άρεσαν ανέκαθεν είτε θεωρούνται όμορφα είτε όχι. Μου είναι άλλωστε παντελώς αδιάφορο.

Όσο αναφορά τους ''φίλους'' μου αυτούς, επέμεναν σε αυτές τις απόψεις γιατί απλά είχαν άλλα γούστα και θα ήθελαν να γίνουμε όμοιοι όπως είπες. Ούτε εμένα μου άρεσαν όσοι προτιμούσαν ας πούμε δηλαδή οι γυμνασμένοι,ψηλοί μουσάτοι. Για παράδειγμα εγώ αυτούς τους θεωρώ άκρως αδιάφορους και καθόλου σέξυ ή θελκτικούς ή όμορφους όπως κάποιοι συνεχίζουν να χωρίζουν τους ανθρώπους. Αλλά ποτέ μα ποτέ δε θα πω σε έναν άνθρωπο ότι έχει λάθος γούστο ή γιατί έλκεται από αυτό που έλκεται, απλά δε με αφορά και θα μου άρεσε και οι άλλοι να μην ασχολούνται με το τι προτιμώ εγώ. ;)
    Δεν με καλύπτει η απάντησή σου.... Δηλαδή έλκεσαι από αυτά τα χαρακτηριστικά ή σου είναι αδιάφορα και έλκεσαι από χαρακτήρα και συμπεριφορές? ( Διακρίνω ένα εκνευρισμό στην απάντησή σου ή μου φάνηκε? Αν θες δεν απαντάς, δεν σου κάνω ανάκριση, ούτε με νοιάζει προσωπικά από τι έλκεσαι , έτσι πιο γενικά το έθεσα όλο)

Δεν με καλύπτει η απάντησή σου.... Δηλαδή έλκεσαι από αυτά τα χαρακτηριστικά ή σου είναι αδιάφορα και έλκεσαι από χαρακτήρα και συμπεριφορές? ( Διακρίνω ένα εκνευρισμό στην απάντησή σου ή μου φάνηκε? Αν θες δεν απαντάς, δεν σου κάνω ανάκριση, ούτε με νοιάζει προσωπικά από τι έλκεσαι , έτσι πιο γενικά το έθεσα όλο)
    Ναι έλκομαι από αυτά τα χαρακτηριστικά. Μ'αρέσει ένας άνθρωπος με γυαλιά, θεωρώ ότι προσδίδουν μια ιδιαίτερη ομορφιά. Μ'αρέσουν τα έξτρα κιλά πολλές φορές όταν φυσικά δεν κάνουν κακό στην υγεία και απλά υπάρχουν, άλλωστε και ποιος δεν είχε ή δεν έχει κάπου έστω στο σώμα του ή ακόμα και να μην έχει κάποιος το να έχει κάποιος άλλος είναι απόλυτα φυσιολογικό και δε μου χαλάει ας πούμε την αρμονία ενός σώματος. Μ'αρέσουν οι γαμψές μύτες σε πολλούς, μ'αρέσουν τα μεγάλα φρύδια σε άλλους. Γενικά απλά δε μ'αρέσει το φλατ , δε μ'αρέσει το να είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι. Λατρεύω τα διαφορετικά εξωτερικά χαρακτηριστικά. Σε κάθε άνθρωπο που μ'αρέσει άλλωτε τα ίδια άλλωτε διαφορετικά που έχουν πάνω τους. Δε μου είναι αδιάφορα λοιπόν απλά συνθέτουν αυτό που βρίσκω όμορφο. :)

Ένταση ναι, εκνευρισμός όχι γιατί πραγματικά ένιωσα άσχημα με το γεγονός να αποκαλείται ένας άνθρωπος κατώτερος ( αυτο αφορά τον why)

Banned
    Ναι έλκομαι από αυτά τα χαρακτηριστικά. Μ'αρέσει ένας άνθρωπος με γυαλιά, θεωρώ ότι προσδίδουν μια ιδιαίτερη ομορφιά. Μ'αρέσουν τα έξτρα κιλά πολλές φορές όταν φυσικά δεν κάνουν κακό στην υγεία και απλά υπάρχουν, άλλωστε και ποιος δεν είχε ή δεν έχει κάπου έστω στο σώμα του ή ακόμα και να μην έχει κάποιος το να έχει κάποιος άλλος είναι απόλυτα φυσιολογικό και δε μου χαλάει ας πούμε την αρμονία ενός σώματος. Μ'αρέσουν οι γαμψές μύτες σε πολλούς, μ'αρέσουν τα μεγάλα φρύδια σε άλλους. Γενικά απλά δε μ'αρέσει το φλατ , δε μ'αρέσει το να είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι. Λατρεύω τα διαφορετικά εξωτερικά χαρακτηριστικά. Σε κάθε άνθρωπο που μ'αρέσει άλλωτε τα ίδια άλλωτε διαφορετικά που έχουν πάνω τους. Δε μου είναι αδιάφορα λοιπόν απλά συνθέτουν αυτό που βρίσκω όμορφο. :)

Ένταση ναι, εκνευρισμός όχι γιατί πραγματικά ένιωσα άσχημα με το γεγονός να αποκαλείται ένας άνθρωπος κατώτερος ( αυτο αφορά τον why)
    Εντάξει με κάλυψες :). Καλά μην επηρεάζεσαι και εσύ που ο καθένας λέει ότι να ναι...

Εντάξει με κάλυψες :). Καλά μην επηρεάζεσαι και εσύ που ο καθένας λέει ότι να ναι...
    δυστυχώς δε μπορώ να μην επηρεαστώ όχι επειδή ας πούμε αφορά εμένα ή τον συντροφό μου, όπως άλλωστε σου είπα ποσώς μ'ενδιαφέρει τι θεωρεί όμορφο ο μέσος όρος κι αν δεν αρέσουν στους άλλους όσα αρέσουν σε μένα. Με επηρεάζει αρνητικά να γράφω ότι ένας άνθρωπος αυτοκτόνησε εξαιτίας αυτών των ταμπέλων και κάποιος να λέει ότι υπάρχουν κατώτεροι και ανώτεροι άνθρωποι.. με θλίβει απίστευτα και μου θυμίζει γιατί τόσοι συνάνθρωποί μας γύρω μας υποφέρουν από θλίψη, μοναξιά, πόνο, γιατί η κοινωνία τους καθιστά κατώτερους..

Banned
    δυστυχώς δε μπορώ να μην επηρεαστώ όχι επειδή ας πούμε αφορά εμένα ή τον συντροφό μου, όπως άλλωστε σου είπα ποσώς μ'ενδιαφέρει τι θεωρεί όμορφο ο μέσος όρος κι αν δεν αρέσουν στους άλλους όσα αρέσουν σε μένα. Με επηρεάζει αρνητικά να γράφω ότι ένας άνθρωπος αυτοκτόνησε εξαιτίας αυτών των ταμπέλων και κάποιος να λέει ότι υπάρχουν κατώτεροι και ανώτεροι άνθρωποι.. με θλίβει απίστευτα και μου θυμίζει γιατί τόσοι συνάνθρωποί μας γύρω μας υποφέρουν από θλίψη, μοναξιά, πόνο, γιατί η κοινωνία τους καθιστά κατώτερους..
    Συμφωνώ, γενικά η κοινωνία έχει μια τάση να απομονώνει όσους δεν ανήκουν στον μέσο όρο της

Συμφωνώ, γενικά η κοινωνία έχει μια τάση να απομονώνει όσους δεν ανήκουν στον μέσο όρο της
    δεν είναι κρίμα? ειδικά όταν είμαστε σε ένα φόρουμ που υποτίθεται προσπαθούμε να ενώσουμε κι όχι ν' απομονώσουμε? ή έχω λέω κάτι πολύ λάθος? εγώ έχω δει εδω μέσα τόσο εξαιρετικά άτομα και τόσο φοβισμένα, πονεμένα , θεωρούν τον εαυτό τους άσχημο , κακό, ότι δεν αξίζει τίποτα κι όμως αξίζουν τόσα πολλά..

Senior Member
    δεν είναι κρίμα? ειδικά όταν είμαστε σε ένα φόρουμ που υποτίθεται προσπαθούμε να ενώσουμε κι όχι ν' απομονώσουμε? ή έχω λέω κάτι πολύ λάθος? εγώ έχω δει εδω μέσα τόσο εξαιρετικά άτομα και τόσο φοβισμένα, πονεμένα , θεωρούν τον εαυτό τους άσχημο , κακό, ότι δεν αξίζει τίποτα κι όμως αξίζουν τόσα πολλά..
    :) +1000 like
    πριν πεις κάτι βούτα πρώτα την γλώσσα στο μυαλό σου

Quote Originally Posted by giang View Post
    :) +1000 like
    καλημέρα κι απο εμένα!! :) ελπίζω οι διαδικτυακές αγκαλιές να έχουν ζεστάνει λίγο τον πάγο :)

Banned
    Ναι και εγώ έτσι πίστευα, αλλά όχι και εδώ μια κοινωνία είναι....απλά εδώ αυτοί που απομονώνουν είναι λίγοι...

Ναι και εγώ έτσι πίστευα, αλλά όχι και εδώ μια κοινωνία είναι....απλά εδώ αυτοί που απομονώνουν είναι λίγοι...
    μακάρι γιατί εδώ μπαίνουν άτομα να πάρουν πραγματική βοήθεια και δύναμη και ότι χρειάζονται για να παλεψουν ότι τους βασανίζει.. απλά μακάρι να μη νιώσει κάποιος χειρότερα παρά μόνο καλύτερα. :)

υ.γ μ'άρεσε πολύ που μπήκες στον κόπο να με καταλάβεις και να συζητήσεις μαζί μου για τα γούστα μου και δεν έβγαλες αυθαίρετα συμπεράσματα. :)

Banned
    μακάρι γιατί εδώ μπαίνουν άτομα να πάρουν πραγματική βοήθεια και δύναμη και ότι χρειάζονται για να παλεψουν ότι τους βασανίζει.. απλά μακάρι να μη νιώσει κάποιος χειρότερα παρά μόνο καλύτερα. :)

υ.γ μ'άρεσε πολύ που μπήκες στον κόπο να με καταλάβεις και να συζητήσεις μαζί μου για τα γούστα μου και δεν έβγαλες αυθαίρετα συμπεράσματα. :)
    Ε θεωρητικά για αυτό είμαστε εδώ για να καταλαβαίνουμε και να κουβεντιάζουμε και όχι να πετάμε όλα μας τα συμπεράσματα χωρίς να ξέρουμε τι και πως.:D

Senior Member
    Τρώς τον χρόνο σου τσάμπα.... Το σώμα που υποθέτω πως θέλεις να αποκτήσεις χρειάζεται 3 με 4 χρόνια άσκησης και διατροφής. Δεν ξέρω αν κάνεις καλά ή όχι, αλλά ο λόγος για τον οποίο θέλεις το σώμα είναι λάθος και δεν νομίζω να το πετύχεις. Επίσης καλό θα είναι να μάθεις πως οι όμορφες γυναίκες όπως όλες οι γυναίκες έχουν και μία κτητικότητα και το όμορφο σώμα θα τους προκαλέσει ανασφάλεια αν δεν έχεις την προσωπικότητα να τις πείσεις. Δηλαδή μην περιμένεις πως ακόμα και να αποκτήσεις ωραίο σώμα θα έχεις την σούπερ γκόμενα. Για κανα βράδυ μπορεί να σε χρησιμοποιήσει και την επόμενη θα φύγει... Δηλαδή μην νομίζεις πως θα κάνεις καμία σχέση επειδή θα έχεις ένα ωραίο σώμα. Δεν αρκεί το ωραίο σώμα. Τέλος θα πρέπει να την πείσεις πως την γουστάρεις για την προσωπικότητα της και όχι απλώς για το σώμα της, γιατί θα την ξενερώσεις...