Ο ΘΕΡΑΠΕΥΟΜΕΝΟΣ Ο ΑΝΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΙΑΦΑΣ - Page 31
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 31 of 52 FirstFirst ... 21293031323341 ... LastLast
Results 451 to 465 of 774
    Banned
    Quote Originally Posted by kutchunie View Post
    Διαγνωση ο Μ87. Μάλιστα.

Σου έχω πει ένα απλό παράδειγμα μαρτυρίας και απόδειξης. Να στείλεις δικηγόρο να πάρει το ιστορικό σου από τον τυπο με διάγνωση και μεθοδο θεραπείας. Είναι υποχρεωμένος να στην δώσει. Να πας σε δημόσιο νοσοκομείο να δουν αν οντως στέκει. Όσα χρόνια κι αν πέρασαν, δεν αλλάζουν κάποια πράγματα. Δλδ αν αυτός διέγνωσε πως ησουν ψυχωτικός και εκανε αναλογη ψυχοθεραπεία ενώ ήσουν καταθλιπτικός θα εχει πρόβλημα. Μετα μπορείς να εκθέσεις και τα επιμέρους. Από καπου πρέπει να πιαστεις.
    Λες μ****ιες. Αν ήταν έτσι δεν θα συνδικαλίζονταν οι ψυχικά ασθενείς ΜΠΑΣ και διεκδικήσουν τα αυτονόητα. Να το θέσω αλλιώς: Κάντο εσύ και γράψε εδώ με αριθμούς πρωτοκόλλου κλπ τα αποτελέσματα της προσπάθειας σου να επιβεβαιώσουμε και οι υπόλοιποι την τρύπα στο νερό που θα έχεις επιτύχει.

Την απορρίπτω, επειδή φαίνεται πως δεν ξέρεις τι έκανες και αρνησαι ακόμη και τώρα να συγχρονιστείς με την πραγματικότητα. Δεν το λέω για να σε μειώσω, δεν εχουμε κ τπτ να χωρίσουμε. Το σίγουρο είναι πως κάτι εγινε λάθος. Και δεν θελεις να το αποδείξεις, απλως σαχλαμαρίζεις με μηνυματα, αυτοκαταστροφικό είναι αυτό.
    Καταστροφική είναι η εκμετάλλευση από τους "επαγγελματίες" ψυχικής υγείας τους οποίους δεν θίγεις με οποιονδήποτε τρόπο. Άλλη μια κοινωνική προσφορά της Kutchunie για τους ψυχολόγους / ψυχοθεραπευτές / ψυχίατρους.
    Last edited by M87; 14-10-2016 at 09:10.

Senior Member
    Quote Originally Posted by M87 View Post
    Λες μ****ιες. Αν ήταν έτσι δεν θα συνδικαλίζονταν οι ψυχικά ασθενής ΜΠΑΣ και διεκδικήσουν τα αυτονόητα. Να το θέσω αλλιώς: Κάντο εσύ και γράψε εδώ με αριθμούς πρωτοκόλλου κλπ τα αποτελέσματα της προσπάθειας σου να επιβεβαιώσουμε και οι υπόλοιποι την τρύπα στο νερό που θα έχεις επιτύχει.

Καταστροφική είναι η εκμετάλλευση από τους "επαγγελματίες" ψυχικής υγείας τους οποίους δεν θίγεις με οποιονδήποτε τρόπο. Άλλη μια κοινωνική προσφορά της Kutchunie για τους ψυχολόγους / ψυχοθεραπευτές / ψυχίατρους.
    Υποτίθεται εσύ είσαι που έχει εξαπατηθεί. Εγώ ποιον να καταγγείλω; τον φούφουτο; Και ακόμα κι αν "χασεις" δίνοντας μια μάχη, δεν πάει να πει πως έχασες. Θα έχεις προσπαθήσει, τώρα δεν κάνεις τίποτα.

Και δεν ξέρεις τι είναι αυτοκαστροφική τάση;; με το να θεωρείς ιδιο πραγμα την καταστροφή με την αυτοκαταστροφή δεν κρύβεις την αλήθεια που λέω. Απλώς ηρεμείς τον εαυτό σου από το φόβο της ευθύνης προς τον εαυτό σου

Πάλι ψέμματα λες. Εγώ πουθενα δεν έχω πει ότι είναι τέλειοι και σωστοι οι θεραπευτές. Το στρεβλό κατοπτρο από το οποίο βλέπεις την πραγματικότητα, που λέγαμε.

Banned
    Διαγνωση ο Μ87. Μάλιστα.

Σου έχω πει ένα απλό παράδειγμα μαρτυρίας και απόδειξης. Να στείλεις δικηγόρο να πάρει το ιστορικό σου από τον τυπο με διάγνωση και μεθοδο θεραπείας. Είναι υποχρεωμένος να στην δώσει.
    Να πας σε δημόσιο νοσοκομείο να δουν αν οντως στέκει. Όσα χρόνια κι αν πέρασαν, δεν αλλάζουν κάποια πράγματα. Δλδ αν αυτός διέγνωσε πως ησουν ψυχωτικός και εκανε αναλογη ψυχοθεραπεία ενώ ήσουν καταθλιπτικός θα εχει πρόβλημα. Μετα μπορείς να εκθέσεις και τα επιμέρους. Από καπου πρέπει να πιαστεις.
    1ον Ειδικά με την απουσία του νομοθετικού πλαισίου θα του κλάσ*** τα ***ίδια. Ακόμα και αν ΑΠΟΔΕΙΞΩ την διαφορά την οποία ισχυρίζεσαι, σύμφωνα με σένα(*), θα δικαστεί για πταίσμα σε 7 εφτά χρόνια [ποιός ζει και ποιός πεθαίνει;] και τελειώνει εκεί το πανηγύρι.

(*)
    αν κάνει παραβαση του νόμου θα δικαστεί στο ανάλογο δικαστήριο ποινικό θα είναι, πτεσματοδικειο θα είναι
    2ον Στο μεταξύ ο ίδιος και όλοι οι συνάδελφοι του για τους οποίους διαβάζεις τις ιστορίες μέσα στα Forum και τα blog αλλά όχι σε ιστοσελίδες του υπουργείου υγείας επειδή δεν υπάρχει ουσιαστικός τρόπος καταγγελίας και εκτός από το νομοθετικό πλαίσιο το οποίο απουσιάζει τα ελεγκτικά όργανα αποφεύγουν να βγούν για ελέγχους.

Συμπέρασμα: Για άλλη μια φορά φάσκεις και αντιφάσκεις. Δεν διαφωνώ ότι ένας από τους δυό μας δεν πατάει στην πραγματικότητα, άλλα με τις αντιφάσεις τις οποίες έχω υποδείξη σε αυτή αλλά και την προηγούμενη σελίδα σχολίων (#447, #449) θα δυσκολευτείς να πείσεις οποιονδήποτε για το αντίθετο.

Την απορρίπτω, επειδή φαίνεται πως δεν ξέρεις τι έκανες και αρνησαι ακόμη και τώρα να συγχρονιστείς με την πραγματικότητα. Δεν το λέω για να σε μειώσω, δεν εχουμε κ τπτ να χωρίσουμε. Το σίγουρο είναι πως κάτι εγινε λάθος. Και δεν θελεις να το αποδείξεις, απλως σαχλαμαρίζεις με μηνυματα, αυτοκαταστροφικό είναι αυτό.
    Δεν με ενδιαφέρει να μάθω "τι έκανα". Με ενδιαφέρει να μην ξαναπάθει άλλος αυτά που ΕΠΑΘΑ. Εσύ προασπίσου τα συμφέροντα των ψυχολόγων / ψυχοθεραπευτών / ψυχιάτρων. Είναι δικαίωμα σου. Και αν νιώθεις ότι δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα, έλα να συνεχίσουμε την κουβέντα μας. Λοιπόν. Το κλείνουμε το 5. ή θα μου δείξεις ότι ο ΣΕΥΥΠ πάει σε ελέγχους και διερευνά καταγγελίες;

Στο μεταξύ, έχεις συμφωνήσει ότι δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥ ενώ τα forum και blog είναι ΓΕΜΑΤΑ με ιστορίες σαν τη δική μου. Να σου θυμίσω ότι ακόμα δεν έχεις απαντήσει στα όσα λέω εδώ:

Πιο άκυρο παράδειγμα Kutchunie από αυτό [σχόλιο #160 του παρόντος http://www.psy.gr/first.php?mid=19&s...id=0&id=14316] πεθαίνεις... Κατάφερες και βρήκες ΤΗ ΜΟΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΙΩΞΗΣ! και αυτή αφορά κάποιον ο οποίος ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΝ ψυχολόγος / ψυχοθεραπευτής / ψυχίατρος. Εύγε! Η συγκεκριμένη διώχθηκε επειδή ΔΕΝ είχε πτυχίο και μάλλον τα ουσιαστικά κίνητρα της διωξης ήταν είτε επειδή φοβήθηκαν μήπως και αρχίσει να αποθεραπεύει κόσμο, είτε επειδή έτρωγε από πίτα που δεν δικαιούται να τρώει.

Θα σου πω τι θεωρώ παράδειγμα δικαιοσύνης σε ότι αφορά την ψυχοθεραπεία:

α. Καταδίκη χωρίς ανασταλτικό χαρακτήρα, Ελληνα ψυχίατρου, ψυχολόγου, ψυχοθεραπευτή με πτυχίο από Πάντειο, Καποδιστριακό, Αριστοτέλειο ή Πανεπιστήμιο Κρήτης με σύγχρονη αφαίρεση της άδειας εξασκήσεως είτε προσωρινά, είτε για πάντα και ενδεχόμενη χρηματική ποινή / πρόστιμο. Το καταγγελόμενο παράπτωμα πρέπει να αφορά την επαγγελματική του ιδιότητα ως επαγγελματία ψυχικής υγείας.

β. Αποζημίωση θεραπευομένου ο οποίος κατήγγειλε Έλληνα ψυχίατρο, ψυχολόγο ή ψυχοθεραπευτή όπως τον περιγράφω πιο πάνω με χρηματικό αντίτιμο.

Και στις δύο περιπτώσεις χρειάζομαι να ξέρω:

1. Τα ονόματα των αντιδίκων
    2. Την ημερομηνία έκδοσης της απόφασης και την απόφαση (έστω και περιφραστικά)
    3. Το μέσο ανακοίνωσης της απόφασης (εφημερίδα; ιστότοπο; άλλο).

Θα περιμένω για τον αντίλογο σας.
    Πρέπει να είναι πολύ δύσκολη η ζωή σου με τόσες πολλές αντιφάσεις.
    Last edited by M87; 14-10-2016 at 14:09.

Senior Member
    να απευθυνθεις σε κινησεις υπερασπισης δικαιωματων ασθενων, να σου δωσουν τα στοιχεια που ζητας η να βαλεις δικηγορο να στα βρει.
    τσαμπα δικηγορο ψαχνεις?
    αλλη δουλεια δεν ειχαμε. θα τρεχουμε στα δικαστηρια να φερουμε στοιχεια στον 37
    επειδη εσυ αντλεις ολη την πληροφορηση σου απο τα πρωτα αποτελεσματα του γκουγκλ. νομιζεις οτι ολα δημοσιευονται εκει?

Senior Member
    παρεμπιπτοντως, θα ειχε εξαιρετικο ενδιαφερον να ερχοταν ο ψυχολογος σου να περιεγραφε τις συνεδριες που περιγραφεις κι εσυ, απο την δικη του σκοπια.
    το οτι κατηγορεις καποιον, δεν σημαινει οτι εχεις δικιο.
    εχουμε δει την στρεβλη λογικη σου σε απλες συζητησεις που εχουμε εδω, που ολοι καταλαβαινουν εκτος απο σενα που σκιζεσαι κιολας ποσο σωστα τα λες!!.
    πιθανοτατα το ιδιο ισχυει σε ολες τις σχεσεις σου. οπως και στις θεραπευτικες.

Senior Member
    Remedy, εμένα πάντως μ' αρέσει που από τη μία δεν θέλει να πάθει κανείς άλλος ότι έπαθε αυτός κι από την άλλη προσπαθεί να μείνουν οι ψυχολόγοι κι οι ψυχίατροι χωρίς δουλειά, γεγονός που μπορεί να στοιχίσει ζωές τη δική μου πάντως σίγουρα αν μείνω χωρίς φάρμακα και ψυχοθεραπεία και με τρομάζει αυτή η πιθανότητα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    να απευθυνθεις σε κινησεις υπερασπισης δικαιωματων ασθενων, να σου δωσουν τα στοιχεια που ζητας η να βαλεις δικηγορο να στα βρει.
    τσαμπα δικηγορο ψαχνεις?
    αλλη δουλεια δεν ειχαμε. θα τρεχουμε στα δικαστηρια να φερουμε στοιχεια στον 37
    επειδη εσυ αντλεις ολη την πληροφορηση σου απο τα πρωτα αποτελεσματα του γκουγκλ. νομιζεις οτι ολα δημοσιευονται εκει?
    Μισό λεπτό να σου απαντήσω:

Το ότι Η ΙΔΙΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΑ ΑΡΧ**** ΤΗΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΟΜΕΝΟ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΚΕΙ ΓΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ!

Όπως επίσης δεν σου αρκεί για απόδειξη ότι Ο ΨΥΧΙΚΑ ΑΣΘΕΝΗΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΑΙ ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ!!!

ΠΟΣΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΨΥΧΙΚΑ ΑΣΘΕΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ REMEDY;;;

Banned
    παρεμπιπτοντως, θα ειχε εξαιρετικο ενδιαφερον να ερχοταν ο ψυχολογος σου να περιεγραφε τις συνεδριες που περιγραφεις κι εσυ, απο την δικη του σκοπια.
    το οτι κατηγορεις καποιον, δεν σημαινει οτι εχεις δικιο.
    εχουμε δει την στρεβλη λογικη σου σε απλες συζητησεις που εχουμε εδω, που ολοι καταλαβαινουν εκτος απο σενα που σκιζεσαι κιολας ποσο σωστα τα λες!!.
    πιθανοτατα το ιδιο ισχυει σε ολες τις σχεσεις σου. οπως και στις θεραπευτικες.
    Η δική σου λογική απλώς βλέπει το δέντρο αλλά χάνει το δάσος. Κατά τα άλλα είναι "τετράγωνη" υπέρ των επαγγελματιών ψυχικής υγείας, πάντα φταίει ο θεραπευόμενος και το θεσμικό πλαίσιο που διέπει τα επαγγέλματα αυτά είναι γαμάτο.

Banned
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Remedy, εμένα πάντως μ' αρέσει που από τη μία δεν θέλει να πάθει κανείς άλλος ότι έπαθε αυτός κι από την άλλη προσπαθεί να μείνουν οι ψυχολόγοι κι οι ψυχίατροι χωρίς δουλειά, γεγονός που μπορεί να στοιχίσει ζωές τη δική μου πάντως σίγουρα αν μείνω χωρίς φάρμακα και ψυχοθεραπεία και με τρομάζει αυτή η πιθανότητα...
    Να μη διαβάζεις τις αναρτήσεις μου. Είναι για όσους έχουν γερό στομάχι.

Senior Member
    Να μη διαβάζεις τις αναρτήσεις μου. Είναι για όσους έχουν γερό στομάχι.
    Τις αποφεύγω αλλά εκείνη η συγκεκριμένη έπεσε στο μάτι μου...επικίνδυνες είναι βασικά, ευτυχώς που δεν κάνεις εσύ τους νόμους γιατί οι μισοί θ' αυτοκτονούσαν αν έμεναν χωρίς θεραπεία...όντως δεν θα τις διαβάζω όσο μπορώ να τις αποφεύγω γιατί δεν γλίτωσα από τόσα για να με εξολοθρεύσει ένα μέλος...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Η δική σου λογική απλώς βλέπει το δέντρο αλλά χάνει το δάσος. Κατά τα άλλα είναι "τετράγωνη" υπέρ των επαγγελματιών ψυχικής υγείας, πάντα φταίει ο θεραπευόμενος και το θεσμικό πλαίσιο που διέπει τα επαγγέλματα αυτά είναι γαμάτο.
    ναι, αλλα δεν ειναι μονο δικη μου...
    η δικη σου ειναι μονο δικη σου κι αυτο θα επρεπε να σε υποψιαζει....

Senior Member
    Μισό λεπτό να σου απαντήσω:
    μιας και οπως σου εχω πει (δεν καταλαβαινεις κιολας)
    ΚΑΘΟΛΟΥ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ. ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΕΙ ΕΝΑ ΑΝΑΛΓΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΙ ΕΝΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ ΤΟΥΣ!!!! ΑΝΤΕ ΚΙ ΕΣΥ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΝΩΣΗ ΨΥΧΙΚΑ ΑΣΘΕΝΩΝ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΡΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΚΡΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΕΔΩ.

Banned
    Σώπα ρε Κύκνε που θα μου πεις ότι οι υπάρχοντες νόμοι προστατεύουν τον θεραπευόμενο. Γι' αυτό συνδικαλίζονται οι ψυχικά ασθενείς; Επειδή είναι προστατευμένοι; Άντε πες τους ότι δεν έχουν λόγους να συνδικαλίζονται να μας πεις τι σου είπανε.

Και για να έχουμε καλό ερώτημα:

Αυτοί οι οποίοι αυτοκτόνησαν επειδή δεν είχαν πρόσβαση σε αξιόπιστες ψυχοθεραπευτικές υπηρεσίες θα τους αναλογιστείς ποτέ ή θα ασχολείσαι μια ζωή μόνο με αυτούς "που θα αυτοκτονήσουν αν μείνουν χωρίς ψυχοφάρμακα ή ψυχοθεραπεία"; Εξέφρασα εγώ ποτέ την άποψη ότι επιθυμώ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ να είναι υποτελής σε ψυχοθεραπευτή, ψυχίατρο, ψυχολόγο ή φαρμακοβιομήχανο; Ανεξάρτητους και απεξαρτημένους τους θέλω και γι' αυτό τα γράφω όλα αυτά. Το kutchunie και η Remedy πλαγίως όμως επιχειρηματολογούν εναντίον μου επειδή θίγονται.
    Last edited by M87; 14-10-2016 at 14:13.

Banned
    ναι, αλλα δεν ειναι μονο δικη μου...
    η δικη σου ειναι μονο δικη σου κι αυτο θα επρεπε να σε υποψιαζει....
    3100 κ****ια την ίδια άποψη έχουν, ένα περίεργο πράγμα. Οι ψυχικά ασθενείς διαφωνούμε μόνο.

Banned
    μιας και οπως σου εχω πει (δεν καταλαβαινεις κιολας)
    ΚΑΘΟΛΟΥ ... ΕΔΩ.
    Από πότε η "τρύπα στο νερό" θεωρείται επίτευγμα;

Page 31 of 52 FirstFirst ... 21293031323341 ... LastLast